![]() |
Raving George. Oskar and the Wolf. - You're Mine ...
|
Touch/ haux
|
Paradis- Toi Et Moi
|
Tuesday - Burak Yeter
|
LP- Lost On You
|
Ludovico Einaudi - Experience
|
Dennis Llyold - Nevermind
|
Amélie Piano - Comptine d' Un Autre Été
|
bu ara arabesk
https://youtu.be/Gn2v8qb9EME cok farkli ve ilginc buluyorum ses rengini ve tarzini derya bedavacinin |
Ervah-ı Ezelden / Burcu Güneş
|
KENDİNE İYİ BAK / Paul Dwyer
|
Ceyl'an Ertem feat. Gökhan Türkmen / Gönül [ Câhille Sohbeti Kestim © 2020 Kalan Müzi
|
Ayfer Vardar / Unutursun Mihribanım
|
Grup YORUM / Avlaskani Cuneli (LAZCA)
|
Dodan - Hayda
https://www.youtube.com/watch?v=3srmBL3Rffk
On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıdkı ismin duydum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Kırkların ceminde Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) dara düş oldum Güruh-i Naci'ye özümü kattım Adem sıfatında(n) çok geldim gittim Bülbül oldum firdevs bağında öttüm Bir zaman gül için zara düş oldum Bir zaman gül için Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) zara düş oldum O derya yüzünden gezdim bir zaman Yoruldu kanadım dedim el aman Erişti car'ıma bir ulu sultan Şehinşah bakışlı ere düş oldum Kırkların ceminde Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) dara düş oldum On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıdkı ismin duydum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Kırkların ceminde Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) dara düş oldum Yöre: Erzincan Söz: Anonim Müzik: Ali Ekber Çiçek Düzenleme: Erdem Altınses |
Dodan / Ay Gız
https://www.youtube.com/watch?v=SmZc...L3Rffk&index=7
Meni attın ay gız ay gız ataşa Beklemekti eşgini daim peşem Atacağdın meni sevdin söyle bes niçin Doldur eşgi şerbet kimi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galdı Meni incitme yalvarıram gel Ay gız... Atma terk etme Yollarına baha baha galdı gözlerim Sene varsın üreğimde sözlerim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Gözüm yolda galdı galdı ay gözel Payiz oldu yarpahlar oldu gazel Yollarına baha baha galdı gözlerim Sene varsın üreğimde sözlerim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galdı Meni incitme yalvarıram gel Ay gız... Atma terk etme Atacağdın meni sevdin söyle bes niçin Doldur eşgi şerbet kimi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Yöre: Azerbaycan Söz: Zeynal Cabbarzade Müzik: Cahangir Cahangirov Düzenleme: Erdem Altınses Mix, Mastering: Cafer Ozan Türkyılmaz Vokal Mix: Erdem Altınses Yaylı: İstanbul Strings Fagot: Sertaç Çevikkol Piyano: Erdem Altınses Koro: Sidar Ateş, Adnan Kartal, Zeki Giray, Özge Arslan, Erdem Altınses Tar: Nihat Günaydın |
|
aşkımdan vazgeçme/Leman sam
https://www.youtube.com/watch?v=4dmh8Ahe0m8
Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Varsın uzasın yollar Sen aşkımdan vazgeçme Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Varsın uzasın yollar Sen aşkımdan vazgeçme Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala |
Mevlam Birçok Dert Vermiş / Dodan
|
Zitat:
Seo agentura |
Zitat:
|
Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir
https://www.youtube.com/watch?v=XRZMp8mtVhw
BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner tersine gider Şurda bir garip ölmüş Kuşlar yasına gider Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanı Bir at bindim başı yok Bir çay geçtim taşa yok Burda bir yiğit ölmüş Yanında gardaşı yok Hadi leylim leylalım Mevlam yazmış fermanı Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanı Söz & Müzik : Anonim / KARS /HANAK Düzenleme : Güldiyar Tanrıdağlı & Ceyhun Çelikten Klip Yönetmeni : Kemal Başbuğ |
Suavi / Yalı Çapkını
https://www.youtube.com/watch?v=zBRvX264uWg
Suspus oldu sazendeler bu gece Hazırlan fırtına kopmak üzere Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu Cam kırığı gibi doldun içime Eski bir madende göçük gibiyim Toprağın altında kalabilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kolların |
Yeni gelen özellik ile birlikte teorik olarak beğenme ihtimalinizin olduğu şarkılar çalma listesine otomatik bir şekilde dahil edilecek. Böylece çok daha keyifli bir çalma listesi ortaya çıkacak. En azından teoride böyle bir hedefi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak gerçek hayata nasıl yansıyacağı henüz net olarak bilinmiyor.
|
Kimseden korkmayim. Fkrinizi acikca beyan edin. Korkmak ölmekten beter. Cesur bir kere korkak bin kere ölür. Rhizome, nicht nur, aber vor allem auch Du bist damit gemeint. Angst ist ein schlechter Ratgeber, dass muss Du doch wissen.
|
Arap ati yorulur da gönül yorulmaz...
Benim yarm bu eller de bir tane Arasam dünyayi da dengi bulunmaz.... Yolunuz acik olsun! |
Bir yanim Erzincan VERMEM BAYBURDU, yikilsin düsmanin taht ile yurdu
|
Benim yarim bana küsmüş
Zülfünü gerdana dökmüş Muhabbeti benden kesmiş Sevilmeyi sevilmeyi.... |
Kimi engin kimi yüksek evlerinen
Kimi fakir kimi zengin böyleyinen Kazaların nahiyelerin köylerinen Gönlümün içinde yerin Kırşehir Gönlümün içinde yerin Kırşehir yerin Kırşehir |
Topraktan yogurmuşuz biz sevinci
Sulamişşiz yürekler de direnci Sevdamizi türkülere bölmüşşüz Bölmüşşüz de acilara gülmüşşüz... |
Bu türkü nerden aklim geldiyse? Buralarda okudum ama nerde okudugumu cikaramadim :D
Bu arada Belkis Akkale alevi degil sünnidir. Dogru bilinsin diye yaziyorum. Ta ezelden ezel sevgim sevginde Şu iki cihânda kevni mekânda Nizâm başlarında ulu divânda Ne sen beni unut, ne de ben seni... |
Güzel Aşık Cevrimizi Çekemezsin Demedim mi - Fatih Koca
Pîr Sultan Abdal Şah'ımız Hâkk'a ulaşır rahımız On İki İmam katarımız Uyamazsın demedim mi.... |
Gecenin tam üçünde - Fikrek Kizilok
Bir gül biter icimde Tam bildigim bicimde Gecen tam ücünde Gecein tam ücünde... |
Bülent Ersoy- Baharı Bekleyen Kumrular Gibi
Aslinda Bülent bey muhtesem bir sese sahip. Hayatinda aldigi yanlis kararlar dolaysi ile müzik dünyasinda hak ettigi yeri alamadi ve alamazda. Biz müslüman bir toplumuz. Bizim degerlerimiz var. Bir kadini sokak ortasinda öldürebilirisn ama elini tutamazsin ya da öpemezsin, bu bizim ahlaki degerlerimize kattiyan aykiridir. Bülent bey de bizim ahlakimizdan nasipini almistir.. Kur'an da kul hakkı yaziyormus, yazarsa yazsin. Seriatla yönetilmeyen ülkerin mali calinabilir, bunu hocamiz Hacibumbala hazretleri söylemedi mi? Maun süresi, Haci Bumbala hazretlerinin sözünden daha mi üstün? Sen hoca efendimize mi karsi geleceksin lan? Neyse yigidi ölüdür ama hakkini gene de yeme. Cäser'in hakkini Cäser'a vereceksin. Bülent bey bu sarkiyi cok güzel yorumlamis. Bir Tanri'yi bir de beni sakin unutma.... |
Ben gitdikten sonra mi aklin bende kalacak?
|
Senin yerin benim yanim, BENI SEVDIGIN KADARIM!
|
|
|
"Edip Akbayram - Yitip Giden"
Gecti bahar acmaz güler Dizler dillerde kaldi Mavi renkli ucurtmam teller de kaldi... |
Aliye Mutlu - Öyle Bir Yerdeyim Ki (dinlemek icin linki tiklayin)
Yaprak döker bir yanimiz Bir yanimiz bahar bahce.... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:17 Uhr. |