![]() |
Demirtas; Yeni Yasam Cagrisi! iste bu
Önceki gün istanbulda yaptigi konusma adeta bir devrim,böylesine bilincli,cesaretli ve güvenilir temiz siyaset yapan bir insanin sadece Kürt kökenli oldugu icin Türk toplumu tarafindan heba olmasina gözyummak suctur düsüncesiyle sizleri bilgilendiriyorum.Demirtas-Ekmeleddin-Erdogan üclemesinde Demirtas acik ara diger adaylarin önünde.O yüzden Yeni Yasam Cagrisi adi altindaki konusmasini ve sunumunu mutlaka dinleyin,muhalif düsünen ve taraf olan gazetecilerin soru-cevap kisminada dikkat verin.Bu adam gercekten harika!
Yeni Yasam Cagrisi: https://www.youtube.com/watch?v=j-tj5BRV3g4 Demirtas'in bu secimlerde kazanmayacagini cok iyi biliyorum ancak dogruyu görebilen,olaylari dogru analiz edebilen cok az kisi oldugumuzu da biliyorum.Türkiye toplumu,dogruyu görebilen ve dogru analiz edebilen bir yapiya sahip olsaydi zaten bu durumda olmazdi.Sonucu bildigim halde, 31-04 arasi Munih'e gidip Taraf oldugumun ispati olarak oyumu Selahattin Demirtas lehine kullanacagim. Demirtas'in türk bayragi sorusuna verdigi yanit adeta icimi oksayip tüm duygularima ifade oldu.Yillardir,karakteri ve düsüncesi kokmus insanlar,kötülügü hedefleyen kesimler Bayrak ve Din gibi toplumsal deger araclarini kullanarak gizlenmeyi iyi bildiler.Türklük adina,Ermeni-Rum-Alevi-Kürt cografyalarinda bazi toplum icerisinde yer edinemeyen ve söz hakki alamayan,is ve siyaset dünyasinda gelisemeyen-düsünüp üretemeyen insanlar vahsice katliamlarda bulundular.Türklügü ve bayragi alet ederek basari elde etmeye calistilar.Sümüklü bir cocuk istanbulun ortasinda yillarca okumus ve düsünebilen bir aydini sirtindan kahpece vurabiliyor.Dini sirtlayan diger bi ucube ise,ankaranin göbeginde Ugur Mumcu gibi Aydini parcalara ayirabiliyor.Dolayisiyla bayrak ve din siyaseti yapan insanlar aslinda karakteri bes para etmeyen insanlardir. Demirtas'ta hosuma giden bazi basliklar:
![]() |
yeni yasam cagrisi tam metni 1
YENI YAŞAM ÇAĞRISI
YENI YAŞAM ÇAĞRISI RADIKAL DEMOKRASIDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI BARIŞA İNANMAKTIR!
|
yeni yasam cagrisi tam metni 2
Devrimciyim,solcuyum,demokratim veya ilericiyim diyen herkes bu yaziyi okuyup sonrada "lan ben neyin nesiyim" diye kendini gözden gecirmeli.Daha önce yerel siyaset yapan kürtler, HDP yapilanmasiyla bunu türkiyeye tasiriyor..
YENI YAŞAM ÇAĞRISI ADALETTIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜDÜR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI YEŞILDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI GENÇTIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI EĞITIM HAKKIDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI KADINDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI DÜNYA BARIŞIDIR!
YENI YAŞAM ÇAĞRISI ÖRGÜTLENMEKTIR!
|
vaad ettikleri güzel ama pek inandirici degil.
ama kilicdaroglu, bahceli veya ekmeleddin ile karsilastirinca demirtasin onlardan fazla oy almasi gerektigini düsünüyorum. hdp bu sekilde ilerlerse 5 yil sonra chpye oy verenlerin cogunlugu hdpye oy verecektir. türkiyede iki büyük parti kalacak. unoooooo burada tek renkli yazan bendim!!! renklerimi calmissin :D |
Dogrusunu söylemek gerekirse ben Selahattin Demirtas'i bir sekilde icimden desteklemiyor degilim. Ancak Demirtas'in yapmasi gereken mesele bence yöresel siyaseti birakip Türkiye geneli bir siyaset yapmasi gerekiyor.
Diyarbakir'a iki defa gittim. orda güzel de arkadasliklar edindim ve diyebilirim ki Diyarbakir'in HDP'ye yakin olan cogunluk kismi Istanbul'un Fatih mahallesinden 10 kere daha ilerici, daha aydin ve da temiz. O'nun söylemlerinin elinde imkan olsa eyleme gecirmesinden süphen yok. Ancak su var, ona oy verirsem, benim oyumu bir sol görüslü bir insan degil de etnik bir Kürt'ün protesto oyu olarak kabul edilecegi icin terreddüt ederim. Bu konu da Selahattin Demirtas solcu, halklarin kardesliginden yana olan ama Kürt olmayan kesimlerin güvenini inandirici bir sekilde kazanmasi lazim. O zaman iste oy patlamasi da yapacagini düsünüyorum.. |
Zitat:
bak ben korkulacak biriyim ama uno bendende kötü. adam 196 boyunda bokscu. benim gibi göz yummaz seni hemen döver :) |
Hahaha, bostan korkuluguna bak.. Sen mi korkulacak birisisin? Hahahaha! Sen ancak gülünecek birisisin :D
Uno'nun ciddi thema'sini trolleyip icine etme manbee... Zitat:
|
Zitat:
|
Uno'yu bana karsi örgütlemeye calisiyor üc sinapslik beyniyle.. Iste korkagin, bir kötünün örnekligini sergiliyorsun. Fitratinda senin hep namertlik var.. Bunu da burda göseriyorsun..
Ben kimseden korkmam. Sana ne demistim. Frage nach dem King, die in den türksichen kahves kennen mich.. Nach der Schule habe ich immer ein paar von denen zusammengeschlagen. Vielleicht warst du auch mein Bauernopfer.. :D Zitat:
|
Zitat:
king of was???? <----- kannst du uns das mal erläutern :) |
Bende takilmiyorum ama önceden mac seyretmeye ne giderdim. Netice hem futbol oynuyordum hemde bokstan taniyordum onlari..
Ben senin nerelerde takildigini cok iyi biliyorum manbee, bir bayandan duymustum ibne demek istemiyorum, ama zihnsel bozuklugu olan escinsellerle bile beraber olmussun. Teyzenin kizi sana bu kadar mi travma yapti? Yanlis anlama sana hakaret etmiyorum. Sadece senden ögrenmek istiyorum? |
Kusuruma bakma UNO bu salaga uyup senin konunu biraz kirledik. Artik burda konu disi bir sey yazmiyorum..
|
Zitat:
bak ben senin takildigin yerleri acikliyorum sende erkek ol benim takildigim yerleri acikla. und wie haben die dich nun genannt? king of ??? |
arkadaslar konuyu dagittiginiz bu tartisilmaz ;)
ask sehidi, manbee hakli tüm uzak dogu sporlarini cok iyi biliyorum ve hepsinde derecem var :p boyum ise 196cm,kilom 120kg. bence benimle yazisirken bunun farkindaliginda ol ;))) saka bi yana, cnnturk anketinde demirtas acik ara önde.redhackers'in isi mi bilinmez ama bu beni sasirtmadi cünkü demirtas gercekten esiyor,diyorum ya taraf olmasaydi kesinlikle bu adam cumhurbaskani olmaliydi. cnnturk secim anketi: http://www.cnnturk.com/cumhurbaskanligisecimi ayrica köse yazarlarina dikkat edin,demirtas'in istanbul konusmasi bir firtina niteligindeydi.. |
Desene yandim sana bir ters cümle yazarsam :)
Demirtas'i bende destekliyorum, ama Demirtas sirf Kürtlere hitab ediyor. O görüntüyü vermemesi lazim.. Basbakan verdigi cevaplar da cok hosuma gidiyor. Kilicadaroglu ise solun önünü tikamis gibi gözüküyor.. Bizim sorunumuz biz hep seviyeli insanlari istiyoruz ancak karsi taraf futbol takimi tutar gibi o veriyor... Zitat:
|
![]() Ayşe Damgacı: "Selahattin Demirtaş'ın aday olacağını bilmiyordum. Cumhurbaşkanlığı seçimleri konuşulurken, oy vermeye gitmeme kararı almıştım. Demirtaş'ın adaylığı bu fikrimi değiştirdi. Zaten çok beğendiğim bir siyasetçi. Söz konusu Cumhurbaşkanlığı olunca, biraz insani yanıyla bakıyoruz ve Demirtaş bu açıdan çok uygun bir isim. Bazıları 'Kürtlerin adayı' diyor ama ben böyle düşünmedim; benim adayım. Onun etnik orjinini düşünmedim çünkü Demirtaş hepimizi temsil edecek tek aday. Yakın çevremdeki bazı kişilerden 'niye Kürtlere oy veriyorsun' diye tepki aldım ama, ben Kürt mücadelesinin içinde kendimi görebiliyorum. Sadece Kürtleri değil; hepimizi kapsayabiliyor. Aksini düşünenlere katılmıyorum. Birtakım önyargıları da, pragmatik yaklaşımı da bırakmak gerekiyor. İnsanlar çalışacağı işi, evleneceği kişiyi bile seçerken gerçekçi oluyor; Cumhurbaşkanını seçerken de olmalılar!" DEMİRTAŞ'TA BULUŞALIM OYLAR BÖLÜNMESİN ![]() Yeşim Büber: "Oyumu samimiyetine; faşizme, her türlü ayrımcılığa karşı çıkacağına inandığım için Selahattin Demirtaş'a vereceğim. Demirtaş beni temsil edecek, en yakın bulduğum isim. Kendisine güveniyorum ve adaylığına çok sevindim. Sadece Kürt siyasetindeki duruşuyla değil; pek çok açıdan Demirtaş'ın anlayışını doğru buluyorum. Bazı kesimlerin 'oyları bölme' tartışmasını açmalarına da itirazım var; demokratik değil. Madem öyle, onlar buyursunlar, Demirtaş için buluşalım, oylar da bölünmesin." BANA UZAK BİRİ DEĞİL ![]() Mert Fırat: "Cumhurbaşkanlığı için toplumsal barışı sağlayabilecek, hükümetle halk arasında bir denge sağlayabilecek ismin seçilmesini istiyorum. Halkla hükümet arasında bir şekilde paravan olmalı. Geçtiğimiz yıllarda bunun gözetilmediğini gördük. Örneğin işçi hakları konusunda hükümetle Cumhurbaşkanlığı makamı aynı dengede kaldı. İşçilerden, halktan yana tavır almayan bir Cumhurbaşkanı olmamalı. Aynı zamanda barış sürecine önem veren; bunu her şeyin üstünde tutan bir isim olmalı. Barış dilini kullanmalı. Bu açıdan Selahattin Demirtaş hiç kendime uzak bulduğum biri değil." HERKESİ OY KULLANMAYA ÇAĞIRIYORUM ![]() Altan Erkekli: "Bu coğrafya üstünde herkesi kucaklayabilecek; dil, din, mezhep ayrımı yapmadan herkesin insan hakkı ve hukukunu, yaşam hakkını, eğitim hakkını gözetebilecek bir Cumhurbaşkanımız olmalı. Seçmenlerin bu nitelikleri taşıyan adaya oy vereceğini umuyorum; vaatlere değil. Bu topraklarda canlı veya cansız, tüm tabiat varlıklarının, akarsuların, ormanların özelliklerini koruyan, onlara saygı göstermekle yükümlü bir Cumhurbaşkanı arıyoruz. Benim gönlümdeki böyle. Selahattin Demirtaş'ın herkese eşit mesafede yaklaşacağını düşünüyorum. Bunun seçmenler tarafından iyi irdelenmesi lazım. Bugüne kadar defalarca söylediklerinin dışında işler yapan zihniyete oy verilmemeli." "Söylediklerimden zaten kime oy vereceğim anlaşılıyor olmalı. Benim tercih ettiğim kriterlere Demirtaş uyuyor." SADECE KÜRTLERİN ADAYI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM Ahmet Mümtaz Taylan: "Barış yanlısı bir Cumhurbaşkanı görmek istiyorum. Seçilecek ismin herkesin Cumhurbaşkanı olması gerekiyor; bunu icraatıyla da göstermesi lazım. Üç adaydan birine tabii ki oy vereceğim ama bizim gibi kişilerin kime oy vereceği zaten bilinir; bu yüzden açıklamayacağım. Herkesi de mutlaka oy kullanmaya çağırıyorum." |
iyi de güzel arkadasim, ama Selahattin Demirtas'in cidden secilme olanagi var mi? Yoksa kimin secilecegi malum. Bunu da biliyorsun degil mi?
|
Zitat:
kilicdaroglu mhp ve hdp arasinda secimini yapti. hdp oy ugrunada olsa chp gibi ilkelerini unutup mhp ile koalisyon yapmak istemedi. kilicdarogluda mhpnin ve cemaatin oy oranina göz diktigi icin ekmekci ekmeleddin kararini verdi. türk muhalefeti cikmazda, omurgasiz siyasetle hicbir zaman AK Partiye karsi duramayacaklar. bence muhalefet kendini yenilemeli. o sevmediginiz erdogan ak partiye 3 dönem kurali getirdi. basarisiz olan cekilecek dedi. ve ak parti bunu uyguluyor. malesef muhalefette gelen koltuga yapisiyor ve bir daha kalkmak bilmiyor. |
Iste senin dedigine Realpolitik yani reel polikta denir. gercekci, hayallerden uzak, ve herkesin cikarini düsünen bir politika.
sahsen, tercihim Selahattin Demirtas ancak, hayatin gercekleri var. Her zaman her istedigin olmaz. Erdogan denen hirsizin, katilin, Yahudi isbirlikcisinin, haramzadenin, zinakarin önünü ancak Ekmeleddin Ihsanolgu keser.. Ve Türkiye'nin önünü de ancak o acar.. Zitat:
|
Cogu insanin,Demirtas'in etnik kimliginden kaynakli mutlaka taraf olacagini düsünmesi gayet normal.
Beyliklerden-imparatorluklara,imparatorluklardan ise cumhuriyete gecislerde bayraklar ve renkler degismitir.1923 Türkiye cumhuriyetini gelistirip daha cagdas ve demokratik bir yapi insa edilebilinir. O dönem en iyisi yalin cumhuriyet olabilir günümüzde ise bunu zenginlestirerek Demokrasi kavrami sigdirabilinir. Demirtas, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti kursa itiraz etmem,islamiyeti simgeleyen hilal yerine emegi simgeleyen oragi koysa baska bi keyiflenirim. Degisimler seni korkutmasin benekalice Kilicdaroglu,ABD ziyareti sonrasi Ekmelledin'e destek vermesi isin icinde Gülen'in oldugunu gösterir. Basit oyunlari göremeyecek,anlayamayacak tarzda siyaset yapiyoruz ve ne kadar dibe batarsak batalim bu bizim hakkimiz.Gülen gibi birisi,CHP gibi "cagdas" siyasi örgütü etkisi altina alabiliyo,o güzel insanlarin dogup yasadigi topraklari ERDOGAN yönetiyo.. |
Teror sempatizanlari
Sirf aday olmak icin aday olmus Demirtas, ve onun pembe internet propagandasini yapmak icin kicini basini yirtan almanya'da yuvalanmis PKK sempatizanlari...
Demirtaş; PKK Terör Örgütü Değildir http://www.kapsamhaber.com/siyaset/d...dir-h3565.html Secim sonucunda yine husrana ugrayacaklar. |
Zitat:
Zitat:
ikinizde demirtasi daha cok begendiginiz halde ona oy vermiyorsunuz. buna hem omurgasizlik denir hemde fanatik particilik. demekki chp bir maymunu aday gösterse bile ona oy verecek potansiyele sahipsiniz. sizin amaciniz ilkeli birini desteklemek degil sadece parti fanatikligi yapmak. malesef sizin gibi kemalist yobazlar bu ülkenin gelismesinin en büyük engeli. dilerimki bir gün kendi aklinizi kullanmayi ögrenirsiniz. |
Bu resimdeki tanidik mi acaba
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
UNO DU KANALRATTE, bu resimdekini tanidin mi? cok savunduguna göre BABAN galiba :-))
Uno gercekten demirtasla birbirinize cok benziyorsunuz "aile baginiz oldugu kesin" :-))) |
Zitat:
genel baskaniniz KK size emretti. ya tipis tipis gider oyunuzu verirsiniz yada susarsiniz. sosyal medyada veya forumlarda aglamakla olmuyor dedi. ekmele oy vermeyen bir daha internetlerde aglamasin dedi. benekalice simdi bu küfürli pis agzinla kemal baskanina ne demek istersin? :) |
Eger basbakan gercekten adamsa, Selahattin Demirtas'la ileri demokrasiler de malesef degil de, ama normal demokrasilerde oldugu gibi bir TV-duellosu yapsa..
Ama "KASIMPASALI KABADAYININ" buna yüregi tutmaz |
Zitat:
ben senin sadece AK Parti hakkinda söyledigin yalanlari degil diger yalanlarinida ortaya koyup gözüne sokuyorum. hatirlatayim. tief ela'ya tief christian demistin. ben sana hata yaptigini yazdigimda agir hakaretlerde bulundun. sonra hatani görünce kivirmaya calistin ama cabalarin bosa oldugunu anlayinca konuyu kapatip kacmayi tercih ettin. farkindaysan senin her türlü yalanini ortaya cikariyorum ve dansöz gibi oynatiyorum. |
Zitat:
adam olmadan baskalarin adamligini sorgulama hakkin yok :) erkek adam sözünde durur. birseyi yapacagim derse yapar. yapmayacaksa yapacagim demez. ama bir kere yapacagim sonra önemli degil yapmayacagim ve diger sefer beni kizdirirsan yaparim veya vaktim oldugunda yaparim derse buna dansöz erkekcik derler. karar ver masa üstünde kivirma derler :) |
Ach manbee, wie gesagt, es muss dieser Sache wert sein. Ich bin keine 17 mehr. Und wenn ich dich falsch anpacke werde ich bestimmt nicht gemäß des Jugendgesetzes mit Samthandschuhen angepackt werden.. Und dich aus deinem Büro rauszuzerren ist eine gravierende Straftat, und dir nachzustellen ebenfalls. Und wenn beides zusammen käme, hätte ich erst mal die Kacke am Dampfen.. Und das wäre es mir nie und nimmer wert.
Du bist aber alles in allem eine angehmen Beschäftigung bei Vaybee. Ich habe es dir doch gesagt, dass du es mir nicht wert bist, für solche Sachen... Konumuzu sulandirmadan konumuza geri dönelim. Basbakan Erdogan TV'de söz dueli yapacak mi Selahattin Demirtas ile ya, Ekmeleddin Ihsanoglu ile ya CHP'den birisiyle? Bangir bangir bagiran, yeri gögü inletten, eeeeyyy Kilicdaroglu, eyyy Bahceli, eyyyy Demirtas diye söze baslayan bu zat-i muhterem milletimizin önünde ciksin onun karsina.. Ama onda o yürek yok, ve gereken o senin enflasyona ugrattigin, degersizlestiridigin ve gözden düsürdügün su tahsil meselesi var ya, iste o yok.. :D Zitat:
|
Zitat:
Wozu dann die Drohungen all die Monate? Ich möchte jetzt wirklich nicht parteiisch sein, ama ben sana öncedende söyledim. Entweder du machst deine Drohung endlich wahr, oder du hörst auf mit Dingen zu drohen, die du sowieso nicht machst. Denn dadruch verlierst sehr an Unglaubwürdigkeit. Was ist denn mit den Blumen und Bienen? Du bist doch ständig durch irgendwelche Wälder gewandert um dir die Natur anzugucken? Was ist denn schon wieder mit dem _sehid geworden? Werd wieder zu ihm. Der war sehr umgänglich. Mit dem konnte man sich wenigstens Unterhalten. Mit dir kann man sich auch unterhalten, aber deine Fede solltest du endlich beenden. Und falls du den echten KK findest, und der tatsächlich so ist, wie du anfangs immer behauptet hast, dann richte ihm einen schönen Gruß von mir aus und sag ihm, dass die ganze Welt ihn kennt. Dann kannst du ihn auch anzeigen. aber was bringt das hier denn? der echte KK, geschweige denn es gibt ihn wirklich, macht doch dann weiter mit den ganzen schlechten Dingen, die du erzählt hast. Kadinlara yazik degilmi? Madem yardim etmek istiyorsun, yardim et. Adam gibi yardim et ama. Etmiceksende, bos bos konusma. Ich glaube, du bist ein netter Mensch. ich fände es sehr schade, wenn das alles leere Worte waren. Bak asik olmussun, yuva kurmak istiyorsun. ne mutlu sana. ich gönne es dir. ich hoffe du wirst sehr glücklich, und findest deinen Frieden im wahren Leben, nicht hier. ansonsten, kannst du dich auch über "normale" Themen mit deinem gegner unterhalten. Er hat doch gesagt, dass er dich als ebenbürdig ansieht. Wo ist dann noch das Problem? Du provozierst ihn nicht, ich weiß nicht, ob dir das bewusst ist. tu dir selber den gefallen und lass endlich gut sein. |
Zitat:
buldukca burada gösterip seni rezil etmem yetmiyormu? burada actigin konulara bakmayi ögren. sirf erdogan düsmanligi ve chp sempatizanligi yapan konular aciyorsun. senin nereye oy verecegin acik. ama ilk basta dedigim gibi sizde o omurga yok. fanatik oldugun parti icin utaniyorsun. böyle kivranirken ben sana daha ne yapayim??? |
Demirtaş Çoktan Kazandı
Demirtaş Çoktan Kazandı
Milliyet gazetesi köşe yazarı Aslı Aydıntaşbaş'ın bugünkü yazısını olduğu gibi paylaşıyoruz: Birkaç günlüğüne yurtdışındayım. Salı günü annemi aradığımda, kulaklarıma inanamadım. Figen Hanım, bütün Beyaz Türk asaletiyle Etiler’den bildiriyordu: ”Demirtaş’ın basın toplantısını izledim. Valla bayağı heyecanlıydı...” Sonra duraksadı: ”Belki oy bile verebilirim.” Her şey olur, bu olmaz diye düşünüyordum. Anneme haksızlık etmişim. HDP adayının salı günü yaptığı coşkulu değişim çağrısı, 30 Mart’ta % 76 CHP’ye oy veren Beşiktaş’ta bile yankı bulduysa, bu memlekette gerçekten umut var demek. Bu yüzden yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili umutsuz değilim. Hem de hiç. İster % 56’yla Tayyip Erdoğan, ister 2. turda Ekmeleddin İhsanoğlu kazansın. Onlar sadece tabeladaki skorlar. Bana göre seçimin galibi çoktan belli. O da Türkiye’de demokrasi ve değişim talebinin tabeladaki bütün skorların ötesinde bir özgül ağırlığı olduğunu gösteren Selahattin Demirtaş’tır. Demirtaş, Kürt hareketinden gelmesine rağmen bu hareketin çok daha ötesinde bir ”gökkuşağı koalisyonu” kurmak için kolları sıvamış durumda. Demokrasi talebini en kuvvetli dile getiren lider. Bu yüzden de, Cengiz Çandar’dan Fatih Çekirge’ye, Rakel Dink’ten Oray Eğin’e rengârenk bir kitlenin desteğini aldı. Bu bir mesajdır. HDP’nin Çankaya’ya çıkma ihtimali olmayabilir. Ancak Demirtaş’ın oyunun % 10’u geçmesi, hem Tayyip Erdoğan, hem de Kemal Kılıçdaroğlu’nu sıkıştıracak, eninde sonunda inandırıcı bir değişim ve demokrasi ajandasına mecbur kılacaktır. Kürt hareketini de benzer bir biçimde daha geniş ve merkeze yakın bir Türkiye gündemini kucaklamaya itecektir. Berkin Elvan’ın annesinin ayakta alkışlandığı bir salon, çoktan ahlaki üstünlüğü elde etmiş, ötekileştirmeyi, ayrımcılığı tarihin çöp sepetine yollamıştır. İşte bu yüzden diyorum ki, bana göre seçim çoktan bitti. Zaten bu fani dünyada kazanmak nedir ki! ”Halkların ve Değişimin Adayı” bir anlamda Selahattin Demirtaş çoktan kazandı. Türkiye’de demokrasinin kalitesini yükseltecek önemli bir çıkış yaptı. Gerisi teferruat! |
Zitat:
sen burada sirf AK Partiyi karalamak ve CHPyi iyi göstermek icin konu aciyorsun. senin hangi partiden oldugun acikca ortada. fark ettiysen bu forumda hic bir chpli ben chpliyim diyemiyor. hepinizde biz ak parti düsmaniyiz diyebiliyor. iste buna ben omurgasizlik diyorum!!! evet hangi partinin fanatikligini yaptiginizi bile aciklayamayan omurgasizdir. |
Zitat:
erdal leugnet es dass er mich monate lang bedroht, beleidigt und geflucht hat. ben yok iken havlamak kolay. ama herkesin gördügü gibi karsisina cikinca kedi gibi oldu :) |
Sayin Aydintasbas muthis özetlemis istanbul basin toplantisi ve sunum izlenimi sonrasi bende ki duygulari...
Evet arkadaslar, Demirtas'in "CIZGI" adi altinda 1980 anayasasiyla yönetilen devlet anlayisini dislayip,demokrasiye önayak olmasi asil kazanctir HERKES icin.Söz konusu HERKES bunun bilincinde olmazsa bile, saf-salak Erdogan'a oy verenler,devletin solculugu olarak bilinen CHP#ye oy verenler hatta muhafazakar adi altidna fasist MHP'liler bile bu sunumdan ve karsi direnisten nemalanacaktir.Bu her kesim icin cok büyük bir kazanim. @Ask_Sehidi, "beraber yürüdük bu yollarda" diyerek siyasete atilan gercek anlamda aslinda tam bir din ve duygu sömürgeni olan Erdogan'dan daha fazlasini bekleyemezsin.Davos'ta "one minute!" diyen Erdogan,Eskisehir-Ankara arasi Sivrihisar Hava Meydaninda yillarca israilli pilotlari egitti,o pilotlar her gün Gazze'ye misket bombalari atiyor.Sadece bu mu? bunun gibi bir cok isbirliginde bulundu israille. olasi arap ülkeleri ve israil savasinda israili savunacak füzeler KÜRECIK'te.AKP daha dogrusu Erdogan secmenin saf-salak olusu bunlari görmesine ragmen anlamayisidir. Bu yazi ve degerlendirmem manbee kardesimizin gücüne gidicek ama maalesef gercekleridir AKP'nin-Erdogan'in.AKP ve Erdogan safinda yer alan ancak gercek anlamda bilincli olan kisiler ise tamamen rant sagladigi icin,nemalandigi icin birlikte hareket ediyorlar.Cünkü Erdogan devletin ve ülkenin her evresine islemis-islemeyi basarmistir. .... Ayrica bu video'yu mutlaka izleyin; TRT Senin Kölen Olsun, Karşıma Çık !! Video yaklasik 4 dakikadir,Erdogana vurgulari harika: https://www.youtube.com/watch?v=b70cah_OgeQ vay haline Erdogan ;) |
manbee arkadasimiz bilerek lades yapiyor. Aslinda degirmenin suyunun nerden geldigini ve nereye aktigin cok iyi biliyor ancak NUH deyip PEYGAMBER demiyor.
Zitat:
|
Daha önce de belirtmistim, Selahattin Demirtas'i sahsen secerdim ancak politik ögretmenimin taa 7. sinifta bir sözü vardi. Demisti ki, ne olursa olsun oy hakkinizi kullanin ve sectiginiz partiyi iyi secin. Bisiklet partisi, gökkusagi partisi vs. bunlarin programlari sizin günlük hayatinizi ne yönde iyiye degistirir onu sorun kendinize..
Dedigim gibi Selahattin Demirtas yöresel kiyafet giyinipte hep Firat ile Dicle arasi politika yaparsa o zaman Türkiye genelinde basariya ulasamaz. Kizilirmak'ta var, Yesilirmak'ta var, Kücük Menderes, Büyük Menderes, Manavgat, Meric, Sakarya, Akdeniz, Karadeniz, Ege, Marmarma.. Ama bunu bence Demirtas'ta görüyor.. Sunu de belirtmek istiyorum, HDP'nin bir güzel yani daha var, begenin begenmeyin, iki baslilik. Selahattin Demirtas sadece bir esbaskan.. Ekmelledin Ihsanoglu olsun, Selahattin Demirtas olsun, Ümit Kocasakal olsun. Bunlar basbakan Erdogan'a kalite yönünden 1 degil 100 fark atacak formatta olan insanlar.. |
Bu sistem, 16. yy'da pir sultan abdallarini, 18. yy'da dadalogullarini, 19. yy'da hekimogullarini ve cakircali efelerini öldürürken gözlerini dahi kirpmadi.Ulus kimligimizin ve inancimizin verdigi kör-sagir baglilik,gözlerimizin önünde yitirilen bu halk kahramanlarini görmemizi engelledi.Ancak artik tüm insani duygularimizi yeniden kazanip bir tek iyi insani kaybetmeyecek kadar bilinclendik,biz Demirtaslilar az sayida olsakta zalimlerin karsisinda durabilecek,direnebilecek gücteyiz.
Anadolu 1923'te cagdas bir degisim yasayip, 2014'te ise Demirtas ile demokrasi devrimi yasayacak.Oy verme isleminde,oy pusulusundaki 3 adayin o iki kalin cizgisini görüp öyle düsünün. Türkler,kürt bir adaya oy verdigi an demokrasi gelisecek. Müslümanlar,inancini sömürüp oy isteyene degilde insani degerleri koruyana oy verecek. Demirtas- Dostum Dostum sarkisini detone detone seslendirdigi an: https://www.youtube.com/watch?v=UULGlF-Liyg |
Türk Askerıne Sılah Uzatan Asla ülkemı Yönetemez
Uno, sen almanyada bira icerken, zevki sefa sürerken, senin yasinda "SEHIT DÜSEN"
nice ANNE KUZULARI, ER, YIGITLERin kani yerde kalmaz, Bu sahis asla ülkemin Cumhurbaskani olamaz!!!!!!!!!! Bu linkte onun türküsü, cok dogru söyledi bu türküyü, cünkü bu kisi daha bir kac sene öncesine kadar DAGLARDA AGZI SÜT KOKAN TÜRK ASKERLERINI AVLIYORDU http://www.youtube.com/watch?v=wMYmRESilk4 |
iciyosak bi nedeni var kizim!
![]() Zitat:
|
Aman NurBanu, birak bu kaliplasmis söylemleri! Ona bakarsan, Abdullah Gül Türkiye Cumhuriyetine dava bile acmisti ve ülkenin itibarini bes paralik etmisti.. Gecmiste fazla takili kalma!
Hepimizin istedigi toplumsal baris.. O da herkesin kabul edebilecegi bir Konsens ile mümkün olur.. Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:17 Uhr. |