gercek Fb li ; )
Ridvan zamanlari o zaman bende vardim ; ) bende gittim o maclara !!! sampiyon oldugumuz seneki kadro neydi öyle hehe ; )
Onlar 80.000 degil 200.000 bin olsun onlar yapiyor diye bizim yapmamizin hic geregi yok, bak biz onlar gibi bu islerle ugrasaydik ona laf at ona cevap ver ...stadyum, tesis olmazdi biz isimizi yapyiyoruz ve bizi bir kasik suda öyle bogmak kolay olsa coktan yaparlardi hehe ; ) onlarin seviyesini inmedik bak örnek bjk lucescuu durmadan laf atti ne oldu sen biliyorsun ... seviye önemli birsey ...tabiiki kizdiracaksin bende yapiyorum ama burda arkadasliklar dostluklarda var bu arkadaslarla ..kesin seninde cevrende vardir mutlaka ama sen gelip ona küf ür salamasin heralde ....
Alicondaya gelicede kimsenin avukatligini yapmiyor ....sen yanlis anlamisin eski yazilari okusan anlardin ama senin hircinligin bizim burdaki seviyeli agirligimiz bozuyor acikcasi o zaman ciddiyet bozuluyor !!! kizdir ama hakaret sinirini gecmesin yoksa burda sohbet olmaz cikar onlardanda biri sallar durur 2 günde burasi bozulur .... gercek Fb li olarak bunlari kopyamiyalim yoksa farkimiz ne olur ; ))))
selamlar
|