Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Skandal!!! Erdoğan'ın Avukatı girmediği sınavı kazandı (http://localhost/forum/showthread.php?t=14044)

05.06.2017 20:11

Skandal!!! Erdoğan'ın Avukatı girmediği sınavı kazandı

Erdoğan'ın Avukatı girmediği sınavı kazandı

Erdoğan'ın Avukatı girmediği sınavı kazandı

Erdoğan'ın avukatlarından Halit Çokan, SGK'nın açtığı sözlü sınava girmemesine karşın kurumun sözleşmeli avukatı olmaya hak kazandı.

Aydınlık gazetesinden Mustafa K. Erol'un haberine göre; AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, TMSF ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından olan Halit Çokan, Sosyal Sigortalar Kurumu'nun (SGK) sözleşmeli avukatlık mülakatından, mülakata hiç girmemesine rağmen geçti. SGK, kurum bünyesinde çalışmak için 28 Nisan'da Ankara'da mülakat yapılacağını ilan etmişti. Mülakata isteyen avukat katılabilecekti ve SGK yeterlilik gördüğü avukatlarla sözleşme imzalayacaktı. Sözleşme imzalamak için mülakata girmek ise zorunluydu. 28 Nisan'daki mülakata Kocaeli'den 66 avukat resmi başvuruda bulundu. Avukatlar, SGK'nın ilan ettiği tarihte kurumla mülakata girdi. Ancak, SGK bünyesinde sözleşmeli avukat olarak çalışmaya hak kazanan dört avukattan biri, 28 Nisan'daki mülakata girmeyen Halit Çokan oldu. Girmediği sözlü sınavı 'başarılı' geçen Çokan, kurumla imza aşamasında.

YÜKSEK ÜCRET

SGK'nın sözleşmeli avukatı olanlar aylık bin 500 ila 2 bin TL arasında değişen maaşa bağlanıyor. Ancak maaş dışında avukatların esas gelir kalemini, yüksek ücretli rücu davalarından aldıkları yüzde oluşturuyor. Avukatların, SGK ile çalışmak istemesinin nedeninin başında yüksek ücretli rücu davalarını takip etmeleri geliyor.

'MAİL ATTIM'

SGK Hukuk Müşavirliği, açtığı sözlü sınavdan geçen avukatlarla henüz resmi imzaların atılmadığını duyurdu. Önümüzdeki günlerde, mülakattan 'başarıyla' geçen avukatlarla imzaların atılacağını ilan eden SGK Hukuk Müşavirliği, Çokan'ın dosyasında bir 'usulsüzlük' görünmemesi durumunda imzaların atılacağını duyurdu. Hukuk müşavirliği yetkilisi, “Mülakata girmeyen bir adayın, imza aşamasına gelmesi olağan mı?” sorumuza, “Çok önemli değil” yanıtını verdi. Öte yandan Aydınlık'ın sorularını yanıtlayan Halit Çokan ise sözlü sınavın yapıldığı 28 Nisan'da duruşmasının olduğunu savunarak “SGK'ya durumu bildiren bir mail gönderdim” dedi.

07.06.2017 18:01

Radyo 3 Hilal! Biri bu ifadeyi anlatabilir mi? Hiç hayatının zaferini kazanmış bir lider suratına benziyor mu? (BU İFADE DİYOR Kİ; YSK HUKUKSUZLUK VE USULSÜZLÜK YAPMASA, 500BİN SURİYELİ OY KULLANMASA BİTTİYDİK! İSTANBUL VE ANKARA BİLE HAYIR DEDİ. BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM)

07.06.2017 18:11

07.06.2017 19:15

http://www.medyagundem.com/chpli-gazeteci-pedofiliden-tutuklandi-soysuz-medya-sessiz/

http://www.medyagundem.com/chpli-gaz...-medya-sessiz/

Lara__ 08.06.2017 00:04

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121672)

Radyo 3 Hilal! Biri bu ifadeyi anlatabilir mi? Hiç hayatının zaferini kazanmış bir lider suratına benziyor mu? (BU İFADE DİYOR Kİ; YSK HUKUKSUZLUK VE USULSÜZLÜK YAPMASA, 500BİN SURİYELİ OY KULLANMASA BİTTİYDİK! İSTANBUL VE ANKARA BİLE HAYIR DEDİ. BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM)

yanilmiyorsam bu resmi Referandum oldugu gün cekmisler....

adamin suratindan pislik akiyor resmen

08.06.2017 00:12

SPREiZ DEiNE BEiNE

https://www.youtube.com/watch?v=hv27PByIJv8

Lara__ 08.06.2017 00:37

Zitat:

Zitat von emasculine (Beitrag 2121679)

bak : o g.ötüne cok iyi bak...

08.06.2017 17:27

Cesurun bakışı, korkağın kılıcından keskindir.

Korkaklar ve hirsizlar da böyle bakarlar iste. Korksunlar! Evet, bu resim referandumdan hemen sonra, sonuclar aciklandiginda cekilmisti. Bu suratsizin yüzüne bakmak benim de midemi bulandiriyor. Saygim cumhurbaskanligi makamina, bu diplomasiz hirsiza, provokatöre, bölücüye saygim yok.

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121672)

akxi 08.06.2017 18:18

Öcü gibi bakiyor, sahsen bize göre de kendisinin öcü den farki yok.

09.06.2017 16:44

09.06.2017 21:12

SeyranGay

Laaaaaaa götoglani ex karini kim sikiyor hatirladinmi😀😀😀😀😀

Lara__ 09.06.2017 23:28

Yobazin ruh halini izliyebilirsiniz

Zitat:

Zitat von emasculine (Beitrag 2121729)
Laaaaaaa götoglani ex karini kim sikiyor hatirladinmi😀😀😀😀😀

kendisinin benzerligide gecercekten inanilmaz

https://youtu.be/zATCXkicNM0

10.06.2017 00:36

FRAUENARZT LASS DiCH GEHN SPREiZ DEiNE BEiNE

FRAUENARZT LASS DiCH GEHN SPREiZ DEiNE BEiNE

10.06.2017 16:29

sana koca yok!!!

dul kari,

hayirdir sap dualari bir ise yaramadi mi? eee o tipte koca bulman zor tabi, sen su yayinladigin ibnelerde sansini dene, tam senlik :D

Zitat:

Zitat von emasculine (Beitrag 2121676)

10.06.2017 18:13

BANA BAK LAN PASAKLI KOKMUS KALTAK A.Ç...

BURDA EL ALEME SATASACAGINA, GIT SU BABASIZ PIC COCUGUNA YEMEK YAP, EGER BECEREBILIYORSAN.
EVINI PISLIK ALMIS GÖTÜRÜYOR. PC'NIN BASINDA SAP ARAYACAGINA GIT EVINLE BARKINLA ILGILEN:
SIMARMA DEDIM SANA YOKSA SENIN BI YANINI BILMEM NE EDERIM, BENI GETIRME ORAYA...

SANA BURDA KIMSE SAHIP CIKMAZ. BURDA BANA ARKA CIKARLAR DIYE KIMSEYE DE GÜVENME GÜVENDIGIN DAGLARI TUZ BU EDER SENIN O KILLI GÖTÜNE SOKARIM. TAMAM MI LAN BILMEM NESINI NE ETTIGIMIN KALTAGI..

Zitat:

Zitat von emasculine (Beitrag 2121729)
Laaaaaaa götoglani ex karini kim sikiyor hatirladinmi����������

10.06.2017 20:00

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121766)
BANA BAK LAN PASAKLI KOKMUS KALTAK A.Ç...

BURDA EL ALEME SATASACAGINA, GIT SU BABASIZ PIC COCUGUNA YEMEK YAP, EGER BECEREBILIYORSAN.
EVINI PISLIK ALMIS GÖTÜRÜYOR. PC'NIN BASINDA SAP ARAYACAGINA GIT EVINLE BARKINLA ILGILEN:
SIMARMA DEDIM SANA YOKSA SENIN BI YANINI BILMEM NE EDERIM, BENI GETIRME ORAYA...

SANA BURDA KIMSE SAHIP CIKMAZ. BURDA BANA ARKA CIKARLAR DIYE KIMSEYE DE GÜVENME GÜVENDIGIN DAGLARI TUZ BU EDER SENIN O KILLI GÖTÜNE SOKARIM. TAMAM MI LAN BILMEM NESINI NE ETTIGIMIN KALTAGI..

SeyranGay

Ne oldu la acıdımı götoğlenı😀😀😀

Gerçekler hep acıdır

Götoş

10.06.2017 20:01

SeyranGay🏴

Götoş gerçekler hep acıdır mohahaha

10.06.2017 23:35

Ach der Gnom von Vaybee spukt und lügt noch und nöcher wieder hier herum.
YirtikMadame, götös ist ein Spruch von mir, den Du immer abbekommen hast. Das gute daran ist, dass es mir zeigt, dass Du in sehr beschränktem Maße lernfähig bist.
Nur dein Maulwerk ist so groß, dass ich immer wenn Du lachst den Drang bekomme ein Tor zu schießen....

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121773)
Götoş gerçekler hep acıdır mohahaha

YigitAdam 10.06.2017 23:36

benim adimi kullanmayacaksin demedimmi sana,benim etrafima ugramiyacaktin bumu sözün...BENIM YAZMADIGIM YAZIYI BANA ATF EDECEK KADAR ALCALMANIN ANLAMI NE, SAHTEKARLIK RUHUNUZA BULASMIS
ne yüzsüz insansiniz ya.ben sizler gibi yüzbin kiliga girmedigimi acik seffaf oldugumu en iyi sen bilmelisin..yenilen pehlivan yenilgiye doymaz" diyecegim fakat o söz size birkac kat yüksek.kopyalayip yapistirdigin nikimi derhal silip benden uzak durmayi deniyorsun...git larayla saklambac oyna hadi

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121774)
Ach seyrangah_06 - ait Avatar
seyrangah_06 seyrangah_06 ist gerade online
Erfahrener Benutzer

Tanımlı
Ach der Gnom von Vaybee spukt und lügt noch und nöcher wieder hier herum.
YirtikMadamme, götös ist ein Spruch von mir, den Du immer abbekommen hast. Das gute daran ist, dass es mir zeigt, dass Du in sehr beschränktem Maße lernfähig bist.
Nur dein Maulwerk ist so groß, dass ich immer wenn Du lachst den Drang bekomme ein Tor zu schießen....

Alıntı:
YigitAdam´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
SeyranGay

Ne oldu la acıdımı götoğlenı������

Gerçekler hep acıdır

Götoş
Konu seyrangah_06 tarafından (Bugün Saat 20:37 ) de değiştirilmiştir.. ....

10.06.2017 23:46

Hahahahaha, sen cidden bi alemsin haaa... Hic gülesim yoktu.
Ali-Cengiz oyunlari ile sen kimi kandirdigini saniyorsun? Selbst ein Blinder auf Krücken sieht doch dass auch du mitunter dich hinter allen Nicks verbirgst.

Bizim orda bi laf var, söz vermek göt vermeye benzemez derler kocum. Verdigin sözü bileceksin, sözünü de tutacaksin. Söz agizdan cikasiya kadar senin esirindir, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisindir.. (Hz. Ali)... Mübarek Ramazan ayinda böyle, yalanlar dolanlar..
Kocum, esek yularindan erkek sözünden tutulur... Gecti Bor'un pazari, sür esegi Nigde'ye...

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121777)
benim adimi kullanmayacaksin demedimmi sana,benim etrafima ugramiyacaktin bumu sözün...BENIM YAZMADIGIM YAZIYI BANA ATF EDECEK KADAR ALCALMANIN ANLAMI NE, SAHTEKARLIK RUHUNUZA BULASMIS
ne yüzsüz insansiniz ya.ben sizler gibi yüzbin kiliga girmedigimi acik seffaf oldugumu en iyi sen bilmelisin..yenilen pehlivan yenilgiye doymaz" diyecegim fakat o söz size birkac kat yüksek.kopyalayip yapistirdigin nikimi derhal silip benden uzak durmayi deniyorsun...git larayla saklambac oyna hadi

Lara__ 10.06.2017 23:49

bu Pic..g.ötü sikissin diyer nikilerini araya sokar..bu o cocugunda gurur, onur yok

Zitat:

Lan onun bunun cocugu? Lan anladik,onurun yok,serfin yok,ahlakin yok...Lan $erefsiz Namusundami yok???? G ötün sikistiginda nik degistir yaz....Nasil bir pisliksin sen ya......
Götün s ikistiginda Annanin reklamina basla...Lan $erefsiz,O.cocugu....onun bunun cocugu...Bir nikle yaz tipine tükürdügümün tipsizi...G.ötün sikistiginda degisik nickle yaz....Nasil bir hayvansin sen ? Nasil bir eziksin...

10.06.2017 23:55

Burda iddia ediyorum en sevilen kisi ben degilsem bile ki, en sevilenlerden birisiyim. Burda beni sevmeyenler malum bir elin bes parmagini gecmez. Karsit görüslülerle bile, aklima caka_bey geldi, bile arkadadasim ben. Göz göze bakisin anlar Lara. Bir vaybee atasözü vardir, sende bilirsin. Nickini degistirdi ama tikini de mi degistirdi diye :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121780)
Lan onun bunun cocugu? Lan anladik,onurun yok,serfin yok,ahlakin yok...Lan $erefsiz Namusundami yok???? G ötün sikistiginda nik degistir yaz....Nasil bir pisliksin sen ya......
Götün s ikistiginda Annanin reklamina basla...Lan $erefsiz,O.cocugu....onun bunun cocugu...Bir nikle yaz tipine tükürdügümün tipsizi...G.ötün sikistiginda degisik nickle yaz....Nasil bir hayvansin sen ? Nasil bir eziksin...

YigitAdam 10.06.2017 23:58

kendinemi benzettin kancik köprü alti virusu illada bana sürünüp kasitmami istiyorsun küfür istiyorsun fakat sana o serefi yasatmayacagim.küfür veledi..yedi sulalenlan birlik olup altima yatsan si...miyecegim...fakat istersan tokmakcilarini yalakalarini toplayip gelebilirsin..onlara adres vermisim...sizler gibi sanal faresi degilim.HER PISLIGI ALDIGIN AGZINA BENIM ISMIMI ALMA kemalin pici..piclik size atanizdan kalma ..KOKAK CAPULCULAR !!!

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121780)

Lara__ 10.06.2017 23:58

Zitat:

Senin deyil adini 7 sülaleni kulanicam sabir et...o cocugu hala alcak diyor...annasindan bir damla helal süt ememi$ ki $erefsiz.....Lan yüzüne tükürecek tipin yok ezik.....

11.06.2017 00:03

Lara, tehdit etme, basina bir is gelir, bizden bilirler. Bunlarin hasimlari coktur, belallarini bulurlar hic merak etme. Arayan Mevla'sina da bulurmus belasina. Adres dedigi yer de Allah hastir ettigi yer..

Ama oraya gidecegim, hasbel kadar Tilki1977, onunla zaten görüsecektik :D Yolum oraya da düser benim. Ama simdi den söyleyim. Dass wird auf "ausser Spesen, nix gewesen hinauslaufen. :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121785)
Senin deyil adini 7 sülaleni kulanicam sabir et...o cocugu hala alcak diyor...annasindan bir damla helal süt ememi$ ki $erefsiz.....Lan yüzüne tükürecek tipin yok ezik.....

YigitAdam 11.06.2017 00:05

UTANMAZ HERIF BENIM ADIMI NEDEN BASKASININ YAZISININ ÜZERINE KOPYALADIN,BEN SIZLER GIBI SANAL KAHRAMANI DEGILIM...ADIM K ADRSIM SENDE, ISTIYORSAN GEL SEREFLEN DEDIK GELEMEDIN HALEN BURALARDA BANA SURUNMA ...bEN O DEDIGIN OYUNLARDAN ANLAMAM.karsinda osmanli torunu adam gibi adam var...hadi simdi zerre serefin varsa sözünü tut benden uzak dur !!!O isim ben degilim,gerek duymam küfür edecek olsam kiralini ederim...sizin gibi sanal cakallardanmi korkup baska nikle yazacagim:-)) güldürmayin insani..

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121779)
Hahahahaha, sen cidden bi alemsin haaa... Hic gülesim yoktu.
Ali-Cengiz oyunlari ile sen kimi kandirdigini saniyorsun? Selbst ein Blinder auf Krücken sieht doch dass auch du mitunter dich hinter allen Nicks verbirgst.

Bizim orda bi laf var, söz vermek göt vermeye benzemez derler kocum. Verdigin sözü bileceksin, sözünü de tutacaksin. Söz agizdan cikasiya kadar senin esirindir, agizdan ciktiktan sonra sen onun esirisindir.. (Hz. Ali)... Mübarek Ramazan ayinda böyle, yalanlar dolanlar..
Kocum, esek yularindan erkek sözünden tutulur... Gecti Bor'un pazari, sür esegi Nigde'ye...

Lara__ 11.06.2017 00:08

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121788)
Lara, tehdit etme, basina bir is gelir, bizden bilirler. Bunlarin hasimlari coktur, belallarini bulurlar hic merak etme. Arayan Mevla'sina da bulurmus belasina. Adres dedigi yer de Allah hastir ettigi yer..

Ama oraya gidecegim, hasbel kadar Tilki1977, onunla zaten görüsecektik :D Yolum oraya da düser benim. Ama simdi den söyleyim. Dass wird auf "ausser Spesen, nix gewesen hinauslaufen. :D

Bilsin de zaten....kendini mahkemelik edtiresiye kadar ugrasti simdi de kendini miktiresiye ugrasiyor...ben giitim evinide oturdugu dairyide cok yakindan gördüm yasadigi sefil hayatida...

japon suratli bir oglu var,kendinide cok iyi bir dindar olarak görüyor...herkes rosbik,ruhuna isleyen fahiseliyi saymazsak tek namuslu bu kuduz dul....

bu dulu bu makine mühendisine yaplim derim

11.06.2017 00:10

Sen misin Osmanli torunu güleyim bari. Osmanli'nin saraylari belli, soyu belli soytarilari belli. Hangi sarayda yetistin sen? Maria'nin mi, Despina'nin mi Katherinna'nin mi torunusun sen? Osmanoglu'larin hangi dalindansin sen? Yoksa Osmanli'nin kapi kulu diye at boku diye hakir gördügü, Istanbul'a bile sokmadigi Türklerden olmayasin.

Ben senin nerde oldugunu biliyorum, SENIN KARSINA BIRININ YÜREGI TÜM DÜNYAYA BEDEL OLAN BIR TÜRK OLARAK CIKTIM VE CIKACAGIM YINE. BU ARADA BEN AFSAR SOYUNDANDIM. AFSAR SOYUNU BI ARASTIR, SOYSUZ OSMANLI YANINDA TEZEK SAYILIR..

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121789)
UTANMAZ HERIF BENIM ADIMI NEDEN BASKASININ YAZISININ ÜZERINE KOPYALADIN,BEN SIZLER GIBI SANAL KAHRAMANI DEGILIM...ADIM K ADRSIM SENDE, ISTIYORSAN GEL SEREFLEN DEDIK GELEMEDIN HALEN BURALARDA BANA SURUNMA ...bEN O DEDIGIN OYUNLARDAN ANLAMAM.karsinda osmanli torunu adam gibi adam var...hadi simdi zerre serefin varsa sözünü tut benden uzak dur !!!

11.06.2017 00:11

verdim gitti :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121790)
Bilsin de zaten....kendini mahkemelik edtiresiye kadar ugrasti simdi de kendini miktiresiye ugrasiyor...ben giitim evinide oturdugu dairyide cok yakindan gördüm yasadigi sefil hayatida...

japon suratli bir oglu var,kendinide cok iyi bir dindar olarak görüyor...herkes rosbik,ruhuna isleyen fahiseliyi saymazsak tek namuslu bu kuduz dul....

bu dulu bu makine mühendisine yaplim derim

YigitAdam 11.06.2017 00:11

sen ancak onun bunun sapina tükürürsün kaltak köprü alti virusu....nerde bir tokamcin varsa toplanip gelin, varmi yürek anlarsiniz... burda ancak küfür veletleri korkak alcaklar küfür eder
Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121785)

Lara__ 11.06.2017 00:13

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121792)
Sen misin Osmanli torunu güleyim bari. Osmanli'nin saraylari belli, soyu belli soytarilari belli. Hangi sarayda yetistin sen? Maria'nin mi, Despina'nin mi Katherinna'nin mi torunusun sen? Osmanoglu'larin hangi dalindansin sen? Yoksa Osmanli'nin kapi kulu diye at boku diye hakir gördügü, Istanbul'a bile sokmadigi Türklerden olmayasin.

Ben senin nerde oldugunu biliyorum, SENIN KARSINA BIRININ YÜREGI TÜM DÜNYAYA BEDEL OLAN BIR TÜRK OLARAK CIKTIM VE CIKACAGIM YINE. BU ARADA BEN AFSAR SOYUNDANDIM. AFSAR SOYUNU BI ARASTIR, SOYSUZ OSMANLI YANINDA TEZEK SAYILIR..

Osmanli bunu oglan cocugu olarak bile kullanmazdi...osmanliymis...Annasi buna yanlis babayi secmis,kuduz hayvan gibi saga sola saldriyor $eytanin cougu...

Sence bu dul kari alirmi bunu? ne dersin?

11.06.2017 00:13

o zaman sen bizim ailelerimize niye küfür ettin. Ben burda tangir tungur ötmem. Medeni insanim.

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121795)
sen ancak onun bunun sapina tükürürsün kaltak köprü alti virusu....nerde bir tokamcin varsa toplanip gelin, varmi yürek anlarsiniz... burda ancak küfür veletleri korkak alcaklar küfür eder

YigitAdam 11.06.2017 00:15

hani bana atfen yazmiyacaktin..söz vermistin,:-)zerre serefin varsa sözüne dur..kivirma...gelecek olsaydin kivirmaz gelirdin..davetim halen gecerlidir burda tek laf istemiyorum...burda cok sanal kahramanlar gördük GELIRSAN VARMI YÜREK ANLARSIN

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121792)

11.06.2017 00:15

:D Valla gönül ferman dinlemez. Insan ölecegi günü ve alacagi kisiyi degistiremezmis.
Bizim büyüklerimiz hep derdi. Nasipin varsa gelir, Hint'ten Yemen'den, nasipin yoksa ne gelir elden. Dayak bile nasipsiz yenmezmis, derlerdi eskilerimiz. Niye olmasin.. Positiv düsünmek lazim :D

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121796)
Osmanli bunu oglan cocugu olarak bile kullanmazdi...osmanliymis...Annasi buna yanlis babayi secmis,kuduz hayvan gibi saga sola saldriyor $eytanin cougu...

Sence bu dul kari alirmi bunu? ne dersin?

Lara__ 11.06.2017 00:17

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121795)

Lan g.ötveren...sabir et...o sap senin arkandan girip agzindan cikicak senin...Pislik seni

senin annana buradan müsteri cikmaz ezik...önce senin g.ötün sonrasina baklicak..

bu ara g.ötüne göz koyan bir sürü kisi var ona göre....temiz tut yiyicen onu

Lara__ 11.06.2017 00:18

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121799)
:D Valla gönül ferman dinlemez. Insan ölecegi günü ve alacagi kisiyi degistiremezmis.
Bizim büyüklerimiz Angara'da hep derdi. Nasipin varsa gelir, Hint'ten Yemen'den, nasipin yoksa ne gelir elden. Dayak bile nasipsiz yenmezmis, derlerdi eskilerimiz. Niye olmasin.. Positiv düsünmek lazim :D

ideal bir cift olurlar hem tip olarak hemde ahlak acisindan süper yakisiyorlar..

Lara__ 11.06.2017 00:19

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121798)
hani bana atfen yazmiyacaktin..söz vermistin,:-)zerre serefin varsa sözüne dur..kivirma...gelecek olsaydin kivirmaz gelirdin..davetim halen gecerlidir burda tek laf istemiyorum...burda cok sanal kahramanlar gördük GELIRSAN VARMI YÜREK ANLARSIN

Lan zirlama G.ötveren...Pic birazdan diyer nikinle girersin o cocugu, bir nikle yazacak g ötmü var sende lesin dölü ,ne zirliyon hayvannn

11.06.2017 00:21

Platon bildigime göre demisti ki önceden insanlar bir tüm idi, sonra ortadan bölündüler ve yeryüzüne gönderildir. Ve bu yari parcalar kendilerinin "diger yarisini" ariyorlarmis..

Biz müslüman olarak kadere imanimiz tamdir. Bazi seyler kalu bela'dan beri vardir. Olmaz diye bir sey yok. Hic yoksa bu hircinliklari gider.. Saka maka ama bence bu is bu yöne dogru yol aliyor..

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121801)
ideal bir cift olurlar hem tip olarak hemde ahlak acisindan süper yakisiyorlar..

11.06.2017 00:22

So, artik ben cikiyorum..

Simdiden söylüyorum, bana edilen ve edilecek olan küfürlerin on mislisini edenlere geri iade ediyorum.
Hakkimda ne düsünüyorlarsa Allah onlara 2 katini versin...

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121801)

YigitAdam 11.06.2017 00:24

AGZA BAK BERLININ KANALIZASYONU belkimde daha temiz...herkes yediginden ikram edermis...varmi baska yediklerin devam et....ben senin anani anmam..kimbilir nekadar sevinmistir kadincagiz,benimm icin analar muhteremdir...fakat senin gibi bir pislik rezil AIDS li kaltak doguracagina sicsa daha rahat ederdi kadincagiz..ne olacak tapanak sövalyesi kemalist capulcdan ahlak kuralimi bekleyecegiz, bogulun karanlik magranizda küfür yosmalari sizi..bEN Seyrangaha yaziyorum cevap lara`dan geliyor...binbir suratlilik sizin karekteriniz birde bana yamamaya calisiyor reziller.

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2121800)
Lan g.ötveren...sabir et...o sap senin arkandan girip agzindan cikicak senin...Pislik seni

senin annana buradan müsteri cikmaz ezik...önce senin g.ötün sonrasina baklicak..

bu ara g.ötüne göz koyan bir sürü kisi var ona göre....temiz tut yiyicen onu

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:00 Uhr.