Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Hepınız Fakesınız! Sadece Ben Reelım (http://localhost/forum/showthread.php?t=12561)

19.10.2014 12:36

Hepınız Fakesınız! Sadece Ben Reelım

HEPINIZ FAKESINIZ! SADECE BEN REELIM

SIZI FAkeler sizi
hepiniz yalan siniz yalaaannn

19.10.2014 22:08

Sahtekar!

Sahtekarlar;bazen öyle seyler yazarlar ki onun söyledikleri kafani karistirir...Fakat sen bodoslama dalip,kendini desifre eden sahtekarlardansin belli,yoksa durduk yere ben sahte degilim,siz sahtesiniz demezdin....
Ayrica buraya üye olur olmaz,Forum u bulup,orda kendince zirvalaman bile senin aslinda ne aptal bir sahtekar oldugunun göstergesidir....Herkes kendine yakisani yapar,sana yakisan sahtekarliksa devam et,zaten sen bir iki yaz biz senin ne mal oldugunu anlariz....Bu numaralar eskidi,baska numara bak kendine........

19.10.2014 22:38

ezel fakedir fakeeee

ezel rum ve ermeni zat dir bence
inanmayin onaaa

inanmayyyinnnn

ben reelim
gercekleri söylüyorummm!!!!!

yasasin Atatürk
yasasin Peygamber!!!

19.10.2014 22:44

Zitat:

Zitat von ceylags (Beitrag 2095928)
ezel fakedir fakeeee

ezel rum ve ermeni zat dir bence
inanmayin onaaa

inanmayyyinnnn

ben reelim
gercekleri söylüyorummm!!!!!

yasasin Atatürk
yasasin Peygamber!!!

Eveeet!Ben Türküm,Kürdüm,Lazim,Arabim,Cerkezim,Yunanim,ingili zim,almanim.cinliyim,rusum vb.Nazim Hikmet RAN in dedigi gibi;kardeslerim bakmayin sari sacli olduguma,ben asyaliyim afrikaliyim,kardeslerim bakmayin mavi gözlü olduguma,ben asyaliyim afrikaliyim.....Bunu senin gibi ne oldugu belirsiz tipler anlamaz,hem yazma tarzin cok efemine,bunuda anlayan anlar.....

kizkarsli 19.10.2014 23:13

hayretsiniz

sanal ortamda fake tartismasi ne anlam tasir pek cözemedim?

19.10.2014 23:14

ezel denilen kisi

itiraf et: rum ve ermenimisin?
söyleeee
söyyyleeeeeee

YASASIN TÜRK MILLETI!
YASASIN ATATÜRK!!!
YASASIN PEYGAMBERIMIZ!!!!

BILIM ILIM DEMOKRASI
BUNLAR COK ÖNEMLII
COK ÖNEEEMLLIIII

uno 20.10.2014 01:30

tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!
Zitat:

Zitat von ceylags (Beitrag 2095934)
ezel denilen kisi

itiraf et: rum ve ermenimisin?
söyleeee
söyyyleeeeeee

YASASIN TÜRK MILLETI!
YASASIN ATATÜRK!!!
YASASIN PEYGAMBERIMIZ!!!!

BILIM ILIM DEMOKRASI
BUNLAR COK ÖNEMLII
COK ÖNEEEMLLIIII

20.10.2014 08:05

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2095950)
tophane de, koyun koyuna ac ve kimsesiz yatan cocuklarin irki ermeni veya rum olsa ne fark eder. yorulunca uyumasi gerekiyo insanin ve yatmis öyle beton üzerinde kimsesiz cocuklar kartonu battaniye yapip. onlarin irkina kim bakar? bakan varsa da mk!

Ya bu ceylani ciddiye alip yazmayin,yazim tarzindan belli,siyasetten ve türkceden bihaber olusu,hem tarzina bakarsaniz,sanki ekranin arkasinda,erkek nikli bir kadin var oldugunu anlarsiniz,burda dogmus büyümüs birine benziyor,kendini gelistirmedigi icinde,12 yaslarindaki cocuklar gibi konusuyor:)
Bu arkadasa bir öneri:Insanlar herhangi bir konuda birikime sahip olmayabilir,kendini istedigi gibi ifade edemeyebilir,fakat bu hic yapamayacagi anlamina gelmez?Sadece dünyayi gercekten ögrenmeye calis yeter,celiskilerini ve onun cözümlerini zaten görürsün...
Seni kimse burda dislamiyor aslinda,sen kendin ortayolcu bir tavir izledigin icin,ilgi cekmiyorsun...Her yaziya yorum yazmak zorunda olmadigin gibi,kimsenin yanlislarini,sirf bir baskasi sana,bana yazma dedigi icinde benimseme,kötü bir insan olursun...Burda herhangi bir insani dislamiyoruz,fakat;Man_bey,Bos,1insanolamamis lar gibilerinin,yazdiklariyla ilgilenmiyorsak,adamlarin gece gündüz radikal dinci örgüt propagandasi yaptigindan dolayidir....Ha birde kendilerini cok akilli saniyorlar ya o beni bitiriyor zati.......

uno 20.10.2014 08:34

dolayli olarak sktir et diyosun yani. bazen tek cümlelik tanimi, onlarca nokta-virgül kullanip koca satira sigdirinca anlamsizlasiyo.

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095951)
Ya bu ceylani ciddiye alip yazmayin,yazim tarzindan belli,siyasetten ve türkceden bihaber olusu,hem tarzina bakarsaniz,sanki ekranin arkasinda,erkek nikli bir kadin var oldugunu anlarsiniz,burda dogmus büyümüs birine benziyor,kendini gelistirmedigi icinde,12 yaslarindaki cocuklar gibi konusuyor:)
Bu arkadasa bir öneri:Insanlar herhangi bir konuda birikime sahip olmayabilir,kendini istedigi gibi ifade edemeyebilir,fakat bu hic yapamayacagi anlamina gelmez?Sadece dünyayi gercekten ögrenmeye calis yeter,celiskilerini ve onun cözümlerini zaten görürsün...
Seni kimse burda dislamiyor aslinda,sen kendin ortayolcu bir tavir izledigin icin,ilgi cekmiyorsun...Her yaziya yorum yazmak zorunda olmadigin gibi,kimsenin yanlislarini,sirf bir baskasi sana,bana yazma dedigi icinde benimseme,kötü bir insan olursun...Burda herhangi bir insani dislamiyoruz,fakat;Man_bey,Bos,1insanolamamis lar gibilerinin,yazdiklariyla ilgilenmiyorsak,adamlarin gece gündüz radikal dinci örgüt propagandasi yaptigindan dolayidir....Ha birde kendilerini cok akilli saniyorlar ya o beni bitiriyor zati.......

20.10.2014 08:41

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2095953)
dolayli olarak sktir et diyosun yani. bazen tek cümlelik tanimi, onlarca nokta-virgül kullanip koca satira sigdirinca anlamsizlasiyo.

Uno bazen cok dobra ve komik yaziyorsun:)

20.10.2014 09:42

siz fake ben reel
anlayinnnnnn

ermenisinizmi? rumu? söyleyinn

Man_Bey 20.10.2014 09:52

hepinizi siddetle kiniyorum.

düzgün ve seviyeli paylasimlara davet ediyorum.

Bosphorus_ 22.10.2014 11:41

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2095950)

Ha sktir PKK'li, sen ya da _EZEL_ Tophane'de koyun koyuna ac kimsesiz yatanlardan olmadiginiz icin coluk cocuk uzerinden duygu somurusu yapmana gerek yok, adamin onu coluk cocuga degil de senin gibi fasizm propagandasi yapanlara dedigi bariz. Isiniz gucunuz pisliklerinize cocuklari alet etmek.

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2095955)
Uno bazen cok dobra ve komik yaziyorsun:)

_EZEL_'in Uno'nun da kendisi gibi PKK'li oldugunu bilmeden once agzindan kacirdigi gerceklerden biri, bak bunda seni takdir ettim _EZEL_, prdn _CENK_ ;)

uno 22.10.2014 12:20

Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim.

Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok.
IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de.

Bosphorus_ 22.10.2014 12:27

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2096211)
Ciddiye alinacak bir insan degilsin, bir kenar mahalle kadini cirkefliginde "öle dedi-böle dedi" cazginligi yaparak saldiriya geciyosun. Islemiyo ama!
Karsinda Aslan gibi yürekli, korkusuz ve yigit UNO var daha erkekce hamlelerle saldirman gerekiyo UNO'ya. Kari ayarlama gibi bir niyetim olsaydi, senin gibi önce ALLAH sonra da YÜCE TÜRK gibi bol prim yapan sloganlari kullanip yola cikardim.

Forumlarda, ALLAH diyenlerin neler yaptigini görüyok.
IRKCILIK yapanlari da görüyok! Karakterlerini de.

Karsimda PKK'li pasif bir terorist var, gerci karsimda bile degil, karsima gececek kadar erkek degil, ne mal oldugunu en yakin kankan bile anlamis ondan bahsettim hemen endiselendin yine.

Allah ne alaka len, Allah'tan kim bahsetmis asagidaki mesajimda. Siz PKK'lilar yok musunuz, sirf taraftar toplamak icin dinden bahsedersiniz guneydogu'da dogu'da, komunist toplamak icin komunizmden bahsedersiniz bati'da, marmara'da. Ne oldugunuz belli degil.

''Karilar'' Allah ve Turklukten bahsedilince mi ayarlaniyormus? Iyice sapiklastin sen :) bak asagida _EZEL_ senin icin ne demis, abaza herif :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:43 Uhr.