Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Bosphorus_ Ve Isid propagandasi! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12539)

13.10.2014 09:00

Bosphorus_ Ve Isid propagandasi!

Bosphorus_ Adli üyenin bu forumda Isid propagandasi yaptigini gören Forum ve vaybee görevlilerinin,bu kisiye karsi tavir almamasinin sebebi nedir?Bu zati muhterem yazdiklari ve yaptiklariyla,her sekliyle insanlik düsmani Isid propagandacisi oldugunu gösterip,Iside karsi olan herkesi Pkk li diye tanitmaya calismaktadir...Bu isin bir bölümü,insanin etnik kökeni,mezhepsel degerlerine de düsamanca hareket edip,türkiyenin kültürel ve sosyal dünyasina da hakaret etmektedir.Kendi idelojisinde olmayan herkesle catisip,forum ve panodan uzaklastirma cabasi icindedir...Ne kadar fundamantalist varsa dogrudur bu zata göre,eger sizde dogru demezseniz ayvayi yediniz,gece gündüz takintili bir hasta gibi,size karsi binbir sahte nickle taarruz gelistirir...Sanki fikir alisverisi yürütmek istemiyor, insanlari,herhangi bir savasin tarafi olmaya zorluyor....Ben birey olarak bu kisinin saldirgan ve provakatif tavrindan rahatsizim,burdan vaybee ye ve burdaki sorumlularina sesleniyorum!Bu kisiye gerekli yaptirimlari yapin!Saygilar Cenk

13.10.2014 11:05

Isid katil ordusu destekcileri iş başında! :)))))

Bosphorus_ 13.10.2014 11:09

Simdi kabul et, argumansizliginla, bilgisizliginle benimle tartismayi becerememenden dolayi ciyakliyorsun, degil mi?

Tavir almamalarinin sebebi sizin (2 kisi) alcakca PKK propagandasi yaptiginiz gibi benim isid propagandasi yapmiyor oldugumu biliyor olmalarindan, herkes kankanla beraber ne kadar PKK sempatizani, PKK'yi ne kadar sevdiginizi, teroristlere 'gerilla' deyip ozgurluk savascisi olarak gordugunuzu, insanlari terore ozendirmeye calistiginizi, orgute eleman kazandirmaya calistiginizi cok iyi gordu, benim PKK ile birlikte isid'e defalarca terorist orgut dememi de gordu, aramizdaki buyuk fark bu.

Turkiye'nin 1 numarali dusmani PKK'nin darmaduman edilmesini istemek isid propagandasi yapmak degildir, ama oyle izlenim vermeye calisarak bas edemediklerini alt etmeye calisma zayifligini gosteriyorsun. PKK'ya laf edilince seni kalpten vuruyor, orgute o derece baglisin elestirilmesini bile kabullenemiyorsun. Mezhep catismasiymis, yesinler senin yalanlarini. Uckagitci.

Basiretsizsin, bilgisizsin, tartisma savlarin yok, tartisma yurutemiyorsun dolayisiyla iddialarin altinda eziliyorsun. Ezileceksin de.

Simdi buradan vaybee moderatorlerine, bana yapmis oldugun ithamlar ve suregelen PKK propagandan dolayi sesleniyorum, forumlarda Kobane ayagina PKK sempanligi yapip orgute eleman kazandirma gayretinde olanlar barindirilmamalidir, bu ayni zamanda yasal bir suctur ve almanya Turkiye ile terore karsi mucadele ortakligindadir, bu yuzden vaybee moderatorleri bu suregelen PKK propagandasini ciddiyetle dikkate almalidir.

Ayni zamanda bu 2 kisinin IP ve ISP adresleri izlenmeleri icin alman terorle mucadele guclerine iletilmelidir. Bu yasal zorunluluktur.

Man_Bey 13.10.2014 11:18

pkk ve pyd'nin eline firsat gectiginde kürt asiretlerini ve türkmenleri nasil katlettigini biliyoruz.

pkk ve pyd'nin 250.000 kadin ve cocugun katledilmesine yardimci olduguna sahit olduk.

pkk ve pyd neyse isid odur !!!!!

sahsen isid ile pkk'nin catismasina seyirci kalmamiz gerektigini düsünüyorum. cünkü biz pkk-pyd teröristlerinede yardim etmeyiz ve isid teröristlerinede yardim etmeyiz.

kobanide sivil kalmadigina göre birakalim öldürsünler birbirlerini :)

13.10.2014 11:22

okuyamiyorum!

Sayin vaybee deki Isid propagandisti! Ben yazdıklarını okuyamiyorum, sen nasil okuyorsun anlamis değilim? Insan şeytan örgütü temsilcisi olursa, seytan gibi herşeye ulaşır tabi! :)))))

13.10.2014 11:26

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094775)
pkk ve pyd'nin eline firsat gectiginde kürt asiretlerini ve türkmenleri nasil katlettigini biliyoruz.

pkk ve pyd'nin 250.000 kadin ve cocugun katledilmesine yardimci olduguna sahit olduk.

pkk ve pyd neyse isid odur !!!!!

sahsen isid ile pkk'nin catismasina seyirci kalmamiz gerektigini düsünüyorum. cünkü biz pkk-pyd teröristlerinede yardim etmeyiz ve isid teröristlerinede yardim etmeyiz.

kobanide sivil kalmadigina göre birakalim öldürsünler birbirlerini :)

Yanlış anlama kardeş! Sen insan olup olmadığını sorgula bence! Turkiyedeki bazı gruplar isid adli katil ordusunu desteklemek için boyle hedef şaşırtıyor, bu oyuna gelmemek için bi düşünün.....

Bosphorus_ 13.10.2014 11:33

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094777)
Yanlış anlama kardeş! Sen insan olup olmadığını sorgula bence! Turkiyedeki bazı gruplar isid adli katil ordusunu desteklemek için boyle hedef şaşırtıyor, bu oyuna gelmemek için bi düşünün.....

Nereden senin gibi bir PKK asiginin kardesi oluyorum? Bana bir daha kardes mardes diye hitap etme.

PKK yamultulmaya devam edilecek biz de keyifle izleyecegiz tum Turkiye. Git internette Turkiye'deki buyuk medya kuruluslarinin haber altindaki yorumlarini oku, herkes ayni fikirde. Kivranin durun. PKK sempatizani.

Man_Bey 13.10.2014 11:40

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094777)

isid adli katil ordusu ile pkk adli katil ordusu benim gözümde farksizdir.

iki eli kanli katil ordusu birbirini öldürüyor. isid teröristi öldügündede pkk-pyd teröristi öldügündede bu dünyada 1 pislik eksilmis oluyor.

13.10.2014 11:47

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094786)
isid adli katil ordusu ile pkk adli katil ordusu benim gözümde farksizdir.

iki eli kanli katil ordusu birbirini öldürüyor. isid teröristi öldügündede pkk-pyd teröristi öldügündede bu dünyada 1 pislik eksilmis oluyor.

Sizler "At izi ile, it izini birbirine karıştıranlardansiniz"Keyfine bak kardeş, benim irkci soven onsanlarla işim olmaz! Irkci fasistler, kanla beslenenler benden uzak dursun! Bu yazıyı okuduktan sonra yazma bana...

Bosphorus_ 13.10.2014 11:47

_EZEL_, Kendine bir is bul ve calismaya basla. Annen baban seni bu yasinda beslemek zorunda degil. Is bulamiyorsan da madem o kadar cok seviyorsun kobane'ye kankalarinin yanina git bir ise yara. Buradan elde PKK bayragi sallayarak bir yere varamazsin.

Suriye'de eli kanli PKK'lilar olduruldukce bundan bu kadar rahatsiz olman tiksindirici.

Man_Bey 13.10.2014 11:51

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094787)
Sizler "At izi ile, it izini birbirine karıştıranlardansiniz"Keyfine bak kardeş, benim irkci soven onsanlarla işim olmaz! Irkci fasistler, kanla beslenenler benden uzak dursun! Bu yazıyı okuduktan sonra yazma bana...

amacim sana yazmak degil, sadece senin yalanlarini düzeltmek.

pkk yillarca kadin cocuk katletti, isid sadece bir kac aydir bunu yapiyor. üstelik cocuk ve kadin katletmiyor sadece asker ve teröristleri öldürüyor.

fark burada.

13.10.2014 12:03

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094790)
amacim sana yazmak degil, sadece senin yalanlarini düzeltmek.

pkk yillarca kadin cocuk katletti, isid sadece bir kac aydir bunu yapiyor. üstelik cocuk ve kadin katletmiyor sadece asker ve teröristleri öldürüyor.

fark burada.

Bu yalanda cok baydi ha:))))Hep ayni terane, Isid adli katiller ordusunu desteklemek icin hep aynı yalana sarılıp, kendinizi tatmin edin:))))Yazma bana, git kendi yalanlarini baska yerde yaz! Sanki senin kim olduğunu bilmediğim mi saniyorsun:))) bunuda bloklim, baska hangi nick karsima cikacak merak ettim:)))))

Man_Bey 13.10.2014 12:29

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094791)
Bu yalanda cok baydi ha:))))Hep ayni terane, Isid adli katiller ordusunu desteklemek icin hep aynı yalana sarılıp, kendinizi tatmin edin:))))Yazma bana, git kendi yalanlarini baska yerde yaz! Sanki senin kim olduğunu bilmediğim mi saniyorsun:))) bunuda bloklim, baska hangi nick karsima cikacak merak ettim:)))))

yazdiklarimi okusan hicbir terör örgütünü onaylamadigimi anlardin.

pkk-pyd sivil, kadin ve bebek öldürüyor. isid pkk-pyd teröristlerini öldürüyor.

pkk ve pydlileri öldürmesi seni niye bu kadar rahatsiz ediyor?

13.10.2014 13:39

:)))

Blokladigim halde bu adamlarin yazma merakini biri bana anlatabilir mi?:))))

13.10.2014 14:24

Isid propagandistlerinin farkli niklerle faaliyeti devam ediyor! Isidei,insanligin özgürlük savascilari kafasina vura vura geri püskürtme çalışmaları devam ediyor!

Man_Bey 13.10.2014 14:42

pkk propagandistlerinin farkli niklerle faaliyeti devam ediyor!

pkk özgürlük savasci örgütse isid dünya özgürlügü icin savasan örgüttür. :D

13.10.2014 15:00

dikkat!

Burda sözde anti pkk li olan, bos, 1insan ve man isimli isid destekcilerine dikkay edin bayanlar! Sizi tuzaga düşürüp 100 dolara satabilirler.....
Bu yazdigim nickler gercekte tek kişi. .....Demedi demeyin?

Man_Bey 13.10.2014 15:05

paranoyak

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094829)
Burda sözde anti pkk li olan, bos? 1insan ve man isimli isid destekcilerine dikkay edin bayanlar! Sizi tuzaga düşürüp 100 dolara satabilirler.....

pkk propagandasi yapmak seni paranoyak yapmis.

buradaki üyeler pkk'nin kadin ve cocuk katili oldugunu iyi biliyor ve teröristlere hic bir zaman gecit vermezler.

isid gibi teröristler pkk gibi teröristleri öldürürse ben bu isi memnuniyetle seyrederim.

13.10.2014 15:07

:)))

Kuyruk acisi olanlar nasilda zipliyorlar:)))))

Man_Bey 13.10.2014 15:13

Zitat:

... anti pkk li olan, bos, 1insan ve man isimli isid destekcilerine dikkay edin bayanlar! Sizi tuzaga düşürüp 100 dolara satabilirler.....
Bu yazdigim nickler gercekte tek kişi....

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094832)
Kuyruk acisi olanlar nasilda zipliyorlar:)))))

cocuk gibisin. hem bana iftira atiyorsun hemde cevap hakkimi kullanmami istemiyorsun.

pkk propagandani patlattigim icin simdi iftira atarak karalama politikayami gectin?

13.10.2014 15:30

:) :) ohhh cocuklar lüften kavga etmeyinnn yaaa !!! ;);)

........... Ben sizi akli basinda biliyordum ama ............

13.10.2014 15:35

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094835)

Beyaz o gerzege soyle ben onun yazdiklarini okuyamiyorum, yazmasin bana bu 3. Nick oldu blokladigim, bir sapik gibi hala yazıyor. ...

Man_Bey 13.10.2014 15:42

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094835)

kavga etmiyorum egitiyorum.

daha önceleri ask_sehidi ile ayni sekilde kavga etmeyin diyorlardi. ama senelerce egitmekten yilmadim ve simdi yola getirdim.

ezel'de onun gibi tükürdüklerini yalayacak bir gün. cünkü hakaret ve iftira ile hic bir kirli emeline ulasamayacaktir.

13.10.2014 15:51

Ben kanaat getirdim, bu saydigim 3 nick ya sapık, yada radikal dinci bir örgütün vaybee ayağı. .....

Man_Bey 13.10.2014 16:11

paranoyaksin

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094838)
Ben kanaat getirdim, bu saydigim 3 nick ya sapık, yada radikal dinci bir örgütün vaybee ayağı. .....

argüman kalmayinca ve iftira politikalarinida yutulmayinca konuyu baska yöne cekmen ilginc.

vaybeede cogunluk benim gibi düsünüyor.

isid neyse pkk odur. isid bitirilecekse pkkda bitirilecek.

türkiye sokaklarinda vandallik yapmak kolay. buyrun kobanideki pkklilara yardima gidin deyince yola cikan göremiyorum.

siz klavye aslanlarisiniz. kobani isid'e mezar olacak diyenler simdi yardim edin diye dileniyor. öyle gözüküyorki kobani pkkya mezar olacak :D

SevtapTuran 13.10.2014 16:59

Ben hayranlik olarak görmüyorum, PKK nin terör grubu oldugunu hatirlattigini; isidi karsi olurken bu gercegi unutmamamizi. Bu benim anlayisim.

13.10.2014 18:35

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2094845)
Ben hayranlik olarak görmüyorum, PKK nin terör grubu oldugunu hatirlattigini; isidi karsi olurken bu gercegi unutmamamizi. Bu benim anlayisim.

Hicte dogru bir tespit değil! Isid destekcisi olduğu apacik belli, tüm dunya Isid e karsi birlesirken, o ypg yi pkk olarak ilan edip, dolayli Isid desteği sunuyor durim bu! Bunu siyasetten az biraz anlayanlar fark eder! Ben daha bunun isid karşıtı bir yazisini okumadim? Bence bu adam radikal bir dinci grubun burdaki örgüt temsilcisi olarak faaliyet yürütüyor!

Man_Bey 13.10.2014 20:48

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094854)
Hicte dogru bir tespit değil! Isid destekcisi olduğu apacik belli, tüm dunya Isid e karsi birlesirken, o ypg yi pkk olarak ilan edip, dolayli Isid desteği sunuyor durim bu! Bunu siyasetten az biraz anlayanlar fark eder! Ben daha bunun isid karşıtı bir yazisini okumadim? Bence bu adam radikal bir dinci grubun burdaki örgüt temsilcisi olarak faaliyet yürütüyor!

tüm dünya isid'i terörist olarak ilan ettigi gibi pkk'yida terörist ilan etti :)

kimse isid'i desteklemiyor sadece iki terör grubu birbirini öldürsün diyor.

asil sen pkk'yi destekliyorsun bu kara propagandan ile.

13.10.2014 21:21

boğulmak ta olanların son çırpınislari!

Mevcut hükümet, Isid e olan desteği görülmesin diye gazeteci tutuklamaya, kendi işbirlikciligini gizlemek icin iftira kampanyasına devam ediyor! Iside kacgündür lojistik destek saglayamadiklari icin, hunharca saldirilarini devam ettiriyor...Yandaşlarına; gidip laheyde villa falan alin, bu guruhin gidecegi yer orasi, 360 milyar dolar hirsizliktan sizede pay vermişlerdir kesin.....

Man_Bey 13.10.2014 21:42

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094888)
Mevcut hükümet, Isid e olan desteği görülmesin diye gazeteci tutuklamaya, kendi işbirlikciligini gizlemek icin iftira kampanyasına devam ediyor! Iside kacgundur lojistik destek saglayamaduklari icin, hunharca saldirilatini debam ettiriyor...Yandaşlarına; gidip laheyde villa falan alin, bu guruhin gidecegi yer orasi, 360 milyar dolar hirsizliktan sizede pay vermişlerdir kesin.....

sacma sapan pkk sempatizaninin son cirpinislari.

isid pkk'nin mezari olacak :)

13.10.2014 21:58

bu yazi

Zitat:

Mevcut hükümet, Isid e olan desteği görülmesin diye gazeteci tutuklamaya, kendi işbirlikciligini gizlemek icin iftira kampanyasına devam ediyor! Iside kacgündür lojistik destek saglayamadiklari icin, hunharca saldirilarini devam ettiriyor...Yandaşlarına; gidip laheyde villa falan alin, bu guruhin gidecegi yer orasi, 360 milyar dolar hirsizliktan sizede pay vermişlerdir kesin.....

Tekrar edelim;)

Man_Bey 13.10.2014 22:00

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094895)
Tekrar edelim;)

elli kere tekrar etsende eli kanli bebek katili pkk teröristlerinin propagandasini yapamazsin.

hepimiz bebek katillerini biliyoruz ve onlarin isid tarafindan öldürüldügü icin üzülmüyoruz.

30 yil sivil kadin ve cocuk öldüren teröristlerin sonu baska teröristlerden olacakmis gibi gözüküyor :)

13.10.2014 22:03

Zitat:

Türk ordusu,sinira yakin yerde nöbet tutan ypg lileri kovmaya calismis,gidin ates ederiz demisler,bunun sebebi ypg,Isid e gelecek lojistik destgi engellemek icin pusu attigindan,artik o kadar rezil oldu ki bu hükümet,hitler bunlarin yaninda masum kalir......

Man_Bey 13.10.2014 22:17

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094898)
Türk ordusu,sinira yakin yerde nöbet tutan ypg lileri kovmaya calismis,gidin ates ederiz demisler,bunun sebebi ypg,Isid e gelecek lojistik destgi engellemek icin pusu attigindan,artik o kadar rezil oldu ki bu hükümet,hitler bunlarin yaninda masum kalir......

ypg korkudan türk sinirinda saklaniyor.

isid türkiye'ye saldirmadigi icin türk sinirinda saklanan teröristleri türk askeri kovmus.

kobani sinirinda yüzlerce gazeteci ve kameralar var. herhangi bir destegin gecmesi mümkün degil. teröristlerin kara propagandasi sökmüyor :)

13.10.2014 22:18

kobanede insan onuru icin dügüsenler!

Bir mermi de benden aslanim,
Bir mermi de benden.
Bir mermi de benden zafer toplari
Mukaddes namlular!
Daha gelmesin mi bahar,
Daha gülmesin mi aglayanlar?

Enver GÖKCE

Man_Bey 13.10.2014 22:19

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094906)
Bir mermi de benden aslanim,
Bir mermi de benden.
Bir mermi de benden zafer toplari
Mukaddes namlular!
Daha gelmesin mi bahar,
Daha gülmesin mi aglayanlar?

Enver GÖKCE

pyd ve pkk teröristleri korkudan kaciyor. siz mermiden laf edeceginize arkadaslariniza yardima gidin.

bakalim isid mi yaman siz mi yamansiniz :)

13.10.2014 23:11

....

Man_bey kim?Neden herseye,herkese laf yetistiriyor?Kimin savunucusu bu adam,bos kayboldu bu cikti piyasaya:))))
Ben senin kim oldugunu biliyorumda neyse?Millet kendi anlasin.....

Bosphorus_ 14.10.2014 00:35

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094806)
Blokladigim halde bu adamlarin yazma merakini biri bana anlatabilir mi?:))))

Sen boyle odleksin. Kimsenin sorularina cevap veremeyince blokluyorsun ama HALEN onlar hakkinda yazip duruyorsun mahalle karilari gibi. Madem kimsenin sana cevap vermesini istemiyorsun, ne diye onlara yaziyorsun?

Zitat:

Burda sözde anti pkk li olan, bos, 1insan ve man isimli isid destekcilerine dikkay edin bayanlar! Sizi tuzaga düşürüp 100 dolara satabilirler.....

Bas edemediklerin kabusun olmus, geceleri ruyalarina da giriyor muyuz?

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094854)

Dunya PKK'yi teror orgutu olarak kabul etmiyor mu?

PKK; Avrupa Birliği, ABD, Birleşmiş Milletler ve NATO ve bölgedeki Türkiye, Suriye, Irak, İran gibi birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiştir. Ayrıca; ABD'nin uyuşturucu kaçakçıları listesinde yer almaktadır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/PKK

Neden PKK'nin ezilmesini istemek seni bu kadar rahatsiz ediyor? Bu soruyu 100 defa sorduk hic yanit alamadik.

Kobani PKK'ya mezar olacak sen burada zirvalarken ;)

Man_Bey 14.10.2014 09:22

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2094924)
Man_bey kim?Neden herseye,herkese laf yetistiriyor?Kimin savunucusu bu adam,bos kayboldu bu cikti piyasaya:))))
Ben senin kim oldugunu biliyorumda neyse?Millet kendi anlasin.....

yine tükürdügünü yalattim sana.

hani man_bey'i blocklamistin ve okumuyordun. okumadigin kisi hakkinda niye hala konusuyorsun :)

Bosphorus_ 14.10.2014 09:38

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094955)
yine tükürdügünü yalattim sana.

hani man_bey'i blocklamistin ve okumuyordun. okumadigin kisi hakkinda niye hala konusuyorsun :)

Aynisini bana da soylemisti, blokladigini ve yazdiklarimi gormedigini soylemisti, sonra bazi yorumlarima dayanamayip yorum yazmisti. Akilli gezinmeye calisan ahmak bu herif:) gel adam akilli politik, siyasi, dini ne biliyorsan tartismak istiyorsan tartis diyorum hep boyle kacak oynuyor PKK sempatizani Uno kankasi gibi.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:42 Uhr.