Sarışınmıydın Sen ???
Demek sen sarı Muratmışsın, Allah, Allah bu kadarda büyük bir kara mizah olabileceğini senin hiç düşünememiştim. Hani kara Murat olsa idin, hah tam kendine göre yakışan namert bir isim ile çıktı şiire, sigir deyen, Türkçe’yi vatan haini dediği insanlardan öğrenen orta oyuncu deyebilirdim. Lakin iş sarı Murat olunca yabana atılabilecek bir tarafı olmuyor bu tür kişilik sarsıntısı içinde olan ucuz pavyon züppelerinin. Mutlaka MHP güdümlü tv lerde sunuculuk yapmaya çalışan iş güz arlarda olduğu gibi bıyıklarında takmadır senin. Hani Kıbrıs Rumlarından olmasına rağmen adını ve soy adını değiştirip te, Türk ten daha Türk olmaya çalışan, aşağılık kompleksi altında yaşayıp ve ölen başbuğunda olduğu gibi. Aman bu sarı Murat ismin ile sakın Murat Sert oğlunun karşısına, ben bir Türk ırkçısıyım ve Faşistiyim deye sakın ola çıkma. Yoksa o anlı şanlı kara Murattın bir anlamı kalmaz. Bu tür delikanlılık yapmaya çalışırken önce bir Alpi agana dayılığın ne olduğunu bir danışsan olmazmıydı yavrucuğum, o sana dayılığı öğretemez ama şaklabanlığın tüm köçekliğini öğrete bilirdi, boşuna ocaklarda çürüyüp gitmektesin, en iyisimi sen pavyonlarda üçüncü kalite ayyaş ve serseri olarak oturmaya devam et. Senin gibi insanları AKP neden temizlemeye başlamaz konsolosluklardan hayret bir şey, belki arada kaybolup, buharlaşmaya çalıştığın için göze çarpmamaya çalışmaktasın, ama ben inanıyorum AKP senin gibileri oralarda durdurmayacak.
Sana hiç kimse yazdımı bu güne kadar bilmiyorum, ben yinede yazmak istiyorum, dünyanın en büyük düşmanları kimlerdir biliyor musun? Irkçılık ve Faşistlik yapan ve bunları savunanlardır. Bunları yapanların yalnızca vatan haini değil dünya insanlığının ve uluslarının da en büyük hainleri olduğunu birisinin sana yazacağını bilmen gerekirdi.
İnsanları korkutmaya, sindirmeye, baskı altında almaya çalışan tek tip insan ve ırk yaratmaya çalışan tüm dürzüler, hem vatan, hem dünya, hem bütün insanlığın en tehlikeli hainleridirler. Bunların dünya geçmişinde aldıkları cezaların ne olduğunu o sesi fazla çıkmayan ağa babalarına bir sor, belki o örümcek beyninde, hiç ihtimal vermiyorum ama, bir düşünce oluşturabilir, yoksa bütün Faşistlerin ve Irkçıların cahil ve ayyaş sokak serserilerinden toplama olduğunu bir daha kanıtlamaya hizmet etmekten başka bir şeye yaramayacağını ispatlamış olacaksın, sigirler yazıyor musun halen, aman ha dötün, pardon götün açıkken sigir yazma, çok kötü kokular oluşuyor...
Galvani...
|