Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   "Israilin avukatligini yapma!" (http://localhost/forum/showthread.php?t=8334)

09.09.2011 16:54

"Israilin avukatligini yapma!"

"Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "İsrail'in avukatlığını yapma"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ile Türkiye arasındaki ilişkilerle ilgili "Bizim için önemli olan kendi onurumuzu gururumuzu kimseye çiğnetmemektir. Bunun bedeli yoktur" dedi. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ise "İsrail'in avukatlığını bıraksın" ifadesini kullandı.

Yani önce Anamuhalefet partisinin genel başkanı, İsrail'in avukatlığını bıraksın, kendi partisinin sözcüsü olsun. Kendi partisinin programını açıklasın, kendi partisinin dış politika anlayışını söylesin. İsrail'in avukatlığına soyunan bir Anamuhalefet bu ülkede siyaset yapamaz. Benim milletim de onlara hiçbir zaman prim vermez. Bu kadar açık ve nettir."

http://haber.ekolay.net/Haber/2908/8...dokuluyor.aspx
---------------------------------

Bu nedir yaaa? Bukadar omurgasizlik olurmu???
------------------
Kılıçdaroğlu İsrailli Gibi Konuştu
BM'nin Mavi Marmara raporunun hükümet için 'hezimet' olduğu yorumu yapan CHP liderine, Dışişleri Bakanı Davutoğlu da sert yanıt verdi..
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümetin İsrail konusunda attığı adımlara yönelik eleştirilerine ilişkin, “Eğer bu açıklamaları Sayın Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ifadesini çıkarırsanız, herhalde İsrailli bir yetkili adına da yapılmış gibi okunabilirdi. İsrail'de bu rapor üzerine ne söylenmişse, Kılıçdaroğlu onu tekrar etmiştir, bu çok üzücü” dedi.
http://www.stratejikboyut.com/haber/...tu--57613.html
------------------

Olamaz ya olamaz! Türküm müslümanim ve INSANIM diyen buna destek asla cikamaz!
Cani Cehenneme o Raporun! UN-mis! O kimmis yahuu?!

Durmak yok, yola devam insallah!

turkogluturkiye 09.09.2011 23:13

Icerdeki siyonist yalakalarini gördükce gercek siyonistlere dbirsey diyemiyoruz.

10.09.2011 18:30

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033688)
Israil'de aynisi diyor. UNO/BM kim imis ki diyor? Viz gelir tiris gider diyor. Zaten Türkiye aslinda Gazze ve oradaki insanlarin dertleri ile isine geldigi icin ugrasiyor. Asil meselse Kibris Rum Kesimi'nin Dogu Akdeniz'de dogal gaz aramasina cikmasidir. Türkiye Ege denizi'nde de Yunanistan'a petrol aratirmamisti. Her ikisini de savas sebebi sayar. Simdi Kibris Rum Kesimi'nin arkasinda Israil var. Israil ki dünyanin en kücük süper gücüdür. Önceden Iran ile Suriye Israil'e düsmandi. Simdi Suriye, Iran ve Israil Türkiye'ye düsman oldular. Hepsinin bir noktada cikarlari Türkiye'ye karsi birlesiyor.
Devletlerin dinleri imanlari olmaz insanlarin olur. Devletlerin cikarlari olur. Devlet cikarlarini sagduyulu ve gerekirse sert bir tavirla korumazsa ve Sayin Recep bey gibi bir anda (Impulsentscheidungen) karar alirsa. O zaman iste böyle duvara karsi toslariz...

Hangi yola devammis. Yolun sonuna variyoruz malesef.....

Dünyada en adi millet aslinda Iranlilardir. Onlarin bir önce yok olmasi dünyanin cikarinadir. En iyi Iranli ölü Iranlidir. Zaten bu gidisle onlardan bir tanesini ve onlara destek olan Türk ya da Kürt ya da ya da Zaza'sini .... bir kac tanesini ben öldürecegim :D Man mag den Verrat aber nicht den Verräter....

Sag mal, gehts noch???! Was sind das bitte für rassistische und unmenschliche Parolen!!!
Hast du dich mit dem Hitler GEN infiziert!!?
Gibts hier keine modis???? Das ist ein Grund zur Sperrung!

Senin gibi türkler oldukca Türkiye asla kalkinmaz! Yaziklar olsun!

10.09.2011 22:26

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033696)
Das ich kein Rassist bin, dass weisst Du. Ich vergelte gleiches nur mit gleichem. Das Alte Testament würde das als "Aug Aug' Zahn um Zahn" beschreiben. :D Aber das passt Dir wohl jetzt so in den Kram ne? Solange es Türken wie Dich gibt, solange wird es auch als Gegengewicht zu euch Türken wie mich geben, die das Interesse ihrer Heimat und ihres Volkes allen anderen Interessen überordnen.
Du brüskierst Dich über meine belustigende Art über die Iraner? Dann musst Du mal die Perser im Iran erleben, wie sie über die aserbaidschanischen Türken herziehen oder über die anderen türkischen Minderheiten. Sie vergleichen Türken mit Küchenschaben. Nun mein Vater stammt aus dem Kaukaus genauer gesagt aus dem historischen Aserbaidschan. An Gaza denkt ihr. An Somalia denkt ihr auch, zwar weiss die ganze Welt warum, aber wollen wir das Gewand des Guten über diese dreckige Sache umstülpen. Wo ist denn euer Gewissen wenn es um die die Uyguren in Ost-Türkistan, den Türken auf der Halbinsel Krim oder in anderen Turkstaaten geht, wo unsere Glaubens- und ethnischen Brüder drangsaliert und tyrannisiert werden. Bedauerlicherweise wird es dann um euch verdächtigt still. Denk mal darüber nach wer euch näher sein sollte...

Und so wie es aussieht werden die Israelis die Iraner in den Grund und Boden bombem. Also mein Mitleid wird sich in Grenzen halten.

Du bist kein Stück besser als die Iraner die du als Dreck bezeichnest.
Senin yazilarini okumak artik midemi bulandiriyor!

10.09.2011 22:31

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2033683)
Icerdeki siyonist yalakalarini gördükce gercek siyonistlere dbirsey diyemiyoruz.

Aynen öyle! Baskasina usaklik yapanlari Allah def eder insallah basimizdan.

10.09.2011 22:50

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033702)
Ama da hafif miden varmis senin. Benimle polemige girme ve icerigi tartis eger tartisacak daha bir sey kalmissa. Ben icin önce can gelir sonra canan. Benim Azerbaycan Bakü'de, Bosna'da, Kirim Bahcesaray'da, Tebriz'de, Musul ve Kerkük'te ve dünyanin her yerinde bizimle, basta ticari, siyasi ve kültürel her türlü isbilirgi yapmak isteyen insanlar varken ben baskalarina ikinci etapta bakarim. Haa benim icin Kürtler, Bosnaklar, Cerkezler bilemedim misak-i milli sinirimizda yasayan herkes kardestir. Bu kardeslik Türkiye kardesligidir. Domuzdan post Acem'den dost olmazmis. Bende öyle görüyorum meseleyi. Güney Azerbaycan'da artik baskilardan kurtulup Azad Azerbaycan olur ve Kuzey Azerbaycan'la birlesir. Bizim cikarimiz bu yöndedir.

Tartismiyorum, seninle icerik micerik tartismiyorum!
Insan olanla ve insan gibi düsünenle icerik tartisilir! Milliyetciliginin pardonu kalmadi artik!
Benim icin Hitlerden bir farkin yok artik!
Actigim konuyu daha fazla igrenc yazilarinla kirletmezsen cok memmnun olurum!

Guten TAG!

10.09.2011 23:47

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033705)
Bugün Amerika'nin isine geliyor sayin Recep beyi BOP'un e$ba$kani yapmak. Ya dün? Dün unutuldu mu? Gecmisini bilmeyen gelecegini hic bilmez derler..

Ben Azeri, Türkmen ve digerlerininkini Türkiye'nin cikarlari kadar savunurum sahsimca. Bana ne Somalya'dan, bana ne Gazze'den. Benim de dedem Osmancik Alaylariyla Yemem'e gidipte dönmeyem 250.000 Türk gencinden birisiydi. Mukaddes topraklari ve devlet-i Aliye-i Osmaniye'nin sinirlarini korumak icin gidipte geri dönmeyenlerden birisidir. O zaman Türkiye'nun nüfusu ancak 9 milyondu. Kitaplar okumama sebeb oldu bu olay. Araplar Lawrence of Arabia denen bir Ingiliz ajanina kanip Türklere karsi savastilar. Büyük Arabistan'dan ziyade bir de Anadolu'yu Ingilizlerden istediler.. Arkadan vurdular. Benim Türk ögretmenimin bir sözü vardir. Araplarin iki yakasi bir araya gelemeyecek onlar TÜRKLERIN AHINI aldilar. Elbette ki bu ahirette kadar savas hali olacak bir durum degil. Ancak onlar yaptiklarinin cezasini cekiyor. Bazen cenab-i Allah celle celaluhu bir kisinin yaptigi vebalin günahini torunundan bile cikarirmis. Tarihi bilen herkes benim cizgimde olur. Buna eger sen milliyetcilik dersen, eger milliyetcilik dogdugu topraklari sevmek ve vatan bilmekse, eger ordaki insanlari iyi ya da kötü o bir ayri mesele, kardes bilmekse. Eger onlarla ayni kaderi paylasmaksa o zaman sen bana milliyetci de, bende sana ben yurtseverim deyim.

Senin gibilerini gördüm ben koyun sürüsü kadarsiniz...

Milliyetci takilirlar ama alman vatandasi olurlar,
milliyetci takilirlar ama ASKERE bile gitmezler,
milliyetci takilirlar ama almanlarla evlenirler,
milliyetci takilirlar ama MILLET ne demek bilmezler.

Hadi levantiner bu tarih dersini sen git okulda cocuklara ver. CHP nin oy orani gittikce düsüyor ve düsecek. Anketlere göre bugün secim olsa yüzde 25 degil yüzde 17 CHP yi secerdi... benim MILLETIM artik salak degil. Zaten cogunuz biliyorsunuz bay Ke-Mal in nasil bir fiyasko oldugunu ama kimileri ideolojik nedenlerden ötürü kimileride gelenek oldugu icin seciyor bu "Partiyi". Seninkide bu arada "ideolojik" kategorisine giriyor!

Ampül sönsün demissin....O Ampül 2023 e kadar yanacak insallah! Ondan sonrasi Allah KERIM!

Ke-Mal beyin yaptigi bir aciklamada söyle bir ÖNERI de bulunmus...Niye öneri? Cünkü nerdeyse yalvaracak israile..hadi gel su erdogani yok ette ben oturayim koltuga misali!

AK Parti ülkelerimiz arasındaki ilişkileri bozdu,
dostluğumuzu zedeledi. Biz gelirsek bunu düzeltiriz, ilişkileri normal
seyrine sokarız...

-------

Cok beklersiniz cook!

O "Hitler takintili yazilarindan ötürü özür dilemedikce sana daha yazmiyacagim!

Hadi eyvallah!

turkogluturkiye 11.09.2011 03:40

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033705)
Bugün Amerika'nin isine geliyor sayin Recep beyi BOP'un e$ba$kani yapmak. Ya dün? Dün unutuldu mu? Gecmisini bilmeyen gelecegini hic bilmez derler..

Ben Azeri, Türkmen ve digerlerininkini Türkiye'nin cikarlari kadar savunurum sahsimca. Bana ne Somalya'dan, bana ne Gazze'den. Benim de dedem Osmancik Alaylariyla Yemem'e gidipte dönmeyem 250.000 Türk gencinden birisiydi. Mukaddes topraklari ve devlet-i Aliye-i Osmaniye'nin sinirlarini korumak icin gidipte geri dönmeyenlerden birisidir. O zaman Türkiye'nun nüfusu ancak 9 milyondu. Kitaplar okumama sebeb oldu bu olay. Araplar Lawrence of Arabia denen bir Ingiliz ajanina kanip Türklere karsi savastilar. Büyük Arabistan'dan ziyade bir de Anadolu'yu Ingilizlerden istediler.. Arkadan vurdular. Benim Türk ögretmenimin bir sözü vardir. Araplarin iki yakasi bir araya gelemeyecek onlar TÜRKLERIN AHINI aldilar. Elbette ki bu ahirette kadar savas hali olacak bir durum degil. Ancak onlar yaptiklarinin cezasini cekiyor. Bazen cenab-i Allah celle celaluhu bir kisinin yaptigi vebalin günahini torunundan bile cikarirmis. Tarihi bilen herkes benim cizgimde olur. Buna eger sen milliyetcilik dersen, eger milliyetcilik dogdugu topraklari sevmek ve vatan bilmekse, eger ordaki insanlari iyi ya da kötü o bir ayri mesele, kardes bilmekse. Eger onlarla ayni kaderi paylasmaksa o zaman sen bana milliyetci de, bende sana ben yurtseverim deyim.

Tarihini bilmeyenlere Düsmanlari Tarih yazar
Maalesef Türk milletine Tarih diye yutturulan bugünkü resmi tarih yanlislarla doludur.

Birkac kandirilmis arap, lawrensin oyununa gelip Türkleri arkadan vurmasini görebiliyorsunda, Koskoca Osmanlinin dibini delen Siyonistleri neden göremiyorsun?Halbuki onlar sarikamiste 90 bin insanimizin bir kursun atmadan sehit olmasina sebep oldular.Halbuki onlar Cihan impartorlugumuzun ilgasina sebep oldular, Filistinde devlet olma ugruna bunu yaptilar.Yemene benim Büyük dedemde sehit düstü bu onlar icin sereftir.Onlari gündeme getirmek bile ondan nemalanmaya calismak bile zavaliliktir.Koskoca Hilafeti ilga edip Evrensel Islam devletinin yok olmasina, Dünya müslümanlarinin bassiz kalmasina, siyonistlerin devlet olmasina sebep olanlari, Osmanlicayi gecis dönemi bvermeden biraksamda yasak edip Türk milletini cahil birakanlari,Frenkten kanun dilenip Islam kanunlarina savas acanlari, Batumu, kerkük ve musulu, bati trakyayi,12 adalari masada peskes cekenleri ,Fatihin yadigari ayasofyayi bile yunanin hatiri icin müzeye cevirenleri,göremeyip onlari kahraman bilenler degil miliyetci Millet bile olamazlar.
oLamiyorlarda
Tablo ortada
Siyonist israilin yaninda yer alinmasi bunun tezahurudur

Siyonistlere atilan hertasin ardinda ahit yakanlari gördükce , acaba derim,Kafatascilarin fikir babasi (Mois Kohen,takma adiyla Tekin Alp adindaki Siyonist-Mason bir Yahudi ve etkisi altina kalan Ziya gökalpdan). dolayimi bu savunma refleksine giriyorlar!
Lütfen Milliyetci oldugunu iddia edenler Büyük resime bakip bizim savlarimizi bagimsiz kaynaklardan arastirip, Miliyetciligin geregini yapsinlar!

Bu sözde ici siyon kavramlariyla dolu milliyetcilik deyimlerini milletim yutmuyor artik Cünkü Mizrak cuvala gizlenemedi.

Ben partici pirtici degilim.Milliyet ve Millet kavraminin Ümmetle sereflenecegini ögütleyen yegane hayat nizami Islamin kölesi olmaya namzet biriyim.
"BELKIM KOPAR FAKAT CEKMEYE ASLA GELMEZ BASIMIZ"M.A

SAygi SAygi deger ademden kardeslerimize

PasaZade 11.09.2011 10:31

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2033710)
Tarihini bilmeyenlere Düsmanlari Tarih yazar
Maalesef Türk milletine Tarih diye yutturulan bugünkü resmi tarih yanlislarla doludur.

Cok haklisin. Dikkat edersen bütün arap ülkelerine buna benzer tarih yazip yutturmus siyonistler....

PasaZade 11.09.2011 11:01

Zitat:

Zitat von 21esma21 (Beitrag 2033706)
Senin gibilerini gördüm ben koyun sürüsü kadarsiniz...

Milliyetci takilirlar ama alman vatandasi olurlar,
milliyetci takilirlar ama ASKERE bile gitmezler,
milliyetci takilirlar ama almanlarla evlenirler,
milliyetci takilirlar ama MILLET ne demek bilmezler.

Ben burada cok dedim: CHP irkcidir!!!!!!

Bunlar isine geldiginde insan dostu, isine gelmediginde irkci fasist oluyorlar.
Omurgasiz kisilikler bu sekilde yön degistirebiliyor.

Bunlar muhalefet olsun diye muhalefet yapanlardan.
Cikmaz yola girdik duvara tosladik diyenler acaba yarin ne diyecek????

Iranla ticaret hacmini yükselttigimizde, iranla görüsmeler yapildiginda bunlar biz Iran gibi olacagiz diyorlardi!!!!
Suriye ile görüsmeler basladiginda biz arap olacagiz diyorlardi!!!!!
Üniversitelerde basörtüsü yasaklanmasin dendiginde bunlar seriat geliyor diyordu!!!!!

Artik halk bu korku politikasini yemiyor!!!!!
Kemal ben size 650-1200TL verecegim deyip oy satin almaya calisti.
Erdogan biz bu parayi veremeyiz dedi.

Halk secimini yapti!!!! Ama bunlar kabullenemiyor!!!!

Din kardeslerimiz artik bize nefretle bakmiyor!!! Yarin Basbakanimiz arap ülkelerine gidecek.... buyrun bakalim nasil karsilanacak....
Suriye halki bizi erdogan yönetsin diyor!!!!
Misir halki biz erdogan gibi lider istiyoruz diyor!!!!
Libya halki erdogan bizimde liderimiz diyor!!!!
Filistinliler biz artik türküz diyorlar!!!!
Iran halki biz türkiye modeli istiyoruz diyorlar!!!!
Azeriler türkiye hayrani olup, türkiye türkcesi konusmaya basladilar!!!!

Bu yukarida saydigim ülkeler AKP öncesi bize düsmandi!!!!
Artik bu bölgede en büyük güc biz olduk!!!!!

Türkleri komplexe sokan bir CHP artik ölüme mahkum. türk beceriksiz. türk tembel. türk sunu yapamaz. türk bunu yapamaz.

Türkiye kendi silahini üretecek dediginde CHP gülüyordu.
Türkiye kendi tankini üretecek dediginde CHP gülüyordu.
Türkiye kendi insansiz hava aracini üretecek dediginde CHP gülüyordu.
Türkiye kendi helikopterini üretecek dediginde CHP gülüyordu.
Türkiye kendi savas gemisini üretecek dediginde CHP gülüyordu.
Türkiye kendi roketlerini üretecek dediginde CHP gülüyordu.
Türkiye kendi uydusunu üretecek dediginde CHP gülüyordu.

Ne oldu??? Artik hepisini kendimiz üretiyoruz!!!!!!

AKP IMF'i kovdugunda bunlar Tükiye batacak diyordu!!!

CHPliler futbol takimi gibi partilerini tutmasa ve bunlari görseler kendi partilerine sirtini cevirirler.

Türkiye degisiyor.... bunlari malesef almayadan göremiyorsunuz!!! artik sirket yöneticileri gizli sakli degil acik acik camiye gidip namaz kilabiliyorlar. isteyen herkes hic cekinmeden oruc tutabiliyor. isteyen basini örtebiliyor. isteyen mini ile dolasabiliyor. artik kiliselere ve sinagoglara tadilat yapiliyor, isteyen istedigi gibi dinini yasayabiliyor.

son 8 yilda yapilanlarin yarisini 80 yilda yapamayan bir türkiye var karsimizda!!!!

bence artik chp ciddiye alinmamali. bunlar cok ses cikartip ama bir is beceremeyenlerden.
bugün israil yalakaligi, yarin abd yalakasi, ve sonra ab yalakasi olan topluluktan (chp) ne beklenir???

ps.: sözlerimi bitirmeden bir sey daha eklemek istedim. bu levantin denilen üye cok büyük bir yalanci. bilip bilmeden iran halki hakkinda yalan seyler söylüyor. ben 3 yil önce tahrana gitmis biri olarak sunlari söyleyebilirim. iranlilar türkleri cok seviyor. cok misafirperverler. ve her konuda yardimci olmaya calisan insanlar!!!! üstelik tahran cok modern, güzel ve zengin bir sehir.

11.09.2011 20:48

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2033710)
Bu sözde ici siyon kavramlariyla dolu milliyetcilik deyimlerini milletim yutmuyor artik Cünkü Mizrak cuvala gizlenemedi.

Ben partici pirtici degilim.Milliyet ve Millet kavraminin Ümmetle sereflenecegini ögütleyen yegane hayat nizami Islamin kölesi olmaya namzet biriyim.
"BELKIM KOPAR FAKAT CEKMEYE ASLA GELMEZ BASIMIZ"M.A

SAygi SAygi deger ademden kardeslerimize

Iste budur :) Ellerine saglik!

11.09.2011 20:54

Zitat:

Zitat von PasaZade (Beitrag 2033713)

Türkiye degisiyor.... bunlari malesef almayadan göremiyorsunuz!!! artik sirket yöneticileri gizli sakli degil acik acik camiye gidip namaz kilabiliyorlar. isteyen herkes hic cekinmeden oruc tutabiliyor. isteyen basini örtebiliyor. isteyen mini ile dolasabiliyor. artik kiliselere ve sinagoglara tadilat yapiliyor, isteyen istedigi gibi dinini yasayabiliyor.

son 8 yilda yapilanlarin yarisini 80 yilda yapamayan bir türkiye var karsimizda!!!!

bence artik chp ciddiye alinmamali. bunlar cok ses cikartip ama bir is beceremeyenlerden.
bugün israil yalakaligi, yarin abd yalakasi, ve sonra ab yalakasi olan topluluktan (chp) ne beklenir???

ps.: sözlerimi bitirmeden bir sey daha eklemek istedim. bu levantin denilen üye cok büyük bir yalanci. bilip bilmeden iran halki hakkinda yalan seyler söylüyor. ben 3 yil önce tahrana gitmis biri olarak sunlari söyleyebilirim. iranlilar türkleri cok seviyor. cok misafirperverler. ve her konuda yardimci olmaya calisan insanlar!!!! üstelik tahran cok modern, güzel ve zengin bir sehir.

Aynen dediklerine birebir katiliyorum!
Az önce son dakika haberde seninde su üst kisimda yazdiginin bir kaniti:

'Erdogan 2 YILLIĞINA YUNANİSTAN'A GELSİN'

2 yıllığına Yunanistan'a gelip bizi de ekonomik krizden çıkarıp Türkiye gibi güzel bir ülke haline getirse çok mutlu olacağız. Erdoğan yönetime geldi biz de rahat hareket ediyoruz" dedi.

Daha önce kiliselerin kapısından giremediklerini belirten Trambas, "Şimdi biz gelmeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral kilisenin kapısını açtırıyor. Çok çok memnunuz" dedi.

http://www.ensonhaber.com/hiristiyan...011-09-11.html

--------------------------------------

Insana insan olarak baktikmi, hayat yasanir hale geliyor. Önyargisz davrandikmi dahada yasanir hale geliyor.

Irkcilara, din düsmanlarina ve önyargisi boyunu gecmis insanlara: HAYIR!

Saygilar

PasaZade 12.09.2011 08:29

Baron Levantinhausen

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033731)
Ne kadarda ucuz oldu bir insani irkcilikla suclamak.

Zitat:

Cidden onlarin bir kac tanesini "Hun kagani Atila misali Tanri'nin kirbaciyla kirbaclayarak öldüresim geliyor" :D Dieses schleimige abartige Volk widert mich an. Und die paar Exemplare, die ich von denen kennengelernt habe gaben mir den Rest.

Iste CHPliye yakisir sekilde konusuyorsun. Kendin cevabini vermissin ama farkinda bile degilsin.

Zitat:

Yurtsever olmak baska hatta millyetci olmak baska irkci olmak baska. Ben Atatürk'ün cizgisinde bir yurtseverim. Ki burda irkci mirkci yok. Burda bir Türk olarak ezilen Türklerin hakkini arayan birisi var.

Sen CHPnin tarihini arastir kocum. Daha düne kadar CHP kürt yoktur diyordu!!!
Kürtce bir dil degildir diyordu!!! Bunlari ne cabuk unutuyorsunuz???

Zitat:

Israel soll schnellst möglich die Kriegsmachinerie hochfahren und dieses Dreckspack entsorgen. An dieser Stelle bin ich voll auf der Seite der Israelis.

CHPlilerin israilin avukatligini yaptiginin bir ispati daha!!!!

Zitat:

Iranlilar adi insanlar, Almanya'da ben onlarin tonlarcasiyla tanistim. Hepsinde eziklik var Türkiye'nin siyasi, kültürel ve ekonomik olarak Avrupa'da oldugu icin. Onlar kendilerini Arian irkindan görüyolarlar, yani su Hitlerin Arier dedigi mesele. Irkci kimmis bakalim? Ne kadar da az bilginiz var Iran'daki irkcilar ve irkcilik hakkinda. Onlar irkciligin daniskanisi yapiyor.

2 iranli tanimis biri nasil bütün iran halkina adi diyebilir??? sen o at gözlüklerinle bir yere varamazsin!!!! irkcilarin daniskasi sensin!!!!

Zitat:

Ordaki mazlum Türkler kendilerini savunma moduna gecirmis.

Daha öncede yalan söyleme demistim!!! Gittim gördüm tahrani, senin dedigin gibi degil kocum!!!! iran halki türkleri kardes halk olarak görüyor!!!!

ps. önce sunu diyorsun: "Und die paar Exemplare, die ich von denen kennengelernt habe gaben mir den Rest"
sonra sunu diyorsun: "Almanya'da ben onlarin tonlarcasiyla tanistim"
was denn nun hast du ein paar kennengelernt oder 'tonlarca' von denen???
yine diyorum: YALAN SÖYLEMEKTEN VAZGEC!!!!

http://www.vaybee.de/forum/showthrea...19#post2033719

PasaZade 12.09.2011 18:07

yalan torbasi levantin

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033738)
Burda izlemlerimi ifade etmek istiyorum. Ben bir CHP'li olarak AKP ve tayfasini parmagimda oynatarak ele güne karsi gülünc duruma düsürüyorum ve söylemlerinin icinin bos oldugunu dosta düsmana gösteriyorum.

komisch das nur du dieser meinung bist?!?!

birakta kimin gülünc oldugunu baskalari karar versin!!!!

Burada bir cok iddiada bulundun!!!
Basbakanin sözlerini tekrarliyorum: "Kanitlayamayan serefsizdir"

PasaZade 12.09.2011 18:45

ucan kuslarin Levantini

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033743)
Ich erhalte diesbezüglich nur Zustimmung. Du wolltest einen Beweis. Angesichts der Tatsache, dass die AKP selbst seinen Anhängern Informationen vorenthält oder verzehrt weitergibt ist das nicht allzu verwerflich. Hier hast Du Deinen Beweis!?!?!! Du bist das allerkleinste Bauernopfer in diesem Spiel. Sana serefsiz demiyorum. Balik bastan kokar. O baligin basina ben serefsiz diyorum... Tut mir Leid, wenn ich auf Deine Gefühle und Emotionen keine Rücksicht nehmen kann. Ich muss um Gewisse Dinge aufzuzeigen dementsprechend auch gewisse Grenzen überschreiten. Eine davon ist die Grenze der Meinungsfreiheit, die der Ministerpräsident mit dem Charisma eines LKW-Fahrers versucht euch im innern und uns von außen zu setzen. Nur hat dieses Subjekt nicht begriffen, dass wir im Internetzeitalter leben..

http://www.mevzuvatan.com/haber/4501...ek-nedeni.html

Cok dangalaksin!!! O verdigin linki iyi oku kocum!!!!

en altta o tuhaf site kaynagini göstermis. kaynaklari: "DERİN UÇAN KUŞ" :D

cok komik birisin. kaynagi derin ucan kus'un yazilarini bize yutturmaya calisiyorsun....
hadi sana iyi isler :D:D

PasaZade 12.09.2011 18:52

YALAN HABER SUNAN Levantin

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033743)
Ich erhalte diesbezüglich nur Zustimmung. Du wolltest einen Beweis. Angesichts der Tatsache, dass die AKP selbst seinen Anhängern Informationen vorenthält oder verzehrt weitergibt ist das nicht allzu verwerflich. Hier hast Du Deinen Beweis!?!?!! Du bist das allerkleinste Bauernopfer in diesem Spiel. Sana serefsiz demiyorum. Balik bastan kokar. O baligin basina ben serefsiz diyorum... Tut mir Leid, wenn ich auf Deine Gefühle und Emotionen keine Rücksicht nehmen kann. Ich muss um Gewisse Dinge aufzuzeigen dementsprechend auch gewisse Grenzen überschreiten. Eine davon ist die Grenze der Meinungsfreiheit, die der Ministerpräsident mit dem Charisma eines LKW-Fahrers versucht euch im innern und uns von außen zu setzen. Nur hat dieses Subjekt nicht begriffen, dass wir im Internetzeitalter leben..

http://www.mevzuvatan.com/haber/4501...ek-nedeni.html

nato ihalesi diye aglayan levantin malesef hic arastirmadan yalan haberlere kanmis!!!!

böyle bir ihale yok!!!!

varsa böyle bir ihale bize kaynak göster
yine diyorum: "Kanitlayamayan serefsizdir"

aligaycan 13.09.2011 00:01

Zitat:

Zitat von 21esma21 (Beitrag 2033699)
Du bist kein Stück besser als die Iraner die du als Dreck bezeichnest.
Senin yazilarini okumak artik midemi bulandiriyor!

Aslina bakarsak bizim Israil ile hic bir sorunumuz yok. Arablarin derdi bizimi gerdi? Türkiye nin güney dogusunda onca sorunlar varken, neredeyse hergün bir asker sehit verirken kalkipta Gazzaya niye yardim edilsin? kendi insanlarimiz ac ve susluktan yakinirken, gün yüzü görmezken niye baskalarin derdi bize sorun olsun?

Hergün sehit verirken, hangi arab ülkesi bize yardim elini uzatiyor, hangisi teroristlere karsi herhangi bir eylem gerceklestiriyor? Hic bir arab ülkesi Türkiyedeki terör olayini lanetlemiyor ve Türkiye ye yardim etmiyor?

Sanki en zengin müslüman ülke Türkiye, hic bir sorunu, derdi kederi yok kalkiyorlar bir gemi dolusu yardim etmeye denizleri asiyorlar. Hic bir devlet yetkilisinin bu gemi yardimindan haberi yok, hic kimse sormuyor nerden buldunuz bukadar parayi, gemi kiraladiniz denizlere acildiniz? hayret yanisi. Kilicdaroglu dogru söylemis. Bizim yeterince derdimiz varken kalkip Israil e niye kafa tutuyoz. Elalemin yüzünden niye sorun yasiyoruz? yoks bunlar birer oyunmu?

Sonucta kullanmakta oldugumuz bircok sey yahudi yapimi. Mesela Facebook, Msn, yahoo... vs.

Niye böyle birseye kalkisildi? Bu toplumu yanlis yöne yönlendirmekki, hükümet kendi yapmis oldugu hatalari, yanlislari butür Dini duygulari kullanmakla nerelin üstünü örtmeye calisiyorlar?

Bunlarin cevabini kimse veremiyor....

turkogluturkiye 13.09.2011 00:53

Zitat:

Zitat von aligaycan (Beitrag 2033753)
Aslina bakarsak bizim Israil ile hic bir sorunumuz yok. Arablarin derdi bizimi gerdi? Türkiye nin güney dogusunda onca sorunlar varken, neredeyse hergün bir asker sehit verirken kalkipta Gazzaya niye yardim edilsin? kendi insanlarimiz ac ve susluktan yakinirken, gün yüzü görmezken niye baskalarin derdi bize sorun olsun?

Hergün sehit verirken, hangi arab ülkesi bize yardim elini uzatiyor, hangisi teroristlere karsi herhangi bir eylem gerceklestiriyor? Hic bir arab ülkesi Türkiyedeki terör olayini lanetlemiyor ve Türkiye ye yardim etmiyor?

Sanki en zengin müslüman ülke Türkiye, hic bir sorunu, derdi kederi yok kalkiyorlar bir gemi dolusu yardim etmeye denizleri asiyorlar. Hic bir devlet yetkilisinin bu gemi yardimindan haberi yok, hic kimse sormuyor nerden buldunuz bukadar parayi, gemi kiraladiniz denizlere acildiniz? hayret yanisi. Kilicdaroglu dogru söylemis. Bizim yeterince derdimiz varken kalkip Israil e niye kafa tutuyoz. Elalemin yüzünden niye sorun yasiyoruz? yoks bunlar birer oyunmu?

Sonucta kullanmakta oldugumuz bircok sey yahudi yapimi. Mesela Facebook, Msn, yahoo... vs.

Niye böyle birseye kalkisildi? Bu toplumu yanlis yöne yönlendirmekki, hükümet kendi yapmis oldugu hatalari, yanlislari butür Dini duygulari kullanmakla nerelin üstünü örtmeye calisiyorlar?

Sayin yorumcu bunlarin cevabi gayet basit!

Bizler Yurtta sulh cihanda sulh" lafinin arkasina takilarak bir asiri bosa gecerirken, Atlantik ötesinden gelen coniler bizim dünkü vilayetlerimizi isgal edip,kangölüne cevirdiler.Dünkü Filistin vilayetimizde kurulan siyonist devlet,PKK capulcularini desteklerken, Bölgede yayilimci emeller pesindeyken, bizler neden gazzeye veya diger bölge ülkelerine yardim etmiyelim?Halen filistinin tapusu Osmanlidayken susarsaniz bugünkü topraklarinizda bile sizi rahat birakmazlar.Onurlu bir dis politika uygulamak,neden birilerini rahatsiz ediyor?
Insan onur ve serefi namusu icin yasadigi gibi, devletlerde ayni degerler ugruna gerekirse savasmalidir.
Gerisi müstemleke onursuz bir yasami hazm etmek anlami ifade eder.

Müstemleke hayata birileri alismis olsada Müslüman Türk Milleti artik düstügü yerden kalkmistir.
Kalkamayanlar parazit etsede bu gercegi degistirmeyecektir

PasaZade 13.09.2011 08:47

Zitat:

Aslina bakarsak bizim Israil ile hic bir sorunumuz yok. Arablarin derdi bizimi gerdi?

PKKyi destekleyen ve kardeslerimizi katleden Israil ile senin sorunun olmayabilir ama Türk halkin sorunu vardir.
Gazze sahillerinde cocuklari öldüren Israile Türk halki göz yumamaz ve yummaz!!!! Bunu herkes böyle bile!!!

Zitat:

Türkiye nin güney dogusunda onca sorunlar varken, neredeyse hergün bir asker sehit verirken kalkipta Gazzaya niye yardim edilsin?

Cünkü Güneydogu terörün en büyük sebepleri israildir!!! problemi kökünden halletmek önemli!!! Yillardir pkk ile ugrastik. onbinlerce terörist öldürdük. ama terörist öldürmekle bitmez bu is. bunu var edenleri kurutmak lazim!!! pkk'yi var edenler ortada!!!! Daha dün Liebermann pkk kozunu oynariz diye tehditler savuruyordu!!!!

Zitat:

kendi insanlarimiz ac ve susluktan yakinirken, gün yüzü görmezken niye baskalarin derdi bize sorun olsun?

Türkiyede 8 yildir ac ve susuz kalan insan yok!!!! Hataliysam ve ac susuz insan gördüysen muhtara/valiye/kaymakama gidip haber verseydin!!!!
8 yildir ac kalana evsiz yurtsuz kalana care var. muhtara, valiye veya kaymakama haber veriyorsun. onlar sana yardim ediyor!!!

Zitat:

Hergün sehit verirken, hangi arab ülkesi bize yardim elini uzatiyor, hangisi teroristlere karsi herhangi bir eylem gerceklestiriyor?

nasil bir yardim bekliyordun ki? pkk'nin arkasindaki israili mi vurmalarini istiyorsun??? Iran Türkiye ile es zamanli PKK/Pjak vurmaya basladi...
Arap ülkeleri enasil el uzatiyor diyorsun ama biz zaten 80 yildir bunlarla düsmaniz. ama bu soruyu söylede sorsan. 80 yildir israil ve ab ile dostuz. Bunlar bize bu konuda nasil yardim eli uzatti??????????

Zitat:

Hic bir arab ülkesi Türkiyedeki terör olayini lanetlemiyor ve Türkiye ye yardim etmiyor?

Iran ve suriye pkk terör ürgütünü sayisiz kez lanetledi. öteki arap ülkeleri pkk'yi terör listelerine aldilar!!!! israil pkk'yi lanetliyor mu?
israil pkk'yi terör örgütü olarak kabul bile etmiyor kocum!!!!!!!!!!!!

Zitat:

Sanki en zengin müslüman ülke Türkiye, hic bir sorunu, derdi kederi yok kalkiyorlar bir gemi dolusu yardim etmeye denizleri asiyorlar. Hic bir devlet yetkilisinin bu gemi yardimindan haberi yok, hic kimse sormuyor nerden buldunuz bukadar parayi, gemi kiraladiniz denizlere acildiniz?

Su an en güclü müslüman ülkesi Türkiye. Sorunlarimiz cok ama hangi ülkenin sorunu yok olmus ki??? sorunlar hicbir zaman bitmez ama bu demek degil ki baskalarina yardim etme. Herkes senin gibi düsünse dünya yasanmaz hale gelir!!!!

Zitat:

hayret yanisi. Kilicdaroglu dogru söylemis. Bizim yeterince derdimiz varken kalkip Israil e niye kafa tutuyoz. Elalemin yüzünden niye sorun yasiyoruz?

Ayni kilicdaroglu savas gemilerimizi gazzeye gönderelim diyor!!! basbakanin elini alinini öpecekmis!!!! aradan 24 saat gecmeden yine fikrini degistiren adamin sözünü kim ciddiye alir?

Zitat:

yoks bunlar birer oyunmu?

evet bunlar hepsi birer oyun, cünkü dis politika her zaman satranc oyunu gibidir. her devlet kendi menfaatleri icin bu oyunu oynar.

Zitat:

Niye böyle birseye kalkisildi?

Ayni soruyu birkac kere sorman cevabini degistirmez!!! niye böyle bir ise kalkisildigini acikladigimi zannediyorum!!!

Zitat:

Bu toplumu yanlis yöne yönlendirmekki, hükümet kendi yapmis oldugu hatalari, yanlislari butür Dini duygulari kullanmakla nerelin üstünü örtmeye calisiyorlar?

hicbirseyin üstü örtülmüyor!!! böyle olmasi gerekiyordu ve bu sekilde oldu!!!

Zitat:

Simdi sorularin cevabini aldin!!! Bir daha bularin cevabini kimse veremiyor demeden önce sor ve bekle!!!!

TaylanSadi 13.09.2011 16:49

Der_Levantiner arkadaş,Atatürk milliyetçisi ve yurtsever olduğunu söylüyor,aynı zamanda Sosyalist de olan Yalçın Küçük de sen gibi aynı şeyleri söylüyor :) bunun adı Faşizm dir :)

TaylanSadi 13.09.2011 23:35

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033763)
Sen hangi fasizimden bahsediyorsun? Ben inandigim seyleri savunurum. Örnegin bir Kürt'ün ve diger azinliklar farketmeksizin kültürlerini yasatmasini ben savunurum. Örnegin Süryanilerin hali benim gözümde icler acisi ben onlara da dost olmak isterim ve her türlü yardimi yapmak isterim. Ancak böyle seyler tek yön yollar degil. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin cikarini hem AB'de hemde Türk Cumhuriyetileri ile isbirliginde görüyorum. Taylan Sadi o demir perde dönemleri kapandi. Ya osun ya da busun diye bir sey yok. Dünya sirf siyah beyazdan ibaret degil. Milyonlarca gri tonu vardir. Degisen bir dünyada dün düsünülmesi bile imkansiz olan seyler bugün firsatlarimizi olusturuyor. Eger öyle olmazsa dogmalarin icinde haps oluruz. Bir fasist sana a$kin ve sevginin sinir tanimadigini söyler mi? Bir fasist sana, dogru bulmasa da yine de escinsellerin haklarini savunur mu? Bir Almanla beraber yasamayi ve yuva kurmayi aklinin ucundan gecirebilir mi? Yazmadan önce biraz düsünürsen her taraf icin da hayirli olur ;)
Ama sana kizmiyorum. Eger fasizimin ne oldugunu tam bilmiyorsan, sana ögretmeye hazirim.

Arkadaşım belki iyi niyetli olabilirsin,sana Yalçın Küçük örneğini verdim,Milliyetçilikle Sosyalizmi birleştirebiliyorsan sen bir Faşistsin,bu kadar basit :) ha Nasyonal Sosyalist ha Milliyetçi Sosyalist :)

TaylanSadi 14.09.2011 17:01

Arkadaşım sen bence Atatürkçü değil Kemalistsin :)

TaylanSadi 14.09.2011 21:55

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033803)
Ne Atatürk'cüm ne de Kemalistim ben. Ben Atatürk'üm! Anliyormusun?

Iki Mustafa Kemal vardir. Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Aha !!! sonunda ben Atatürküm de dedin.. Allah bilir tarın öbür günde,Anıtkabir Kabemiz,Nutuk da kutsal kitabımız falanda dersin.. Doktorun bu durumuna ne diyor arkadaşım.. cidden üzüldüm şimdi..neyse fazla tartışmanın anlamıda kalmadı zaten,sabit fikirlilerle tartışmamak gerekir.. bildiğin yolda devam et :)

Solucan 15.09.2011 06:53

Ben Abdullah Öcalan

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033803)

Iki Mustafa Kemal vardir. Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Biri ben, et ve kemik geçici Abdullah Öcalan... İkinci Abdullah Öcalan, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, Kurdistanın her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Abdullah Öcalan sizsiniz, hepinizsiniz.

PasaZade 15.09.2011 10:36

Zitat:

Zitat von Solucan (Beitrag 2033826)
Biri ben, et ve kemik geçici Abdullah Öcalan... İkinci Abdullah Öcalan, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, Kurdistanın her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Abdullah Öcalan sizsiniz, hepinizsiniz.

und noch ein verstrahlter.

sen levantinle iyi arkadas olursun.

turkogluturkiye 15.09.2011 23:58

Der_Levantiner´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

-------------------------

Zitat:

Zitat von Solucan (Beitrag 2033826)

Yoktur birbirinizden farkiniz
Aslinda Abdullah öcalanida Kemalistler dogurdu

Yatsin kalksin onlara dua etsinler.Ücbes ermeni caplcusunu, Türk ve Kürtlerin basina bela ettiler.
Bunun vebalini kemalistler ve fasist satilmis kürtler pek yakinda ödeyeceklerdir

turkogluturkiye 16.09.2011 22:45

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2033852)
Demek Kürt sorunu sirf Cumhuriyet döneminin sorunu öyle mi? Senin mantigina göre o zaman Osmanli Imperatorlugundan müslüman toplumlar ayrilmamasi gerekirdi. Niye kalmadilar? Bir de önününüze her gelene Ermeni demeyin. O kadar Ermeni kökenli ariyorsan Abdullah Öcalan'i degil de Kayseri'li Abdullah Gül'ü göster. Al sana "GÜL" gibi gercek bir etnik Ermeni kökenli bir vatandasimiz..
Esyanin tabiatinda vardir bu hep. Bir toplulugu yok sayarsan onlarin buna reaksiyonu son asamada özereklik istetekleri olur. Kürtler dünde vardi bugünde var ve yarinde var olacaktir. Onlar zaten istedikleri haklarin cogunu elde ettiler. Gerisini de verelim gitsin. Ancak su da var. Onlarin ezici cogu zaten Türkiye'den ayrilmak istemiyorlar. Cünkü iyi ya kötü Türkiye Avrupa ile münasebetleri olan bir ülke. Gercek Avrupa standartlarinda bir demokrasi hepimizin icin gereklidir sarttir.

P.S. Senin hesap sorma dedigin hadise "AKP'nin ileri demokrasi anlayisiyla mi uyusuyor?

Osmanli'dan günümüze Kürt isyanlari...

# 1806, Baban Aşireti, Abdurrahman Paşa İsyanı
# 1833-1837, Mir Muhammed (Soran) İsyanı
# 1838 1. Han Mahmud İsyanı
# 1842 - 1847 2. Han Mahmud İsyanı (son döneminde Bedirhan Beyle ittifaken)
# 1843-1847 Bedir Han İsyanı
# 1855, Yazhan Şer İsyanı
# 1878-1881, Şeyh Ubeydullah Nehri İsyanı
# 1919-22, Simko (Ismail Ağa) İsyanı
# 11 Mayıs 1919, Ali Batı İsyanı
# 21 Mayıs 1919, Mahmut Berzenci İsyanı
# 6 Mart 1921, Koçgiri İsyanı
# 4 Eylül 1924, Beytüşşebab İsyanı
# 13 Şubat 1925, Şeyh Said İsyanı
# 10 Haziran 1925, Nehri İsyanı
# 7 Ağustos 1925, Reşkotan-Raman İsyanı
# Kasım 1925, 1. Sason İsyanı
# 16 Mayıs 1926, 1. Ağrı İsyanı
# 21 Ocak 1926, Hazro İsyanı
# 7 Ekim 1926, Koçuşağı İsyanı
# 26 Mayıs 1927, Mutki İsyanı
# 13 Eylül 1927, 2. Ağrı İsyanı
# 7 Ekim 1927, Bıcar İsyanı
# 6 Temmuz 1929, İt Resul İsyanı
# 20 Eylül 1929, Tendürek İsyanı
# 26 Mayıs 1930, Savur İsyanı
# 20 Haziran 1930, Zilan İsyanı
# 21 Temmuz 1930, Oramar İsyanı
# 7 Eylül 1930, 3. Ağrı İsyanı
# 24 Ekim 1930, Pülümür İsyanı
# Eylül 1930, 2. Mahmut Berzenci İsyanı
# Kasım 1931, Şeyh Ahmed Barzani İsyanı
# Ocak 1937, 2. Sason İsyanı
# 21 Mart 1937, Dersim İsyanı

...........................................
Senin dünyadan haberin varda bogazinda kimin tasmasiyla gezdigini görebiliyormusun
Iste sizin gibilere gönüllü köle diyorlar.10 bin yillik devlet gelenegi olan Türk milletini bati medeniyeti diye diye batiran satilmislarin Türk milletine söyleyecek ne sözü nede verecek bir recetesi vardir.Milletimde zaten deptelimontof kafalari komünizmle beraber tarihin karanlik ambarlarina harmanladi, simdi sira emperyalist kapitalzmde...Insanligin ve doganin yegane hayat nizami insan kelami karismamis KURAN Anayasa olacak Bütün dünya zulümden arinacaktir,.Cünkü Bütün beseri sistemler denendi ve iflasin esigine geldiler.Dünya mustazaflari lisanen ve lisani hal ile Islam diye haykirirken bizdeki bati kuklalari bu gercegi göremiyor.
Binaenaly
Senin dünyan benim dünyami tasavur bile edebilecek durumda degil.Bugünkü Kürt meselesinin musebibi kemal ve kemalistlerdir.savastigimiz bati emperyalizminden ahlak kanun dilenmeseydiler ingilizlerin ve siyonistlerin hatiri icin HILAFET ILGA EDILMESYEDI, kerkuk musul batum B trakya 12 adalar masada peskes cekilmeseydi, kürtlere verilen sözler yerine getirlseydi bugün bunlarin hicbiri yasanmazdi
Isyan herdönemde olur..Sanki Türkler isyan etmemismi
Sen birak kürt isyanlarinida tarihte kurulan bütün Türk devletlerini yine türk ihanetcileri veya türk gecinenlerin yiktiginin neden ve nicinlerini arastir

Hadi simdi arastirdiktan sonra bugüne kadar kandirmaya calistigin insanlarada dogruyu anlat
Senin gibi basit provokatörlere ayirdigim zamana yazik.

s
aygi saygi degerlere

Der_Levantiner 16.09.2011 22:52

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2033869)
Senin dünyadan haberin varda bogazinda kimin tasmasiyla gezdigini görebiliyormusun
Iste sizin gibilere gönüllü köle diyorlar
Senin dünyan benim dünyami tasavur bile edebilecek durumda degil.Bugünkü Kürt meselesinin musebibi kemal ve kemalistlerdir.
Isyan herdönemde olur..SAnki Türkler isyan etmemismi
Sen birak kürt isyanlarinida tarihte kurulan bütün Türk devletlerini yine türk ihanetcileri veya türk gecinenlerin yiktiginin neden ve nicinlerini arastir

Hadi simdi arastirdiktan sonra bugüne kadar kandirmaya calistigin insanlarada dogruyu anlat
Senin gibi basit provokatörlere ayiracak zamana yazik.

Aslinda yazilacak cokk sey var cokk. Ama yazipta bosuna oksijen tüketmeyecegim.
Soru soruyorum sorularima cevap yok. Ama polemik ne kadar istersen cok. Buna iste zaman israfi denir. Aslinda benim senin gibi basit millyetci gecinenlere ancak millyetciligin m'sinin hakkini bile vermeyenlere yazmaya bir saniye bile vaktim olmamasi gerekirdi ama ama neyse.. Sende herseyin farkindasin ama gökten tas yagsa bunu da laik, demokratik hukuk devletinden bilirsin. Sen Kürtlerin cogundan da betersin Türkoglutürkiye. Onlarin cogu herseyi devleten bekliyor. Sende benden mi bekliyorsun?:D Hadi eyvallah. Zaten artik burda siyaset hakkinda yazacak vaktimde istegimde gittikce azaliyor.

22.09.2011 13:02

@ ALL

Es kommt der Tag,da wirst Du Einsehen das es Vorbei ist.
All die Worte liegen Scherbengehäuft um dich Rum und alles gesagte hallt unverständlich von den Felsen zurück.
Man hat dich hinters Licht geführt und Du hast dort das Nichts berührt.
Es kommt der Tag der dich verstehen lässt,das Wesen der Dinge,die gewährenden Dinge.
Die Bühnen werden abgebaut,doch wie ein kleiner trotziger Junge haust Du mit den Stöcken auf die Pauke.
Du lässt dir diese Party nicht von den fehlenden Gästen vermiessen,Du kannst ja auch alleine weiter Feiern.
Wenn Du willst kannst Du die ganze Welt besitzen,ja Du kannst alles besitzen und es wird dir nie gehören.
Das Höchste Gut ist der Freie Wille in unsere Richtung.
In dieser Welt darf man sich nicht irren,sonst ist man nicht vor sich selbst sicher,
Denn dann liegen all die Worte Scherbengehäuft um dich Rum und alles gesagte hallt unverständlich von den Felsen zurück.
Dein Gefühl war der Fels in der Brandung,bereit dem Meer die Zeit ab zutrotzen.
Es schmolzen zerflossen die Wogende der Gicht,an dem Tag als Du dich geirrt hast.
An diesem Tag lerntest Du das nichts auf der Welt sicher ist,nicht einmal der Tod.
Denn wenn nichts mehr sterben kann weil alles schon Tod ist dann stirbt auch der Tod und berührt die Dunkelheit.
Man hat dich hinters Licht geführt und Du hast dort das Nichts berührt.
Es kommt der Tag ,an dem Dir das Egal ist.Es wird der schönste Tag deines Lebens sein.

02.10.2011 19:12

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2033869)
Iste sizin gibilere gönüllü köle diyorlar.10 bin yillik devlet gelenegi olan Türk milletini bati medeniyeti diye diye batiran satilmislarin Türk milletine söyleyecek ne sözü nede verecek bir recetesi vardir.Milletimde zaten deptelimontof kafalari komünizmle beraber tarihin karanlik ambarlarina harmanladi, simdi sira emperyalist kapitalzmde...Insanligin ve doganin yegane hayat nizami insan kelami karismamis KURAN Anayasa olacak Bütün dünya zulümden arinacaktir,.Cünkü Bütün beseri sistemler denendi ve iflasin esigine geldiler.Dünya mustazaflari lisanen ve lisani hal ile Islam diye haykirirken bizdeki bati kuklalari bu gercegi göremiyor.
Binaenaly
Senin dünyan benim dünyami tasavur bile edebilecek durumda degil.Bugünkü Kürt meselesinin musebibi kemal ve kemalistlerdir.savastigimiz bati emperyalizminden ahlak kanun dilenmeseydiler ingilizlerin ve siyonistlerin hatiri icin HILAFET ILGA EDILMESYEDI, kerkuk musul batum B trakya 12 adalar masada peskes cekilmeseydi, kürtlere verilen sözler yerine getirlseydi bugün bunlarin hicbiri yasanmazdi
Isyan herdönemde olur..Sanki Türkler isyan etmemismi

Senin gibi basit provokatörlere ayirdigim zamana yazik.

s
aygi saygi degerlere

Cok iyi bir yazi sunmussun, seni tebrik ediyorum!
Insallah ve Amin!

saygilar!

turkogluturkiye 04.10.2011 15:19

Zitat:

Zitat von 21esma21 (Beitrag 2034347)
Cok iyi bir yazi sunmussun, seni tebrik ediyorum!
Insallah ve Amin!

saygilar!

T$K ederim güzel insan

sizda yazmamiza vesile oldugunuz icin sagolun.

Saygilar bizden

06.10.2011 19:13

Bugün alman is arkadasim diyorki:

Helal olsun o adama... kimse dur demezken o "DUR" dedi Israile. Yaptigi herseyi tasvip etmiyorum ama.. bu konuda full destegim onunla. Kac kisinin canina kiydilar kimse ses cikarmadi. Durup duruken insan öldürmek ne demekmis görsünler!
..........

Tam söze söz alinti degil hemen hemen bunun gibi sözler sarf etti...
Demek istedigim bu alman ve hristiyan is arkadasim bile Kilicdaroglundan daha cok vicdanli.
Gözü varki görüyor kulagi varki duyuyor ama en önemlisi vicdani varki hissediyor...

Allah hidayet nasip etsin...insallah masallah ve AMIN!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:36 Uhr.