![]() |
tayyip-sarayda-devlet-kirada !!!
|
![]() |
![]() |
Cumhurbaşkanlığı: Sarayımızın Ruhsatı Var;
TMMOB: Ruhsat da Kaçak Cumhurbaşkanlığından kaçak olduğu tartışmaları süren AOÇ'ta inşa edilen Saray hakkında "usulüne uygundur" açıklaması yapıldı. TMMOB'a bağlı mimarlar Odası Ankara Şubesi'nden yanıt gecikmedi: "Ruhsat da kaçak; 34. davamız olacak". http://www.bianet.org/bianet/kent/15...ampaign=buffer |
:D:D:D
ooo kadar para ayakkabi kutusundaydi, hmm, tabiki para yok pul yok, vergi var ruhsat yok, oy oy oy, ben daha ne deyim ... ;) |
.......
YILMAZ. OZDİL
Hani, asrın lideri’nin memleketi yöneteceği Ak Saray var ya… İşte o Ak Saray, Dolmabahçe Sarayı’nın beş katı büyüklüğünde. * Nohut oda bakla sofa yani. * Bizzat mimarı açıkladı. Ak Saray 300 bin metrekare… Dolmabahçe Sarayı, rıhtımı, camisi, saat kulesi dahil, 64 bin metrekare. * (Gözünüzde biraz daha rahat kıyaslayın diye yazıyorum; hergün 500 bin kişinin girip çıktığı, 66 cadde ve sokağı, 4 bin dükkanı olan Kapalıçarşı, 45 bin metrekare… Ak Saray’a yedi tane Kapalıçarşı sığıyor!) * Obama’nın dünyayı yönettiği Beyaz Saray, tenis kortu, bowling salonu, sineması, yüzme havuzu, bahçesi dahil, 55 bin metrekare… Bizim Ak Saray, Beyaz Saray’ın altı misli birader… Türk halkı, Amerikan halkından altı misli daha zengin çünkü! * Kremlin Sarayı? 25 bin metrekare. Kızıl Meydan? 73 bin metrekare. Kremlin Sarayı’nın yanına Kızıl Meydanı ilave et, Lenin’in mozolesini de koy, bizimkinin arsasında hala 200 bin metrekare boş yer kalıyor. * Buckingham Sarayı. Kraliçe oturuyor. 775 oda, 78 banyo. Sadece 77 bin metrekare. Bizim asrın lideri’nin anca sığıştığı yere, dört kraliçe, lordlarıyla kontlarıyla ferah ferah sığıyor. Prens William’la Düşes Kate Middleton’ın yaşadığı Kensington Sarayı desen, alt tarafı 40 oda, bizim Ak Saray’da çaycıların bile daha fazla odası var. * Vatikan devleti… Komple, 44 bin metrekare. * Elysee Sarayı, ki, Fransa cumhurbaşkanlarının resmi adresidir, 11 bin metrekare, bizimkinin yanında olsa olsa müştemilat olur! * Ve, hala deniyor ki, vay efendim cumhurbaşkanlığının bütçesi yüzde yüz zamlanmış, neymiş efendim 397 milyon lira olmuş filan. * Az bile, az… Bu ego’yu doyurabilecek para icat edilmedi henüz |
@kuel_kedisi
Ego da Ego, bizim Egon iste ne dersin, frakliyiz ne de olsa :) özellikle son cümleye katilyom ;) |
ee ne yaparsin bu ASRIN LIDERI'DE bize nasip oldu, az bile bu ona ;)
Zitat:
|
Zitat:
Hemde ama çok az, paralel dünyada da olması gerek ;) doğrusu ;) ;) |
KaçAK Saray'ın 1 aylık elektirik harcaması 700 bin TL olacak.
Bu rakam 800 kişinin asgari ücretli aylığına denk düşer! :( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
gözle görmek !
![]() |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Öyleyse ben simdiden bir oda ayirtayim, zaten hakkimsa hakkimi isterim !!!:D:D:D |
Zitat:
|
Sarayin mimarisini bende begenmedim..
Öncelikle ben hicbir partiyi hicbir lider ve sarayini savunma amacli yazmadigimi belirteyim sadece , elestirileri insafsiz ve tektarafli gördügüm icin bazi ilaveler yapacagim
Elestirirken insan biraz insafli olacak Insaf olmayinca da böyle oluyor -Ya bu kemalistler 1923 den 2012 ye kdar ülkenin bütün kaynaklarini harcur ederken, siyonist ve kapitalistlere usaklik ederken nerdeydiniz? - Balkan harbi icin hint müslümanlarinin gönderdigi yardim paralariyla, M kemal ve yandaslari Isbankasina sermaye yapip isbankasinin bir kismini CHP ye bagisladigini chp o gün bugün isbankasindan pay aldigi halde neden sesiniz cikmiyor? -Savas kazanmis bir millet olarak lozana katildigimiz halde, Kemalistlerin ,bize ait olan 12 adalari, kekkük ve musulu, Batum ve D.Trakyayi peskes cektikleri halde, onlari hic elestirdinizmi? -CHP nin ilk lideri Inonu Devlete ait nekadar araziyi üzerine yazdirdigini kactane cifligi oldugunu hic arastirdinizmi? -12 yil evvel ölülerin hastanelerde rehin kaldigini fakirlerin özel hastanelerin kapilarindan bile gecemedigini, iki gün önceden hastanelerde kuyruga girdiklerini, iyi bir tedavi yaptirmak icin malini mülkünü satanlar oldugunu biliyormuydunuz? - 12 yil önce imf den yarim milyar kredi almak icin Memur magislarini kamu harcamalarini imf nin deirektiflerine göre ayraladimizi...Nato ülkelerin eskarte olmus silahlarini almak icin yalvardigimizi, bugün Gemi dahil hertür askeri silahi yapmaya müktedir duruma yaklastigimizi biliyormusunuz? -12 yil önce bazi siyonist veya usaklarinin güdümünde is adamlari Türkiyede Hükümet indirip hükümet bindirdiklerini,Istedikleri yerde devlet mali veya vakiflara ait arazilere el koyup villalar, köskler , hatta ciplaklar köyleri insa ettiklerini bilmiyormuydunuz? Bankalari biraksamda batirip devleti 50 milyar $ zarara sokanlari hic kinadiniz mi? Saymaya devam etsem birkacgün siralamam lazim.Bu adamlar Devlete ait bir saray yapti diye bukadar havalara girenler, 80 yil devleti soyanlara ses cikarmadiysa bunda art niyet aranir Adama sorarlar, kacpara vergi verdinde hesap soruyorsun.. Nedense Bu milletin kanini emenler hazirdan yemeye alisanlar, son yillarda Millet devletin nimetlerinden biraz pay almaya baslayinca avazlari ciktiginca bagiriyorlar... Zitat:
|
öneri
ya kilicdaroglu saray da bahcivan olarak calissin hic degilse vatana millete hizmet etmis olur
|
Zitat:
sen gel benim ayaklarmi yika ise yara sorrycimmmmm :D :D |
Dääääääääät Safinaz ben Fußfetifischcimiyim
|
Zitat:
bak manktik sifir sifir sifir bidaha sifir sifir aaaaaaa :D :D |
Was erkennen wir, wenn wir nur Schatten sehen?
|
![]() |
Türkiye'nin Nabzı Kasım 2014: "Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı İçin Aşağıdaki İfadelerden Hangisine Katılırsınız?" ![]() https://twitter.com/metropoll |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:05 Uhr. |