Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Müslüm (Baba) Gürses vefat etti (http://localhost/forum/showthread.php?t=9719)

Herrlichkeit 07.03.2013 19:28

Müslüm (Baba) Gürses vefat etti

Yoğun bakımda tedavi gören ünlü türkücü Müslüm Gürses hayatını kaybetti

ALLAH rahmet eylesin

http://youtu.be/gMtvXlj3q2U

07.03.2013 23:11

Türkücü degil Arabeskci. Allah rahmet eylesin.

Herrlichkeit 09.03.2013 13:49

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2057153)
Türkücü degil Arabeskci. Allah rahmet eylesin.

bir zamanlar belkis akkaleninde bu konuda türkücü degil arabeskci deyip aradan yillar gectikten sonra geri adim attigi konular.

isteyen türkücü isteyen arabeskci desin. önemli olan cok büyük bir sanatciydi.

http://www.youtube.com/watch?v=K-8umOoELiI

09.03.2013 14:02

Orasi öyle. Sonucta giden gitmis...

Ich mag seine alten Lieder.

http://www.youtube.com/watch?v=unSX0HV9lT8

Cok kisiye jilet attirdi kendine .-)

Herrlichkeit 09.03.2013 14:10

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2057263)
Orasi öyle. Sonucta giden gitmis...

Ich mag seine alten Lieder.

http://www.youtube.com/watch?v=unSX0HV9lT8

Cok kisiye jilet attirdi kendine .-)

evet gercekten büyük bir sanatci kaybettik.
sanatinin yaninda kendiside cok efendi, dürüst ve centilmen erkekti.

gencligimde hayatin zorluklariyla savasirken müslüm babayi cok dinlerdim...
http://www.youtube.com/watch?v=1MzqywTJx08

Billy73 09.03.2013 15:45

ich fand diesen arabesk quatsch igrenc. seine mitläufer sind auch hekelhaft.

rip.

Herrlichkeit 09.03.2013 15:50

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057313)
ich fand diesen arabesk quatsch igrenc. seine mitläufer sind auch hekelhaft.

rip.

zevkler ve renkler tartisilmaz ama sanatin hicbiri 'quatsch' degildir.

sanatla ilgilenenler ve sanati begenenler 'mitläufer' degildir.

bilgilerinize arz ederim.

Billy73 09.03.2013 16:01

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057315)
zevkler ve renkler tartisilmaz ama sanatin hicbiri 'quatsch' degildir.

sanatla ilgilenenler ve sanati begenenler 'mitläufer' degildir.

bilgilerinize arz ederim.

sanat benim isimdir

Herrlichkeit 09.03.2013 16:18

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057318)
sanat benim isimdir

sen önce hayatini bir düzene sokabilsen en cok kendin icin daha hayirli olacak.

Billy73 09.03.2013 16:22

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057324)
sen önce hayatini bir düzene sokabilsen en cok kendin icin daha hayirli olacak.

manchmal bin ich tatsächlich überwältigt von waschbergen und habe fluchtgedanken

Herrlichkeit 09.03.2013 16:27

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057326)
manchmal bin ich tatsächlich überwältigt von waschbergen und habe fluchtgedanken

die hätte ich auch wenn ich kein ziel vor augen hätte.

inandigin birsey yok, her konuya olumsuz yaklasiyorsun.

her yerde kötü seyler görüyorsun.

hala bekar

coluk cocuk sahibi olamamis

is konusunda birseye karar verememis.

daha ne sayayim ya kendiniz bu konularda geliseceksiniz yada gecmis 20 yil gibi devam edeceksiniz.

bence lastoş ile oturup hayatiniz bir düzene sokun. öyle ülke ülke dolasip her yerde 'neuer start neue chance' deyip beklemekle olmuyor.

Billy73 09.03.2013 16:37

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057329)
die hätte ich auch wenn ich kein ziel vor augen hätte.

inandigin birsey yok, her konuya olumsuz yaklasiyorsun.

her yerde kötü seyler görüyorsun.

hala bekar

coluk cocuk sahibi olamamis

is konusunda birseye karar verememis.

daha ne sayayim ya kendiniz bu konularda geliseceksiniz yada gecmis 20 yil gibi devam edeceksiniz.

bence lastoş ile oturup hayatiniz bir düzene sokun. öyle ülke ülke dolasip her yerde 'neuer start neue chance' deyip beklemekle olmuyor.

yahu kiskanma. nazar degdireceksin. okadar istersen beraber gel. ama yine yobazlik yapma.

yahu sen niye olumsuz yaklasiyorsun. benim yaptigim apllied and advanced controlling and critical thinking.

sana kalirsa kant (i cant scho wieder diyen)da olumsus yaklasmis cünkü - kritik der reinen vernunft diye felsefe yapmis

sana kalirsa buddhaya küfür atarsin calismiyor diye. yuh be nebicim türksün. türkün isi cekirdek citlamak

Herrlichkeit 09.03.2013 16:47

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057332)
yahu kiskanma. nazar degdireceksin. okadar istersen beraber gel. ama yine yobazlik yapma.

yahu sen niye olumsuz yaklasiyorsun. benim yaptigim apllied and advanced controlling and critical thinking.

sana kalirsa kant (i cant scho wieder diyen)da olumsus yaklasmis cünkü - kritik der reinen vernunft diye felsefe yapmis

sana kalirsa buddhaya küfür atarsin calismiyor diye. yuh be nebicim türksün. türkün isi cekirdek citlamak

billy ben yapim geregi tembellik yapamayan yapamayan biriyim. ben calismaktan zevk alabiliyorum.

calisma hayatim artik maddi kazanc elde etmek icin degil, hobi olarak calisiyorum.
cok sükür bir ömürde bitmeyecek kadar maddi kazanc nasip oldu bana.

ama hayati yasamak tembellik yapmak degil arkadasim, hayati yasamak mutlu olmak ve mutlu edebilmek.

ama sen mutlu olmadan zaten baskasini mutlu edemezsin. onun icin kendini mutlu edecek yolu bulup bu karamsarliklardan vazgececeksin.

bos hayallerin peisini birakip ve hayatinda ilk adimlari atmaya basliyacaksin.

bu arada lastoş arkadasini unutma, sende cok iyi biliyorsunki o yillardir hayallerini dillendirip bir kere dedigini yapabilmis degil.

kendini kurtarirken o arkadasida unutma.

söz bende size yardimci olacagim, her konuda size bilgilerimle ve deneyimlerimle yardimci olurum.

Billy73 09.03.2013 17:09

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057334)
billy ben yapim geregi tembellik yapamayan yapamayan biriyim. ben calismaktan zevk alabiliyorum.

calisma hayatim artik maddi kazanc elde etmek icin degil, hobi olarak calisiyorum.
cok sükür bir ömürde bitmeyecek kadar maddi kazanc nasip oldu bana.

ama hayati yasamak tembellik yapmak degil arkadasim, hayati yasamak mutlu olmak ve mutlu edebilmek.

ama sen mutlu olmadan zaten baskasini mutlu edemezsin. onun icin kendini mutlu edecek yolu bulup bu karamsarliklardan vazgececeksin.

bos hayallerin peisini birakip ve hayatinda ilk adimlari atmaya basliyacaksin.

bu arada lastoş arkadasini unutma, sende cok iyi biliyorsunki o yillardir hayallerini dillendirip bir kere dedigini yapabilmis degil.

kendini kurtarirken o arkadasida unutma.

söz bende size yardimci olacagim, her konuda size bilgilerimle ve deneyimlerimle yardimci olurum.

ha iste bende diyorumya hobbilik bizim isimizdir. yahu sen levoyu benden iyi tanirsin on senelerdir vaybeede takiliyorsunuz. benizm o sansim yoktu. ben gencligimi gavur ülkede ise, kari kiza verdim. simdi gefühlt emeklilikte advanced and appliad hobbiyism pesindegim.

levo abi, biraz dah klassik aber aktiv bir tarzi var. evlenmek cocuk, gezmek, o hepsini istiyor. ona life coach iyi olur. ama ben low-rider olarak under the radar stilinde wortülsende geziyorum.

bütün fikirlerini yaz, yalniz yobazliga gerek yok. profi-life coach frisch geschaltet aus wortülsen....

Herrlichkeit 09.03.2013 18:29

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057336)
ha iste bende diyorumya hobbilik bizim isimizdir. yahu sen levoyu benden iyi tanirsin on senelerdir vaybeede takiliyorsunuz. benizm o sansim yoktu. ben gencligimi gavur ülkede ise, kari kiza verdim. simdi gefühlt emeklilikte advanced and appliad hobbiyism pesindegim.

levo abi, biraz dah klassik aber aktiv bir tarzi var. evlenmek cocuk, gezmek, o hepsini istiyor. ona life coach iyi olur. ama ben low-rider olarak under the radar stilinde wortülsende geziyorum.

bütün fikirlerini yaz, yalniz yobazliga gerek yok. profi-life coach frisch geschaltet aus wortülsen....

ben benzerliklerinizi baz alarak konustum. en önemli benzerlikleriniz karamsarlik ve hayal gücünüzün inanilmaz ölcüde genis oldugu.

arkadasina gelince ona life-coach yardimci olamaz. önce hayal ile is yürümedigini ögrenmesi gerekiyor.

Billy73 09.03.2013 18:39

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057347)
ben benzerliklerinizi baz alarak konustum. en önemli benzerlikleriniz karamsarlik ve hayal gücünüzün inanilmaz ölcüde genis oldugu.

arkadasina gelince ona life-coach yardimci olamaz. önce hayal ile is yürümedigini ögrenmesi gerekiyor.

bazi zaman insan kendisinide kandirmasi gerekiyor. die hoffnung stirbt zu letzt. yani biraz hayal edemzmiyiz. zaten türkiyedeki hayaletleri gördükten sonra ne kaliyorku.

kardesim sen karamsar görüyorsun diyorsun ama baka buddha abiye bütün asyaya yasamin can sikici :) oldugunu gösterdi. jesusda aynisi. cap mo desen sen hicsinder tek isin gücün tapmak der. yani tek ben öyle degilimki. hem levo optimist gibi görünüyor.....baksana sevidigi kizi evlenemedi kafayi bilie takmiyor.

belki bir roman yazarim beyaa eger hayal gücüm okadar iyiyse. bir bondage romani yazarim.

hayal gücü deyince aleviler biraz spirituel gibi geldi bana. sunniler gibi kaba degiller ama neyse.

mutluluk konusuna birdaha bakinca bütün felsefeciler zaten mutsuzluktan yasamin berbatligindan felsefeye baslamis. mutluluk sonunda sans meselesi. sen simbabwede dogmus olsaydin benim köle olman icin can atardin. yasam öyledir diye duydum

Herrlichkeit 09.03.2013 18:53

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057352)
bazi zaman insan kendisinide kandirmasi gerekiyor. die hoffnung stirbt zu letzt. yani biraz hayal edemzmiyiz. zaten türkiyedeki hayaletleri gördükten sonra ne kaliyorku.

kardesim sen karamsar görüyorsun diyorsun ama baka buddha abiye bütün asyaya yasamin can sikici :) oldugunu gösterdi. jesusda aynisi. cap mo desen sen hicsinder tek isin gücün tapmak der. yani tek ben öyle degilimki. hem levo optimist gibi görünüyor.....baksana sevidigi kizi evlenemedi kafayi bilie takmiyor.

belki bir roman yazarim beyaa eger hayal gücüm okadar iyiyse. bir bondage romani yazarim.

hayal gücü deyince aleviler biraz spirituel gibi geldi bana. sunniler gibi kaba degiller ama neyse.

mutluluk konusuna birdaha bakinca bütün felsefeciler zaten mutsuzluktan yasamin berbatligindan felsefeye baslamis. mutluluk sonunda sans meselesi. sen simbabwede dogmus olsaydin benim köle olman icin can atardin. yasam öyledir diye duydum

secimde hürsün tabiki ister hayal dünyaya devam edersin ister gerceklerle yüzlesirsin.

lastoş niye evlenemedigini ikimizde iyi biliyoruz ve kafaya niye takmadigini ben sana kisaca söyle tarif edeyim. hayallerde yasayan biri dünyasini istedigi gibi kurguladigi icin o herzaman kendisine sanal sevgili bulup buralarda paylasacak.

ama dikkat edersen devamlida burada yalakalik yaparak kadin kandirma pesinde.
bana soracak olursan o almanyaya dönüp eski moduna girmek istiyor. ama abisi ve yengesi almanyada olmadigi icin simdi ona annelik yapacak bir saf birini kandirmak derdinde.

bugün bile terslendigini zor anlatabildim lastoşa, ama adam kabullenemeyip u-dönüsü yapti.

bence sen ona life-coachluk yapsan belki daha yararli olursun.

Billy73 09.03.2013 18:59

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057359)
secimde hürsün tabiki ister hayal dünyaya devam edersin ister gerceklerle yüzlesirsin.

lastoş niye evlenemedigini ikimizde iyi biliyoruz ve kafaya niye takmadigini ben sana kisaca söyle tarif edeyim. hayallerde yasayan biri dünyasini istedigi gibi kurguladigi icin o herzaman kendisine sanal sevgili bulup buralarda paylasacak.

ama dikkat edersen devamlida burada yalakalik yaparak kadin kandirma pesinde.
bana soracak olursan o almanyaya dönüp eski moduna girmek istiyor. ama abisi ve yengesi almanyada olmadigi icin simdi ona annelik yapacak bir saf birini kandirmak derdinde.

bugün bile terslendigini zor anlatabildim lastoşa, ama adam kabullenemeyip u-dönüsü yapti.

bence sen ona life-coachluk yapsan belki daha yararli olursun.

yahu beni karistirma ben emekli adamim literatür, sanat felanlan ugrasiyorum. evlenmeye zaten karsiyim. tek yapacak adam sensin yalniz alevi olmadigin biraz kötü. ama vaybeedede kapasiteli adamda yokku yardim edecek. bizde kaldik burda 3 musketier gibi.

neyse pipi langstrumpf modeli diyorki: ich mach mir die welt wie es mir gefällt....

Herrlichkeit 09.03.2013 19:04

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057362)
yahu beni karistirma ben emekli adamim literatür, sanat felanlan ugrasiyorum. evlenmeye zaten karsiyim. tek yapacak adam sensin yalniz alevi olmadigin biraz kötü. ama vaybeedede kapasiteli adamda yokku yardim edecek. bizde kaldik burda 3 musketier gibi.

neyse pipi langstrumpf modeli diyorki: ich mach mir die welt wie es mir gefällt....

billy ben onu adam etmeye calistim ama sen bile buna karsi geldin.

"press ihn nicht wie eine zitrone aus" dedin ve ben onu ezmekten vazgectim.

ama dolu bardagi bosaltmadan yeni sey ögretemiyorsun.

sen simdi diyorsun "press ihn aus und mach aus ihm einen mann". ama benim buraya takilacak fazla vaktim yok bu aralar.

biraz sen onunla ilgilen ve dogrularla yüzlestir ki bazi gercekleri kabullensin. geri kalanini ben hallederim ;)

Billy73 09.03.2013 19:09

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057364)
billy ben onu adam etmeye calistim ama sen bile buna karsi geldin.

"press ihn nicht wie eine zitrone aus" dedin ve ben onu ezmekten vazgectim.

ama dolu bardagi bosaltmadan yeni sey ögretemiyorsun.

sen simdi diyorsun "press ihn aus und mach aus ihm einen mann". ama benim buraya takilacak fazla vaktim yok bu aralar.

biraz sen onunla ilgilen ve dogrularla yüzlestir ki bazi gercekleri kabullensin. geri kalanini ben hallederim ;)

yahu ammada abartiyorsun. 40 yasimiza gelmisiz. genclik felan kalmamis sende adama yeni hayat kurmaktan konusuyorsun. simdiye kadar olmayan, sonra ne olcak. böyle gelmis böyle gitmis. en isi kahveye gidip cay icmek.

Herrlichkeit 09.03.2013 19:15

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057365)
yahu ammada abartiyorsun. 40 yasimiza gelmisiz. genclik felan kalmamis sende adama yeni hayat kurmaktan konusuyorsun. simdiye kadar olmayan, sonra ne olcak. böyle gelmis böyle gitmis. en isi kahveye gidip cay icmek.

tamamda billy böyle gelmis böyle gidecek dersek adamin hayati kaymis anlamina gelir ve hicbir umudu kalmaz.

okumak icin hicbir zaman gec degildir. acik ögretimden liseyi bitirip okusun. ömür boyu anne ve abinin yaninda yasamak bir 40 yasindaki lastoş a yakisiyor mu?

birgün onlarda Allah'in rahmetine kavusacak, sonra ne olacak.

Anne Baba parasini bitirene kadar yiyip oturup kalacak.

Insallah böyleleri zavalli bir kadinin hayatini karartmaz. Ama gözetledigim kadariyle kendisine bakacak calisip eve para getirecek kadin pesinde.

Ama ben bizim kadinlara güveniyorum, okumus egitim görmüs kadin okumamis meslek bile ögrenememis egitimsiz bir erkege yüz vermez.

Billy73 09.03.2013 19:20

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057369)
tamamda billy böyle gelmis böyle gidecek dersek adamin hayati kaymis anlamina gelir ve hicbir umudu kalmaz.

okumak icin hicbir zaman gec degildir. acik ögretimden liseyi bitirip okusun. ömür boyu anne ve abinin yaninda yasamak bir 40 yasindaki lastoş a yakisiyor mu?

birgün onlarda Allah'in rahmetine kavusacak, sonra ne olacak.

Anne Baba parasini bitirene kadar yiyip oturup kalacak.

Insallah böyleleri zavalli bir kadinin hayatini karartmaz. Ama gözetledigim kadariyle kendisine bakacak calisip eve para getirecek kadin pesinde.

Ama ben bizim kadinlara güveniyorum, okumus egitim görmüs kadin okumamis meslek bile ögrenememis egitimsiz bir erkege yüz vermez.

kanaklarin kaci yabanci dil biliyor? bu arkada iki tane üst seviyede biliyor. egitimsiz diyemezsin. ayip ayip. almancilar hauptschule yapmislar diye seviniyorlar bu arkadas üniversiteye gitmis. - cok abartmiyalim.....

bir azeri nasibse olur....

Herrlichkeit 09.03.2013 19:33

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057371)
kanaklarin kaci yabanci dil biliyor? bu arkada iki tane üst seviyede biliyor. egitimsiz diyemezsin. ayip ayip. almancilar hauptschule yapmislar diye seviniyorlar bu arkadas üniversiteye gitmis. - cok abartmiyalim.....

bir azeri nasibse olur....

billy sende onun hayal gücüyle uydurduklarina inanmana üzüldüm.

bence mail at ve gercekleri ögren kendisinden.

üniversite okumamis bir egitimsiz diyorum sana. daha önceleride kivirma ugraslari vardi bu lastoşun.

yeni nickle yeni cv yazan lastoş.

ben bunu bir zamanlar desifre ettigimde kivirarak "ich hab aber ein semester studiert" demisti. (1 semester da lachen ja die hühner drüber)

ama sonra ortaya ciktiki o 1 semester bile yalanmis :D

bak bugünde bir sirket gelip beni üniversiteyi birak gel bizde calis dedi diyor. ama o zamanlar burada tuv-tuv ile bulustugu icin tuv-tuv bunun hayatini burada sergilemisti ve lastoş bunun üzerine buralardan kacmisti.

lastoşun kisa özgecmisi:

egitimsiz,
mesleksiz,
abisinin evinde kalan,
yengesinin lastoş hakkinda komsulara sitem etmesi,
burada okumus tuv-tuvu kandirmaya calisip yemge bulusmalari,
tuv-tuv ama gördügünde "mehr als freundschaft ist nicht drin" demesi,
tuv-tuv forumda der typ leidet an realitätsverzerrung weil er nicht im ansatz so aussieht wie er sich beschreibt demesi,
lastoş ilk baslarda resim koydugunda burada alay konusu olmasi,
abisi almanyadan gidince baska care bulamayip anne evine dönmesi,

cok anlattim gerisinide burada aciklamasam diyorum, lastoş zaten ezik dahada ezmeyelim diyorum.

Billy73 09.03.2013 21:02

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057373)
billy sende onun hayal gücüyle uydurduklarina inanmana üzüldüm.

bence mail at ve gercekleri ögren kendisinden.

üniversite okumamis bir egitimsiz diyorum sana. daha önceleride kivirma ugraslari vardi bu lastoşun.

yeni nickle yeni cv yazan lastoş.

ben bunu bir zamanlar desifre ettigimde kivirarak "ich hab aber ein semester studiert" demisti. (1 semester da lachen ja die hühner drüber)

ama sonra ortaya ciktiki o 1 semester bile yalanmis :D

bak bugünde bir sirket gelip beni üniversiteyi birak gel bizde calis dedi diyor. ama o zamanlar burada tuv-tuv ile bulustugu icin tuv-tuv bunun hayatini burada sergilemisti ve lastoş bunun üzerine buralardan kacmisti.

lastoşun kisa özgecmisi:

egitimsiz,
mesleksiz,
abisinin evinde kalan,
yengesinin lastoş hakkinda komsulara sitem etmesi,
burada okumus tuv-tuvu kandirmaya calisip yemge bulusmalari,
tuv-tuv ama gördügünde "mehr als freundschaft ist nicht drin" demesi,
tuv-tuv forumda der typ leidet an realitätsverzerrung weil er nicht im ansatz so aussieht wie er sich beschreibt demesi,
lastoş ilk baslarda resim koydugunda burada alay konusu olmasi,
abisi almanyadan gidince baska care bulamayip anne evine dönmesi,

cok anlattim gerisinide burada aciklamasam diyorum, lastoş zaten ezik dahada ezmeyelim diyorum.

yapma yaa, tamam biraz ise karsi alerjisi olabilir. ama yinede kafasi baya calisiyor bir kanak icin. tamam hikaye anlatmak türklügünün ispatidir ve yakisir.

nobody is perfekt. insbesondere wenn man türke ist. immerhin ist er abitur. ist doch schon mal was für den anfang.....

studium ist wie bodybuilding, damit man sich etwas beweist, felan filan...man stirbt nicht gleich davon.....

studieren ist unmenschlich....und ist gegen die menschliche tradition......affen sollten sich nicht so aufpustern....

Herrlichkeit 10.03.2013 16:16

GITMEYIN YILLAR

http://www.youtube.com/watch?v=lzMnKdELDwE

11.03.2013 20:20

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2057382)
ama yinede kafasi baya calisiyor bir kanak icin. tamam hikaye anlatmak türklügünün ispatidir ve yakisir.

nobody is perfekt. insbesondere wenn man türke ist. immerhin ist er abitur. ist doch schon mal was für den anfang.....

studium ist wie bodybuilding, damit man sich etwas beweist, felan filan...man stirbt nicht gleich davon.....

studieren ist unmenschlich....und ist gegen die menschliche tradition......affen sollten sich nicht so aufpustern....

Hahahahah du bist so crazy. :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=Gb5geru9XdU

Neredenn sevdim o zalimi neredenn sevdim o zalimi
hayatimi yakip gittiii :-)

sive 11.03.2013 20:50

Allah rahmet eylesin Amin !!!

Buradanda damardan takilan abilerimin basi sagolsun Allah sabir versin :)

Also sowas ist absolut nicht mein Fall :rolleyes:

11.03.2013 20:53

Wieso magste kein "damar"? :))

sive 11.03.2013 21:20

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2057632)
Wieso magste kein "damar"? :))

Ich mag eher ruhige romatische Lieder, sowas nicht .Hab da kein Bezug

Wir hatten ein nachbars Sohn, der bis mitte Nacht arabesk hörte, seit dem mag es nicht :)

Herrlichkeit 12.03.2013 17:07

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2057639)
Ich mag eher ruhige romatische Lieder, sowas nicht .Hab da kein Bezug

Wir hatten ein nachbars Sohn, der bis mitte Nacht arabesk hörte, seit dem mag es nicht :)

bikmis gibi bir halin var :D

komsun jiletcimiydi?

https://www.youtube.com/watch?v=p_f2vpkoIJo

12.03.2013 18:48

:-) Dinlerken Jiletleri uzak tutunuz :D

sive 12.03.2013 19:42

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2057713)
bikmis gibi bir halin var :D

komsun jiletcimiydi?

https://www.youtube.com/watch?v=p_f2vpkoIJo

Ay canima tak etti ne bikmasi :D

Ne halt olduguda tam belli degildi :D Komsumuzdu bir aralar. Allah`tan

manitasi döndüde aldi götürdü !!!

Onmyown : Allah askina niye jilet atarlar :D yahu acimiyor mu ?

ich verstehen den Sinn dabei nicht ..

Herrlichkeit 13.03.2013 09:16

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2057718)
Ay canima tak etti ne bikmasi :D

Ne halt olduguda tam belli degildi :D Komsumuzdu bir aralar. Allah`tan

manitasi döndüde aldi götürdü !!!

Onmyown : Allah askina niye jilet atarlar :D yahu acimiyor mu ?

ich verstehen den Sinn dabei nicht ..

bak adam manitasinin gitmesine dayanamayip müslüm babaci olmus :D

http://www.youtube.com/watch?v=kFQsKgXOeIw

esmart 10.04.2013 15:20

Album zu Ehren von Müslüm Gürses

Sänger und Persönlichkeiten singen für "Müslüm Baba" Projekt.
Album zu Ehren von Müslüm Gürses
Sänger und Persönlichkeiten singen für "Müslüm Baba" Projekt.
http://www.vaybee.de/deutsch/channel...ses-105840.php

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:48 Uhr.