Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Nostalgiefilme aus der Türkei (http://localhost/forum/showthread.php?t=5149)

diebeste 15.03.2009 21:06

Nostalgiefilme aus der Türkei

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
hurenbastard ist der, der mein küfür-thread gelöscht hat.

15.03.2009 23:56

Yesilcam hastasi olarak...

17.03.2009 13:52

ne$eli günler..

mit adile nasil und münir özkul & co.

o ne güzel bir filmdi öyle..

ps. hala öyle, ne zaman ciksa kacirmam!!

17.03.2009 14:55

Tursuculuk yaptiklari film mi o?..hani 7-8 tane kizlari var, sener sen filan da oynuyor..? hehe

DVD killed the Video! anacim..Ne güzel video kaset trafigimiz olurdu, L'aylon posetle Kemal Sunal filmleri degis-tokusu(cenc) olurdu.Salak betamakscilarla , gicik VHSciler arasi kavgalar..Simdi adamin tüm gelmisi gecmisi bir USB stick-inin ucunda.

Cilali Iboyu unutmayalim.Siyah beyaz..eski Istanbul..kameraya inekce bakan halk.

sesleri alan erkan esenboga..

17.03.2009 15:02

Ates Böcegi mag ich auch sehr gerne :) Neseli günler war auch schöööön :)

Video´larin ömrüde daha uzundu. DVD ler gibi cizilmesin diye asiri bir özen göstermek gerekmiyodu. 30 senelik video kasetlere hicbirsey olmaz ama dvd´ler 30 sene sonra ne hale gelir bilinmez.

Canak Anteni olmadan önce her haftasonu türk filmleri kiralardik hey gidi :)

17.03.2009 15:07

Minik Cadi ah ah ah
pisman oldu vah vah vah :p

18.03.2009 14:40

eveeeeet!

tursucu filmi olmasi lazim. ona benzer bir film daha var. sener sen vecihi rolünde aysen guruda'nin sevgilisi olarak hani planör'ü ile apartmana daliyodu!:) heheheh, ne güzel filmler onlar yaaa..

bizde cok kiralardik! ben bilhassa cüneyt arkin filmlerini cok severdim. 7-8 yaslarinda bir veledim, hadi baba, hadi baba, onuda alalim falan.. pahaliydida meretler!

peki vhs kaset kab'larinin kokularini hatirlarmisiniz? bölye plastik kokardi buram buram! bayiliyodum o kokuya! :)

bahar64 19.03.2009 19:58

Bende cok severim eski filmleri. Insan nedense o eski filmlere kac defa bakarsa baksin hic bikmiyor.. :)

O tursu sattiklari filmin adi "Neseli Günler". Diger filmde "Gülen Gözler", vecihinin apartmana daldigi.. :D

@diebeste: Ich mach mein tursu selber :) Die gekauften schmecken mir nicht so. Ama sadece lahana tursusunu yaparim.

20.03.2009 01:20

Meine Mutter macht solche Sachen auch immer selber :-D und die macht das richtig gut.

Bos Cerceve mit Kartal Tibet und Hülya Kocyigit. Agla agla isin bitiyo bu filmde :D

16.05.2009 21:16

ben o yillarda yeni cicek sinemasinda 3 sex filmini arka arkaya izleyip 8 kere 31 cekiyodum. ah zerrin egeliler ah... o zamanlar acayip canim cekerdi kariyi ama simdi hic hosuma gitmeyen bi tip... ah ergenlik aaaahhh

16.05.2009 21:17

Sein Vorname ist auch cool : Kartal. Ismide kendi gibi karizmatik :)

Ich mag diesen Schauspieler neben Türkan Soray nicht. Der ist so eklig. Der hat ja auch meistens die ekligen Rollen.

Rasssekatze 27.05.2009 18:45

Kadir Inanir fand ich immer schrecklich. Immer der frauenfeindliche Macho, der Frauen schlägt und trotzdem von ihnen verehrt wurde.
Ich mag eher die alten Kömodien von Adile Nasit, Ilyas Salman, Metin Akpinar und Zeki Alasya u.s.w. :) Diese Liebesgeschichten sind mir immer etwas zu frauenfeindlich gewesen.
Aber die Musik in den alten türkischen Filmen war immer toll!

31.05.2009 00:33

Bu film nostalji degilki. Müjde Ar mag ich nicht, hässlich und versaut die frau. Wird auch in ihren Filmen immer für Sex ausgenutzt, vergewaltigt und dann verlassen (meistens). Evlenilecek degil, eglenilecek kadin tiplemesini basariyla yapiyor ama. Bu konuda zaten türk sinemasinda üc kisi var: Müjde Ar, Ahu Tugba ve Banu Alkan. Banu Alkan ist immernoch die "naivste" von denen, wobei man ihr das auch nicht abkauft :D Siehe Ümt Besen filme :D

Emel Sayin filmlerini, hababam sinifi serisini, Adile Nasit,Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Gulsen Bubikoglu-Türkan Soray-Hülya Kocyigit-Fatma Girik, Hülya Avsar filmlerini izlemeye doyamam..

Eski yesilcam filmleri hic biktirmiyor kendinden.

Erkeklerdende Tarik Akan, Kartal Tibet, Ediz Hun ve Engin Caglara hayranim.

31.05.2009 00:47

Emel sayina Allah herseyi bir arada vermis =)

http://www.youtube.com/watch?v=wEmsC...eature=related

Tarik Akanin aglamasina hic dayanamam...oyy :=)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:48 Uhr.