![]() |
Demo Köln
erste bilder von ntv
![]() wer ist dieser typ auf den gelben fahnen? |
Es ist doch klar dass zu solch einer Demo Menschen aus allen Teilen der türkischen Bevölkerung hinkommen! Dieser Typ ist der geheime Verhandlungspartner des als despoten und rückstichtslos bekannten Tyrannen Erdogan's bekannt!
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
manbee'nin amacı Alevileri terörist olarak göstermek. Bu resme bakanları "Bakın Aleviler aslında PKK'li, Abdullah Öcalan'ın posterisini taşımazlardı yoksa!" diyerek kandırmak. Tayyip'ten yalnızca Aleviler değil, herkes tiksinir oldu. Türkiye toplumunun yarısından fazlası Tayyip'ten ve partisinden tiksinmiş durumda. Tayyip'in emriyle istihbarat ajanlarının PKK'lilerle görüştüğünden, ne tür pazarlıklara giriştiklerinden nedense hiç bahsetmiyor manbee ve türevleri. |
Yav He He Başbakan kötü ankadik bozuk plak gibisin
Zitat:
|
Hic bir sey anlamamissin sen! Malesef!
Zitat:
|
Eee sonuç olarak sen anladinda ne oldu
Zitat:
|
Zitat:
![]() bu resmi ben yayinlamadim. ntv'nin ilk piyasaya verdigi resmi paylastim. simdi sen ntv'nin alevileri terörist olarak göstermek istediginimi iddia ediyorsun? bak hepinizi cok düsündürmesi gereken bir sey daha var. bir kisim alman medyasi 30.000 protestocu gelmis diyor. baska bir kisim 40.000 protestocu vardi diyor. ulusal kanal ve halk tv 70.000 protestocu vardi diyor. hicbiri bu toplulugu ispat edebilecek resim gösteremiyor. tüm avrupadan bedava insanlar tasinarak kalabalik göstermeye calistiklari halde bunu beceremediler. bu otobüslerin paralarini kim ve hangi devlet ödedigini arastirmanizi tavsiye ederim. ;) |
sacmalamakta kültür katagorisine girer!
Iste demokrasi ve baska düsünceler saygidir bu!Herkes senin gibi düsünmek zorunda degil,ben tc.devletine terörist diyorum,bir baskasi pkk ya ve bütün gericilerde alevi ve sosyalistlere,koministler terörist diyor!Terörist kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar ki?
Bol keseden atiyorlar,sirf kanemici sömürü düzeni,kendini elestiren herseye terörist dedi diye,bu aptal kafalarda öyle biliyor...... |
Menbaa isimli zata!
Avrupa genelinde,sosyal ve kültürel etkinlik adi altinda en cok para alanlar,malesef ki seriatci derneklerdir!Bilmiyorsan ögren!Nrw de yapilan caminin parasini kim veriyor biliyormusun?Yada diger camilerin....Serefsizlik sizin ruhunuzda var,burda binlerce insani dolandirip ortadan kaybolan bu yesil sermaye ne oldu?Sen bir mercimek davasi var bilirmisin?Yada fidil?Yada deniz feneri?Bu paralar genelde avrupadan gelmistir....Cok büyük bir avm zincirinin esas sahibinin yesil sermaye oldugunu biliyormuydun?Hic parasi olmayan,fettullah gülenin oturdugu ciftligin fiyatini biliyormusun?Okullari nasil yaptigini mesela!"HIRSIZ,HERKESI HIRSIZ ZANNEDERMIS"Sizinkisi o hesap.........
|
bunlari ben demiyorum. handelsblatt cok güzel bir tespitte bulunmus:
"Während auf der rechten Rheinseite Kölns die Erdogan-Anhänger ihren Premier feiern, demonstrieren auf der andere Seite des Flusses nach Angaben der Polizei mehr als 30.000 Menschen gegen den türkischen Ministerpräsidenten. Mit etwa 300 Reisebussen sind Erdogan-Gegner aus ganz Europa nach Köln gereist. Der Protest eint auch vermeintliche Erzfeinde. Kemalisten schwenken friedlich ihre Fahnen neben jenen von Kurden, Armeniern und PKK-Sympathisanten. Wann immer der Name Erdogan fällt, hagelt es Buh-Rufe. Hier ist er der Feind, ein 'Diktator', ein 'Mörder'." |
Aziz nesin haklidir!
Aziz Nesin haklidirama eksik söylemis?Bu vaybee de gördügüm kadariyla,türklerin yüzde 99,9 aptaldir!
|
Zitat:
vaybee bu kadar aptalsa niye hala buradasin. begenmeyen gider, kimse seni zorla burada tutmuyor. ama bunu iyi bilki acizligini küfürlerle örtemezsin. |
o kadar da degil burda seviyeli ve degerli insanlar da var. %70'i hala uygundur
Zitat:
|
Acizlik
Zitat:
Senin bahsettigin her neyse,sen avrupada yasiyorsan eger,demokratik kurumlarin,yaptiklari etkinlik cercevesinde kültür bakanligi veya sehir belediyesinden yardim alinir...Ayrica ben o kadar yürüyüs,protestoya katildim,tutulan otobüslerin parasini otobüse binenlerin ödedigini biliyor ve yasiyorum,ne alaka bu simdi? Sende benim sorularima cevap vermedin? Alcaklik;durum bildirmedir!Serefsizlik;bir insanin karakter ölcüsü bildirimidir vb.Bunlar ne zamandan beri küfür oldu?Salihin ilk yazisini okudun mu sen?Orda gercekten ne var biliyormusun?Bunu bile bile sende onunla ayni seviyeye düsüyorsun!Erdoganin toplanti yaptigi salonun parasini kim ödedi?Insanlar oraya nasil ve hangi araclarla geldi?Bir basbakan,kendi ülkesinde yiginla problem varken,neden bu toplantiya katildi ve bu 300 özel güvenlik masrafida dahil,geri kalan masraflari kim ödedi?Bunlarida yaziyor mu gazeteler? |
Zitat:
AKP'nin emrindeki bütün TV kanalları (Alo Fatih olayını biliyorsunuz, yukarıdan nasıl bir baskı yapıldığını medya çalışanlarına), AKP'nin borazanı gibidir. Tayyip Erdoğan'ın Suriye politikası iflas etti, Kürtler üzerinde de artık dikiş tutturamayacağını anlayınca, yeni düşman arayışına girdi. Öyle ya; düşman olmazsa AKP kimi kandırabilir ki? Herkes "hak, adalet, ekmek, iş güvenliği, taşeron yasaklansın, kadrolu güvenceli iş, hırsızlar tutuklansın, demokrasi, parasız eğitim, güvenli gelecek, çevre katliamının son bulmasını, ayakkabı kutularının hesabını, Bilal oğlan milyon dolarları o gencecik yaşında nasıl kazandı, bilmek...isteriz!" diye bağırırsa n'olacak? AKP böyle isteklerin olmaması için ortalığı sürekli terörize ediyor, gündem saptırıyor bu yüzden. Partinin tepesindekiler kendi kişisel çıkarlarını, sanki milletin çıkarıymış gibi yansıtıyorlar basın aracılığıyla. Bunun için çeşitli kurnazlıklar da yapıyor tabi. Örneğin, halkı bölmek için yalanlar üretiyorlar, halkın arasına kendi soktukları provokatörlere molotof kokteyli attıran da, Gezi eylemlerinde de gördüğümüz gibi sapanla taş atan da kendileri. Geçtiğimiz 1 Mayıs'ta olduğu gibi sivil giyimli, sırt çantalı ve beyzbol sopalı sivil provakatörleri sokuyorlar devreye ki, halkımıza "bak polise taş atıyorlar, molotof atıyorlar, etrafı yakıp yıkıyorlar, yasaklamayalım da n'apalım?" diyerek tepki gösteren halkı itibarsızlaştırmak, polis şiddetini, polisin kurşun sıkmasını doğru bir şeymiş gibi göstermek istiyor. Bu da yetmezse, tepki gösteren insanları "Ermeni uşağı, İsrail uşağı, dış güçlerin maşası,..." gibi hakaretlerle, aşağılayıcı ifadelerle yaftalıyorlar. Osmanlı kurnazlığıdır, oyunudur bu! AKP gibi partilerin beslenmesi için mutlaka düşmana gereksinimleri vardır. Her toplumsal tepkide 'dış güçler' (gerçi AKP'nin kendisi aslında dış güçlerin ürünüdür bana göre, yoksa şimdiye çoktan indirirlerdi işlerine gelmese) palavrası artık kabak tadı verdi. Alevileri açılım, saçılım gibi süslü sözcüklerle kandıramayan AKP, onları Sünni yurttaşlarımıza düşman olarak hedef gösteriyor. Halbuki Sünni yurttaşlarımızın bu oyunların farkında olmaları gerekir. Alevilerin Sünnilerle hiçbir dertleri olmamıştır. AKP ve türevi sağcı partiler, Sünni yurttaşlarımızı kendi kontrolünde tutmak istiyor. Oysa kendi çıkarları gerektiğinde Sünni yurttaşlarımızı da anında zorbaca saldırılarla ezmeye çalışan AKP'dir. Soma halkının gösterdiği tepkide başına gelenleri hepimiz biliyoruz. |
Zitat:
yine diyorum bir kisim sürekli küfür ederken diger kisim sukünetli davranip onlarin seviyesine inmiyor. |
Zitat:
bu haberler ntv ve handelsblatt tarafindan yayinlanmis. sen hala akp diyorsun. |
Buna cok güldüm:))))))))
Zitat:
Ya bu bahsettigin bir tarafta ekran arkasi delikanliligi yapiyor,milleti kursun manyagi yapmakla tehtid ediyor ve bunlar sükünetini koruyor öyle mi?:))))) Bozacinin sahidi siraci:))))))))) |
Daha dur sen manbee'yle yeni tanisiyorsun anlasilan. O'nda daha ne marifetler var :D
Zitat:
|
Zitat:
su an senin küfürlerini görüyorum. dogal olarak seni kiniyorum. sahsima gelince sen bana hakaret ve iftira attigin halde hicbir sekilde senin seviyene inmeden cevap veriyorum. ama sen israrla hakaretlerine devam ediyorsun. bununda yorumunu okuyanlar gayet iyi yapiyordur. |
Ne seviye ne seviye ama! Frau Aurum ve Frau Rotzlöffel'de öyle diyordu!
:D gülmekten basim döndü be! Allah'ta seni güldürsün manbee :D Zitat:
|
Eger PKK nin aldigi harclari ve Eroin kacakciligindan elde ettikleri paralari saymazsak !
Seriatci dernekler derken, Kiliseyi veya Vatikan i kastediyorsan haklisin ! Avrupada PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE YAPILAN YARDIMI HIC BASKA BIR ÖRGÜT VEYA KURULUS ALMAMISTIR !! Birde ,IMO nun BIP verilerini yayinlayip burda ALMANYA TR DEN neden korkacakmis , sorusunu sorabilecek kadar cahil oldugunu bu sorusuyla kanitlamistir !! KORKAR , AVRUPA BIRLIGINE GIRMEMIZIN NEDEN ISTENMEMESININ SEBEBI NEDIR IMO?? 1:MÜSLÜMAN BIR ÜLKE ??? HAYIR BENIM ÜLKEM DINSIZDIR !! INSANLARI ARASINDA BENIM GIBI KÖTÜ MÜSLÜMAN SIZIN GIBI IYI DINSIZLER MEVCUTTUR !! 2: TR NIN NÜFUSU AB DEKI SANDELYE LERI BELIRLEYECEK KADAR COK ! 3: EVET AVRUPA NIN 1453 1453 1453 1453 1453 DEN BERI BIR ACISI VARDIR !! ONUN ACISINI ASLINDA HER ALANDA CIKARTMAKTADIRLAR !! BAZAN PKK YI KULLANIRLAR ; CAHIL KÜRT KARDESLERIMI DAGA CEKERLER !!ELLERINE SILAH VERIRLER ; KARDESINE KURSUN ATTIRIRLAR !! ÖCALANIN AILESINI HALA BESLERLER !! 4: TÜRKIYE NIN DEGIL AMA TÜRK HALKININ TOPLUMUNUN MILLETININ GÜCÜNÜ BÜTÜN DÜNYA ZAMANINDA HISSETMISTI::: 5: AMA BURDAKI BAZI KOMIK ; MASKELI ; PKK LI OLUP, TÜRKIYENIN BÖLÜNMESINI ; ISTEYEN O KADAR YAVSAKLAR VARKI !! MERAK EDIYORUM BU YAVSAKLAR BENIM DILIMI NEDEN BUKADAR IYI KULLANIYOR DIYE : CEVABINI DA VEREYIM: TÜRKIYE YI DISARDAN BÖLEMEYEN SEREFSIZLERIN ; YEGANA YOLU ; ICERDEN YAPMIS OLDUKLARI BÖLÜCÜLÜKTÜR !! KIMSE OYUNA GELMESIN !!! PKK- TERRÖR ÖRGÜTÜDÜR ; !! PKK- KARDESI KARDESE ESIR EDEN DIR !! PKK- DIS GÜCLERIN KUKLASIDIR !! AMA TÜRK DEVLETI ; MILLETI O TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YERINE ; PARLEMENTOYU TERCIH EDEN KÜRT EVLATLARINI SECILME VE SECME HAKKINI YINE KORUDU !! BIR KISI DE ASLINDA AKP NIN TÜRKIYENIN %50 SI TARAFINDAN SEVILMEDIGINI ; VE ISTENMEDIGINI SÖYLEMIS !! SU HESABA BIR BAK: AKP %50 SEVILMIYOR CHP % 75 SEVILMIYOR MHP % 85 SEVILMIYOR BDP % 96 SEVILMIYOR !!!!!! BUNA GÖRE BAN CENK sen apta Zitat:
|
Zitat:
EKRAN ARKASI KABADAYI ;RESMINI BURAYA KOYMAZ !!! OLDUMU ??? KIMSEYI KURSUN MANYAGI YAPACAK BIR DÜSÜNCEYE SAHIP DEGILIM !! HER ZAMAN HÜR DÜSÜNCE VE BARIS ISTEDIM RABBIMDEN !! BILHASSA SIZIN ICIN DE!! PKK TERÖR ÖRGÜTÜYLE KIYASLAMA BENI !! BEN TAS ARKASINA VEYA EKRAN ARKASINA SAKLANSAMDA ; RESIM OLRAK KARSINDAYIM ! ERKEK ADAMIN RESMIDE CISMIDE ORTADA OLUR !! RESMIMI GÖRDÜN ; ISTERSEN CISMIMLEDE TANISABILIRSIN !! |
Zitat:
BUNA ACIZLIK DEMEZLER ; BU SAYDIKLARINA SEREFSIZLIK DENIR !! |
Zitat:
SENIN DE YEZID ILE IS BIRLIKCILIGINE BASLAYACAGINA ; ASLA INANMAZDIM !! O KULLANDIGIN NICKINDEN BILE UTANMIYORSUN !! KIBIR BIZLERDE BULUNSAYDI ; SIZLER GIBI OLURDUK !! YETIS YA ALI ; SANA KÜFÜR EDENLERLE CANLAR BIR YOLDA !! |
Zitat:
EGER BENIM KANIMDA 0.01 SENIN 99,9 NA SAHIP OLDUGUN KANDAN OLSAYDI , KENDIMI INTIHAR EDERDIM !! BURDA SANA TÜRKÜM DIYEBILEN HERKEZ AGZIYIN PAYINI VERIRDI !! AMA GÖRÜYORSUN KI ; ERMENI YEZID RUM RUS ; NEKADAR TÜRK DÜSMANI VAR !! AMA GÖRÜYORSUN KI BIR TÜRKLE BILE, ONURLU BIR SEKILDE BAS EDEBILECEK KADAR, YÜREGINIZ YOK !! ANCA KÜFÜR; BEL ALTI ATISMALAR, YALAN !! HADI EVLADIM HADIII !!! TÜRKIYEDEN KORKMANIZA GEREK YOK !! BELKI TR DE KI HÜKÜMETLER SIZLERE HAKSIZLIK YAPMISTIR !! AMA TÜRK HALKINA HAKSIZ DIYENIN : SEREFINDEN HAYSIYETINDEN VE IMANINDAN SÜPHE EDERIM !! ZATEN COGUNUZDA IMAN YOK !! ONUN ICIN SIZIN NE ICIN BURDA OLDUGUNUZU MILLET ANLASIN DIYE BURDA YAZILARIMI YAZIYORUM!!! INSANLAR SIZLERIN NE MAL OLDUGUNU GÖRSÜNLER !! |
Salih kocum, benim seninle alip veremedigim bir sey yok.
Benim derdim manbee'nin yalanlarini okuyup gülmek. Yoksa kim aleviymis kim alevi degilmis kimin umrunda artik. Yani benim umrumda degil. Cok güzel bir söz söyledin sen. Bende aleyiyim demistim. Bende aleviyim, ama ateist degilim, müslümanim ama mukallid degilim, Türküm, hatta Af$ar kökenliyim, ama irkci degilim, insanim. Senin fikirlerini karsi ciksam bile sana saygi da kusur etmedim. Ülkesini ve kayitsiz sartsiz ayrim yapmadan ülkesinin insanlarini seven birisiyim, ama milliyetcilik bana göre degil galiba. Alt kimlikler üst kimlikler berlirlenmedigi sürece.. Bilmem anlatabiliyormuyum? Zitat:
|
Küfür!
Zitat:
Birde yag gibi üste cikmaya calismazlar mi? 10 soru sorarsin,cevap veremezler,sonrada spakülatif bir tarzda sizi hirsiz cikarirlar!Ne seviye ne seviye,yalakalik yapmakta bir numarasin,baska bir seviyeni göremedik malesef! |
01 kan!
Zitat:
Sen siyasi kavramlari bir birine karistirdigin icin;dogal olarak isin icinden cikamiyor,oraya buraya saldiriyorsun!Benim bildigim kan A,B,AB ve SIFIR diye ayrilir,birde negatif pozitif var...Yani Türk kani,alman kani diye irkci bir kan yok malesef..Buda senin aldigin irkci felsefenin ürünü! Inanmak,illahi bilinmez ruhani seylere tapmak degildir! Senin su türkiyeden korkmaniza gerek yok sözünden birsey cikaramadim!Herseyi türkle baslayip türkle bitirmenden senin ne mal oldugun belli.... Biz ne icin burdaymisiz?Yada burdayiz diye rahat yalan mi söyleyemiyorsunuz?Neymis bu mesele,imali konusunca cok mu akilli oluyorsun yani? Ben,senin gibi bos insanlari cok gördüm! |
Zitat:
anlasilan köylüleri sevmedigin gibi köylü demeyi kötü birsey olarak algiliyorsun. ben baskalari gibi hakaretlere ve yanlislara göz yuman biri degilim. etrafinda dolasipta senin küfürlerine göz yumanlarla sohbetini sürdür. ama benimle konustukca bilki dogrulari söyleyecegim. |
Gruplasma
Zitat:
Köylüler abartarak konusmasini sever ve türlü türlü masallar üretir,bir seyi o kadar abartirki boyu 160cm olan biri anlatimlarda 2 metre olur! Bundan dolayi köylüsün! Bende senin sahtekar yüzünü her seferinde aynada yansiticam..... |
Zitat:
ben köylününde sehirlininde birbirinden üstün olmadigini biliyorum. köylüde sehirlide benim gözümde türlü türlü masal üreten insan degil. genel kültür dedigin köylüleri asagilamaksa haklisin, bende öyle kültür yok. ama sende olan genel kültürü bizzat sahit olduk. sende kalsin senin kültür anlayisin. |
Evet!
Zitat:
Sen ister kabul et ister kabul etme!Gericiligin ilk örgütlendigi yerlerdir köylüler! Ben köylü kültürünün abartan geri yönlerine karsiyim,modernlesememesinin esas nedenide senin önderlerindir! |
Zitat:
bak sana bile bunu ögretebildigime sevindim. bi adim daha ileri gidip toplumlara (köylü/sehirli) hakaret etmezsen burada insan gibi her konuyu tartisabiliriz. |
Aferin!
Zitat:
Hem sen kimsin ki,benim yazdiklarimdan,tarzimdan dolayi elestireceksin?Seni insan yerine koyan mi var burda! genel kültürün zayifti,sana ders verdim sadece! |
Zitat:
senin genel kültürü yüksek atalarin eseklerle konusup aferin demis olabilir ama onlar beni baglamaz. birsey ögrendigin ve sözümü dinledigin icin sana aferin dedim. |
:))))))))
Zitat:
Baksana o kadar pislik kustun burda,alcak birini savundun bir de sahtekarca,simdi kalkip aga-babalarin gibi demogoji yapiyorsun! Sen ve senin gibiler,benim gibi düsünen insanlardan hep korkmussunuzdur! Sözde kelime oyunu yaparak yazman,aptalca baskalarinin yazdiklarini savunmak icin carpitman demektir! Aciyorum sizin gibi zavallilara ben! |
Zitat:
|
Zitat:
bunlarin farkini ögrenmeniz gerekir. simdi NTV ve Handelsblatt'in yazilariyla AK Parti'nin ne alakasi oldugunu acikla. Hic alakasi olmadigi halde niye yine AK Parti'den baska birsey demiyorsun? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:40 Uhr. |