Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.03.2004, 22:57
unknown

Standard yapilacak transferler önemli gelecek

sezon icin:
İbrahimi geçen seneden beri istiyoruz.Geçtiğimiz yıl İbrahim büyük bir çıkış yakaladı.Sık sık ileri çıkıp sürpriz goller attı ve büyük takımların gözdesi haline geldi.Ancak bu yıl İbrahim geçtiğimiz yıl ki performansından oldukça uzak gözüküyor.

Deniz geçtiğimiz yıl Almanya dan geldi GB ne.Gelir gelmez de adından sık sık söz ettirmeye başladı.Milli takıma kadar yükseldi.
Hava toplarında iyi ve top tekniği fena değil!Daumun da Denizi takip altına aldığı söyleniyor....

Deniz mi İbrahim mi sorusunun cevabı çok karışık.Her iki oyuncununda birbirine karşı üstünlükleri var.İbrahim daha genç ve sol ayağı daha iyi.Ayrıca Denize göre daha çabuk bir oyuncu.Ancak İbrahim Deniz kadar sert ve rakibi yıldırabilen bir oyuncu değil.Yine İbrahim Denize göre daha fazla bireysel hata yapıyor.Seneye Tomas ın gitme ihtimali yüksek olduğuna göre
Lucianonun yanında oynayacak oyuncunun seçimi çok önemli.Tomas ,tatlı-sert oynayan ve rakibi yıldıran bir oyuncu ve Bizim de aynı özelliklerde bir oyuncuya ihtiyacımız var.İbrahim bu yükü kaldırabilir mi doğrusu endişeliyim.Deniz Bana biraz daha fazla güven veren bir oyuncu gibi gözüküyor.

Yine de seneye 3 kulvarda mücadele edecek bir takım için hem
ibrahim hem de Deniz düşünülebilir.
ayrica
zelenka / sparta prag
Bu oyuncuyu CL maçlarında çok dikkatli izledim...
İnanılmaz bir fizik güç,mücadele,pres ve aynı zamanda top tekniği vardı...Sparta Prag da statüsü nedir(sözleşmesi,bonservisinin sona erip ermemesi vs...)bilmiyorum ama eğer transfer edilebilirse(Avrupalı ve yeni çıkarılacak AB transfer statüsünden de yaralanacak olması açısından) pres eksiği ve top yapma zaafı olan orta sahamız için ilaç gibi olur diye düşünüyorum...Ama bizden önce diğer Avrupalı Büyükler talip olmaz ve yemezlerse tabii..!
Bilgisi olan arkadaşların katkılarını ve önerilerini bekliyoruz,