Cok örnek var
Türkiye de gündemde olan cok daha igrenc olaylar var. Konu "Namus" iste, alalim türk bayan sanatcilarinin(?) yüzde 90 ini ele. Ahlak kamera karsisinda surasini burasini göstermekmi? Ahlak sunun bunun yuvasini yikip söhret olmakmi? Ahlak onun bunu namusuna dil uzatmakmi?
Birilerine ah vah yazik deniyor, destek aldigi icin. Diyerinede Vatanin yüz karasi deniyor, destek verilmediyinden.
Kisacasi Paran yada Torpilin varsa (sirtinda Dev isimler) istediyin Ahlaksizligi yapabilirsin, Medya yüceltdikce, halkda tapiyor. Ama bunlar mevcut deyilse, Medya batiriyor ve Halk camur atiyor.
Utanarak söylüyorum, fakat Türk erkeklerinin yüzde 80 i kadinlara hor gözle bakan, uckur pesinde cahil ve seksist.
Sizin yazdiginiza gelince: Ben sadece su tür insanlara Saygi duyarim: Akliyla, Emek vererek kendisine, cevresine ve topluma güzel deyerler ve güzel örnekler verene. Bu insan kendi dört duvar arasinda ve is hayati disinda ne yapiyorsa (toplum disi) beni hic ilgilendirmiyor. Lakin Neslimize, özellikle cocuklarimiza insancil deyerler disinda aksine düsük ve alcak deyerleri asilamaya calisiyorsa ciddiye almam ve ignore ederim.
Ve unutmayalim Medyanin gücünü ve etkisini lütfen. Cogunluga dayanarak iyi kar yapiyorlar. Ve aci gercek suki: Cogunluk seksist ve cahil. Su son günler gösteriyor böyle oldugunu. Hem yargiliyorlar, hemde o igrenc resimleri her cocugun göreceyini bilerek gösteriyorlar. Süper Rating!!!
|