![]() |
Serefsızler ımparatorlugu!
Serefsizler imparatorlugunda degisen hic birsey yok!
Yandas,yalaka boyali basinin,günlerdir yaptigi alcakca demogoji,koskocaman bir yalan oldugu anlasildi!Ugur kurt`un katili polis oldugu nihayet ilan edildi! Tanrilari icin kurban verenler ve yavsak yandaslari simdi ne diyecek bakalim! Alevi kurumlarini,bu fasist iktidara karsi cektigi restten dolayi kutluyorum! Tarih sizlerin adini,türkiye halklarinin yaninda zülme karsi direnenler diye yazacak,bunu asla unutmayin! Yalaka,yandas ve yavsaklara! ZULMÜN VE ZORBALIGIN OLDUGU BIR YERDE,ISYAN ETMEK MESRUDUR!!! |
Ugur Kurt'un esi, annesi ve akrabalari gereken cevabi verdi.
ugur'u kullanarak prim yapmak isteyen provokatörleri istemiyoruz. defolun gidin dediler!!! |
Baslik!
Zitat:
Ne dedi ailesi,polis iyiki uguru öldürdü,ölmüsse gecmistir mi dedi! Aile nin ne dedigi beni cokta ilgilendirmez,bu toplum davasidir,sonuna kadarda sahip cikariz!Karin agrisi olan yazilarimizi okumak ve cevap yazmak zorunda degil! Yandas,yalak ve yavsaklar sacmaliklarini baska sekilde sürdürsün! |
Zitat:
onlarda bunlari söylerken provokatörler anlamadigi icin bagirarak DEFOLUN GIDIN dedi. ugur'un ailesi gibi cok akli selim kardeslerimiz var. bizler oldukca provokatürler sadece molotof atip ugur gibi kardeslerimizi kurban edebilirler ama kardesligimizi bozamazlar. |
Aptalca yazmak!
Zitat:
Ugurun bulundugu yerle,eylemci olarak gösterilen insanlar arasinda yaklasik 600 metre var,yani bilerek isteyerek ates aciyor ve ates acan polis direk zirhli araca bindiriliyor! Burdan anlasiliyor ki provakatörler polis,fasist kan emici diktatör ve sizsiniz! Yemedi degil mi? Rest görünce Türkiye gündemini,iki dakikada degistirdiniz! Kurtulus olarak sarilin siz bu yalana! Battikca batiyorsunuz ! |
Zitat:
yargi sucluyu bulup yargilayacaktir bundan süphen olmasin. |
Aile!
Zitat:
Halktan biri ölüyor ve insanlar seszsiz kaliyorsa,onlarda benim icin hictir! Ben halkimin yanindayim ve elimden geldikce bu kan emici zorbalarin gercek kimligini,insanlarin gözünün icine soka soka gösteririm! |
Zitat:
ugurun bulundugu yerle göstericilerin bulundugu yer arasinda 600 metre var diyerek pervasizca yalan söylüyorsun. provokatörler bilerek cemevinin önünde toplanip orada polis aracina molotof atti. görgü taniklari bunlari tek tek anlatiyor. haa simdi görgü taniklarina inanmiyorum diyeceksin ama aralarinda taniklik yapanin cogu alevi kardeslerimiz. arkadaslar bu tür provokelere gelmeyin. yalanlarla düsman yaratmak istiyor yalancilar. arastirip gercekleri kendinizin ögrenmesinde yarar var. |
Yalaka yandas yavsaklar toplulugu!
Zitat:
Sen bana inansan sasardim! Yandas yalaka yavsaklar,asla inanmazlar! Kadana beygiri gibi,islam kimligi adi altinda zorba kanemici zümrenin takipcilerine asla birsey antamazsiniz arkadaslar! Adamlarda ar namus olmadigindan,birde papazlar gibi günah cikardiklarindan,hic ugrasmayin! Onlara göre islama giden yolda her yol mübah! Gercketende erdogan cikip fahiseligi övse,önce bu vaybee de ben zaten o. cocuguyum diyecek insanlar cok! |
Bizim Inancimizda bir sucsuz insani öldürmek Bütün insanlari öldürmek kadar cirkindir vebaldir suctur.
Herkim öldürdüyse en agir ceza verilmeli..Hatta idam cezasi geri gelmeli.en caydirici ceza Idam cezasidir. Buraya bir nokta koyduktan sonra Derim ki; POlis teskilati tepeden tirnaga elden gecirilmeli. Görevde olan basbakan hakkinda bircok suc isnat edip Dosya hazirlayip eski basbakan diye dosya hazirlayabiliyorsa, bu polislerin mevcut hükümeti düsürmek icin yapamiyacagi hic birsey yoktur. Bahsi gecen Vatandas sayet polis kursunuyla öldürüldüyse, Hükümeti zora sokmak icin paralel yapinin kuklasi polisler tarafindan bilncli vurulmus olabilir.Ayni yapi gezi olaylari öncesinde göstericilerin cadirlarini yakarak milleti sokaga dökmeyi basarmisti. Türkiyede olan polisiye olaylari iyi analiz etmek gerekir.Zira Dünyada ilk kez siyonist devleti özür dilemeye zorlayip köseye SIKISTIRAN Tek ülke Türkiye olmustur. Bunun acisini cikarmak icin beynel-minel bir karalama kampanyasi baslatilmis, bazi vatandaslarimizda bu oyuna gelmektedir. Akilli insanlar nedenlere takilip kalmamali olaylarin arkasini basiretle irdelemeli |
Zitat:
|
Inanc!
Zitat:
Birseyi almak icin vermek gerekir,kisiye canini biz vermediysek(KI öyle birsey imkansiz)almayada hakkimiz yok!Insan hayati kutsaldir,ölümleri lanetleyin! |
Zitat:
insanlari bilincsizce bir saplanti yüzünden bir laf bir kin bir olay yüzünden öldürenleri ve öldürtenleri naletle. yapilan güzellikleri görmeyenleri ve güle camur atanlari naletle. Allaha ve diger dinlere inanclara dil uzatanlari naletle- ama düsün ki nalet ederken , kisileri bir yaradana sikayet ediyorsun. ve diyorsun ki , ateistim. kesin dilin sürctü be Cenk.. yok yok sen inkar etsende aklin Allah diyor. dedim ya sende isik olduguna inaniyorum, davetim kardesce ve bariscil. selametle |
Benim söylediklerim pek tabidir ki basbakan icinde gecerli!
Yarin bu polis yargi önüne cikip bana Basbakn emir verdi deyip bunu kanitlarsa, Basbakanida lanetlemek bizim icin dini bir vecibe olur.Cünkü Islam hukukunda Yargisiz infazlar velevki kisi suclu olsun zulümdür, suctur . Zitat:
|
sacmalamak!
Zitat:
Bazende hic alakasi yokken ölür insanlar! Salih,bir dinde katli vaciptir diye bir söz varsa,o dinde zulm vardir! Ben zulüm nereden kime gelirse gelsin karsiyim,zulme karsi olmam;benim hayali ilahlara inanmami gerektirmez! Artik su saplantini bir tarafa birak,gülünc oluyorsun böyle! Birde söyle birsey söylim,benim bu yasamdaki tecrübem,eminim ki senden coktur! Eger 78 dogumluysan da yas olarak ta benden kücüksün! Birde bu kadar aptalca davranma,karsindaki kim,ne is yapar,nerden gelir nereye gider bilmeden,onun kudretini,yapabileceklerini bilmeden,aptalca planlar kurma! En son savciliktan aldigim uyari niyetinde ki cezadan sonra siddetten uzak duruyorum,benimle ugrasma,son ugrasin olmiyim senin! Birde adam olacaklar bunlar ya! Sana bir Türk ata sözü"ISIRACAK KÖPEK DISINI GÖSTERMEZ!" |
Zorba Cınayetlerı!
“İyi bir mahallede yaşamak istiyorum, güzel bir ülke istiyorum”
64 YASINDAKI ELIF CERMIK,ZALIMLERIN ZULMUYLE HAYATINI KAYBETTI! |
Insanin fikri neyse zikri de odur! Basbakan'nin tipine bi baksana, hapishane kackinina benzemiyor mu? Isine gelince adelet isine gelince sikiysa gelsin yiksinlar diyor örnegin!
Polisler devletinin hak ve hukukunu degil muktedirin özel koruma polisleri oldular. Vur dedigini vuruyorlar, öldür dedigini öldürüyorlar! Amaaaa, insanlar o korku duvarini astilar. 500 ölü diyorum! O zaman olmayacak ya da kattiyen olmaz diye bir sey kalmaz! Zitat:
|
Tanrilar Kan istiyor!
Tanrilar yine kan istiyor!Akp nin tesaran örgütü Isid(Irak Sam Islam devleti) Erdoganin tehditle söyledigi B planini hayata gecirmeye devam ediyor!
Suriyede yine 15 kisi katledildi! Aralarinda cocuklarinda ve kadinlarin cogunlukta oldugunu dikkat cekmek istiyorum! Bu kan emicilerin gücü anca cocuklara,kadinlara yeter! Simdi soruyorum,acaba C plani ne diye? |
Gezı
Taksim deki gezi parki direnisinin yil dönümünde,korkudan ne yapacagini bilmeyenler,vapur seferlerini iptal edip taksimi abluka altina aldi!
Demokrasi ile seriat yönetimini bir birine karistiranlar da,Facebook sayfalarinda,bu capulculari öldürelim diye slogan atmaya basladi! Iste bu vahset kültürü sizin eseriniz! Herkesi bu canileri protesto etmeye cagiriyorum! |
Zalimlerin kaderidir bu! Akittiklari kanda bogulacaklar!
Zitat:
|
Yorumsuz!
Irmaklarından şaraplar akacak“ diyorsun,
Cennet-i ala meyhane midir? 'her mümin'e iki huri' diyorsun Cennet-i ala kerhane midir? |
Burda!
Burda bir serefsiz var,sirf o alcakla yüzgöz olup onu gündeme sokmiyim diye yazmiyorum ama cok serefsiz biri!
Dünya da simdiye kadar en cok savaslar din adi altinda yapilmis olmasina ve en cok savaslarinda insan ölmesine ragmen,alcakca bir düzüne yalan uyduruyor! Bakin sirf kudüs üzerine hic yok sa yüzlerce savas var ve yüzlerce defa halk kilictan gecirilmistir!Hacli seferler veya dinlerin yayginlasma icin izledigi katliamlari düsünürseniz;ne demek istedigimi anlarsiniz! |
Alık Beyınler!
Kafasinin icini bilinmezlikle doldurur,sikisinca ilahi güclere basvurur!
Dünyada sanki onlardan baska kimse,bilgi sahibi degildir gibi düsünür ve öyle hareket eder! Gözünün icine sokulan gercegi asla görmez,kalitsal apttalliga bürünürler! Sözüm ona,onlardan baska herkes kötüdür! Dinci akimlar katliam yaparken,bu zerzavatlar bunu kisinin psikolojisine baglar! Cünkü bunlar,mistik hikayelerle beyni aliklasmis insanlardir! |
Cırpınıs
ıcınde Oldugu Bunaltıda,bogulmakta Olan Bırı,bızlerıde Camuruna Cekmeye Calısıyor!
|
Yalan!
Yıllarca Türkıyede ınsanları,laık Devlet Statüsü Oldugu Yönünde Kandırdılar!laık Olan Bır Devlette Dıyanet ıslerı Baskanlıgının Ne ısı Var!
Bır Taraftan Mussolını Anayasasını Alıp,basma Kalıp Bır Sekılde Türkıye Anayasası Yaptılar,dıger Tarafta ıse,laıklık Yalanı Uydurdular! Sımdı Bu Zatı Muhteremlere Sorsan Türkıyenın Yüzde 99 U Müslüman Derler! Cünkü Kafa,orta Cag Kafası Felsefe ıdealıst Felsefe!suryanıyı Saymazlar,rumları Saymazlar,ermenılerı Saymazlar,alevılerı Saymazlar!vb Benzerı ıslamıyetle Baglantısı Olmayıpta Nerdeyse Nüfusun Yarısını Temsıl Edenlerı Zorla Müslüman Dıye Tanıtırlar!bu Kafalar,bu Karanlık Dünyanın Temsılcılerı;sankı Cok Normal Bır Durummus Gıbı Yansıtmaya Ve Aynı Yalanı Söylemeye Devam Ederler!bunların En Büyük Korkusu Da Toplumların Aydınlanmasıdır!bu Molla Lar Asla Halk Dostu Olmamıs Aksıne Halkı Emperyalıstler Peskes Cekmıstır! |
Surıye
Insan cok uzaga gitmeden de esasta vahsetin kimler tarafindan yapildigini görebilir!Emperyalistlerin elinde oyuncak olmus müslümanlar,bu cagda insanin insanligindan utandiracak katliamlara imza atiyorlar!Tekbir sesleri,kursun seslerine karisiyor!Biraz insan olan biri bu rezaleti gördükten sonra müslümanim bile demez!
|
Yalan!
Ylan yanlis bilgilere kanmayin,sunu untmayin ki herkes teorisin desteklemek icin tek yanli davranir!Karsitina bakarsaniz arada dogruyu ögrenebilme sansiniz var!
|
cevabimi sanirim okumamisin
cevabimi sanirim okumamisin
soruna verilen cevaba , bukadar saygili davranmani gercekten beklemiyordum. Alıntı: __CENK__´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster Hic anlayamadigim birseydir su,neden amerikanin usagi olupta cok müslüman olunur? Usak olupta,serefsiz ve onursuzca katliamlar yaparken neden kimsenin sesi cikmaz? senin icin anlasilir bir halde yine kurandan bir delil sunuyorum arkadasim ! BAKARA SURESI 174. AYET : O kimseler ki Allah'ın indirdiği kitaptan bir emri, bir hükmü gizlerler de buna karşılık değersiz bir miktar para alırlar, işte muhakkak onlardır ateş yiyenler. Karınlarında ateşten başka bir şey yoktur. Allah kıyamet gününde onlarla ne konuşur, ne de onları temizler. Onlara ancak elemli bir azap var. İnnellezîne yektumûne mâ enzelallâhu minel kitâbî ve yeşterûne bihî semenen kalîlen, ulâike mâ ye’kulûne fî butûnihim illen nâre ve lâ yukellimuhumullâhu yevmel kıyâmeti ve lâ yuzekkîhim, ve lehum azâbun elîm(elîmun). 1. inne : muhakkak 2. ellezîne : o kimseler, onlar 3. yektumûne : ketmederler, gizlerler 4. mâ : şey(ler) 5. enzele : indirdi 6. allâhu : Allah 7. min el kitâbî : kitaptan 8. ve yeşterûne : ve satıyorlar 9. bi-hi : onu 10. semenen : bedel, ücret, değer 11. kalîlen : az 12. ulâike : işte onlar 13. mâ : şey(ler) 14. ye'kulûne : yiyorlar 15. fî : içinde 16. butûni-him : (onların) karınları 17. illâ : ancak, sadece, den başka 18. en nâre : ateş 19. ve lâ yukellimu-hum(u) : ve onlarla konuşmaz 20. allâhu : Allah 21. yevme el kıyâmeti : kıyâmet günü 22. ve lâ yuzekkî-him : ve onları tezkiye etmez, temize çıkarmaz, temizlemez 23. ve lehum : ve onlar için, onlara (vardır) 24. azâbun : azap 25. elîmun : acıklı, elîm gerisini senin bilgine ve degerlendirme inanma gücüne birakiyorum. umarim seni ve beni yaradan Allah , bu kisileri de yarattiginda , bunlarin , isyankar , paragöz ve dedigin gibi emperyalizmin kullari olacagini bilmekteymis. neden bu haysiyetsizler biz müslümaniz der soruna aslinda kuran acik cevap vermekte: din sömürgeciligi , temiz insanlarin kanina girmekle beraber islerini daha kolay yürüterek , para nin kulu olmak isteginde gizlidir ! insan neden bir paraya tapar: cünki paranin her seyin üstünde oldugu düsüncesinden ! peki nasil böyle bir müslüman olunur ? = gercekleri carpitarak ! ayetlerin disarisinda , sana cevap vermek istemedim. cünki bana ayetlerin isigi yeterince isik vermekte ve yol göstermektedir ! yazarin meziyetini , yazdigi bir romanin ne kadar akici ve etkileyici olduguna bakarak degerlendirirsin ! bende Allah in yüceligini tekligini varligini, insanlari her türünü bukadar iyi taniyabiliyor olmasina yorumlamaktayim. selam ve selametle salih |
Gerızekalı Salıh
Senın Kana Susamıs Tanrıların Ve Sahtekar Muhammedın Sözde Söyledıklerı Hıkayelerı Sen Cahıllere Anlat!serefsız Olmasan Zorla Yazmazsın,yazma Manyak Adam,yada Yazacaksan Erkek Gıbı Tek Nıckle Yaz!yavsaklar Gıbı 10 Tane Nıck Kullanıyorsun!gercı Normal Bu Durum Senın Gıbıler ıcın,kendı Düsüncesıne Güvenmeyen Herkes Senın Yaptıgın Gıbı Yapıyor!
|
Hoca İsyan Etti. İslam Dinini Çarpıtılması na Anlamlı Konuşma
|
Zitat:
ellerine saglik gercek manasi ile aciklik getirmeye calismis hoca efendi, ama dini satanlarin , dine yaptiklari kötülüklerin, attiklari camurlarin, nekadar zor temizlendigini, ne yazikki burda bile görebiliyoruz. neyse hoca güzel konusmus, Allah dogru söyleyen bu hocalarin yardimcisi olsun ! selametle |
Alcaklar Toplulugu Ve Yalakaları!
Salıh Alcagı!sana Defalarca Söyledıgım Halde Neden Serefsızce Yazıyorsun!?yazma,senın Gıbı Kelle Avcıları Ve Müslümanlar Bana Yazmasın!
|
Off ne komik, su reaksiyonlara ve duygu hezeyanı patlamasina guldum. Bir rahat olun. Babaniz vefat etse oraya buraya bu kadar hakaret yagdirmazsiniz isyan etmezsiniz. Olay yine Islam'a baglanmis.
|
Yalaka,yandas ve yavsaklara!
Zitat:
|
Kendine ve oldugundan suphe duydugumuz serefine hakaret etmeye utanmiyor musun?
|
Yavsak!
Zitat:
|
Zitat:
|
:))))))
Zitat:
Sende kanimca kavram kargasasida var,yoksa sillik demezdin?Gerci sirf yazmis olmak icin yazdigindan sacmalaman normal! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:54 Uhr. |