DAUM..: "Sinancığım, BJK maçına PAF
takimi ile çıkacağız"
Milli maçı izlemek için Hırvatistanda bulunan Daum ve Beşiktaş menajeri Sinan Engin arasında dün akşam ilginç bir diyalog yaşandı.
Aralarında Murat Kuş, Levent Kızıl, Ender Alkoçlar, Serdar Güzelaydın, Sinan Engin ve Celal Kolat"ın bulunduğu bir gruba bir yemek veren Daum, şarabın en iyisini ısmarladı. Birlikte yenilen yemek ve içilen şaraplardan sonra yavaş yavaş keyiflenen Daum, bir ara ayağa kalkarak, "Sinan, kadehimi senin için kaldırıyorum. Geçmiş olsun" dedi. Sinan Engin de "Hoca, daha herşey bitmedi. Sizi Rize ve Denizli maçından sonra göreceğim. Bakalım İnönü"ye nasıl geleceksiniz merak ediyorum" dedi. Daum bunun üzerine Sinan Engin"e: "Sinancığım, oraya ne ben geleceğim ne de A takımı. Oraya İsmail Kartal ile PAF takımı gelecek. Ama dikkat edin PAF"a yenilirseniz rezil olursunuz." diyerek takıldı. Sinan Engin ile Daum bu sözlerden sonra birbirlerine sarıldılar.
Levent Kızıl ise Daum"a "Hocam, bu senin veya Fenerbahçe"nin eseri değil, bugünkü duruma gelmenize sizden daha çok Beşiktaş yardım etti" dedi. Daum bu sözleri tebessümle karşıladı. Neşeli bir ortamda geçen gecenin sonunda Daum 3 bin dolar hesap ödedi.
NOT: Umarım şimdi birileri çıkıp da sadece hocaya laf sokmuş veya eleştirmiş olmak için "FB Teknik Direktörüne böyle konuşmak yakışmaz... bu kadar iddialı nasıl konuşabilir" gibi abuk bir post atmaz. Bu konuşma, hocamızın zekice Sinan"ı mat ettiği keyifli bir yemekte geçen sohbettir. abartmanın bir anlamı yok...
saygılar
|