Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   namuslumu? kontrolle (http://localhost/forum/showthread.php?t=6025)

17.08.2009 10:57

namuslumu? kontrolle

ein kumpel erzählte mir wie er rausfindet ob n mädchen *namuslu* ist oder nicht:

*wenn wir alleine sind und uns anfangen zu küssen,schau ich ihr in die augen und begrabsche ihre busen...eger namusluysa gögüsü ellenen kiz hemen tokat atar..eger degilse atmaz*

hab mir ne halbe stunde vorm lachen nich einrenken können..aber hat doch system...woran erkennt ihr das ne frau *namuslu* ist?

17.08.2009 13:05

Hmm ja un bei ihm würd man als Frau genau das Gegenteil merken: nämlich das er namussuz ist. Und zwar ein notgeiler namussuz.

17.08.2009 14:36

Zitat:

Zitat von holgerfach (Beitrag 1981653)
ein kumpel erzählte mir wie er rausfindet ob n mädchen *namuslu* ist oder nicht:

*wenn wir alleine sind und uns anfangen zu küssen,schau ich ihr in die augen und begrabsche ihre busen...eger namusluysa gögüsü ellenen kiz hemen tokat atar..eger degilse atmaz*

hab mir ne halbe stunde vorm lachen nich einrenken können..aber hat doch system...woran erkennt ihr das ne frau *namuslu* ist?

Also meine Methode ist:

Wenn sich eine frau mit dem rechten arm unter ihrem linken knie durch nach oben am hinterkopf vorbei am rechten Ohr kratzen kann und dabei auch noch die TR Nationalhymne singen kann dann ist sie Namuslu....:D

Für Nachahmungsversuche übernehme ich keine Haftung...;)

Aber dein Kumpel versucht sich glaube ich nur war vorzumachen!

Dafür gibt es doch garkein rezept zumal jeder seine eigen definition von NAMUS hat!

17.08.2009 14:51

bencede sollte er ne anständige Methode finden. Isi gücü yok milletin gögüslerinle mi ugrasiyor ;)

17.08.2009 17:13

So gesehen...kann Man(n) sie auch einfach fragen?..
Vielleicht sagt sie "asiftenin tekiyim, egleneyim, gezeyim, shaapip durayim, shopping, mopping, hem salak salak sorma, gel ovala sunlari..kivama geldim"
oder
" allah belani versin pez....nk schraak..evlenmenden olmaz! " *

(* favorimdir !-fos der ki :ya hep, ya hic.Hangisini seciyorsan, hakkini vereceksin.
Ama yok arada kalip ta sonra - yalan bir dünyada yasamak..aptalliktir!)

- Yaw, olay hakkinda birsey ögrenemicek miyiz?..Holger hat ne Frage gestellt?..Könnt ihr nicht einfach so an das Thema ran gehen?
Türkcenin de almancanin da icine ettik, ayni cümlede 3 aksiyon var..kim baslatti la bunu,..,?? :D

17.08.2009 17:47

böyle bir soruyu burada sormadan önce "NAMUS" kavramindan ne anladigini belirtmen gerekiyordu sanirim. Eger "bakire" lik kastediliyorsa sana su kadarini söyliim; hic vaginal iliskiye girmemis ama bunun disinda yapilabileceklerin hepsini(anal, oral) cesitli erkeklerle birden fazla defalar yapmis bayanlar taniyorum ben:)

17.08.2009 19:35

buyurun

namusu algilamanin cesitleri var,

- bakire olan bir kiz illaki namuslu diye söylenemez cünkü her cesit cinselligi yasamis sirf vajinal olarak yapmamis. NAMUSLUMU? HAYIR

- Bir barda evini gecindirmek icin Striptiz yapan bir Bayan, Vucüdunu erkeklere sunar ama icine almaz. NAMUSLUMU? EVET

Bu namus meselesi cok tartisilir herkes ayri bir sekilde namusu taniyor. Simdi bir Arastirma yapsak 1999 yiliyla 2009 yilin arasinda, sok olacaginiz bir sonuc cikacak ortaya. o zamanlar erkekler namusa daha cok düskündü nedenmi?

1999da
-Bir bayanla evlendigin zaman ilk erkegi sevdigi ve ilk aski oluyordu.

-Hangi kizi telli duvakli alirsan al kiz tertemizdir bir erkegi öpmekten haric öteye gitmemistir.

-interneti kullananlar az sayidaydi, Ceptelefonlar pahaliydi herkesin alamiyacagi birsey. Bu yüzden kizlarin cogu evden ise isten eve bir gün kismetim ciksa evlensem derdi.

-Erkek bir Sevdigim olsun Helal edeyim ona hayatimi düsüncesindeydi

Ya simdi..............

Yil 2009

-Bir Bayanla evlenmekten korkuyorsun acaba kacinci erkegim diye soruyorsun kendine hatta cekinmeyenler bayana sorar kac erkekle yattin ve neler yaparsin yatakta diye.

-Öpmek artik cok zayif bir sekilde son sinifta kaliyor. Önce boy pos sonra Erkegin yatak perfomansi kadini etkileyen özellikler

-Internet? Cepteli? Her evde artik var olan birsey, ceptelefona gelince bir kizin elinde, Cebinde ve cantasinda var: etti 3tane, biri aile, biri Sevgili digeri ise tanistigi erkekler.

-Erkek artik kafasina takmiyor kiz bakiremi degilmi? Asil sorun burda kaynaklaniyor. Eger (bekar) erkekler cinselligi yasamis bir bayanla asla evlenmem diye bu zamana kadar tuttursalardi su an 1999 yilindan farkimiz olmayacakti.

Bunlar gercek hayatta görülen birseyler. kimse gelipte yok böyle birsey ben onu taniyorum bunu taniyorum falan diyebilir herkesin söz hakki var. Artik evlenmek isteyen 40 yasini bekleyecek gibi gözüküyor. Ben kendi adima konusmak istiyorum.
Ben aileme bir cok iliskiye girmis cikmis bir Bayanla evlenirsem giderim bosanmis bir bayanlada evlenirim bence bosanmis bayan daha namuslu oldugu icin. cinselligi daha önceleri yasamis bir bayana gidip 10binlerce euro verip dugun yapiyorsun ve kizin ah pardon kadinin hayatinda 20nci iliskiye girmis erkek oluyorsun. heleki bu ekonomik krizde olacak seymi :)- Yinede bunlarin bir caresi var. Alirsin kizi kontrol montrol etmezsin evlenirsin san söhretli dügünü yaparsin, biraz akilliysan kizin dikilmis oldugunu anlarsin yada kiz kiz cikmazsa eger ayni gece birakirsin kizi baba evine. acarsin tazminat davasi alirsin harcadigin paralari. bu kadar yani. Ha arkadas yok bazi kizlarda bekaret zari esnektir sudur budur, yok kan gelmezmis söyle böyle. bunlar saka suka seyler. bir kiz ilk gece kasiliyorsa demekki gercektende ilk gecesi kan gelmese bile erkek bunun farkina varir...

17.08.2009 19:40

hmm

wie kommste drauf, ya vallaha 6sene sonra ilk kez yeniden buraya girdim

17.08.2009 19:42

die meisten stellen fragen da denkste nur noch, die haben langeweile oder so. einer fragte eben im forum weiss jemand ob Sibel can noch jungfrau ist? ben gülme krizi gecirdim. cvb verdim sibel can hat iher kinder adoptiert

17.08.2009 19:55

he he

ich schreibe grade einen guten beitrag unixx

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:47 Uhr.