Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   VIVA KURDISTAN. TURKY is at the END (http://localhost/forum/showthread.php?t=9867)

MIAMIVICE 05.04.2013 11:59

VIVA KURDISTAN. TURKY is at the END

VIVA ERDOGAN, VIVA TAYIP BExy
Attürkten sonra gelen en büyk lider, Viziyonlu ve Kimseden Korkmaya,,
Senin gelecek Kürdistan icin attigin Zemin, senin Dünya tarihine ebediyen Kayit edecek.
TÜRKEN HAben den Kireg verloren-

Herrlichkeit 05.04.2013 12:06

Zitat:

Zitat von MIAMIVICE (Beitrag 2060349)
VIVA ERDOGAN, VIVA TAYIP BExy
Attürkten sonra gelen en büyk lider, Viziyonlu ve Kimseden Korkmaya,,
Senin gelecek Kürdistan icin attigin Zemin, senin Dünya tarihine ebediyen Kayit edecek.
TÜRKEN HAben den Kireg verloren-

CHP ve MHP'nin bu cahilce oyunlarina biz gelmeyiz.

lasst euch was besseres einfallen jungs.

Herrlichkeit 05.04.2013 12:14

arkadaslar CHP erimekte. son secimlerde 25.9% oy alirken. gecen sene aralik ayinda 24.8% e kadar geriledi. bu baris sürecinde taraf belirtmedigi icin halk CHPye tokadini vurdu.

son kamuoyu yoklamasinda 22.0% oranina kadar erimis durumda.

türkiye pkk sorunu bitirirse CHP ve MHP bitecek. onun icin bu iki parti baris sürecine sabotaj yapmaya devam edecektir.

artik kardeslik vakti geldi.
helallesmenin vakti geldi.
biz terör istemiyenlerdeniz.
biz baris, huzur ve kardeslikten yana olanlardaniz.
biz dogru ve özgürlükcüyüz.
biz ileri görüslü ve egitimlilerdeniz.
bize DURMAK YOK YOLA DEVAM

05.04.2013 12:30

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060354)
arkadaslar CHP erimekte. son secimlerde 25.9% oy alirken. gecen sene aralik ayinda 24.8% e kadar geriledi. bu baris sürecinde taraf belirtmedigi icin halk CHPye tokadini vurdu.

son kamuoyu yoklamasinda 22.0% oranina kadar erimis durumda.

türkiye pkk sorunu bitirirse CHP ve MHP bitecek. onun icin bu iki parti baris sürecine sabotaj yapmaya devam edecektir.

artik kardeslik vakti geldi.
helallesmenin vakti geldi.
biz terör istemiyenlerdeniz.
biz baris, huzur ve kardeslikten yana olanlardaniz.
biz dogru ve özgürlükcüyüz.
biz ileri görüslü ve egitimlilerdeniz.

az atta biraz civcivlerde yesin :D

Herrlichkeit 05.04.2013 12:36

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060363)
az atta biraz civcivlerde yesin :D

sende civciv olma.

son secimlerde CHP 25.9% oy almistir.
son kamuoyu arastirmasinda (KONDA) 22.0% oy almistir.

biz bilgi ile, kaynak ile, belge ile konusanlardaniz.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

05.04.2013 15:13

Soll euer fiktives Kurdistan jetzt aufeinmal in Portugal liegen oder warum dieses VIVA?
Nehmt besser den Mond, da muss keiner eurer rumgeheule anhören.

05.04.2013 15:27

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060365)
sende civciv olma.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Kaynak diye bir sey kalmadi merak etme, hersey kurudu. Gecen defa, radyo Özgür FM'de CHP Gaziantep Milletvekili'nin konusmasini dinledim. Bu acilimin ne oldugunu kim oldugunu üst düzey bakanlar, bürokratlar ve milletvekilleri bile bilmiyor. Bu acilim neyin nesi, neyi kapsiyor neyi kapsamiyor. Basbakan'dan haric kimse bilmiyor. Bunun adi demokrasi degil... Kürt sorununu cözüyüm derken Türk sorunu yaratacaklar bu zihniyet..

05.04.2013 16:21

Allah sabir versin. Bekleyin belki öteki dünyada vardir bi kürdistan.

Herrlichkeit 05.04.2013 16:45

lastosch benim kaynaklar kurudu, benim elimden iftira atmaktan baska birsey gelmiyor diyorsun.
yapma böyle, bir erkege iftira atmak yakisiyor mu?

arkadaslar tarihi güzel okusaniz Osmanli Imparatorlugunda bile kurdistan bölgesi ve kurdistan eyalitinin oldugunu bilirdiniz.
hadi tarihi bilemediniz, kuzey irak kurdistan hicmi duymadiniz?

bu irkci tavirlari birakalim, türkiye'de kürt varligini kabul etme vakti geldi. o bölgenin ismi güneydoguda olur kurdistanda olur. benim icin fark etmez.

05.04.2013 19:09

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060388)
lastosch benim kaynaklar kurudu, benim elimden iftira atmaktan baska birsey gelmiyor diyorsun.

arkadaslar tarihi güzel okusaniz Osmanli Imparatorlugunda bile kurdistan bölgesi ve kurdistan eyalitinin oldugunu bilirdiniz.

bu irkci tavirlari birakalim, türkiye'de kürt varligini kabul etme vakti geldi. o bölgenin ismi güneydoguda olur kurdistanda olur. benim icin fark etmez.

Burda konuyu sulandirmaya calismakla kuruyan kaynaklar yesermez. Su acilim neyin nesiymis, madde madde, paragraf paragraf neyi iceriyor bizde bilelim. Basbakanin bilmesi yetmiyor. Belki AKP'de "tek-adam-partisi" oldugu icin kimse sormaz sorgulamaz. Ama biz insaniz, koyun sürüsü degil. Biz polemikten ziyade icergi ile aciklama bekleriz. Ama bu beklentimizle hayal kirikligina ugruyoruz..

05.04.2013 19:19

kürdistan

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060388)

kürdistan ismi zamaninda kara bulutlarla örtüldü.
bu yüzden insanlarin bu isime alerjili bir sekilde davranmalari dogal...

maalesef hersey iki günün icinde unutulmuyor.bir kez daha dile getirmistim,hepimizin zamana iytiyaci var! eminim ki bu zamani asdiktan sonra herkesin gönlünde rengarenk cicekler acicagina.

okumak ve tarihi arastirmak herkes icin faydali olur.

OKUYALIM - ARASTIRALIM

Herrlichkeit 05.04.2013 19:28

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060413)
Burda konuyu sulandirmaya calismakla kuruyan kaynaklar yesermez. Su acilim neyin nesiymis, madde madde, paragraf paragraf neyi iceriyor bizde bilelim. Basbakanin bilmesi yetmiyor. Belki AKP'de "tek-adam-partisi" oldugu icin kimse sormaz sorgulamaz. Ama biz insaniz, koyun sürüsü degil. Biz polemikten ziyade icergi ile aciklama bekleriz. Ama bu beklentimizle hayal kirikligina ugruyoruz..

ben biliyorum icerigini, sen gönlündeki sorulari sor ben sana cevabini vereyim.

senin hayallerin irkcilik, onun icin hayal kirikligina ugruyorsun.

Herrlichkeit 05.04.2013 19:35

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2060416)
kürdistan ismi zamaninda kara bulutlarla örtüldü.
bu yüzden insanlarin bu isime alerjili bir sekilde davranmalari dogal...

maalesef hersey iki günün icinde unutulmuyor.bir kez daha dile getirmistim,hepimizin zamana iytiyaci var! eminim ki bu zamani asdiktan sonra herkesin gönlünde rengarenk cicekler acicagina.

okumak ve tarihi arastirmak herkes icin faydali olur.

OKUYALIM - ARASTIRALIM

o kara bulutlara örttüren kemalistler utansin.
o bölgede katliam yapan atatürk ve yansdaslari utansin.
o insanlari faili mechul cinayetlere kurban edenler utansin.

insanlar "kurdistan"a alerjik davranmiyorlar, insanciklar bu kavramdan alerji kapiyorlar.

dedigim gibi o bölgenin ismi osmanlida kurdistandi, bugünde kurdistan, yarinda kurdistan olacak.

bu varliklarin alerji oldugu o kavram degil. onlarin alerji oldugu kemalizmin sonuna gelmemiz. insanlarin gercekleri ögrenmesi.
devlet arsivlerin yavas yavas acilmasi.

ama sunu unutma, bugün burada kemalizmcilik yapanlar yarin dansöz gibi dönüp bizim yoldan yürümeye basliyacak.
bunlar rüzgardaki bayrak gibidir.

ps. yillar önce bu kemalistler burada irkcilik yapiyordu. o zamanlar hepiniz bu tükürdüklerinizi yaliyacaksiniz dedigimde gülüyorlardi. bugün hicbiri eski söylemleri burada yazamiyor. iste biz adami böyle döndürürüz.

05.04.2013 19:50

Irkcilik ile ilgisi yok, bir ülke nin bölünmesi söz konusu burada. Türkiyede sadece Kürtler yasamiyor, Lazlar, Cerkezler, Zazalar... Hic birisi kendine ait Lazistan, Cerkezistan vs istemezken sadece kürtlerin "sorunlu millet" olmalari düsündürücü. Bebek katili Öcalan iyi yikamis beyinleri. Zaten kürtlerin yogunlukta oldugu bölgelerin adi Güneydogu. Onlari oradan kovan mi var?

Kürtlerin yasadiklari sehirleri modernlestirsinler diyecegim ama kürtler gönderilen ögretmenleri öldürtürlerse cahil kalmalari son derece normaldir.......

Kürtleri hic kimse hicbirseyden geri koymuyor. Bugün Türkiyede bircok milletvekili kürt kökenlidir. Sen kürtsün buraya giremezsin olayi yok.

Sanat camiasindan hic bahsetmiyorum. Bircok Sanatci/Artist takimi kürt ve alevilerden olusuyor.

Öcalanin karin agrisi ayrimcilik degil, onun karin agrisi bambaska seyler olmali.

05.04.2013 19:55

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060420)
ben biliyorum icerigini, sen gönlündeki sorulari sor ben sana cevabini vereyim.

senin hayallerin irkcilik, onun icin hayal kirikligina ugruyorsun.

Sorumu sormustum, ama ne yazik ki okumamissin, malesef. Sorumu o zaman yine tekrarliyorum. Görüsmeler belirli maddelerle sonuclanir. Örnegin Bosna Dayton antlasmasi gibi, yasamdan ekonomiye herseyi ayrintili bir sekilde madde madde kagida döken bir sözlesme olur. Baris antlasmasi yapilmis anlasilan, sözlesmesi nerde, bende okumak isterim...

Herrlichkeit 05.04.2013 20:01

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2060427)
Irkcilik ile ilgisi yok, bir ülke nin bölünmesi söz konusu burada. Türkiyede sadece Kürtler yasamiyor, Lazlar, Cerkezler, Zazalar... Hic birisi kendine ait Lazistan, Cerkezistan vs istemezken sadece kürtlerin "sorunlu millet" olmalari düsündürücü. Bebek katili Öcalan iyi yikamis beyinleri. Zaten kürtlerin yogunlukta oldugu bölgelerin adi Güneydogu. Onlari oradan kovan mi var?

Kürtlerin yasadiklari sehirleri modernlestirsinler diyecegim ama kürtler gönderilen ögretmenleri öldürtürlerse cahil kalmalari son derece normaldir.......

Kürtleri hic kimse hicbirseyden geri koymuyor. Bugün Türkiyede bircok milletvekili kürt kökenlidir. Sen kürtsün buraya giremezsin olayi yok.

Sanat camiasindan hic bahsetmiyorum. Bircok Sanatci/Artist takimi kürt ve alevilerden olusuyor.

Öcalanin karin agrisi ayrimcilik degil, onun karin agrisi bambaska seyler olmali.

ülke bölünmüyor, ülke baris, sevgi ve kardeslige dogru gidiyor.

türkiyede her irktan insan yasayabilir ama atatürk ve yandaslari sadece bir irka katliam yapmistir.
o güneydogu dedigin bölgede 30 yil önce pkk yoktu. olmadigi halde insanlara iskence ediliyordu.
modernlik ve kemalizm adina dayak tecavüz ve iskence yapiliyordu.
insanlara dili, müzükleri ve gelenekleri yasaklaniyordu.

AK Parti gelmese hala kürtce konusmak yasak olacakti.
Bu tasariya CHP ve MHP karsi cikti, ama bugün döneklik yaparak kürtlerde kürtce konussun diyorlar.

insanlari aptal yerine koymamak gerekiyor, herkes hangi zihniyetin hangi emellere calistigini iyi biliyor.

bugün ülke bölünecek korkusuyla insanlari tedirgin edenler yarin yine döneklik yapip bizde bu baris sürecini ve kardesligi istiyorduk diyecek. ama biz bunlari yemiyoruz, yemis gibi yapiyoruz.

evet siz irkci degilsiniz ;) yedik biz bunlari.

siz kösede bu söylemlere devam ederken biz hala durmuyoruz... duramiyoruz..... yorulmuyoruz...... yilmiyoruz..... dönmüyoruz...... korkmuyoruz...... pusmuyoruz.......

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Herrlichkeit 05.04.2013 21:21

Zitat:

Zitat von Mutant07 (Beitrag 2060453)
ben anlamam, bu prosedürlerde gelisme var mi, yok mu? ben bile artik ona bakiyorum. schneidet ab die alten zöpfe ;)
stagnasyon olmasin, ilerleme olsun, analar aglamasin artik.

bravo arkadasim.

eski düsünceleri birakmak cok güzel.
zararin neresinden dönersen kardir.

05.04.2013 21:26

evet!

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060434)
ülke bölünmüyor, ülke baris, sevgi ve kardeslige dogru gidiyor.

türkiyede her irktan insan yasayabilir ama atatürk ve yandaslari sadece bir irka katliam yapmistir.
o güneydogu dedigin bölgede 30 yil önce pkk yoktu. olmadigi halde insanlara iskence ediliyordu.
modernlik ve kemalizm adina dayak tecavüz ve iskence yapiliyordu.
insanlara dili, müzükleri ve gelenekleri yasaklaniyordu.

AK Parti gelmese hala kürtce konusmak yasak olacakti.
Bu tasariya CHP ve MHP karsi cikti, ama bugün döneklik yaparak kürtlerde kürtce konussun diyorlar.

insanlari aptal yerine koymamak gerekiyor, herkes hangi zihniyetin hangi emellere calistigini iyi biliyor.

bugün ülke bölünecek korkusuyla insanlari tedirgin edenler yarin yine döneklik yapip bizde bu baris sürecini ve kardesligi istiyorduk diyecek. ama biz bunlari yemiyoruz, yemis gibi yapiyoruz.

evet siz irkci degilsiniz ;) yedik biz bunlari.

siz kösede bu söylemlere devam ederken biz hala durmuyoruz... duramiyoruz..... yorulmuyoruz...... yilmiyoruz..... dönmüyoruz...... korkmuyoruz...... pusmuyoruz.......

DURMAK YOK YOLA DEVAM

ne yazik ki öyleydi! benim anneannem (allah rahmet eylesin) ben cocukken bir kere onun cok icten agladigina sait olmustum,annanne neden agliyorsun sorusunu sordugumda; kizim bize kürtce sarkilari dinletdirmiyorlar...bende ama cok severim dinlemesini dediginde,bende cocukken onunla birlikte hüngür hüngür agladigimi hatirliyorum :((

bitsin artik su gereksiz kavgalar!!!

Herrlichkeit 05.04.2013 21:33

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2060459)
ne yazik ki öyleydi! benim anneannem (allah rahmet eylesin) ben cocukken bir kere onun cok icten agladigina sait olmustum,annanne neden agliyorsun sorusunu sordugumda; kizim bize kürtce sarkilari dinletdirmiyorlar...bende ama cok severim dinlemesini dediginde,bende cocukken onunla birlikte hüngür hüngür agladigimi hatirliyorum :((

bitsin artik su gereksiz kavgalar!!!

ben sehit torunu olarak eski hikayeleri anlatmaya baslasam sen terörist olur daga cikarsin.

bu irkcilik yapan kisiler, türkiyede kemalist rejimin ne kadar insanlik disi olaylar yaptiklarini görmemezlikten geliyor.

camileri kapattiklari, kurani yasaklattiklari zamanlari da unutmadik.

bazen diyorum ki bu kadar zulme iyi dayanmis kürtler.

yeter artik kimsecikler aglamasin.... diyoruz ama bunlar hala karsi cikiyor.
baris yoluna giriyoruz bunlar sabotaj yapiyor.

bu kemalistler istedigini yapsin biz yine yolumuza devam edecegiz.
bu barisi sagliyacagiz. tarih bunlari silecek.

05.04.2013 22:04

Zitat:

Tabi Tabi... Cocuklara her sabah Istiklal Marsini zorla söyletmek , Kürtce konustularmi dayak atmak, bumu dedigin Modernlik?
Biz o bölgede hic bi tür Milliyetcilik istemiyoruz , ne türk nede kürt milliyetcigini . Cünkü olan o bölgede yasiyan insanlara oluyor .

38deki Tunceli Olayi, 80nin basindaki Diyarbakir Cezaevi olaylari aciklandigi halde , herkesin bu tür olaylardan haberdar oldugu halde , hickimse az birseyde olsa hükümete su soruyu sormuyor : arkadas belki sizinde büyük hatalariniz oldu? ne yaptinizda bukadar kisi silaha sarilip daga cikti?

Burda hickimse ayri devlet istemiyor , in den umfragen haben 90 prozent der kurden für ein zusammenleben mit den türken gestimmt...das ist nicht das problem .
Bu tür yasaklarla , eylemlerle ülkeyi ucuruma dogru sürükleyen adamlari destekliyip , kendine vatan sever diyen insanlar düsünsün biraz . Vatanini seven herkez , Kürt veya Türk , beraberligi isteyen her insan , Türkiyede baslatilan Süreci destekler ...benden bu kadar .

05.04.2013 23:32

herrlichkeit

'biz' derken? açık konuş PKK lì mïısìn?

05.04.2013 23:34

Muro. Yazdiklarimi oku anladiktan sonra cvp ver. Kürt var pkki destekleyen teròrist ruhlular var. İkisi birbitinde ayri! Kimse kürtler ezilsin demiyor.

05.04.2013 23:45

Zitat:

sen hic birsey ayirmadin güzel kardesim

06.04.2013 10:28

medya cahilleri!

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2060479)
Muro. Yazdiklarimi oku anladiktan sonra cvp ver. Kürt var pkki destekleyen teròrist ruhlular var. İkisi birbitinde ayri! Kimse kürtler ezilsin demiyor.

bir takim türklerin pkk'yi desteklemelerine ne diyorsun?

gerceklerden pek haberdar olmadigin besbelli.

sunu bilirmiydin,türk askerlerini pkk kiligina sokup kendi insanlarini öldürdüklerini?

kimseler kürtler ezilsin demiyor??? kimmis bunu diyen? ;)

06.04.2013 11:07

Durmak yok...

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060365)
sende civciv olma.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

...karanliga devam.. ;-)

fucK-thE-FaSizm-nIetzSchE

Herrlichkeit 06.04.2013 13:16

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2060476)
herrlichkeit

'biz' derken? açık konuş PKK lì mïısìn?

baris sürecini destekleyen pkk'li mi oluyor?
asimilasyona karsi olan pkk'li mi oluyor?
kürtlere yapilan iskencelere karsi olan pkk'li mi oluyor?
katliamlara bas kaldiran pkk'li mi oluyor?
tecavüz ve dayaklara karsi cikan pkk'li mi oluyor?
kürtce konusma yasagina karsi olan pkk'li mi oluyor?

öyleyse ben pkk'linin önde gideniyim.

benim hangi yorumumda terörü destekledigimi gördün?
hangi yorumumda pkk taraftari oldugumu gördün?

arkadaslar iste bu kemalist chp zihniyeti bizi bu hallere getirdi. baris diyene pkk'li demeyi utanmayan bir zihniyet bu.

biz analar aglamasin diyoruz, onlar sadece bizim analar aglamasin diyor.
biz herkes hür yasasin diyoruz, onlar sadece biz hür yasayalim diyor.
biz kaynaklar adil dagitilsin diyoruz, onlar kaynaklardan sadece biz faydalanalim diyor.

bugünlere gelene kadar cok calistik. capulcularla, sabotajcilarla, yalancilarla ve iftiracilarla cok ugrastik ama adim adim ilerledik.

ben yine tekrarliyorum. 3 yil sonra bu kemalistler tükürdüklerini yaliyacak. bu tür "sen pkk'li misin" deyimleri söyleyemiyecekler.

Herrlichkeit 06.04.2013 13:18

Zitat:

Zitat von Murrro (Beitrag 2060481)
sen hic birsey ayirmadin güzel kardesim

ayirmadi, ayirmakta istemiyor.

yok terörist ruhlular varmis aramizda. onda o terörist ruhu ölcebilen alet oldugu icin tespit edebiliyor.

06.04.2013 13:27

agzina ve yüregine saglik!

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060503)
baris sürecini destekleyen pkk'li mi oluyor?
asimilasyona karsi olan pkk'li mi oluyor?
kürtlere yapilan iskencelere karsi olan pkk'li mi oluyor?
katliamlara bas kaldiran pkk'li mi oluyor?
tecavüz ve dayaklara karsi cikan pkk'li mi oluyor?
kürtce konusma yasagina karsi olan pkk'li mi oluyor?

öyleyse ben pkk'linin önde gideniyim.

arkadaslar iste bu kemalist chp zihniyeti bizi bu hallere getirdi. baris diyene pkk'li demeyi utanmayan bir zihniyet bu.

biz analar aglamasin diyoruz, onlar sadece bizim analar aglamasin diyor.
biz herkes hür yasasin diyoruz, onlar sadece biz hür yasayalim diyor.
biz kaynaklar adil dagitilsin diyoruz, onlar kaynaklardan sadece biz faydalanalim diyor.

bugünlere gelene kadar cok calistik. capulcularla, sabotajcilarla, yalancilarla ve iftiracilarla cok ugrastik ama adim adim ilerledik.

ben yine tekrarliyorum. 3 yil sonra bu kemalistler tükürdüklerini yaliyacak. bu tür "sen pkk'li misin" deyimleri söyleyemiyecekler.

DURMA
YOLLARINI SEVSINLER SENIN ;)

Herrlichkeit 06.04.2013 13:38

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2060509)
DURMA
YOLLARINI SEVSINLER SENIN ;)

tesekkür ederim hanfendi,
bize durmak yakismiyor. erken yasta calismaya basladim ve simdiye kadar durdugumu hatirlamiyorum. durmak istesemde duramam artik.

biz ideallerimiz ve güzel bir gelecek icin yasiyoruz. biz huzurlu türkiye icin calisiyoruz. biz gelismis, modern ve cagdas bir vatan icin calisiyoruz.

bu kadar kötülügün icinde sizler gibi güzel ruhlu insanlarla karsilasinca niye calistigimi anliyorum.

bizler sizler icin o yollarda topuk eskitiyoruz.

06.04.2013 13:55

merci

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060513)
tesekkür ederim hanfendi,
bize durmak yakismiyor. erken yasta calismaya basladim ve simdiye kadar durdugumu hatirlamiyorum. durmak istesemde duramam artik.

biz ideallerimiz ve güzel bir gelecek icin yasiyoruz. biz huzurlu türkiye icin calisiyoruz. biz gelismis, modern ve cagdas bir vatan icin calisiyoruz.

bu kadar kötülügün icinde sizler gibi güzel ruhlu insanlarla karsilasinca niye calistigimi anliyorum.

bizler sizler icin o yollarda topuk eskitiyoruz.

size bahcemden rengarenk laleleri koparip hediye etmek isterim ;)

Herrlichkeit 06.04.2013 13:56

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2060521)
size bahcemden rengarenk laleleri koparip hediye etmek isterim ;)

cok naziksiniz.

06.04.2013 15:11

evet tüm bunlar olsun fakat tr bölünmeden. Duygusal sömürü yaomakta üstünüze yok bravo. Kürdistan filan olmadan Türkiye çatısı altında kürtler eşittir zaten. Ha siz kendinizi dışlamayı ve üvey evlat olarak görmeyi seviyorsunuz o ayrïı. Size göre ülkesinin.bölünmesini istemeyen herkes faşist. Denilen herşeyi tersine cevirmekte üstünüze yok. Durmak yok devam edin bu küççük emrah psikolojisine.

Zerrecikler:

sen ne diyorsun allshaşkına? Herrlichkeite ulu orta asıldığın görünüyor onun haricindede bir dediğin anlaşılmıyor :-)))) Devir tersine dönmüş.

Herrlichkeit 06.04.2013 15:31

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2060553)
evet tüm bunlar olsun fakat tr bölünmeden. Duygusal sömürü yaomakta üstünüze yok bravo. Kürdistan filan olmadan Türkiye çatısı altında kürtler eşittir zaten. Ha siz kendinizi dışlamayı ve üvey evlat olarak görmeyi seviyorsunuz o ayrïı. Size göre ülkesinin.bölünmesini istemeyen herkes faşist. Denilen herşeyi tersine cevirmekte üstünüze yok. Durmak yok devam edin bu küççük emrah psikolojisine.

Zerrecikler:

sen ne diyorsun allshaşkına? Herrlichkeite ulu orta asıldığın görünüyor onun haricindede bir dediğin anlaşılmıyor :-)))) Devir tersine dönmüş.

onmyown niye bu kadar hakaret edici yaziyorsun?

türkiye senin malin degil, babanin topragi degil.
kimse duygusal sömürü yapmiyor. sadece gercekler söyleniyor.
atatürk'ün yaptigi katliam ile yüzlesmek duygu sömürüsü degildir.
kemalist zihniyetinin yaptigi dayaklar, tecavüzler ve iskenceler gercektir, duygu sömürüsü degil.
kürtlerin kendi dilini konusamamasi, kendi sarkilarinin yasaklanmasi, kendi geleneklerinin uygulayamamasi gercektir, duygu sömürüsü degil.

simd ise cikip utanmadan kürtler zaten esitti diyorsun.
sizin kemalist zihniyetine göre bu esitlikse diyecek birsey yok.

burada birseyleri tersine ceviren yok, herkes demek istedigin mesaji aldi.

gelelim benim pkk'li olmama.
bu sorulara cevap bile veremedin.

siz kimin topragini kimden koruyorsunuz?
sanki türkiyenin sahibi sizsinizde bütünlügünü siz koruyacaksiniz.

bu topraklarin gercek sahipleri karar verir. bizde kararimizi verdik ve baris sürecini baslattik.

@normal zihniyette olan arkadaslar.
kürtler türkiyeden ayrilmak istese kimse tutamaz. yarin bölünürüz.
biz osmanli torunlariyiz, bizim amacimiz kürt, türk arap ayrimciligi degil. kardesligi arayanlardaniz. bu kemalist zihniyetini istesek ayak altina alir ezeriz ama bu kadar zulümden sonra yine egiterek ögreterek akillanmalirini ve yola gelmelerini diliyoruz.

bu tür hakaret dolu insanlar bizi yildirmaz

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Herrlichkeit 06.04.2013 15:33

Zitat:

Zerrecikler:

terbiyesizlik yapma.

argümanin kalmamasi edepsizlik etmeni gerektirmez.

06.04.2013 16:06

Zitat:

Yazinin bir cok kismi dogru. Özellikle Sanat camiasi hakkindaki söyledigin, süper bir tespit.

'' Sadece Kürtlerin sorunlu millet olmalari '' hakkinda bilmen gereken bir kac sey söylemek istiyorum.

'' Kürtler'in bölgesine baktigimizda suna dikkat etmek gerek; Türkiye 1900'lu yillarda bir cok Ülkenin saldirisina ugradi, Atatürk dönemini, Canakkale savasini falan hepimiz biliriz. Ermeniler bizim topraklarimizda yasarken birden bize karsi savastilar, sonra sanki biz yapmisiz gibi, ''Ermenilere Soykirim yapildi '' dediler.
dikkatinizi cekerim, Ermeniler Kürtlerin bölgesinde yasiyordu. bu 1
Sonra Suriye ve Iran! bu iki Ülkede Müslüman ama Sii ve Türkiye topraklarinda yasayan Türklere,Kürtlere karsi sorunlari var. hatta Suriye ve Iran'a bak, orada Türkmenler var ama nedense hic Devletin basina gecemiyorlar, neden? Cünkü Iran Türklere hükmetme izni vermiyor, Kürtlerin ise bölgesini zaten ele almis. Suriye'yi desteklemeleri, Türkiyede ki dogu bölgesini karistirdiklari icin. ''

burada söylemek istedigim, bu Türklerle Kürtlerin savasinda, Ermenilerin ilgisi yok mu?
yine cok önemli bir sey daha biliyorum; Pkk telsizlerinde ermenice konusmalar var, kürtler madem Devlet kurmak istiyor Ermenice dilini niye konussunlar? bu isi icinde Ermeniler var...
Ben burada Ermenilere saldirmak istemiyorum, sadece bu gercek, bunu göz önünde bulundurmamiz gerekir...

ikincisi'de; Öldürülen pkklilarin kimliklerinin cogunda Suriye ve Iranli olarakta cikiyor, bu isin icinde Iran ve Suriye'de var...bunuda göz önünde bulundurursak aslinda Türkiye Cumhuriyetini sadece dis Ülkelerden korumamiz gerektigini görüyoruz. Bunu yaparsak zaten Pkk olmaz, Kürtler bizi yanlis anlamaz. haksiz miyim?

Simdi, biz Türkler'e bak; Bulgaristan da katledildik, Iran'da hükmetme iznimiz yok, Dogu Türkistanlilar Cinliler tarafindan öldürülüyordu, Cecenistan Türkleri, Kirgizistan, Türkmenistan, Kirim Türkleri, Özbekistan, Kazakistan bunlarin cogu Rus Komunistler tarafindan öldürüldü ve baskilara ugradilar.

Türkiye'de yasayan Kürtler'e bak; Ermeniler'den Suriye'den, Iran'dan cekiyorlar, yaniltiliyorlar.

Yardim etmeyen Kürtler var. ayni dedigin gibi su sanat camiasindakilerin cogu Dogudan keyifleri yerinde. ama normal yasayan Kürtlerin hali perisan. demek ki biz isimizi Perisan Kürtlerle yapacagiz.

Perisan kürtler pkkli olmuyor, cünkü biliyorlar ki Türkiye, iran, suriye gibi degil.
kürtlerin bazilari artik anladi, bu isi Türklerin degilde baskalarinin cevirdigini...onlar zannediyordu ki biz Kürtler'e baski yapmak istiyoruz, ülkemizden kovmak istiyoruz.

Halbuki Bediüzzaman bile söylüyor; Türkler hadislerde övülen millet diye...ama Kürtler'in cogu Bediüzzaman'i bile sonradan tanidi, Bediüzzaman'in ana dili Kürtce olmasina ragmen :) düsün yani..

Biz Türkleri herkes bilir, Ülkemizi biz hakiki Türkler yönettigimizde hic kimseye zararimiz olmamistir, ne zaman Ülkemize batililar gibi düsünenler gelir (mesela kemalizm) o zaman sorumlusu biz degiliz...

Biz on altinci yüzyilda kovulan Yahudiler'e bile sahip ciktik, kaldi ki kardeslerimize hic zarar verme niyetinde bulunmadik..

Herrlichkeit 06.04.2013 16:37

Zitat:

Zitat von Cakabeyy (Beitrag 2060572)
Yazinin bir cok kismi dogru. Özellikle Sanat camiasi hakkindaki söyledigin, süper bir tespit.

'' Sadece Kürtlerin sorunlu millet olmalari '' hakkinda bilmen gereken bir kac sey söylemek istiyorum.

'' Kürtler'in bölgesine baktigimizda suna dikkat etmek gerek; Türkiye 1900'lu yillarda bir cok Ülkenin saldirisina ugradi, Atatürk dönemini, Canakkale savasini falan hepimiz biliriz. Ermeniler bizim topraklarimizda yasarken birden bize karsi savastilar, sonra sanki biz yapmisiz gibi, ''Ermenilere Soykirim yapildi '' dediler.
dikkatinizi cekerim, Ermeniler Kürtlerin bölgesinde yasiyordu. bu 1
Sonra Suriye ve Iran! bu iki Ülkede Müslüman ama Sii ve Türkiye topraklarinda yasayan Türklere,Kürtlere karsi sorunlari var. hatta Suriye ve Iran'a bak, orada Türkmenler var ama nedense hic Devletin basina gecemiyorlar, neden? Cünkü Iran Türklere hükmetme izni vermiyor, Kürtlerin ise bölgesini zaten ele almis. Suriye'yi desteklemeleri, Türkiyede ki dogu bölgesini karistirdiklari icin. ''

Simdi, biz Türkler'e bak; Bulgaristan da katledildik, Iran'da hükmetme iznimiz yok, Dogu Türkistanlilar Cinliler tarafindan öldürülüyordu, Cecenistan Türkleri, Kirgizistan, Türkmenistan, Kirim Türkleri, Özbekistan, Kazakistan bunlarin cogu Rus Komunistler tarafindan öldürüldü ve baskilara ugradilar.

Türkiye'de yasayan Kürtler'e bak; Ermeniler'den Suriye'den, Iran'dan cekiyorlar, yaniltiliyorlar.

Yardim etmeyen Kürtler var. ayni dedigin gibi su sanat camiasindakilerin cogu Dogudan keyifleri yerinde. ama normal yasayan Kürtlerin hali perisan. demek ki biz isimizi Perisan Kürtlerle yapacagiz.

Perisan kürtler pkkli olmuyor, cünkü biliyorlar ki Türkiye, iran, suriye gibi degil.
kürtlerin bazilari artik anladi, bu isi Türklerin degilde baskalarinin cevirdigini...onlar zannediyordu ki biz Kürtler'e baski yapmak istiyoruz, ülkemizden kovmak istiyoruz.

Halbuki Bediüzzaman bile söylüyor; Türkler hadislerde övülen millet diye...ama Kürtler'in cogu Bediüzzaman'i bile sonradan tanidi, Bediüzzaman'in ana dili Kürtce olmasina ragmen :) düsün yani..

Biz Türkleri herkes bilir, Ülkemizi biz hakiki Türkler yönettigimizde hic kimseye zararimiz olmamistir, ne zaman Ülkemize batililar gibi düsünenler gelir (mesela kemalizm) o zaman sorumlusu biz degiliz...

Biz on altinci yüzyilda kovulan Yahudiler'e bile sahip ciktik, kaldi ki kardeslerimize hic zarar verme niyetinde bulunmadik..

cakabey arkadas cok büyük hatalarda bulundun birkacini düzelteyim.

osmanli türk degildi osmanliydi. osmanli türkcülüge, kürtcülüge ve arapciliga karsiydi. her türlü milliyetcilige karsiydi.

öncelikle tarih bunu bize ögretiyor.
sarayda binbir millet hizmet etmistir. yönetici kadrolara her milletten insan alinmistir ki kimse unutulmasin.

osmanli türktür diyenler tarihi ögrenememis. yanlis bilgidir bunlar.

hadislerde gecen topluluk osmanlidir. buradada büyük hatan var.
bizim bugün türk bayragi olarak bildigimiz bayrakta osmanlidir.

önce bu konularda dogru bilgilere kavusalim sonra daha saglikli tespitlerde bulunabilirsin.

o bölge dedigin yer osmanli altinda kürdistan olarak geciyor ve kürdistan eyaletiydi.

türkmen ve kürt konularinda ben sana gördüklerimi ve sohbetlerimde duyduklarimi anlatabilrim. kuzey irak'a gitmis biri olarak gercekleri gören biriyim.

devamli pkk diyorsunuzda hic bu pkk kimlerden olusuyor dediniz mi?
1980 pkk sayisi 5000 kisi
1990 pkk sayisi 5000 kisi
2000 pkk sayisi 5000 kisi
2010 pkk sayisi 5000 kisi

30 yilda yaklasik 30000 pkkli öldürüldü.

niye bu pkk bitmiyor, niye bu vatan evlatlari hala daga cikiyor demek gecmiyor mu kafanizda?

cakabey sen iskence gördün mü?
cakabey sen türkce konusamiyorsun diye dayak yedin mi?
cakabey senin deden türkce bilmedigi icin askerler tarafindan itilip yere düstügünü gördün mü?
cakabey senin aile fertlerin askerler tarafindan tecavüz edildi mi?
cakabey seni asmileye tabi tuttularmi?
cakabey geleneklerine göre yasaman yasaklandi mi?

o daga cikan gencler ana evladi degil mi?
o daga cikanlarin babasi yok mu?
o daga cikanlarin kardesleri yok mu?
o daga cikanlar insan degil mi?
o daga cikanlar keyfi icin mi o rezillikleri yasiyorlar?

tek tarafli düsünmek cahillerin isidir.

biz ne zaman ecdadimizin yoluna geri dönersek o zaman barisi görürüz.
dünyada üstün bir irk yoktur. türklük bir ayricalik degildir. tabiki kürtlükte bir ayricalik degildir. bu topraklarin sahibi türk veya kürt degildir.

bu topraklarin asil sahipleri miras aldigimiz ecdadindir.

bu ecdadimiz türk, kürt, arap ve diger topluluklarin tümüdür.

06.04.2013 17:25

sekerüümm

Zitat:

Zerrecikler:

icindeki zehiri daha öncedende kusabilirdin.günlerce fukur fukur icin yanmazdi :D

güzelim sen git türk dizilerini izle! ezberlenmis sözlerini git kendi cevrende paylas.ben ve herrrrrrlichkeit senin bos bos sözlerini yemeyizzzz! :D

Billy73 06.04.2013 17:55

gäähn ....................

Herrlichkeit 06.04.2013 18:09

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2060587)
icindeki zehiri daha öncedende kusabilirdin.günlerce fukur fukur icin yanmazdi :D

güzelim sen git türk dizilerini izle! ezberlenmis sözlerini git kendi cevrende paylas.ben ve herrrrrrlichkeit senin bos bos sözlerini yemeyizzzz! :D

burada millet kendi isine bakacagina namus bekciligine aday olmus.

bu kemalist zihniyeti gercekten tuhaf bir zihniyet. isine geldiginde herseyi kendi yararina cekmeye calisir.

simdi ben onmyown'a bu tür sey söylesem o bozuk zihniyetiyle sen namus bekcisimisin der. ama kendisi argüman bulamayinca namus bekciligi yapar.

bu her konuda böyledir. benim ickime karisma derler ama baskalarinin ickisine karisirlar.

benim kiyafetime karisma derler baskasinin kiyafetine karisirlar.

bu halk bu zihniyetten bikti. bunlarin iki yüzlülügünün farkina vardi.

06.04.2013 18:11

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2060597)
gäähn ....................

naber topram ?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:35 Uhr.