Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Müslüman basbakanin müslüman ogluna bakarmisin bi hele (http://localhost/forum/showthread.php?t=9123)

Der_Levantiner 30.10.2012 16:16

Müslüman basbakanin müslüman ogluna bakarmisin bi hele

Başbakan’ın oğlu ‘gemicik’in tek sahibi oldu

http://www.muhalifgazete.com/51676-B...Lprzzc.twitter

30.10.2012 16:30

Senin bu yaptigin müslümanliga siniyormu???

Basklarini elestirmeden önce bir kere kendinizi gelistirin.
Basbakanin oglunun yaptigina bakarmisiniz diyecegine müslüman kelimesini ekliyorsun.
Kimsenin müsmanligi kul´dan sorulmaz!

Der_Levantiner 30.10.2012 16:50

Bunlar Allah ıle Aldatanlardır!!!

Zitat:

Zitat von SexyEngel (Beitrag 2046310)
Senin bu yaptigin müslümanliga siniyormu???

Basklarini elestirmeden önce bir kere kendinizi gelistirin.
Basbakanin oglunun yaptigina bakarmisiniz diyecegine müslüman kelimesini ekliyorsun.
Kimsenin müsmanligi kul´dan sorulmaz!

Sorulur Engelchen, hemde bal gibi sorulur. Eger birisi "ben Istanbul'un belediye baskani degil, ben ISTANBUL'UN IMAMIYIM" derse, eger her iki kelimesinin birisi Allah, kitap, Kuran, din, iman ise.. Eger bu insan din tücccarligi yapiyorsa bal gibi de sorulur.

Ben 80 yasindaki Ali-Osman "haci" dayinin dini inancini rencide etmem. Ona sonsuz saygim vardir cünkü o bu yasina kadar alninin teriyle helal bir hayat sürmüs. Onun ve onun evde$ini olan yasli teyzenin esyalarini severek besinci katta cikaririm. Ve ondan aldigim Allah razi olsun duasinin degerinin bence haddi hesabi yoktur. Ama bu hayirsiz katil evladin gemiciklerinin hesabini sorarim.

BABASININ MALIMIYMIS? Düne kadar capulcu, ama iktidara gelince öyle bir ekomomide zirve yapiyorlar ki, HARVARD'da ekonomi professerlerini bile hayrete düsürüyorlar... Külahima anlatsin..

Hz Ebubekir halife olduğu halde eski mahallesinden ayrılmamış ve eski işi olan komşularının keçilerinin sütünü sağarak geçimini sürdürmüş. (R. Ihsan Elicacik)

Der_Levantiner 30.10.2012 18:38

Bu konu hakkinda yorum yapmak isteyen yok mu?

30.10.2012 19:11

Her iki laf arasinda müslüman kelimesi kullanan kisilerle ne sohbet edilir ki. Dogruyu yanlisi ayirt etmekte zorluk cekiyorlar. Kendi fikirleri olmayip baskalarinin fikirlerini kullananlar, toplum yanlis düsünse bile onlara uyum saglamaya calisan, herseye inanan, hic bir seyi sorgulamayan, cahil kisiler zaten türkiyenin batmasina destek oluyor.

30.10.2012 19:14

Millet´de aldanmasin Allah Allah!

Siz her önünüze sirf müslümandir diye inaniyorsaniz, vay halinize!

Her yüzüne güleni dost sanma,
her müslüman olani da evliya sanma :)

sive 30.10.2012 19:21

Sonucta Basbakani ve oglunu sizler yani Türk halki iktidara cikardi.
Bu ne diyeceksiniz? Yani Basbakan gercekten müslümanmi?
Yoo soyunun yahudi oldugu da belli degilmi?
Zaten ne cikiyorsa müslümanlardan cikmiyormu, din sadece ben müslümanim demekle olmuyor, birde kimin Allah katinda ne kadar degeri olduguna birakin Allah karar versin...
Hem Kuran`i Kerim´ de yazmiyormu, eger bir kulum bir hatayi üc kez yaparsa aklindan sasarim diye, Demek ki sorun kara cahil Halkta..

Der_Levantiner 31.10.2012 12:27

Zitat:

Zitat von almanyaacivatan (Beitrag 2046356)
@lev.

[..]
In der Abenddämmerung kam ein Mann ins Dorf und sagte, er sei der Prophet.
Die Bauern aber glaubten ihm nicht. "Beweise es!", forderten sie.
Der Mann zeigte auf die gegenüberliegende Festungsmauer und fragte: "Wenn diese Mauer spricht .. glaubt ihr mir dann ?", "Bei Gott, dann glauben wir dir", riefen sie. Der Mann wandte sich der Mauer zu, streckte die Hand aus und befahl: "Sprich, o Mauer!" Da begann die Mauer zu sprechen: "Dieser Mann ist kein Prophet. Er täuscht euch. Er ist ein Lügner."
[..]

Ich erlaube mir hiermit, dir ein Auszug aus Zülfü Livanelis Roman; 'Der Eunuch von Konstantinopel' zu zitieren. Ist das nicht ein herrliches Dilemma? Irgendwie muss ich da grade dran denken. :) off topic, moff topic..

Bende sana bi fikraya o zaman cevap verecegim dostum. Papa günün birinde New York'a gidiyor ve orda gazeteciler onu karsiliyorlar. Sonra gazetecinin birisi ona, New York'ta genelevini ziyaret edecekmisiniz diye sorar. Papa da $a$kin $a$kin ne diyecegini bilmeden o gazeteciye sorar, New York'ta genelevi var mi? Ve diger gün gazeteler mansetten "PAPA'NIN NEW YORK'TA ILK SORUSU BURDA GENELEVLERI VAR MI? :D

Bu kadar laf kahpeligini bir hayat kadini bile yapamaz. Onlar yine islerini yapiyor. Digerleri ALLAH'IN adini kullanarak dünyevi ve kisisel cikarlari icin kullaniyorlar. Yanilmiyorsam su gemicik sahibi ve cürük raporlu asker kacagi Bilal Erdogan asker olsunda gitsin babasinin o cok istedigi Suriye savasina. Sonra tabutun icinde geri döndügünde babasi da savasin ne oldugunu bi ögrensin. Senin Bilal'nin cani can da Mehmet'ciklerin o gariban Anadolu halkinin cocuklarinin cani patlican mi ey basbakan? Sözüm meclisten disari... Bende off topic'im artik. :D

Der_Levantiner 31.10.2012 12:39

Zitat:

Zitat von SexyEngel (Beitrag 2046329)
Millet´de aldanmasin Allah Allah!

Siz her önünüze sirf müslümandir diye inaniyorsaniz, vay halinize!

Her yüzüne güleni dost sanma,
her müslüman olani da evliya sanma :)

Her sakal birakan müslüman olsa bizim köydeki keciler $eyhülislam olurlardi :D

Ben zaten Allah ile aldatanlarin oyunlarini desifre ederim ve onlari Allah C.C.'ya havele ederim. Ama bu cahil tutulmus halk ayirt edemiyor samimi dindarla proffesyonel din tüccarlarini..

Der_Levantiner 31.10.2012 17:33

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046434)
@levoş

Dini, Imani, Allah'i, Peygamberi devamli konu eden sensin.

Sende simdi mrs widerspruch gibi gercekleri görmekten vazgecip baska dünyadami yasamaya basladin?

Senin sucladigin göya AKPli olan insanlar hic dini konu ediyorlarmi?
Din ile kandiran varsa, o sensin!!!

Bir insan iste bu kadar yüzsüz olabilir.. O kadar yüzsüzsün ki, sana acilen bir yüz nakliyati yapilmasi gerekir!!!!

Der_Levantiner 31.10.2012 17:42

Hz. Muhammet'in oglunun adi Tayyip mi?

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, AKP’nin Kırklareli il başkanı tarafından hazırlanan, “Hazreti Muhammed’in nüfus cüzdanı”na Hz. Muhammed’in çocuklarından birinin adı “Tayyip” olarak yazıldığını belirterek, “Bu cüzdana il başkanının adı, soyadı ve telefonu yazılmıştır. ‘ AK PARTİ’ yazısının üstüne ‘Ampül’ yerleştirilerek Kırklareli’nde dağıtılmıştır” dedi.
Yazılı açıklama yapan CHP’li Özkes, Hz. Muhammed’in tüm Müslümanların peygamberi ve ortak değeri olduğunu kaydederek, şunları kaydetti:

“Yüce dinimiz İslam da Sevgili Peygamberimiz de evrenseldir. Sevgili Peygamberimizin reklam ve propaganda malzemesi yapılması başta Hz. Muhammed’e saygısızlıktır. Hazreti Muhammed’in yüce şahsiyetini ve hatırasını inciten, hafifleştiren, basitleştiren seviyesiz bir yaklaşımdır. Bin 400 yıldır bilinen odur ki Hz. Muhammed’in çocukları arasında ‘Tayyip’ ismi yoktur. Hz. Muhammed’e hakaret içeren film ve benzeri çirkinliklere karşı dünya çapında tepkilerin-gösterilerin olduğu bir süreçte böyle bir densizliğin yapılması düşündürücüdür.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed, hiçbir partinin siyasi vesayetine alınamaz. 1400 yıldır var olan ve kıyamete kadar da tüm dünya Müslümanlarının Peygamberi kalacak Hz. Muhammed, Türkiye’deki 10 yıllık bir partinin küçük şemsiyesi altına hapsedilemez.”

“DİN İSTİSMARLI SİYASET”

Özkes, manevi değerlerin günlük siyasetin aracı haline getirilmesinin akıl almaz seviyelere geldiğini belirterek, “Din kimsenin babasının malı değildir. Allah bu yüce dini birileri istismar etsin, siyasi emelleri için kullansın diye göndermemiştir. Zerre kadar Allah korkusu olan herkes din istismarlı siyasetten elini çeksin.” (dha)

Bütün haber:

http://www.egeninsesi.com/86161-hzmu..._adi_tayyip_mi

Der_Levantiner 01.11.2012 11:22

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2046484)

Hz. Muhammet'in oglunun adi Tayyip mi?

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, AKP’nin Kırklareli il başkanı tarafından hazırlanan, “Hazreti Muhammed’in nüfus cüzdanı”na Hz. Muhammed’in çocuklarından birinin adı “Tayyip” olarak yazıldığını belirterek, “Bu cüzdana il başkanının adı, soyadı ve telefonu yazılmıştır. ‘ AK PARTİ’ yazısının üstüne ‘Ampül’ yerleştirilerek Kırklareli’nde dağıtılmıştır” dedi.
Yazılı açıklama yapan CHP’li Özkes, Hz. Muhammed’in tüm Müslümanların peygamberi ve ortak değeri olduğunu kaydederek, şunları kaydetti:

“Yüce dinimiz İslam da Sevgili Peygamberimiz de evrenseldir. Sevgili Peygamberimizin reklam ve propaganda malzemesi yapılması başta Hz. Muhammed’e saygısızlıktır. Hazreti Muhammed’in yüce şahsiyetini ve hatırasını inciten, hafifleştiren, basitleştiren seviyesiz bir yaklaşımdır. Bin 400 yıldır bilinen odur ki Hz. Muhammed’in çocukları arasında ‘Tayyip’ ismi yoktur. Hz. Muhammed’e hakaret içeren film ve benzeri çirkinliklere karşı dünya çapında tepkilerin-gösterilerin olduğu bir süreçte böyle bir densizliğin yapılması düşündürücüdür.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed, hiçbir partinin siyasi vesayetine alınamaz. 1400 yıldır var olan ve kıyamete kadar da tüm dünya Müslümanlarının Peygamberi kalacak Hz. Muhammed, Türkiye’deki 10 yıllık bir partinin küçük şemsiyesi altına hapsedilemez.”

“DİN İSTİSMARLI SİYASET”

Özkes, manevi değerlerin günlük siyasetin aracı haline getirilmesinin akıl almaz seviyelere geldiğini belirterek, “Din kimsenin babasının malı değildir. Allah bu yüce dini birileri istismar etsin, siyasi emelleri için kullansın diye göndermemiştir. Zerre kadar Allah korkusu olan herkes din istismarlı siyasetten elini çeksin.” (dha)

Bütün haber:

http://www.egeninsesi.com/86161-hzmu..._adi_tayyip_mi

Bu kadarina da pes dogrusu peygamber efendimizin oglu varmista adi da bi de Tayyip'mi$? Bre kelekler, peygamber efendimizin ailesinin adina ev-halki yani ehl-i beyt derler. Ve peygamber efendimizin nesli Hz. Ali'nin esi olan Hz. Fatma anamiz tarafindan devam etimistir. Tayyip'te de yoktur Tayyibe'de..

Peygamber efendimizin yalan dolan cikar carklarina alet edilmesini bir müslüman olarak kiniyorum ve hatta daha ötesine gidiyorum.

Der_Levantiner 01.11.2012 11:27

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046576)
Levoş
Dini, Imani, Allah'i, Peygamberi devamli siyasi görüsüne alet etme.

Sen okuma yazma biliyorsan, o zaman kimin yaptigini görmelisin. Gün isigi kadar ortada da.

Allah Allah ya :D Sanki Peygamber efendimizin oglun varmista adi da Tayyip'mis diyen benim :D

Der_Levantiner 01.11.2012 11:36

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046578)
Levoş, ben görüyorum :D
forumda dini konu eden sensin!!!! evet gün isigi kadar ortada.

siyasettede senin zihniyetine yakin olanlar dini konu ediyor :D

ps. du schreibst mittlerweile wie aurum nur wirres zeug.

Das hättest du so gerne? Mehr als mir zu unterstellen, dass ich wirres Zeug schreibe hast wohl zum Thema nichts beizutragen oder was? Okay dann frage ich mal? Hatte unser Prophet einen Sohn Namens Tayyip? Bitte antworte klar und deutlich? JA ODER NEIN?

Der_Levantiner 01.11.2012 11:46

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046581)
Levoş dini kim konu ediyor diyordun.

simdi yine hopladin baska konuya.

anladigim sen bu hoplamalardan hoslaniyorsun ama ben hoslanmiyorum.
kivirmadan konus. dini sen konu ediyorsun burada.

levoş karizmani coktan cizildi :D simdide kendini kurtarma cabasina girdin.

Kimsenin benim karizmami cizdigi de mizdige de yok, hele sen karizmamin yanindan bile gecemezsin :) Birak simdi bunlari azzi, sen konuda durmasini bilmiyormusun?

Bos bosuna laf gevezeligi yapipta insanlari fenalastiracagina sorulan soruya cevap ver lütfen, ya da hic yazma...

Soru su:

Peygamber efendimiz Hz. Muhammet'in Tayyip adinda bir oglu var mi idi? EVET MI HAYIR MI?

Der_Levantiner 01.11.2012 12:00

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046583)
Levoş dini kim konu ediyor diyordun.

simdi yine hopladin baska konuya.

anladigim sen bu hoplamalardan hoslaniyorsun ama ben hoslanmiyorum.
kivirmadan konus. dini sen konu ediyorsun burada.

ps. anlamamissin, bir daha oku :D

Azzi, sorry aber du langweilst mich. Mit dir kann man keine sachliche Diskussion führen, ohne dass das in eine Polemik kippt.

Tekrar soruyorum peygamber efendimizin Tayyip adinda bir oglu var miydi? Evet mi hayir mi? Bu soruya cevap vermiyorsan seninle yazismamin bir anlami kalmamistir...

01.11.2012 12:08

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2046589)
Azzi, sorry aber du langweilst mich. Mit dir kann man keine sachliche Diskussion führen, ohne dass das in eine Polemik kippt.

Tekrar soruyorum peygamber efendimizin Tayyip adinda bir oglu var miydi? Evet mi hayir mi? Bu soruya cevap vermiyorsan seninle yazismamin bir anlami kalmamistir...

Weisst du was dass bei ihm/ihr//es, einfach ist.
Er kann nur in seinem Schema diskutieren, wenn es nicht so klappt wie er es möchte, reagiert er einfach nicht, oder wird patzig.

Also mit ihm eine Diskussion zu führen, wäre genauso sinnvoll, als wenn du dich mit deiner Zapfsäule an der Tankstelle unterhalten würdest, da kommt auch nur immer dass selbe raus.

Bringen tuts ehrlich gesagt nichts.

Der_Levantiner 01.11.2012 12:17

Zitat:

Zitat von Dallas (Beitrag 2046591)
Weisst du was dass bei ihm/ihr//es, einfach ist.
Er kann nur in seinem Schema diskutieren, wenn es nicht so klappt wie er es möchte, reagiert er einfach nicht, oder wird patzig.

Also mit ihm eine Diskussion zu führen, wäre genauso sinnvoll, als wenn du dich mit deiner Zapfsäule an der Tankstelle unterhalten würdest, da kommt auch nur immer dass selbe raus.

Bringen tuts ehrlich gesagt nichts.

Du hast recht Dallas. Dann klicke ich mich aus dieser Diskussion mit ihm raus. Und überlasse dir das Feld :D

Ciao

Der_Levantiner 01.11.2012 12:23

@Dallas

Schau mal wie dieses Thema jetzt mit polemischem Mist zugemüllt ist. Dabei war die Frage ganz einfach. Hatte der Prophet einen Sohn Namens Tayyip, ja oder nein? Was gibst denn rumzueiern?

Was sagst du denn dazu Dallas?

Der_Levantiner 01.11.2012 12:36

Bu kadar da olmaz ama haaa

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046595)
schaut euch dieses thema"müslüman basbakanin müslüman ogluna bakarmisin bi hele" an :D

der threadersteller ist plötzlich der meinung seine frage wäre nur: hat der prophet einen sohn namens tayyip hatte.

irgendeiner hier redet wirres zeug :D

ps. ich guck nochmal was für einen titel das thema hat. :D

Versuch nicht auf diese billige Art und Weise vom Thema abzulenken. Der erste Teil dieser Überschrift ist schon bereits erledigt. Du hast immer noch nicht auf meine Frage geantwortet azzi, du langweilst mich wirklich nur noch mit deinem "irgendeiner-reded-hier-dummes-zeug" Floskel.

Ich habe klar und deutlich eine Frage gestellt, ob der Prophet Muhammet einen Sohn Namems Tayyip hatte. Und du hast bis jetzt nicht darauf geantwortet. JA ODER NEIN ODER LASS EINFACH SEIN!

Der_Levantiner 01.11.2012 12:49

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046597)
und was ist der zweite teil DER ÜBERSCHRIFT???????

hier nochmal die überschrift "Müslüman basbakanin müslüman ogluna bakarmisin bi hele"

na erkennst du jetzt wirres zeug? :D

Hör' bitte auf damit, ich bin diesem Kindergartenquatsch wirklich überdrüssig geworden. Das ist doch ein billiges Ablenkungsmanöver um vom eigentlichen springenden Punkt ist abzulenken.

Hat unser Prophet Muhammet einen Sohn Namens Tayyip gehabt? Ja oder Nein?

Antworte mir bitte auf diese Frage ansonsten scheidest für mich als ernstzunehmender sachlicher Forumsteilnehmer aus..

Der_Levantiner 01.11.2012 12:54

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046600)
bist genauso inkonsequent wie mrs widerspruch aurum :D

sei mal konsequent.
auf türkisch sagt man: tükürdügünü yalama :D

Was anderes fällt dir wohl nicht dazu ein um vom eigentlichen Thema abzulenken oder was?

Peygamber efendimiz Hz. Muhammet'in AKP’nin Kırklareli il başkanin iddia ettigi gibi Tayyip adinda bir oglu var mi idi? EVET MI HAYIR MI?

Der_Levantiner 01.11.2012 13:03

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046434)
@levoş

Dini, Imani, Allah'i, Peygamberi devamli konu eden sensin.

Sende simdi mrs widerspruch gibi gercekleri görmekten vazgecip baska dünyadami yasamaya basladin?

Senin sucladigin göya AKPli olan insanlar hic dini konu ediyorlarmi?
Din ile kandiran varsa, o sensin!!!

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2046604)
ich wusste es :D :D

wo bleibt die konsequenz???

ich lenke nicht vom thema "Müslüman basbakanin müslüman ogluna bakarmisin bi hele" ab.

wenn du aber über tayyip reden willst musst du schon ein neues thema eröffnen :D

Görmüyormusun o konuya gecisi senin yaptigini? Bende sana soruyuyorum peygamber efendimiz Hz. Muhammet'in müslüman basbakanin asker kacagi, elli kanli katil evladi Ahmet Burak Erdogan'nin babasinin adi olan TAYYIP adinda bir oglu var mi di? EVET MI HAYIR MI?

Der_Levantiner 01.11.2012 13:17

@azzi

bana peygamber efendimizin Tayyip adinda oglunun olduguna EVET ya da HAYIR gibi net bir cevap vermeyen, veremeyen birisiyle artik geyik muhabbetinden fazla düzeye gidemem. Geyik muhabbetini de zaten yapmiyorum ben...

Gecmis olsun sen en iyisi Dallas ile külahlari degis..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:14 Uhr.