Dikenler
Saksisinda gül yetistiren gördüm de diken yetistiren görmedim! Vataninda 10 yilda 15 milyon genc/diken/dinsiz yetistiren millet… Dikenler bitkiler dünyasini kahramanidir. Silahlarini cekmisler her an savasa hazir. Menfaatlerin carpistigi bu dünyada, savasa hazir olmayanlarin barisa hakki yoktur.
Kainat kitabinin sayfalarini teskil eden dikenler, bu halleriyle "Mektub-u Rabbani"dir. Bugday ekilmeyen tarlada dikenler kendiliginden biter. Hem de su/gübre/capa istemezler. Cok dayaniklidirlar.
Hic kimse onlara dokunmasa da, onlar firsatini buldumu batmaktan, acitmaktan zevk alir. Adeta ekilmeyen bugdayin intikamini almaktadir; "Sen bugday ekmezsen, ben de senin canini okurum" der gibi. Her yerde her türlü degisik sartlar icinde yetisirler. Islamiyete sahip cikmayan müslümanlerin canini acitirlar. Cünkü Allah "adil"dir.
Yer yüzünü bir cami yapmayan, mahlukatla beraber ibadet etmeyen müslümanlar, dikenlerin böyümesine firsat vermis demektir. Müslümanlarin zayiflamasi bunlarin cikmasi ve büyümesine icin kafidir.
Komünizmin olmadigi bir dünyadan bahsedenler var. Aslinda $ER"de, komünizmle, kaptializim, ekonominin iki elvladidir, fakat komünizim anatomik yönden degil sosyolojik yönden PIC"dir. Yilan gibi zehirlemekten zevk alir. Kapitalizim ise kanimizi emen sülüktür. Her ikisinin de gayesi müslümani dikenleriyle zehirlemekdir.
Birdenbire calilar, kavaklar, me$eler karsima dikildi, "Biz meyvali agaclarin fedayileriyiz" dediler. Gözlerim yasardi, " Meyvali agaclari kesip yakmayin, bizi yakin" diyen bu mahlukatin fedarkarligina nasil hayran olunmaz... Baltalar meyva vermeyen agaclara cevrilmis, böylece meyva yiyebiliyoruz.
Korkunc, amma cok korkunc! Yüz sene evelki kayisi, elamlar, visnelere ne oldu? Onlar ne zaman ki meyva vermez duruma geldiler, ne zaman ki yapraklari sarardi, dallari kurudu, bahcivanlar onlari kesip sögüt/kavak/cali gibi atese atti, hepsi kul oldular.
Müslümanlar, insanlik bahcesinin meyvali agaclaridir. Bu agaclarin meyvasi ibadetlerdir. Demek ibadet etmeyen müslümanlari da atese atacaklar...
Islamiyet"in renk kodu yesildir. Ey müslümanlar yapraklariniz sararmasin, kizil atese yaklasirsaniz. Cocuklariniz dinden uzaklasmasin, dallariniz kurumus olur, yanarsiniz.
Allah"in yarattigi her sey iyidir, güzeldir! Insanlar onlari zararli hale getirir. Alemde ne kötü otlar, ne de kötü insanlar vardir. Sadece kötü egitim, melek gibi cocuklari seytana cevirir.
|