Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.09.2003, 11:58
Benutzerbild von hasan7575
hasan7575 hasan7575 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Türk kizinin türk erkegi komplexi

die türkischen männer halten sich für das arische unter den männern diye yazmisti bu foruma gecenlerde birisi.falsch derim ben;wir halten uns nicht dafür,wir sind es ;o)
gelelim asil konuya,yani türk kizlarinin yüzde 80inde var olan türk erkegi komplexlerine.nasil olusuyor bu komplexler?genelde daha okulun ilk dönemlerinde;okuldaki bütün türk erkekleri alman kizlariyla takilir;bizimkiler havasini alir.önce baslarlar alman kizlarina hakarete,sonrada türk erkekleri alir nasibini.bu,uzun süre böyle devam edegelir.türk erkegi icin varsa yoksa sarisin uzun boylu helga vardir;gerisi bostur.onlarla gezer,onlarla cikar,onlarla eglenirler.türk kizi türk erkeginden nefret etmeye baslar.madem öyle iste böyle hesabini yapip alman erkeklerine yönelmeye kalkar.dünyanin en yakisikli ve en karizmatik erkegi olan alman erkegi aslinda dünden razidir.ve böylece türk kizi türk erkegi komplexlerinden hareketle almanlarla takilir;alman sevgilisi ya da kocasi var diye övünür,hava atar(kac kere gördüm benim kocam alman diye havalar atan türk kadinini),baska türk kizlarinda yabancilarla evlenmesini ister;evlendikce de acaip mutlu olur.türk erkegi komplexi artik her tarafina islemistir;senelerin getirdigi assagilanmislik hissini bastiramaz,zannederki,bütün türk erkekleri onu acaip kiskaniyor almanla beraber diye,halbuki türk erkeklerinin cogunun umrunda bile degildir.