sevgiliye mektup :-) muuuaaahhhh
Sana olan aşkım; topun ağlarla buluşması kadar aşikardır.
Seni o kadar çok seviyorum ki her sene 2 kez seninle olmaktan çok büyük zevk alıyorum. Kah sizin evde kah bizim evde seninle beraber olmak beni mutlu ediyor.
Benimle olursan sana , her sene aşkımızın meyvesi gollerden altıdan aşağı atmayacağıma söz veriyorum.
Seninle tanıştığımız ilk günden beri sana aşık oldum. Giymiş olduğun kırmızı bluz ve sarı eteğinle ilk gün vurulmuştum. Gerçi son zamanlarda gardrobunu yenileyip mavi, siyah ve kaz boku sarısı renkte elbiselerinle farklı olmaya çalışıyorsun.
Ezelden beridir sana olan aşkımı hiçbir şey değiştirmedi.
Benimle olursan ezelden beri olan aşkım ebedi aşka dönüşecek.
Yıllarca nice yabancılarla oldum. İngiliz , İtalyan , Fransız , Rus , Romen..... İnan hiçbirini senin kadar sevmedim. Senin bana verdiğin zevki hiçbir şeyde tatmadım. Hele o 6 Kasım 2002 ‘deki aşkımızın dillere destan olan gecesini asla unutmayacağım.
Hatırlar mısın, 55 bin kişinin huzurunda sen bana “tostunu ye geleceğim...” demiştin. Ben de “ tostlar iptal,sosisli ısmarlayacağım sen gel...” demiştim.Ne güzel geceydi değil mi?.. Altı kez sana:
“Seni seviyorum...” demiştim. Sen bana karşılık vermemiştin. O gün çok üzgündün.Ama baban o gün babamı epey tebrik etmiş.Beni çok beğenmiş.Sürekli bababım elini sıkıyormuş.
Ama seni bana vermemek için çok uğraşanlar varmış diye duydum. ULUS ‘ taki amcan benim için olumlu OY vermemiş.Bizim kızımız daha iyilerine layık deyip seni yurt dışındakilere vermek istiyormuş. “Kızımız Avrupa ‘ da okudu, onu bu halk adamına vermeyelim..” diyormuş. Hatta peruklu dayın da yavuz hırsızlık yapıp beni sürekli senin gözünde küçük düşürmek için her türlü entrikayı çeviriyormuş. Geçmiş yıllarda ve bu yıl benden çaldıkları nedeniyle Avrupa ‘ ya gidememiştim. Ama bu sene hepsini yenip sana kavuşacağım. Seni kimselerle paylaşmak istemiyorum.
Benimle olursan sana 55 bin kişilik sitede ev alacağım.
Sarı - Lacivert panjurlu bir evimiz bahçesinde oynayan 6 çocuğumuz olacak. Sana ALTInlar alacağım. Sinema, tiyatro ve konserlere götürüp 6.His, 6. Senfoni gibi eserleri seyrettireceğim. Hatta sizinkilerin Eski açık ALTI desene filmini bile DVD ‘ miz de izleriz.
Seni seviyor ve 2004 yılının 6.haftasını büyük bir heyecanla bekliyorum. Bu sefer 7’ den aşağı olmayacak söz veriyorum. Hatta arkadaşlar şimdiden sırtıma vurmaya başladılar bile....
”Yedi geliyor yedi....Yalele yalele......” şeklinde tezahüratlar yapıyorlar.
Ne olur o gün geldiğinde o ilk günkü sarı etek ve kırmızı bluzunu giy.
Seni heyecanla bekleyeceğim. Mektubuma son verirken Fatoş Teyzemin ellerinden öperim...
Sepet sepet YUMURTA.
Hasan bizi unutma.
Unutursanız küseriz.
Bu sefer YEDİleriz.
|