Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Demo Köln (http://localhost/forum/showthread.php?t=12101)

manbee 24.05.2014 17:25

Demo Köln

erste bilder von ntv

wer ist dieser typ auf den gelben fahnen?

24.05.2014 17:27

Es ist doch klar dass zu solch einer Demo Menschen aus allen Teilen der türkischen Bevölkerung hinkommen! Dieser Typ ist der geheime Verhandlungspartner des als despoten und rückstichtslos bekannten Tyrannen Erdogan's bekannt!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085042)
erste bilder von ntv

manbee 24.05.2014 17:35

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085044)
Es ist doch klar dass zu solch einer Demo Menschen aus allen Teilen der türkischen Bevölkerung hinkommen! Dieser Typ ist der geheime Verhandlungspartner des als despoten und rückstichtslos bekannten Tyrannen Erdogan's bekannt!

das ist aber wenig logisch. wenns partner wären würden doch dessen anhänger nicht gegen erdogan protestieren.

24.05.2014 20:32

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085042)
erste bilder von ntv

manbee'nin amacı Alevileri terörist olarak göstermek. Bu resme bakanları "Bakın Aleviler aslında PKK'li, Abdullah Öcalan'ın posterisini taşımazlardı yoksa!" diyerek kandırmak. Tayyip'ten yalnızca Aleviler değil, herkes tiksinir oldu. Türkiye toplumunun yarısından fazlası Tayyip'ten ve partisinden tiksinmiş durumda.

Tayyip'in emriyle istihbarat ajanlarının PKK'lilerle görüştüğünden, ne tür pazarlıklara giriştiklerinden nedense hiç bahsetmiyor manbee ve türevleri.

_DaNiMoR_ 24.05.2014 23:16

Yav He He Başbakan kötü ankadik bozuk plak gibisin

Zitat:

Zitat von penalti (Beitrag 2085049)

manbee'nin amacı Alevileri terörist olarak göstermek. Bu resme bakanları "Bakın Aleviler aslında PKK'li, Abdullah Öcalan'ın posterisini taşımazlardı yoksa!" diyerek kandırmak. Tayyip'ten yalnızca Aleviler değil, herkes tiksinir oldu. Türkiye toplumunun yarısından fazlası Tayyip'ten ve partisinden tiksinmiş durumda.

Tayyip'in emriyle istihbarat ajanlarının PKK'lilerle görüştüğünden, ne tür pazarlıklara giriştiklerinden nedense hiç bahsetmiyor manbee ve türevleri.

24.05.2014 23:20

Hic bir sey anlamamissin sen! Malesef!

Zitat:

Zitat von _DaNiMoR_ (Beitrag 2085063)
Yav He He Başbakan kötü ankadik bozuk plak gibisin

_DaNiMoR_ 24.05.2014 23:29

Eee sonuç olarak sen anladinda ne oldu

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085064)
Hic bir sey anlamamissin sen! Malesef!

manbee 25.05.2014 13:08

Zitat:

Zitat von penalti (Beitrag 2085049)

bu resmi ben yayinlamadim.
ntv'nin ilk piyasaya verdigi resmi paylastim.

simdi sen ntv'nin alevileri terörist olarak göstermek istediginimi iddia ediyorsun?

bak hepinizi cok düsündürmesi gereken bir sey daha var. bir kisim alman medyasi 30.000 protestocu gelmis diyor. baska bir kisim 40.000 protestocu vardi diyor. ulusal kanal ve halk tv 70.000 protestocu vardi diyor. hicbiri bu toplulugu ispat edebilecek resim gösteremiyor.

tüm avrupadan bedava insanlar tasinarak kalabalik göstermeye calistiklari halde bunu beceremediler. bu otobüslerin paralarini kim ve hangi devlet ödedigini arastirmanizi tavsiye ederim. ;)

__CENK__ 25.05.2014 14:54

sacmalamakta kültür katagorisine girer!

Iste demokrasi ve baska düsünceler saygidir bu!Herkes senin gibi düsünmek zorunda degil,ben tc.devletine terörist diyorum,bir baskasi pkk ya ve bütün gericilerde alevi ve sosyalistlere,koministler terörist diyor!Terörist kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar ki?
Bol keseden atiyorlar,sirf kanemici sömürü düzeni,kendini elestiren herseye terörist dedi diye,bu aptal kafalarda öyle biliyor......

__CENK__ 25.05.2014 15:02

Menbaa isimli zata!

Avrupa genelinde,sosyal ve kültürel etkinlik adi altinda en cok para alanlar,malesef ki seriatci derneklerdir!Bilmiyorsan ögren!Nrw de yapilan caminin parasini kim veriyor biliyormusun?Yada diger camilerin....Serefsizlik sizin ruhunuzda var,burda binlerce insani dolandirip ortadan kaybolan bu yesil sermaye ne oldu?Sen bir mercimek davasi var bilirmisin?Yada fidil?Yada deniz feneri?Bu paralar genelde avrupadan gelmistir....Cok büyük bir avm zincirinin esas sahibinin yesil sermaye oldugunu biliyormuydun?Hic parasi olmayan,fettullah gülenin oturdugu ciftligin fiyatini biliyormusun?Okullari nasil yaptigini mesela!"HIRSIZ,HERKESI HIRSIZ ZANNEDERMIS"Sizinkisi o hesap.........

manbee 25.05.2014 19:30

bunlari ben demiyorum. handelsblatt cok güzel bir tespitte bulunmus:

"Während auf der rechten Rheinseite Kölns die Erdogan-Anhänger ihren Premier feiern, demonstrieren auf der andere Seite des Flusses nach Angaben der Polizei mehr als 30.000 Menschen gegen den türkischen Ministerpräsidenten. Mit etwa 300 Reisebussen sind Erdogan-Gegner aus ganz Europa nach Köln gereist. Der Protest eint auch vermeintliche Erzfeinde. Kemalisten schwenken friedlich ihre Fahnen neben jenen von Kurden, Armeniern und PKK-Sympathisanten. Wann immer der Name Erdogan fällt, hagelt es Buh-Rufe. Hier ist er der Feind, ein 'Diktator', ein 'Mörder'."

__CENK__ 25.05.2014 19:38

Aziz nesin haklidir!

Aziz Nesin haklidirama eksik söylemis?Bu vaybee de gördügüm kadariyla,türklerin yüzde 99,9 aptaldir!

manbee 25.05.2014 20:04

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085137)
Aziz Nesin haklidirama eksik söylemis?Bu vaybee de gördügüm kadariyla,türklerin yüzde 99,9 aptaldir!

alman medyasinin yazdiklarina cevap veremeyince senin düsüncenden olmayana hakaret ediyorsun.

vaybee bu kadar aptalsa niye hala buradasin. begenmeyen gider, kimse seni zorla burada tutmuyor.

ama bunu iyi bilki acizligini küfürlerle örtemezsin.

25.05.2014 21:49

o kadar da degil burda seviyeli ve degerli insanlar da var. %70'i hala uygundur

Zitat:

__CENK__ 25.05.2014 23:43

Acizlik

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085146)
alman medyasinin yazdiklarina cevap veremeyince senin düsüncenden olmayana hakaret ediyorsun.

vaybee bu kadar aptalsa niye hala buradasin. begenmeyen gider, kimse seni zorla burada tutmuyor.

ama bunu iyi bilki acizligini küfürlerle örtemezsin.

Nedir acizlik,güclünün yaninda olup gücsüzü ezmek mi?Acizlik nedir gercekten;dogrulari carpitip kendini hakli göstermeye calismak mi?
Senin bahsettigin her neyse,sen avrupada yasiyorsan eger,demokratik kurumlarin,yaptiklari etkinlik cercevesinde kültür bakanligi veya sehir belediyesinden yardim alinir...Ayrica ben o kadar yürüyüs,protestoya katildim,tutulan otobüslerin parasini otobüse binenlerin ödedigini biliyor ve yasiyorum,ne alaka bu simdi?
Sende benim sorularima cevap vermedin?
Alcaklik;durum bildirmedir!Serefsizlik;bir insanin karakter ölcüsü bildirimidir vb.Bunlar ne zamandan beri küfür oldu?Salihin ilk yazisini okudun mu sen?Orda gercekten ne var biliyormusun?Bunu bile bile sende onunla ayni seviyeye düsüyorsun!Erdoganin toplanti yaptigi salonun parasini kim ödedi?Insanlar oraya nasil ve hangi araclarla geldi?Bir basbakan,kendi ülkesinde yiginla problem varken,neden bu toplantiya katildi ve bu 300 özel güvenlik masrafida dahil,geri kalan masraflari kim ödedi?Bunlarida yaziyor mu gazeteler?

26.05.2014 00:08

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085111)
bu resmi ben yayinlamadim.
ntv'nin ilk piyasaya verdigi resmi paylastim.

simdi sen ntv'nin alevileri terörist olarak göstermek istediginimi iddia ediyorsun?
(...)

AKP'nin emrindeki bütün TV kanalları (Alo Fatih olayını biliyorsunuz, yukarıdan nasıl bir baskı yapıldığını medya çalışanlarına), AKP'nin borazanı gibidir. Tayyip Erdoğan'ın Suriye politikası iflas etti, Kürtler üzerinde de artık dikiş tutturamayacağını anlayınca, yeni düşman arayışına girdi.

Öyle ya; düşman olmazsa AKP kimi kandırabilir ki? Herkes "hak, adalet, ekmek, iş güvenliği, taşeron yasaklansın, kadrolu güvenceli iş, hırsızlar tutuklansın, demokrasi, parasız eğitim, güvenli gelecek, çevre katliamının son bulmasını, ayakkabı kutularının hesabını, Bilal oğlan milyon dolarları o gencecik yaşında nasıl kazandı, bilmek...isteriz!" diye bağırırsa n'olacak?

AKP böyle isteklerin olmaması için ortalığı sürekli terörize ediyor, gündem saptırıyor bu yüzden. Partinin tepesindekiler kendi kişisel çıkarlarını, sanki milletin çıkarıymış gibi yansıtıyorlar basın aracılığıyla. Bunun için çeşitli kurnazlıklar da yapıyor tabi. Örneğin, halkı bölmek için yalanlar üretiyorlar, halkın arasına kendi soktukları provokatörlere molotof kokteyli attıran da, Gezi eylemlerinde de gördüğümüz gibi sapanla taş atan da kendileri. Geçtiğimiz 1 Mayıs'ta olduğu gibi sivil giyimli, sırt çantalı ve beyzbol sopalı sivil provakatörleri sokuyorlar devreye ki, halkımıza "bak polise taş atıyorlar, molotof atıyorlar, etrafı yakıp yıkıyorlar, yasaklamayalım da n'apalım?" diyerek tepki gösteren halkı itibarsızlaştırmak, polis şiddetini, polisin kurşun sıkmasını doğru bir şeymiş gibi göstermek istiyor. Bu da yetmezse, tepki gösteren insanları "Ermeni uşağı, İsrail uşağı, dış güçlerin maşası,..." gibi hakaretlerle, aşağılayıcı ifadelerle yaftalıyorlar. Osmanlı kurnazlığıdır, oyunudur bu!

AKP gibi partilerin beslenmesi için mutlaka düşmana gereksinimleri vardır. Her toplumsal tepkide 'dış güçler' (gerçi AKP'nin kendisi aslında dış güçlerin ürünüdür bana göre, yoksa şimdiye çoktan indirirlerdi işlerine gelmese) palavrası artık kabak tadı verdi.

Alevileri açılım, saçılım gibi süslü sözcüklerle kandıramayan AKP, onları Sünni yurttaşlarımıza düşman olarak hedef gösteriyor. Halbuki Sünni yurttaşlarımızın bu oyunların farkında olmaları gerekir. Alevilerin Sünnilerle hiçbir dertleri olmamıştır. AKP ve türevi sağcı partiler, Sünni yurttaşlarımızı kendi kontrolünde tutmak istiyor. Oysa kendi çıkarları gerektiğinde Sünni yurttaşlarımızı da anında zorbaca saldırılarla ezmeye çalışan AKP'dir. Soma halkının gösterdiği tepkide başına gelenleri hepimiz biliyoruz.

manbee 26.05.2014 08:56

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085165)
Nedir acizlik,güclünün yaninda olup gücsüzü ezmek mi?Acizlik nedir gercekten;dogrulari carpitip kendini hakli göstermeye calismak mi?
Senin bahsettigin her neyse,sen avrupada yasiyorsan eger,demokratik kurumlarin,yaptiklari etkinlik cercevesinde kültür bakanligi veya sehir belediyesinden yardim alinir...Ayrica ben o kadar yürüyüs,protestoya katildim,tutulan otobüslerin parasini otobüse binenlerin ödedigini biliyor ve yasiyorum,ne alaka bu simdi?
Sende benim sorularima cevap vermedin?
Alcaklik;durum bildirmedir!Serefsizlik;bir insanin karakter ölcüsü bildirimidir vb.Bunlar ne zamandan beri küfür oldu?Salihin ilk yazisini okudun mu sen?Orda gercekten ne var biliyormusun?Bunu bile bile sende onunla ayni seviyeye düsüyorsun!Erdoganin toplanti yaptigi salonun parasini kim ödedi?Insanlar oraya nasil ve hangi araclarla geldi?Bir basbakan,kendi ülkesinde yiginla problem varken,neden bu toplantiya katildi ve bu 300 özel güvenlik masrafida dahil,geri kalan masraflari kim ödedi?Bunlarida yaziyor mu gazeteler?

küfür etmek sana göre normal olabilir. bircok insan icin acizligin göstergesidir.

yine diyorum bir kisim sürekli küfür ederken diger kisim sukünetli davranip onlarin seviyesine inmiyor.

manbee 26.05.2014 08:57

Zitat:

Zitat von penalti (Beitrag 2085167)

AKP'nin emrindeki bütün TV kanalları (Alo Fatih olayını biliyorsunuz, yukarıdan nasıl bir baskı yapıldığını medya çalışanlarına), AKP'nin borazanı gibidir. Tayyip Erdoğan'ın Suriye politikası iflas etti, Kürtler üzerinde de artık dikiş tutturamayacağını anlayınca, yeni düşman arayışına girdi.

Öyle ya; düşman olmazsa AKP kimi kandırabilir ki? Herkes "hak, adalet, ekmek, iş güvenliği, taşeron yasaklansın, kadrolu güvenceli iş, hırsızlar tutuklansın, demokrasi, parasız eğitim, güvenli gelecek, çevre katliamının son bulmasını, ayakkabı kutularının hesabını, Bilal oğlan milyon dolarları o gencecik yaşında nasıl kazandı, bilmek...isteriz!" diye bağırırsa n'olacak?

AKP böyle isteklerin olmaması için ortalığı sürekli terörize ediyor, gündem saptırıyor bu yüzden. Partinin tepesindekiler kendi kişisel çıkarlarını, sanki milletin çıkarıymış gibi yansıtıyorlar basın aracılığıyla. Bunun için çeşitli kurnazlıklar da yapıyor tabi. Örneğin, halkı bölmek için yalanlar üretiyorlar, halkın arasına kendi soktukları provokatörlere molotof kokteyli attıran da, Gezi eylemlerinde de gördüğümüz gibi sapanla taş atan da kendileri. Geçtiğimiz 1 Mayıs'ta olduğu gibi sivil giyimli, sırt çantalı ve beyzbol sopalı sivil provakatörleri sokuyorlar devreye ki, halkımıza "bak polise taş atıyorlar, molotof atıyorlar, etrafı yakıp yıkıyorlar, yasaklamayalım da n'apalım?" diyerek tepki gösteren halkı itibarsızlaştırmak, polis şiddetini, polisin kurşun sıkmasını doğru bir şeymiş gibi göstermek istiyor. Bu da yetmezse, tepki gösteren insanları "Ermeni uşağı, İsrail uşağı, dış güçlerin maşası,..." gibi hakaretlerle, aşağılayıcı ifadelerle yaftalıyorlar. Osmanlı kurnazlığıdır, oyunudur bu!

AKP gibi partilerin beslenmesi için mutlaka düşmana gereksinimleri vardır. Her toplumsal tepkide 'dış güçler' (gerçi AKP'nin kendisi aslında dış güçlerin ürünüdür bana göre, yoksa şimdiye çoktan indirirlerdi işlerine gelmese) palavrası artık kabak tadı verdi.

Alevileri açılım, saçılım gibi süslü sözcüklerle kandıramayan AKP, onları Sünni yurttaşlarımıza düşman olarak hedef gösteriyor. Halbuki Sünni yurttaşlarımızın bu oyunların farkında olmaları gerekir. Alevilerin Sünnilerle hiçbir dertleri olmamıştır. AKP ve türevi sağcı partiler, Sünni yurttaşlarımızı kendi kontrolünde tutmak istiyor. Oysa kendi çıkarları gerektiğinde Sünni yurttaşlarımızı da anında zorbaca saldırılarla ezmeye çalışan AKP'dir. Soma halkının gösterdiği tepkide başına gelenleri hepimiz biliyoruz.

sen AK Partiyle kafayi bozmussun.

bu haberler ntv ve handelsblatt tarafindan yayinlanmis. sen hala akp diyorsun.

__CENK__ 26.05.2014 11:38

Buna cok güldüm:))))))))

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085171)
küfür etmek sana göre normal olabilir. bircok insan icin acizligin göstergesidir.

yine diyorum bir kisim sürekli küfür ederken diger kisim sukünetli davranip onlarin seviyesine inmiyor.

Bu sizin ne kadar sahtekar oldugunuzun göstergesidir!
Ya bu bahsettigin bir tarafta ekran arkasi delikanliligi yapiyor,milleti kursun manyagi yapmakla tehtid ediyor ve bunlar sükünetini koruyor öyle mi?:)))))
Bozacinin sahidi siraci:)))))))))

26.05.2014 11:41

Daha dur sen manbee'yle yeni tanisiyorsun anlasilan. O'nda daha ne marifetler var :D

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085206)
Ya bu bahsettigin bir tarafta ekran arkasi delikanliligi yapiyor,milleti kursun manyagi yapmakla tehtid ediyor ve bunlar sükünetini koruyor öyle mi?:)))))

manbee 26.05.2014 11:50

Zitat:

salihin milleti kursunla tehdit ettigini görürsem onuda kinamasini bilirim.

su an senin küfürlerini görüyorum. dogal olarak seni kiniyorum.

sahsima gelince sen bana hakaret ve iftira attigin halde hicbir sekilde senin seviyene inmeden cevap veriyorum. ama sen israrla hakaretlerine devam ediyorsun.

bununda yorumunu okuyanlar gayet iyi yapiyordur.

26.05.2014 11:58

Ne seviye ne seviye ama! Frau Aurum ve Frau Rotzlöffel'de öyle diyordu!
:D
gülmekten basim döndü be! Allah'ta seni güldürsün manbee :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085210)

sahsima gelince sen bana hakaret ve iftira attigin halde hicbir sekilde senin seviyene inmeden cevap veriyorum. ama sen israrla hakaretlerine devam ediyorsun.

1978salih 26.05.2014 14:38

Eger PKK nin aldigi harclari ve Eroin kacakciligindan elde ettikleri paralari saymazsak !

Seriatci dernekler derken, Kiliseyi veya Vatikan i kastediyorsan haklisin !

Avrupada PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE YAPILAN YARDIMI HIC BASKA BIR ÖRGÜT VEYA KURULUS ALMAMISTIR !!

Birde ,IMO nun BIP verilerini yayinlayip burda ALMANYA TR DEN neden korkacakmis , sorusunu sorabilecek kadar cahil oldugunu bu sorusuyla kanitlamistir !!

KORKAR , AVRUPA BIRLIGINE GIRMEMIZIN NEDEN ISTENMEMESININ SEBEBI NEDIR IMO??

1:MÜSLÜMAN BIR ÜLKE ??? HAYIR BENIM ÜLKEM DINSIZDIR !!
INSANLARI ARASINDA BENIM GIBI KÖTÜ MÜSLÜMAN SIZIN GIBI IYI DINSIZLER MEVCUTTUR !!

2: TR NIN NÜFUSU AB DEKI SANDELYE LERI BELIRLEYECEK KADAR COK !

3: EVET AVRUPA NIN 1453 1453 1453 1453 1453 DEN BERI BIR ACISI VARDIR !!

ONUN ACISINI ASLINDA HER ALANDA CIKARTMAKTADIRLAR !!

BAZAN PKK YI KULLANIRLAR ; CAHIL KÜRT KARDESLERIMI DAGA CEKERLER !!ELLERINE SILAH VERIRLER ; KARDESINE KURSUN ATTIRIRLAR !!

ÖCALANIN AILESINI HALA BESLERLER !!

4: TÜRKIYE NIN DEGIL AMA TÜRK HALKININ TOPLUMUNUN MILLETININ GÜCÜNÜ BÜTÜN DÜNYA ZAMANINDA HISSETMISTI:::

5: AMA BURDAKI BAZI KOMIK ; MASKELI ; PKK LI OLUP, TÜRKIYENIN BÖLÜNMESINI ; ISTEYEN O KADAR YAVSAKLAR VARKI !!

MERAK EDIYORUM BU YAVSAKLAR BENIM DILIMI NEDEN BUKADAR IYI KULLANIYOR DIYE :

CEVABINI DA VEREYIM:

TÜRKIYE YI DISARDAN BÖLEMEYEN SEREFSIZLERIN ; YEGANA YOLU ; ICERDEN YAPMIS OLDUKLARI BÖLÜCÜLÜKTÜR !!

KIMSE OYUNA GELMESIN !!!

PKK- TERRÖR ÖRGÜTÜDÜR ; !!

PKK- KARDESI KARDESE ESIR EDEN DIR !!

PKK- DIS GÜCLERIN KUKLASIDIR !!

AMA TÜRK DEVLETI ; MILLETI O TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YERINE ; PARLEMENTOYU TERCIH EDEN KÜRT EVLATLARINI SECILME VE SECME HAKKINI YINE KORUDU !!

BIR KISI DE ASLINDA AKP NIN TÜRKIYENIN %50 SI TARAFINDAN SEVILMEDIGINI ; VE ISTENMEDIGINI SÖYLEMIS !!

SU HESABA BIR BAK:

AKP %50 SEVILMIYOR

CHP % 75 SEVILMIYOR

MHP % 85 SEVILMIYOR

BDP % 96 SEVILMIYOR !!!!!!

BUNA GÖRE BAN

CENK sen apta

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085115)
Avrupa genelinde,sosyal ve kültürel etkinlik adi altinda en cok para alanlar,malesef ki seriatci derneklerdir!Bilmiyorsan ögren!Nrw de yapilan caminin parasini kim veriyor biliyormusun?Yada diger camilerin....Serefsizlik sizin ruhunuzda var,burda binlerce insani dolandirip ortadan kaybolan bu yesil sermaye ne oldu?Sen bir mercimek davasi var bilirmisin?Yada fidil?Yada deniz feneri?Bu paralar genelde avrupadan gelmistir....Cok büyük bir avm zincirinin esas sahibinin yesil sermaye oldugunu biliyormuydun?Hic parasi olmayan,fettullah gülenin oturdugu ciftligin fiyatini biliyormusun?Okullari nasil yaptigini mesela!"HIRSIZ,HERKESI HIRSIZ ZANNEDERMIS"Sizinkisi o hesap.........

1978salih 26.05.2014 14:45

Zitat:

BAK COCUK !!!

EKRAN ARKASI KABADAYI ;RESMINI BURAYA KOYMAZ !!!

OLDUMU ???

KIMSEYI KURSUN MANYAGI YAPACAK BIR DÜSÜNCEYE SAHIP DEGILIM !!

HER ZAMAN HÜR DÜSÜNCE VE BARIS ISTEDIM RABBIMDEN !! BILHASSA SIZIN ICIN DE!!

PKK TERÖR ÖRGÜTÜYLE KIYASLAMA BENI !!
BEN TAS ARKASINA VEYA EKRAN ARKASINA SAKLANSAMDA ; RESIM OLRAK KARSINDAYIM !

ERKEK ADAMIN RESMIDE CISMIDE ORTADA OLUR !!

RESMIMI GÖRDÜN ; ISTERSEN CISMIMLEDE TANISABILIRSIN !!

1978salih 26.05.2014 14:47

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085165)

BUNA ACIZLIK DEMEZLER ; BU SAYDIKLARINA SEREFSIZLIK DENIR !!

1978salih 26.05.2014 14:49

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085212)
Ne seviye ne seviye ama! Frau Aurum ve Frau Rotzlöffel'de öyle diyordu!
:D
gülmekten basim döndü be! Allah'ta seni güldürsün manbee :D

ASK SEHIDI

SENIN DE YEZID ILE IS BIRLIKCILIGINE BASLAYACAGINA ; ASLA INANMAZDIM !!

O KULLANDIGIN NICKINDEN BILE UTANMIYORSUN !!

KIBIR BIZLERDE BULUNSAYDI ; SIZLER GIBI OLURDUK !!

YETIS YA ALI ; SANA KÜFÜR EDENLERLE CANLAR BIR YOLDA !!

1978salih 26.05.2014 14:58

Zitat:

DEMEKKI KANINDA 0.01 DE OLSA TÜRKLÜK VAR !!

EGER BENIM KANIMDA 0.01 SENIN 99,9 NA SAHIP OLDUGUN KANDAN OLSAYDI ,

KENDIMI INTIHAR EDERDIM !!

BURDA SANA TÜRKÜM DIYEBILEN HERKEZ AGZIYIN PAYINI VERIRDI !!

AMA GÖRÜYORSUN KI ; ERMENI YEZID RUM RUS ; NEKADAR TÜRK DÜSMANI VAR !!

AMA GÖRÜYORSUN KI BIR TÜRKLE BILE, ONURLU BIR SEKILDE BAS EDEBILECEK KADAR,
YÜREGINIZ YOK !!

ANCA KÜFÜR; BEL ALTI ATISMALAR, YALAN !!

HADI EVLADIM HADIII !!!

TÜRKIYEDEN KORKMANIZA GEREK YOK !!

BELKI TR DE KI HÜKÜMETLER SIZLERE HAKSIZLIK YAPMISTIR !!

AMA TÜRK HALKINA HAKSIZ DIYENIN : SEREFINDEN HAYSIYETINDEN VE IMANINDAN SÜPHE EDERIM !!

ZATEN COGUNUZDA IMAN YOK !!

ONUN ICIN SIZIN NE ICIN BURDA OLDUGUNUZU MILLET ANLASIN DIYE BURDA YAZILARIMI YAZIYORUM!!!

INSANLAR SIZLERIN NE MAL OLDUGUNU GÖRSÜNLER !!

26.05.2014 15:39

Salih kocum, benim seninle alip veremedigim bir sey yok.
Benim derdim manbee'nin yalanlarini okuyup gülmek. Yoksa kim aleviymis kim alevi degilmis kimin umrunda artik. Yani benim umrumda degil. Cok güzel bir söz söyledin sen. Bende aleyiyim demistim. Bende aleviyim, ama ateist degilim, müslümanim ama mukallid degilim, Türküm, hatta Af$ar kökenliyim, ama irkci degilim, insanim. Senin fikirlerini karsi ciksam bile sana saygi da kusur etmedim. Ülkesini ve kayitsiz sartsiz ayrim yapmadan ülkesinin insanlarini seven birisiyim, ama milliyetcilik bana göre degil galiba. Alt kimlikler üst kimlikler berlirlenmedigi sürece..
Bilmem anlatabiliyormuyum?

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085219)
ASK SEHIDI

SENIN DE YEZID ILE IS BIRLIKCILIGINE BASLAYACAGINA ; ASLA INANMAZDIM !!

O KULLANDIGIN NICKINDEN BILE UTANMIYORSUN !!

KIBIR BIZLERDE BULUNSAYDI ; SIZLER GIBI OLURDUK !!

YETIS YA ALI ; SANA KÜFÜR EDENLERLE CANLAR BIR YOLDA !!

__CENK__ 26.05.2014 15:53

Küfür!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085210)

Ya bu köylülerin abarti kültürüne hayranim dogrusu!
Birde yag gibi üste cikmaya calismazlar mi?
10 soru sorarsin,cevap veremezler,sonrada spakülatif bir tarzda sizi hirsiz cikarirlar!Ne seviye ne seviye,yalakalik yapmakta bir numarasin,baska bir seviyeni göremedik malesef!

__CENK__ 26.05.2014 16:03

01 kan!

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2085220)
DEMEKKI KANINDA 0.01 DE OLSA TÜRKLÜK VAR !!

EGER BENIM KANIMDA 0.01 SENIN 99,9 NA SAHIP OLDUGUN KANDAN OLSAYDI ,

KENDIMI INTIHAR EDERDIM !!

BURDA SANA TÜRKÜM DIYEBILEN HERKEZ AGZIYIN PAYINI VERIRDI !!

AMA GÖRÜYORSUN KI ; ERMENI YEZID RUM RUS ; NEKADAR TÜRK DÜSMANI VAR !!

AMA GÖRÜYORSUN KI BIR TÜRKLE BILE, ONURLU BIR SEKILDE BAS EDEBILECEK KADAR,
YÜREGINIZ YOK !!

ANCA KÜFÜR; BEL ALTI ATISMALAR, YALAN !!

HADI EVLADIM HADIII !!!

TÜRKIYEDEN KORKMANIZA GEREK YOK !!

BELKI TR DE KI HÜKÜMETLER SIZLERE HAKSIZLIK YAPMISTIR !!

AMA TÜRK HALKINA HAKSIZ DIYENIN : SEREFINDEN HAYSIYETINDEN VE IMANINDAN SÜPHE EDERIM !!

ZATEN COGUNUZDA IMAN YOK !!

ONUN ICIN SIZIN NE ICIN BURDA OLDUGUNUZU MILLET ANLASIN DIYE BURDA YAZILARIMI YAZIYORUM!!!

INSANLAR SIZLERIN NE MAL OLDUGUNU GÖRSÜNLER !!

Senin ne mal oldugun belli oldu zaten,fazla ugrasma!Fasist kelle avcisi bir zihniyete sahipsin,ayni zamanda sahtekarlik yapip kendini alevi diye yutturmaya calisan lümpenin tekisin!
Sen siyasi kavramlari bir birine karistirdigin icin;dogal olarak isin icinden cikamiyor,oraya buraya saldiriyorsun!Benim bildigim kan A,B,AB ve SIFIR diye ayrilir,birde negatif pozitif var...Yani Türk kani,alman kani diye irkci bir kan yok malesef..Buda senin aldigin irkci felsefenin ürünü!
Inanmak,illahi bilinmez ruhani seylere tapmak degildir!
Senin su türkiyeden korkmaniza gerek yok sözünden birsey cikaramadim!Herseyi türkle baslayip türkle bitirmenden senin ne mal oldugun belli....
Biz ne icin burdaymisiz?Yada burdayiz diye rahat yalan mi söyleyemiyorsunuz?Neymis bu mesele,imali konusunca cok mu akilli oluyorsun yani?
Ben,senin gibi bos insanlari cok gördüm!

manbee 26.05.2014 16:04

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085224)
Ya bu köylülerin abarti kültürüne hayranim dogrusu!
Birde yag gibi üste cikmaya calismazlar mi?
10 soru sorarsin,cevap veremezler,sonrada spakülatif bir tarzda sizi hirsiz cikarirlar!Ne seviye ne seviye,yalakalik yapmakta bir numarasin,baska bir seviyeni göremedik malesef!

illaki gruplastirip bu grubu asagilama cabasindasin.

anlasilan köylüleri sevmedigin gibi köylü demeyi kötü birsey olarak algiliyorsun.

ben baskalari gibi hakaretlere ve yanlislara göz yuman biri degilim. etrafinda dolasipta senin küfürlerine göz yumanlarla sohbetini sürdür. ama benimle konustukca bilki dogrulari söyleyecegim.

__CENK__ 26.05.2014 16:19

Gruplasma

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085228)
illaki gruplastirip bu grubu asagilama cabasindasin.

anlasilan köylüleri sevmedigin gibi köylü demeyi kötü birsey olarak algiliyorsun.

ben baskalari gibi hakaretlere ve yanlislara göz yuman biri degilim. etrafinda dolasipta senin küfürlerine göz yumanlarla sohbetini sürdür. ama benimle konustukca bilki dogrulari söyleyecegim.

Ya senin genel kültürün gercekten cok zayif!
Köylüler abartarak konusmasini sever ve türlü türlü masallar üretir,bir seyi o kadar abartirki boyu 160cm olan biri anlatimlarda 2 metre olur!
Bundan dolayi köylüsün!
Bende senin sahtekar yüzünü her seferinde aynada yansiticam.....

manbee 26.05.2014 16:49

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085232)
Ya senin genel kültürün gercekten cok zayif!
Köylüler abartarak konusmasini sever ve türlü türlü masallar üretir,bir seyi o kadar abartirki boyu 160cm olan biri anlatimlarda 2 metre olur!
Bundan dolayi köylüsün!
Bende senin sahtekar yüzünü her seferinde aynada yansiticam.....

köylüler abartarak konusmayi sever ve türlü türlü masal üretir ne anlama geliyor?

ben köylününde sehirlininde birbirinden üstün olmadigini biliyorum. köylüde sehirlide benim gözümde türlü türlü masal üreten insan degil.

genel kültür dedigin köylüleri asagilamaksa haklisin, bende öyle kültür yok. ama sende olan genel kültürü bizzat sahit olduk. sende kalsin senin kültür anlayisin.

__CENK__ 26.05.2014 17:07

Evet!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085235)
köylüler abartarak konusmayi sever ve türlü türlü masal üretir ne anlama geliyor?

ben köylününde sehirlininde birbirinden üstün olmadigini biliyorum. köylüde sehirlide benim gözümde türlü türlü masal üreten insan degil.

genel kültür dedigin köylüleri asagilamaksa haklisin, bende öyle kültür yok. ama sende olan genel kültürü bizzat sahit olduk. sende kalsin senin kültür anlayisin.

Sen ister kabul et ister etme!Köylü kültürü geri bir kültürdür!
Sen ister kabul et ister kabul etme!Gericiligin ilk örgütlendigi yerlerdir köylüler!
Ben köylü kültürünün abartan geri yönlerine karsiyim,modernlesememesinin esas nedenide senin önderlerindir!

manbee 26.05.2014 18:51

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085240)
Sen ister kabul et ister etme!Köylü kültürü geri bir kültürdür!
Sen ister kabul et ister kabul etme!Gericiligin ilk örgütlendigi yerlerdir köylüler!
Ben köylü kültürünün abartan geri yönlerine karsiyim,modernlesememesinin esas nedenide senin önderlerindir!

aferin ilk defa sahsima hakaret etmeden birsey paylasabildin.

bak sana bile bunu ögretebildigime sevindim.

bi adim daha ileri gidip toplumlara (köylü/sehirli) hakaret etmezsen burada insan gibi her konuyu tartisabiliriz.

__CENK__ 26.05.2014 19:10

Aferin!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085251)
aferin ilk defa sahsima hakaret etmeden birsey paylasabildin.

bak sana bile bunu ögretebildigime sevindim.

bi adim daha ileri gidip toplumlara (köylü/sehirli) hakaret etmezsen burada insan gibi her konuyu tartisabiliriz.

Bizim atalarimiz aferin kelimesini essekler icin kullanir!
Hem sen kimsin ki,benim yazdiklarimdan,tarzimdan dolayi elestireceksin?Seni insan yerine koyan mi var burda!
genel kültürün zayifti,sana ders verdim sadece!

manbee 26.05.2014 19:19

Zitat:

Zitat von __CENK__ (Beitrag 2085258)
Bizim atalarimiz aferin kelimesini essekler icin kullanir!
Hem sen kimsin ki,benim yazdiklarimdan,tarzimdan dolayi elestireceksin?Seni insan yerine koyan mi var burda!
genel kültürün zayifti,sana ders verdim sadece!

köylülere hakareti genel kültür bilgisi olarak bilen bilene daha ne diyeyim.

senin genel kültürü yüksek atalarin eseklerle konusup aferin demis olabilir ama onlar beni baglamaz.

birsey ögrendigin ve sözümü dinledigin icin sana aferin dedim.

__CENK__ 26.05.2014 19:56

:))))))))

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085268)
köylülere hakareti genel kültür bilgisi olarak bilen bilene daha ne diyeyim.

senin genel kültürü yüksek atalarin eseklerle konusup aferin demis olabilir ama onlar beni baglamaz.

birsey ögrendigin ve sözümü dinledigin icin sana aferin dedim.

Sen ya aptalsin yada aptallari oynuyorsun?
Baksana o kadar pislik kustun burda,alcak birini savundun bir de sahtekarca,simdi kalkip aga-babalarin gibi demogoji yapiyorsun!
Sen ve senin gibiler,benim gibi düsünen insanlardan hep korkmussunuzdur!
Sözde kelime oyunu yaparak yazman,aptalca baskalarinin yazdiklarini savunmak icin carpitman demektir!
Aciyorum sizin gibi zavallilara ben!

26.05.2014 20:42

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085173)
sen AK Partiyle kafayi bozmussun.

bu haberler ntv ve handelsblatt tarafindan yayinlanmis. sen hala akp diyorsun.

İktidarda AKP değil de, CHP ya da başka bir parti olsaydı ve aynı şeyleri yapsaydı, ben onları da eleştirirdim. Yazdıklarımın yanlış olmasını isterdim ama ne yazık ki beni yanıltacak bir politika yürütmüyor AKP!

manbee 27.05.2014 08:15

Zitat:

Zitat von penalti (Beitrag 2085291)
İktidarda AKP değil de, CHP ya da başka bir parti olsaydı ve aynı şeyleri yapsaydı, ben onları da eleştirirdim. Yazdıklarımın yanlış olmasını isterdim ama ne yazık ki beni yanıltacak bir politika yürütmüyor AKP!

sana kimse elestirme demiyor. elestirmek hakaret etmek degildir.

bunlarin farkini ögrenmeniz gerekir.

simdi NTV ve Handelsblatt'in yazilariyla AK Parti'nin ne alakasi oldugunu acikla. Hic alakasi olmadigi halde niye yine AK Parti'den baska birsey demiyorsun?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:40 Uhr.