![]() |
Vaybeecilerin Parfümleri ?
bir anket yapalim bakalim kim neler kullaniyor...
Hugo Boss Nr.1 Joop homme my favorits |
hey funkyyyy
Zitat:
Hugo Boss Women(aktuell), DKNY und Issey Miyake Le Feu d'Issey Light und das normale hmmm, riecht das schön, also die frische, leichte und blumige Richtung :):):) Aber ich benutze Düfte eher selten, grins. :) |
Zitat:
ist Azzaro auf Platz eins .. |
Zitat:
|
he hehe he güldüm
Zitat:
istersen onu burdan sana ben gönderiyim Bosphorus cok begendin herhalde ve cok bilmissin, ama sonucta hic birsey bilmiyorusun bence!! bir erkek senin gibi böyle bir konuyu bu kadar büyütürse, ben onun erkekliginden bir kadin olarak süphe ederim !!!!! :):):) Cünkü yoksa baska neden ne olcak cok merak ettim????!!!!! Böyle suclamanin senden kaynaklanan bir nedeni olmasi gerek, diye düsünüyorum !!! ............. |
Yine sahtesi savunmaya gecti :)) ne oturdu icinize be. Dogru oldugunu sen de biliyorsun vaybee ahalisi de.
|
lancome la vie est belle
bvlgari omnia crystalline Lolita Lempicka... (keine ahnung wie der duft heisst) Dolce Gabbana The one Gil sander sun ich denke das wars... falls mir jemand ein parfum schenken will.. lancome oder bvlgari sind meine lieblingsdüfte :D |
kimmis o ahali ???? nerde ????? nerde??????
Zitat:
.......... merak ettim kimmis bu ahaliiiii ??? ;););) sen ve sen kesin haha lol baska yine sen ............. baska yok zaten haaaa birde su iki kopyan senin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
naja ,
Imogdi ist ja eher der Sammler als der Jäger .. meine bescheidene "Parfum-Collection" ![]() die wenigsten werden benutzt ,es geht viel mehr um das "Kaufen/Sammeln" :p meine akt. FAV´s : 1. Strellson - Loaded 2. (nicht auf dem Bild) Armani Code (Sport) |
Zencilerin sokakta 10 euro'ya sattiklari parfumlere benziyor :))
|
efendim????? bu ne basit ya !!!!! onlar siyahiler !!!!!!
Zitat:
Çok büyük bir hatta o kelimeyi bir daha kullanma istersen, çünkü onlara siyahi denilir !!!!!!!!!! . |
vucutunun ve ruhunu pis kokusunu bunlar kapata biliyor mu :-)
Merhabe,
bu resimdeki parfümler senin vucutunun ve ruhunun pis kokusunu kapata biliyor mu? agzinida acmissin profil resiminde "dikkat etde icine sinek kacmasin" :-))) Zitat:
|
:))))
Zitat:
onun pis koktugunu sen nerden biliyorsun nurbanu ? beraber mi oldunuz yoksa !! sen onun gibi güzel kokani cok ararsin :) hmmmmmmmmmmm ochhh ne güzel kokuyorsun be imogiiiii mi dedin yoksa ?! baksana boardaki yazdiklarina ;) :P |
Zitat:
Zitat:
https://www.youtube.com/watch?v=6l7J1i1OkKs Zitat:
|
siyahi, siyahi, siyahi, siyahi, siyahi
Zitat:
hah hah hahh hahhhh youtubuda bana resmi olarak göteriyorsun ya pest dogurusu, zenci kelimesi denmez sen türkce anlamiyorsun istersen bir de almanca deyim ne dersin :) belki o zaman anlarsin. hani cok bilmisligin varya erkeksin saniyorsunya kendini, ha erkekceeee diyommm ozaman dur bi: HAYIR ZENCI KELIMESI YASAKTIR; ONLARA SADECE VE SADECE SIYAHI DIYE BILIRSIN !!! belki bu girer senin o erKek kafana :D |
Zitat:
--- Siyahî ya da zenci, antropolojide insanların ayrıldığı ırklardan biri. Bu kavram yalnızca belirli milletleri değil, derileri siyah olan tüm insanları kapsar. Batılı devletlerde yaygın olarak kullanılan Afro (Afrikalı) ve Karayipli sözcükleri de zaman zaman Türkçede kullanılır. http://tr.wikipedia.org/wiki/Siyahiler --- Yani zenci = siyahi. .suruktan nem kapma. Siyahilere zenci deniliyor. Zaten zenci'nin anlami siyah derili demek. Nigger/nigga/negro cok cok agir bir kelime olmasina ragmen bizzat zenciler tarafindan birbirine karsi oldukca sık kullaniliyor, sadece videoda degil, gundelik hayatta da. Arkadas madem rahatsiz oluyorsun ne diye bu tabirleri milletin agzina sakiz yapiyorsun, sen kullanirken iyi, baskasi sana hitap edince agla sizla irkcilik vs. diye. |
zenci demenin bir sakincasi oldugunu düsünmüyorum.
türkiyedeki zenciler kendilerini tanimladiklarinda zenciyim diyor. kücücük seyler üzerine kavga etmeyin arkadaslar. |
Voyage d'Hermès
|
wird nicht verraten, findet es selbst heraus meine Damen ;)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:13 Uhr. |