Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Silah seslerinden korkan öğretmen intihar etti (http://localhost/forum/showthread.php?t=12526)

10.10.2014 23:17

Silah seslerinden korkan öğretmen intihar etti

Siirt'te öğretmenlik yapan Elif İpek Koçtürk 4. kattan atlayarak intihar etti.

Muğla'da yaşayan ancak Siirt'in Baykan İlçesi'ndeki Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Elif İpek Koçtürk, bugün akşam saat 18.30'da kaldığı polisevinin 4'ncü katındaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti.

SİLAH SESLERİNDEN KORKMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Olay yerinde yaşamını yitiren Koçtürk'ün en son 7 Ekim tarihinde yakınları ile twiter ve facebook sosyal paylaşım sayafası üzerinden görüştüğü ve silah sesleri karşısında çok etkilendiğini aktardığı görüldü.

YAKINLARIYLA PAYLAŞMIŞTI

İlk kez bu kadar uzun süre silah seslerini duyduğunu yakınlarıyla paylaşan Koçtürk'ün takipçilerine "Allah, polis ve askere yardımcı olsun. En kötüsü yalnızım. Çok korkuyorum" diye yazdığı görülüyor.

Yeniakit

SevtapTuran 10.10.2014 23:53

Zitat:

Zitat von CAKABEY_ (Beitrag 2094368)
Siirt'te öğretmenlik yapan Elif İpek Koçtürk 4. kattan atlayarak intihar etti.

Muğla'da yaşayan ancak Siirt'in Baykan İlçesi'ndeki Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Elif İpek Koçtürk, bugün akşam saat 18.30'da kaldığı polisevinin 4'ncü katındaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti.

SİLAH SESLERİNDEN KORKMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Olay yerinde yaşamını yitiren Koçtürk'ün en son 7 Ekim tarihinde yakınları ile twiter ve facebook sosyal paylaşım sayafası üzerinden görüştüğü ve silah sesleri karşısında çok etkilendiğini aktardığı görüldü.

YAKINLARIYLA PAYLAŞMIŞTI

İlk kez bu kadar uzun süre silah seslerini duyduğunu yakınlarıyla paylaşan Koçtürk'ün takipçilerine "Allah, polis ve askere yardımcı olsun. En kötüsü yalnızım. Çok korkuyorum" diye yazdığı görülüyor.

Yeniakit

Neden bunu paylastinki? Haberlerden farki yok. Sayfasina baktim yakinlari intihar degil diyor. Dindar birisiymis ayrica. Intihar etmesi dine aykiridir. Öldürülmüs olabilir
Allah rahmet eylesin.

10.10.2014 23:56

Yeniakit'in attigi basligi ben degistirmem. Yeniakit dinini önemseyen bi gazete, o halde yanlis yapmislar...

SevtapTuran 11.10.2014 00:01

Zitat:

Zitat von CAKABEY_ (Beitrag 2094376)
Yeniakit'in attigi basligi ben degistirmem. Yeniakit dinini önemseyen bi gazete, o halde yanlis yapmislar...

Gazetecilerde hata yapamazmi. Haber olsun diye arastirmadan belki paylastilar. Belkide ortalik daha fazla karismasin diye. Hem ilk defami oralarda türk ögretmenlerini öldürdükleri? :(

Bunu yazan canina kiymaz bence:

Elif Ipek Koçtürk
20. September um 23:26 ·
Ayrılıkta ölümde hak... Hazırlıklar başladı, valizler toplandı, biletler alındı, dualar edildi. Bekle Türkiye'min dört bir yanı. Bizler geliyoruz. Yeni nesilleri Hakkın razı olacağı şekilde yetiştirmeye geliyoruz. Allah utandırmasın...
Gefällt mirGefällt mir · Teilen

11.10.2014 00:13

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2094377)
Gazetecilerde hata yapamazmi. Haber olsun diye arastirmadan belki paylastilar. Belkide ortalik daha fazla karismasin diye. Hem ilk defami oralarda türk ögretmenlerini öldürdükleri? :(

Bunu yazan canina kiymaz bence:

Elif Ipek Koçtürk
20. September um 23:26 ·
Ayrılıkta ölümde hak... Hazırlıklar başladı, valizler toplandı, biletler alındı, dualar edildi. Bekle Türkiye'min dört bir yanı. Bizler geliyoruz. Yeni nesilleri Hakkın razı olacağı şekilde yetiştirmeye geliyoruz. Allah utandırmasın...
Gefällt mirGefällt mir · Teilen

Tamam, haklisin bende istemem böyle birisinin intihar etmis olduguna inanmayi, umarim intihar degildir de. ama baslikla ilgili bir sey yapamam. gazete degistirirse bende degistiririm..

Bosphorus_ 11.10.2014 03:00

Bu ulkede polislerden sadece anarsistler, komunistler, zibidiler, hirsizlar ve PKK'lilar nefret ediyor.

Hepsinin profiline baktiginizda tam alt tabaka olduklarini gorursunuz. Eskiden her insan hayati esit degere sahiptir diye dusunuyordum, yok arkadas, bazi insanlar daha degersiz gercekten. Orn: PKK'lilar.

12.10.2014 12:27

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094421)
Bu ulkede polislerden sadece anarsistler, komunistler, zibidiler, hirsizlar ve PKK'lilar nefret ediyor.

Hepsinin profiline baktiginizda tam alt tabaka olduklarini gorursunuz. Eskiden her insan hayati esit degere sahiptir diye dusunuyordum, yok arkadas, bazi insanlar daha degersiz gercekten. Orn: PKK'lilar.

Devlet cikip bu saydiklarindan birilerinin degistigini söylerse,, falanca'lari affettik derse, o zaman sende onlar icin esit degere sahipler diye düsünürsün...

ama saydiklarinla devlet halen barismis degil orasi ayri bir mesele...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:14 Uhr.