![]() |
Danke Israel !
Israel lockert das Embargo für den Gazastreifen. Getränke, verschiedene Arten von Lebensmitteln wie Kekse, Dosenfrüchte und Hummus dürften ab kommender Woche geliefert werden.
(Reuters) Allah sizi beter etsin Serefsizler ... |
Zitat:
adamin bildigi varmis demek! |
Israel lockert das Embargo für den Gazastreifen. Getränke, verschiedene Arten von Lebensmitteln wie Kekse, Dosenfrüchte und Hummus dürften ab kommender Woche geliefert werden.
(Reuters) Ve Ülkemizde bu Insanlar oraya gitmelerimi gerekirdi diyen Vicdansizlar sadece su yaziyi okusun...Ve birazcik icinde Insanliklari varsa biseyler cikarsin ! |
Zitat:
|
Destor Metos
Zitat:
Hanzo |
Irkci her yerde irkcidir.
Su olan bitende ancak Hitler'i hakli cikaracak argümani bulan birisi de zavallidir. Kadin erkek fark etmez, sevgili überseksüel. |
METIN,,,
okadarda ciddiye alma beni,,,:D irkciligim olsa,,,bütün insanlara karsi olabilir anca,,milletlere degil;) sereffsizler her milletde var;) ama yinede hitlerin bi bildigi varmis,,, insan neden bukadar yahudilerden, nefret ederki? demek herifin icine dogmus:D |
Zitat:
|
sen beni anlamazsin!
ben sadece yahudileri demisdim!
cahil! |
Zitat:
Ne oldugunu sen su yukaridaki yazdiklarin ile tescil ettin zaten. o yüzden yazdiklarin beni ilgilendirmez. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:25 Uhr. |