Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.12.2003, 16:50
Benutzerbild von xxsinan07xx
xxsinan07xx xxsinan07xx ist offline
Neuer Benutzer

Standard KONYASPOR DA SOK

Haftalardır galibiyetle tanışamayan ve Malatyaspor karşısında da üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 3-3 berabnerlikle ayrılan konyaspor"da, Teknik Direktör Hüsnü Özkara görevinden istifa ettiğini açıkladı... Hüsnü Özkara, bugün Malatyaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini, ancak son 5 dakikasına 3-1 önde girdikleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

Teknik direktörlük yaşamı boyunca, böyle bir futbol sezonu yaşamadığını belirten Özkara, şanssızlıklar nedeniyle bir türlü galip gelemediklerini söyledi.

Bu maçta da galip gelememenin stresine yenildiklerini vurgulayan Özkara, "85. dakikaya kadar imparatordum, son 5 dakika istifaya çağrıldım. Seyircinin isteğine cevap veriyorum; bugün Konyaspor"daki görevimi noktalıyorum. Çok güzel günler geçirdim. Hayatım boyunca unutamayacağım anlar yaşadım" dedi.

Öte yandan Maçtan sonra Konyasporlu taraftarlar beraberliğe tepkilerini Atatürk Stadı"nın kuzey giriş kapısının camlarını kırarak gösterdi. Özkara"nın istifasına sinirlenen futbolcu Cenk, stat dışındaki seyircilerle tartışarak, "Özkara ne yapsın" diye bağırdı. Taraftarlarla Cenk arasındaki gerginliği araya giren polis önledi.