![]() |
Zenci bebeğin babası konuştu
Zenci bebeğin babası konuştu Hey Allah'im ya, hic bu kadar gülmemistim! Su zenci hayranligi neyse anlamadim dogrusu.. Kimileri Türk erkeklerini begenmiyorlar ama, bence bir Türk erkeginin yakisiklini dünya alemde esine bir daha rastlanamaz.. Hic gülesim yoktu gülmekten solugum kesildi :D Sosyetenin konuştuğu 'zenci bebek'in babası olduğu iddia edilen dansçı konuştu. Sosyetik gelinin bekarlığa veda gecesinin meyvesi olan siyahi bebeğin babasını konuştu. Skandal geceyi anlatan Nijeryalı dansçı, ‘Evladıma sahip çıkmazlarsa onu alır, giderim’ dedi. Sosyetenin nur topu gibi skandalı oldu. Çırağan Sarayı’nda evlenen ünlü çiftin bebeği siyahi doğdu. Takvim gazetesi o bebeğin babasını buldu. Bebek şokunu yaşayan siyahi baba, skandal geceyle ilgili konuştu. ‘SİYAHİ BEBEK’ SKANDALI BU YAZIYLA ORTAYA ÇIKMIŞTI! HABERİ İÇİN TIKLAYIN ‘GELİN SARHOŞTU’ “Yok artık” dedirten olay, geçen yaz patlak verdi. Türkiye’nin en tanınmış ailelerinin çocukları, Çırağan Sarayı’nda evlenme kararı aldı. Düğün arifesinde gelin ve damat “bekarlığa veda gecesi” düzenledi. Sarhoş olan gelin, siyahi bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün hiçbir şey hatırlamayan gelin, Çırağan’da rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Mutluluklarını bir bebekle taçlandıran çift, doğum için ABD’ye gitti. Bebeğin doğacağı gün bütün aile Amerika’ya uçtu. Ancak mutlu haberi bekleyen aile acı sürprizle yıkıldı. Siyahi bebeği gören damat ve yakınları ilk uçakla İstanbul’a döndü. Boşanmak için avukatına talimat verdi. Partide alkol duvarını aşan gelin ise gözyaşlarına boğuldu. Herkesin merak ettiği biyolojik babaya ise ulaşıldı. Skandala imza atan Nijeryalı dansçı A.Y. o gece yaşanan tüm rezaleti ayrıntılarıyla şöyle anlattı: “Boğaz’daki o eve çılgınca şov sergilemek için gittik. Bekarlığa veda partisi olduğunu orada öğrendik. Alkol su gibi akıyordu. Bayanlar müzikle kendilerinden geçmişti. Herkesin delice eğlenirken gelin adayı elimden tutarak boş bir odaya götürdü. Birden öpmeye başladı. Birileri görecek ve işimden olacağım korkusuyla panikledim. Ancak o ısrar edince ben de dayanamadım. 500 DOLAR BAHŞİŞ VERDİ Çok sarhoştu. Her şey birkaç dakika içinde olup bitti. Gecenin sonunda elime 500 dolar sıkıştırdı. Bir daha kendisini hiç görmedim. Olayı bilen arkadaşlarım gazeteyi görünce beni aradı. Şoke oldum. Bebeğimin olduğunu böyle öğrendim. Çocuğumu istemezlerse, ben sahip çıkarım.” ‘VAY BAŞIMA GELENLER’ Tam 3 yıldan beri Türkiye’de yaşayan Nijeryalı baba A.Y., başına gelenler için “Kader” dedi. Siyahi baba, “Kimseye konuşmam. Yeter ki çocuk sahipsiz kalmasın” diye konuştu. TRAJİKOMİK Skandal, Twitter’da böyle konuşuldu. * Dansçı zenci olmasa olay arada kaynayıp gidecekti. * Marjinal insanlar yakışır size ve sizin gibilere… * Bekarlığa veda partilerinin ismi “siyahi bebeğe merhaba partisi” olarak değiştirildi. * Bebekler değil, damatlar karışmış. * Trajikomik… * Siyahilerin sosyete çıktığı yerde, ırkçılıktan bahsedilemez. * Sosyetenin bekarlığa vedası böyle olur işte… Kaynak: MEVLÜT YÜKSEL / TAKVİM |
Birak bir taneyi, bin tane gönlüm olsa birini bile bir zenciye vermem, hele hele cocuk hic yapmam! Zencilerle yapilan cocuklar hep zenci oluyor. Denzel Washingtan dünyanin en yakisikli adamiymis.. Hastir ordan, bizim mahallenin her iki gencinden birisi ona bin fark atar.. Hangi dünyada yasiyorlar bunlar ya? :D
|
naja sowas kann passieren. immerhin war er tänzer, das kann man schon verstehen.
ausserdem, alles schlampen incl. mutti... |
Zitat:
Kadinin orospusu kötü bir seyde erkegin orospusu mesela Mülltoni bu hadiseden bin beter.. Ama ne yapacacan iste.. Anasi ne ki danasi o olsun.. |
Zitat:
|
Olay buyuk ihtimalle asparagas. Nitekim soz konusu haber, bir twitter kullanicisinin hikaye yazmasindan sonra sallamadan kose yazarligi yapan bir gazetenin bir kosesinde gercekmis gibi anlatiliyor.
Haber yapilmadan 3 ay onceki tweet. Bir twitter kullanicisi hikaye yaziyor: http://prntscr.com/15fjhy Bunu yazdiktan 3 ay sonra hikayesinin bir gazete kosesinde haber oldugunu goren twitter kullanicisinin yorumu ve saskinligi: https://twitter.com/meliheskinazi/st...01750091677697 Boyle seyler yasanmiyor mudur? Yasaniyordur belki, ulkede midesiz mi yok. |
sözcü gazetesi yalan haberci olarak bilinir.
uydurup adam cevirip para verip haber yaptiklari bircok defa ortaya cikmistir. http://sozcu.com.tr/2013/magazin/siy...i-konustu.html |
Yalniz adamda da hic dansci tipi yok. Bildigin istanbul'un ara sokaklarindan bir afrikali gocmeni cevirmis roportaj olarak sunmus.
Turkiye'nin durumu vahim, AKP'nin afrika ulkeleriyle vizeleri kaldirmasinin sonucunda(neden kaldirdi anlamis degilim) ulkeye giren cikan belli degil. Afrika'da STD'nin (Sexually transmitted disease) = Cinsel Yolla Bulasan Hastaliklar, ne kadar yaygin oldugunu hepimiz biliyoruz. Bunun yani sira uyusturucu kacakciliginin daha da yayginlasmasi ihtimali de var. Ulkeye gelen her afrikali egitimsiz, egitmek de o kadar kolay degil. 3-5 Turkce kelimeden baska bir sey bilmiyorlar. Bunlari ulkeye sokarsan cok kalmaz 10 yila Nijerya'daki kadar AIDS'li, STD'li hasta vatandasin ortaya cikar. Her ulke vize uygulamalarini siklastirirken Turkiye'nin vizeleri kaldirmasini anlamak mumkun degil, hele ki sorunlu ulkelerle. AB uyeligimizi desteklemiyorum ama boyle bir durumda ben AB ulkesi olsam ben de Turkiye'yi AB'ye almazdim. Turkiye'nin acilen afrika ulkelerine vizeyi kaldirma yanlisini telafi edilip vize uygulamaya geri donmesi gerekmektedir. 27 yillik bir Istanbullu olarak bundan cok rahatsizlik duyuyorum. |
vah cahil ve ileri görüsü olmayan arkadasim,
afrika önümüzdeki yüzyilda en cok büyüyen kita olacak. avrupada hasta adam oldu. abd borclarla bogusuyor. dünya dengeleri degisiyor ama kemalist zihniyet hala icimize dönüp gözlerimizi kapatalim diyor. benim ecdadim nerelere ayak bastiysa o topraklarda benimde sorumlulugum var. dünyanin hicbir ülkesine vizesiz gidemeyen türkiye vatandaslari su an avrupa vatandaslarindan fazla ülkelere elini kolunu sallayarak gidiyorlar. zencilerden rahatsiz olan irkci chp ve mhpli arkadaslar bu vatanin sahibi olmadiklarini hatirlatip artik bu topragin gercek sahipleri geldi diyorum. bundan sonra sizin gericilige yol yok. |
Zitat:
Avrupa'nin hastalandigi bir gercek, abd'nin borclari da. Zitat:
Zitat:
Bu topragin gercek sahipleri afrikalilar mi? Sunu soyleyeyim, ticaret icin zaten afrikali isadamlarina vize kolayligi ve muafiyeti vardi. Ama simdi tamamen vizeyi kaldirinca, elini kolunu sallayan ulkeye giris yapabiliyor. Bu da beraberinde tehlikeleri getiriyor. Hangi avrupa ulkesi, gelismisligi afrika'dan daha cok olan Turklere vize uygulamiyor? Hangi avrupa ulkesi afrika ulkelerine vize uygulamiyor? Hicbiri. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:01 Uhr. |