![]() |
Kadindan evlilik teklifi
Olm hep erkekler mi teklif etmek zorunda? Neden hep biz saplar hatuna kendi basimizi yakmak icin, gel basimizin etini ye dirdirinla diye teklif ediyoruz? Tam tersi olsa; onlar gelseler de benim gibi utangac saplar bu zor teklifi yapmaktan kurtulsa.
|
Zitat:
hee yaa tosbaa sen en iyisi evlenme teklifi edecen arvata ferdi abiyi söylet o bilir ne denilecegini:) bak bunu meselem: ferdi tayfur: bakislarin bana biraz cesaret versin http://www.youtube.com/watch?v=1LsDdJQ-V9M |
bencede erkekler bu islere devam etsin,
düsünsene kadin yarin birgün baslar dirdira: "bi ise yaramiyorsun, bi evlenme teklifi bile edemedin zamaninda, cesaretsizdin, sen zaten hep pisiriktin ve herzaman öyle kalacaksin..." falan filan la baslarsa kirilirsiniz, bence usulüne göre olsun her isler :D he Alllahsiz...o kizi buldugun vakit varya, emin ol tüm cesaretini toplamis olacaksin, cünkü o sana bu isigi vermis olacak ve tüm ictenliginle teklifi edeceksin...kopf hoch ;) |
Ya simdi ben evlilik teklifi etmesem de, haydi bi kagida imza atalim sonra da seni omzuma atip magaramda sevisip üreyelim desem olur mu?
|
Önemli olan kahit üzerine atilan degil kalpen atilan verilen söz ve imza..
|
Zitat:
nehme ich dem männlichen Wesen nichts mehr ab ´ :) |
Zitat:
|
Zitat:
puhh...derin konular bunlar naja jedem das Seine ;) |
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:26 Uhr. |