![]() |
Kadina siddete karsi olalim
CHP, kendi içinde şiddetli muhalefet yapıyor. CHP'li İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı ve 3 partili, kendilerini eleştiren partili 2 kadını dövmekten yargılanıyor.
Meydana gelen olayda Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz ve Genel Merkez Kadın Kolları Komite Üyesi Suzan Sultan Koşar, Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi eleştirince tekme tokat dövüldü. Başkanı delege seçimlerini etkileyip halkı tehdit etmekle suçlayan 2 kadın yedikleri dayak sonrasında dava açtı. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada olayı anlatan Leyla Cengiz, yumruklanıp Başkan İnce ile birlikte partili Vural Gezer, Onur Günay ve İsmail Kandemir'in de cezalandırılmasını istedi. arkadaslar chp hemen bu belediye baskanini görevden almalidir. bu ilk vaka degil, chp'de bu kadina dayak ve taciz olaylari sürekli yasaniyor. |
CHP zihniyeti tum kadinlarin acilip sacilmasini isteyen bir zihniyet. Bu dayaktan daha beter. Bunlar adam olmaz. Bosuna milletvekili maasi oduyoruz.
|
Zitat:
bu zihniyeti anlamak zor, ama beni düsündüren bu zihniyete kadinlarin oy vermesi. |
bu da neee ???? sacma gercekten sana akilllll istiyorum akilll
Zitat:
bir bayan ne giyer ise giyer, bir erkek salak ise ve kafasinda biraz az beyin varsa, burda bir kadinin sucu ne????? =================== chp bunu diyor gine sacma sapan yaziyorsun bosphorus!!!! :(:(:( ben CHP li degilim, sadece senin sözlerin sacma, bu gercek bukadar!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Zitat:
nedense bu dedigin erkek tipleri hep chp parti üyelerinde cikiyor ve chp bunlari barindiriyor. bu tip salak adamlarin beyinsiz oldugundan eminsen niye chpyi kinamiyorsun böyle insanlari belediye baskani olarak parti bünyesinde tuttugu icin? sowas nennt man doppelmoral :) |
Doppelmoral und die AKP
Zitat:
.................................................. .......................... hey ich weiß nicht wo du lebst, aber die AKP hat eine solche Doppelmoral!! die wollen doch den Frauen alles verbieten nicht die CHP. seit wann muss ein Mann der westlich gekleidete Frauen um sich hat, so dumme Gedanken haben ??? Man_Bey du verwechselst dich mit den CHP Leuten, kann es sein, dass du der falschen Partei deine Stimme gegeben hast ???? ;););) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Zitat:
was ist daran nicht zu verstehen??? chp bu belediye baskanini niye disipline vermiyor??? niye kadinlari koruyup kadini döveni partiden atmiyor??? das passiert nicht zum ersten mal in der chp und immer sind die frauen schuld und die männer werden geschützt. |
Man_Bey bist du Bosphorus ???????
Zitat:
.................................................. ............................ hey Man_Bey bist du doch Bosphorus oder warum antwortest du für ihn ??? MAN_BEY = BOSPHORUS !!! ===================== IST MIR HIER ETWAS ENTGANGEN ??? Ich habe den Text für Bosphorus extra auf Türkisch verfasst, also lass ihn doch auch bitte Antworten, es sei denn ihr seid Ein Und Die Selbe Person !!! :(:(:( Und du hast schon geantwortet !!! also bitte echt jetzt !!! .................................................. .................................................. ...................... |
Zitat:
|
:)
Zitat:
du hast angefangen, so läuft das, mir sagt keiner Fake!!! ;););) |
Zitat:
hab nur gesagt dass du jetzt paranoid wirst :) |
paranoid sein ist eine Unterstellung !!
Zitat:
.................................................. .... he he he jetzt hab ich wieder gelacht. paranoid sein ist auch eine Unterstellung Mannnnnnnnnnnnn Beyyyyyyyyyyyyy ;););) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
wer ist den paranoid ????
Zitat:
du und dein freund der bosphorus ihr seid paranoid, weil ihr denkt es können nicht so viele euch was zu sagen haben wollen ihr seid echt paranoid!!!! ;););) |
Zitat:
|
eh hattini bil be adam, bir kadinla böyle konusulmazzz!!
Zitat:
.................................................. .................................................. ....... Hattini bil be Adam, bir bayanla nasil konusulur ögrenmedin mi sen ??? senden yasli bir bayanla böyle konusmayi sen hagi kültürde gördün ve ögrendin ??? sen salakmisin ne ??? :(:(:( kültürsüz terbiyesiz herif !!! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
kadin dedigin haddini bilir
Zitat:
Terbiyeli ve kulturluyum. Ama terbiyenin anlamini bilmeyecek kadar akilsizca konusuyorsun. |
?????????
Zitat:
1. sahte profil dogru degildir, nerdeymis ayni anda girip cikmam benim Imogdiyle? cünkü kanitin yok, senin sade bos konusman var ve bu bir sahte suclamadir bunu bil! lagalugayla bir yere varamazsin. kim hakli bu acik ortada. Imogdi gecen hafta buraya/Vaybee´ye girmedigi bile, zaten o nedenle ben sana bu kunuda karsilik verdim, ve bu kensinlikle karisma veya savunma ve hatta altlama degildir, cünkü ben sadece gercekleri söyledim. Haksizliga göz yumamiyorum, gercekleri söylemek hangi kültürde bir suc? Ben Vaybee´cilerin Parfümündeki senin yazina kizdim, cünkü orda sen nedensin, sen anketi bozdun ve sen yersiz karistin!!! 2. Imogdi´nin savunmaya ihtiyaci yoktur!!! :):):) Imogdi seni zaten kale almiyor bile Bosphorus. Imogdi bir etek arkasinda saklanmayacak kadar bir erkek zaten. Suc bende seni ciddiye almakla, bu bir gercek!!! 3. Nerde ben dedim bir Gay olmak kötü bir sey oldugunu?? Ben kesinlikle böyle bir sey demedim ve demem, cünkü onlarda bir Insan ve onlarda Allahin kulu !!! Benim onlarla bir problemin yoktur, ama senin kesin var, bu zaten ortada. Zaten neden problemim olsunki, benim gay arkadaslarim cok vardir! Senin birtane bile yoktur bu kesin. ;) Senin bir "gay" korkun var herhalde, yoksa böyle sacma sapan bu konuyu büyütmezdin. 4. Ben sana salakmisin dedim, bu sana salak demek anlamina gelmiyor, bu sadece bir soruydu, cevabini zaten sen verdin herhalde?! 5. Senin böyle bir zeka fiskiran bir mantiginin oldugunu bilsem, ben seni ciddiye bile almazdim, evet burda suc bende. 6. Benim icin konu burda bitmisdir, sana harcayacak vaktim yok. Kusura bakma Bosphorus Efendi, diyorum. Kendine iyi bak. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,, |
Kadinim evet bu dogrudur!!!
Zitat:
Evet ben bir kadinim, =============== sen simdi bununla ne demek istiyorsun ??? Kandin oldugum icin sana cevap vermem yoksa yasak mi?? Terbiyeme de mi karisacaksin sen simdi ??? Bu bir AKP / Bophorus kültürü mü ??? :(:(:( Bu mu yeni Türkiye ??? Benim haddim neymis merak ettim simdi. ============================= Bir kadin oldugum icin ayni haklara sahip degilmiyim ben? Sacmaladin Bosphorus, istersen sen hic konusma, cünkü konusdukca batiyorsun! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Boyle kadin olmaz
Zitat:
Senin kadin olup olmadigini nereden bileyim. Imogdi'nin kadin profillerle dolastigi duyulmadik bir sey degil. Tam bir Gezizekali nidasinda, cinsiyetinin arkasina saklanarak hakaret ediyorsun, ayni sekilde karsilik alinca ''bir kadina nasil boyle konusursun'' diye zirliyorsun. Bu mu olgunluk, durustluk? Hicbir kadin senin gibi dengesizce konusmuyor, namussuzlara etek germiyor. Kadin var kadin var, bazilari edepli terbiyelidir, onlara saygi gosteriliyor, bazilari da terbiyesiz ve saygisiz olmalarina ragmen saygi beklerler. Onlara saygi gosterilmez. |
Millete Chpnin yaptiklarini gösteren haberleri okumam bile, Cünkü bir görmeyenler var, Vatanini lafla, kücük bir hatirlayisla sevenler, onlar icin kilini kipirdatmaya degmez, ikinciler ise Chpyi elestirmeye yanasmaz...
ne yapacaklarina karar veremeyenlerle, '' sabirli ', '' üst düzey egitim almis '' kisiler ilgilenir, lakin ben böyle birisini burada göremiyorum. o halde sonuc; bos islerle ugrasiliyor.. |
kadına şiddeti değil, "insana şiddet"i kınayıp konuşuyor olmalıyız, $iddetin kadini,erkegi,cocugu olmaz!
|
Zitat:
mit Gewalt kommt man nicht weiter. ich finde man kann über alles Reden. Gewalt allgemein ist ein Mittel von psychisch kranken Menschen!!! :(:(:( |
Bosphorus ve kadinlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa um 15:47 ·..........
Bosphorus_ huhusanane@ sen de iyice ortalik mali oldun, yakinda sana hitaben ''ellere var da bize yok muuu'' diye basliklar acilir forumda ;-) vor 22 Stunden @ Bosphorus haddini bilse bana Board da laf atmazdi!! karaktersiz adi herif gercekten. o kendi ailesindeki kadilara baksin, neler yapiyorlar diye, ama onlari zaten görmezsin! benim hic kötü birsey yaptigim yok, erkeklerin en kötüsünden birisin sen. karisndaki bir kiz be kendini erkek sanan adam. böyle bir kizin adini cikartmakla ne elde ediyorsunki sen ???????? iste böyle erkekler yokmu kadinin adini cikartirlar sonrada namus diye kafayi yerler. senin gibi türk olmaz olsun beeee!!!!!!! ve hattaaaaaa erkek olmaz olsun. :D |
cirkef kadin
Zitat:
Niye kimse asagidaki Lara'ya, SevtapTuran'a vb. gibi uyelere bir sey demiyor? Cunku senin gibi abuk subuk degiller, onlari tanimiyorum ama forumlarda board'da gayet akilli basinda yaziyorlar. Onlara kimsenin de bir sey deme hakki yok. Benim ailemdeki hicbir kadin her onune gelen adama, hele ki nette, aşkımmm, aşkitommm, bebeğimmm demiyor ; ) demek ki neymis? Kadin var, kadin var. Her kadin ayni degilmis, cinsiyetin arkasina saklanip pislikler yapmaya gerek yokmus. Sen degil misin asagida kanitini gosterdigim uzere insanlarin en kutsallarina, DİNE, ANNE BABAYA kufur eden namussuzu SAVUNAN? Hatta simdi bile konuyla alakasi olmamasina ragmen, benden ziyade, ailemdeki kadinlara laf atan sen degil misin yavsak, nasil oluyor da kadinlik haklarini savunmus oluyorsun boyle konusarak? Simdi de efendi kadin ayaklarina yatiyorsun, yatacak yeriniz yok len, insanlarin dinlerini annelerini babalarini rahat birakin, onun bunu malı olmuslar sizi. Madem laf atiyorsunuz, o zaman karsilik verildiginde de zirlamayin, erkek olun, durust olun. Kaldi ki, benim erkekligimi kendin yukarida sorgulamaya calismissin, tabi ki istedigin gibi konusabilirsin ben rahatim, acım yok. AMA, sen baskasinin erkekligine laf atiyorken senin pis bir kadin oldugun neden sorgulanmasin? Kendi sozlerinle kanitlanarak hem de. E gayet de bu hakki insanlara kendin veriyorsun. Senin savundugun din dusmani, anne baba dusmani oralcı namussuzun sozleri, print screen: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() Internette klayve arkasindan boyle konusmak kolaydir, oradaki 3 milyon muslumandan sadece 1'isini yoldan cevirip ayni kufuru ona etsin bu gay arkadasin. ''Islam'ini skim, Allah'inizi skim'' desin. O kisi, bu gay arkadasini oracikta sker. Abartmiyorum. 'Literally'. Bundan da zevk alir seninki. |
Zitat:
arkadaslar birbirinize hakaret edin ama ailelere hakaret etmeyin. biliyorum terbiye kurallarina uymak istemiyorsunuz ama aileleri karistirmayin bu pis emellerinize!!!!!! |
Zitat:
salak saka yaptim sen anlamazsan ben sana daha ne deyim!!!!!! benim terbiyemden sananeeeeeeeeeeeeeeeeee uno zaten biliyor saka oldugunu, ister bi gitde biraz akillllllll ögren. |
Zitat:
hahhahha bi bu eksikdi sen o musun yoksa onun avukatimi!? o kim oluyorda bana bölye bir sey diyorki ????????? tabikide o kendi ailesine baksin, ben baska bir sey demedim. haddini bilsin yeter 17 IQ lu adami sen ne savuyorsunki simdi ;) |
Zitat:
daha önce dedigim gibi kavga ederken istediginiz kadar birbirinize hakaret edin ama tanimadigin kisilerin ailesine hakaret etmeni dogru bulmuyorum ve onun icin seni siddetle kiniyorum. |
CHP'lileri ana avrat.... sinemaya davet edeceksin... Serefsiz kommunistler! Bu memlekete ne vermisler ki? Onlardan hincimizi alacagiz daha! Maras'mis, Sivas'mis, daha onlar gününü görecekler o serefsiz soytarilar!
Zitat:
|
Serefsız; Akılsız
Zitat:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::: BEN CHP*LI DEGILIM O YAZDIKLARINI SANA YAPMAK GEREK HEMDE HEPSINI BÜTÜN BUGUNKI SÖZLERINI SANA IADE EDIYORUM; BEYINZIN YILAN SENI!!! SENDE SEREF DE YOK AKIL DA YOK!!! :(:(:( ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;; |
Zitat:
das ist dieser irre wieder, bak resmini herkese gösteriyorum. bu hasta adami bir yerde görürsen yüzüne tükürmeyi unutma. guck hier ---> Zitat:
|
Anca aciz bir insan siddet uygular!
|
Zitat:
|
Zitat:
es gibt verschiedene arten von gewalt. Körperliche und seelische. Männer bevorzugen es Frauen seelische Gewalt anzutun. Zu welcher Sorte gehörst du? |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Dennoch bist du meiner Frage ausgewichen. Kadina siddet konusu, cok eski bir konu. siddet erkekligi sigmiyan bi tavir, bence. anca aciz olan bir erkek, siddet uygular. acizlik de erkeklige aykiri. |
Zitat:
Bosphorus yazimi oku istersen. ACIZ bir insan siddet uygular. Siddet bedensel yada ruhsal olabilir. küfür, hakaret, saldiri v.s. ruhsal siddette ait. SEN ACIZ MISIN???!!! |
Zitat:
.................................................. .................................................. ........ huhunun calismadini sen simdi hangi Ajandan haber aldin bee Bosphorus??? Kanitlarmisin bunu simdi!!! ;););) öyle iftira atma istersen. =============== yavas yavas kendi mezarini kazmaya basliyorsun gibi geliyor bana. haha haa sana hic yakistarimiyorum ben bunu! o bir kadin diye böyle sacma sapan seyler söyleme hakki sende yok!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, |
Bir kadina kalkan eller kirilsin. Bunun CHP'si, MHP'si, HDP'si, AKP'si olmaz. Bu insanlik bir davranistir.. Siddet, baski, mahalle baskisi, santaj vs. bunlar ilkel toplumlarin ve ilkel insanlarin enstrümanlaridir ve kültürlü insanlar tarafinca kabül görmez ve siddetle karsi cikilir..
Bir toplumun kalkinma seviyesini o toplumun kadina bakis acisindan hemen görebilir bir kisi.. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:15 Uhr. |