Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.11.2003, 18:37
airdem

Standard ÖZHAN CANAYDIN"DAN TEŞEKKÜR

GALATASARAY BAŞKANI ÖZHAN CANAYDIN, DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA BEŞİKTAŞ BAŞKANI SERDAR BİLGİLİ"Yİ FAİR PLAY ÖDÜLÜNE ADAY GÖSTERDİ.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, az önce bir basın toplantısı düzenleyerek Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili"ye teşekkür etti. Canaydın şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş başkanı genç arkadaşım sevgili Serdar Bilgili"ye yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkür ediyorum. 20 aydan bu yana oturduğum bu koltukta öncülük etmeye çalıştığım fair play anlayışında ayalnız olmadığımı görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması sonrası büyük üzüntü yaşadık. Ancak bugün beraberce bir sevgi kıvılcımı ateşlendi. Bu ateşlenmeyle üç büyük kulübün kendi aralarında oynadığı maçların yanısıra Anadolu takımlarıyla yapacakları maçların artık sevgi ve dosktluk çerçevesi şeklinde geçeceğine inancım oluştu. Beşiktaş camiasından aldığımız bu desteğe eminim her zaman olduğu gibi Fenerbahçe Kulübü"de katılacaktır. Toplantıya başlamadan önce teknik direktörümüz Fatih Terim, Serdar Başkanı arayarak kendisine teşekkür etti. Galatasaraylılardan sucçu olan varsa ben de onlar adına özür diliyorum. 2002 yılı fair play ödülü almış biri olarak yeni yılda sevgili Serdar Bilgili"yi 2003 fair play büyük ödülüne aday gösteriyorum."

Kaynak: bjkhaber.com