Thema: Liebe & Flirt
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.01.2004, 18:21
Benutzerbild von baybozkurt
baybozkurt baybozkurt ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tarih:17.01.2004 23.´cü Dogum günün kutl

Selamlar,

Tarih:17.01.2004,bugün Vaybee´ye yeniden üye oldum.

Bundan 23 yil önce bu Tarih´te birisi dogmus ama,ben belkide bugün kü Tarih´te hayallerimi,umutlarimi yitirdim ?

Kimseden bana asik olmasini,beni sevmesini ve evlenmesini istemedim,insanlardan istedigim tek sey VEFA idi.

Bir zamanlar bana Seni Seviyorum diyen kisiye ilk dedigim sey ister kardesim,ister,komsum,isterse askim ol ama lütfen VEFA´li bir kisi ol demistim.Bir anda Seni Seviyorum diyen o güzel kiz bir baktim ki aniden cekti gitti ve yine bir VEFA´siz bir insan´la daha karsilastigimi anladim.

Net´ten olsun,özel hayatimdan olsun bayanlarla akadasliklar,asklar yasadim elbette ama,bir tane bile VEFA´li bir seven bulamadim.

Bugün moralim sifir,umutlarim,hayallerim su an icin bitmis durumda,sahibi oldugum Bizim Diyar´da yine yalniz basima kaldim,kader´mi,sanssizlik mi yoksa baska birsey mi bilemedim ama,bir tane bile VEFA´li seven bulamadim su Dünya´da!!!

Insan´im deyipte Hayvanlasan,
Seviyorum deyipte aldatan,
Bana güven deyipte satan,
Güldürmek varken aglatan.

Vefa´siz bütün alcaklara inat,er yada gec yine ayaga kalkacagim,CATIR CATIR umutlar kuracam yine,KÜTÜR KÜTÜR sevdalarim olacak yine.

Ciz etsin hele Gülüm ciz,
Yansin tutussun yürekler,
Birak gülsün o Zalim gözler,
Gecer elbet bu aci günler.

Su an yikilmis gibi olsamda,isallah ayaga kalkip KOSA KOSA mutluluga gidecegim günlerde gelecektir,icimde umutlarim su an icin yok olmus gibi olsada,yinede MÜCADELEDEN sasmayacagim.

Bizim Diyar mekanimda su an yalniz basima birakilip terkedildimsede,elbet o Bizim Diyar´da BayBOZKURT´a yakisan bir VEFA´li seven olacaktir.En azindan INSALLAH.

SEREF ekmek bulamazken SEREFSIZ bulurmus diyen bosuna dememis bu lafi.

Selamlar

Antep´li

Bizim Diyar !!!

PS: Azda olsa icimde hala umut var ama ? ? ?

BayBOZKURT@web.de