Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   CHP'de 3 istifa daha! (http://localhost/forum/showthread.php?t=11682)

manbee 12.02.2014 13:32

CHP'de 3 istifa daha!

İzmir'de CHP'den yeniden aday gösterilmeyen Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün ve Dikili Belediye Başkanvekili Yusuf Altıparmak partilerinden istifa etti.

İzmir'de Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan sonra ikinci istifa Kınık'tan geldi. Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, partisinden istifa etti. Yarın Demokrat Parti'ye geçerek aday olmaya hazırlanan Kaya, şunları söyledi:

"Bu güne kadar yanlıştan dönerler mi diye bekledim ama olmadı. İstifamı noter aracılığıyla gönderdim. Genel Merkez'e yanlış anketler götürüldü. Genel Başkan, 'kiminle bir oy fazla alacaksak aday o olacak' dedi ama sözünü tutmadı. İzmir'in her tarafında olduğu gibi halkın iradesine saygı duyulmadan bir adaylık süreci yaşandı. Kınık halkı büyük tepki gösteriyor. CHP'nin yüzde 70'i gösterilen adaya sıcak bakmıyor. Ben DP'den aday olacağım ve seçimi yüzde 100 alacağım."

arkadaslar CHPnin yolsuzluklarin icine battigi bu sürecte saygin, akli selim ve omurgali adaylar ayriliyor.

her gün yeni istifalarla catlamaya baslayan CHPden ayrilan dürüst adaylarimiza desteklerimizi eksik etmeyelim.

Yar_dan 12.02.2014 13:41

valla helal olsun chp lilere
yeterki iclerinde biri yolsuzluk yapsin
hemen tepkisini gösterirler

AKP de böyle olmuyor
yolsuzlugu gören
bende isterim bende bende
deyip sirasini bekliyorlar..:)))

manbee 12.02.2014 13:45

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2078954)
valla helal olsun chp lilere
yeterki iclerinde biri yolsuzluk yapsin
hemen tepkisini gösterirler

AKP de böyle olmuyor
yolsuzlugu gören
bende isterim bende bende
deyip sirasini bekliyorlar..:)))

bencede helal olsun CHPden ayrilanlara.

CHPde kalanlar demmeki sira bekliyor.

keske AK Parti gibi kendi aralarindan atabilseler bu dolandiricilari.

ama türkiyede bilinen bu ki CHPnin veya MHPnin basina esekte koysan o partiler ayni oy oranini alirlar.

Yar_dan 12.02.2014 14:42

sen yaniliyorsun

hani yolsuzluk nedeniyle akpden istifa edenler vardiya
bayraktar ve digerleri...

hatta bayraktar demistiki erdoganda istifa etmesi lazim
cünkü tüm yolsuzluk talimatlari o verdi..:)

neyse bayraktar ve digerleri geri döndü..

erdoganin onlara yeni talimatlari

SECIM BITENEDEK MILLETE GÖZÜKMEYIN..:!!!:)

manbee 12.02.2014 15:34

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2078959)
sen yaniliyorsun

hani yolsuzluk nedeniyle akpden istifa edenler vardiya
bayraktar ve digerleri...

hatta bayraktar demistiki erdoganda istifa etmesi lazim
cünkü tüm yolsuzluk talimatlari o verdi..:)

neyse bayraktar ve digerleri geri döndü..

erdoganin onlara yeni talimatlari

SECIM BITENEDEK MILLETE GÖZÜKMEYIN..:!!!:)

CHPden haber görünce refleks halinde AKP diyenlerdensin :D

bak kardesim yanlisin var bayraktar ve digerleri istifa etmedi!!! istifa etmezseniz biz sizi atariz dendi.

bayraktar yolsuzluklarin talimanitini basbakan verdi demedi. niye yalan söylüyorsun???

bilmeyenler belki senin gibi yalanciya inanir ama ben onlari burada bilgilendiriyorum.

bak daha öncede yalanlar söyledin ve altindak kalkamadin.

ben 3 kere hatani gösteririm daha sonra anladigin dilden konusurum.

burada senden önce bu tür yalan söyleyenleri cok gördük ve hicbiri benim karsimda cevap veremedi. tümüyle dansöz ciktilar. hatta birisi cok iddialiydi ve burada öyle ezdimki arkadaslari bana mail ile ricada bulundular. yeter limon gibi ezme bizim arkadasi dediler.

20 yil hapis yiyen ögrenci yalaninin altinda kalkamayip simdi yeni yalan söylemen iki defa hata yaptigini gösteriyor.

bir defa daha yalan söylersen senin anlayacagin dilden konusurum.

PS. CHP niye AK Partiyi örnek alarak arasindaki cürükleri partiden atamiyor???

CHPde isler tersine gidiyor dürüstler partiden atiliyor :D

Yar_dan 12.02.2014 17:47

ya sizde acayipsizin forumami giriyom box ringinemi..
beni limon gibi ezermis mis mis

hemde hic bir yalanim yok... sen niye yalan diye bagiriyorsunki...?

yalan ariyorsan.. hersey sizin cinginizde

basbakanininiz tüm haberlerini izle
sadece yalan..:)

manbee 12.02.2014 18:05

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2078962)
ya sizde acayipsizin forumami giriyom box ringinemi..
beni limon gibi ezermis mis mis

hemde hic bir yalanim yok... sen niye yalan diye bagiriyorsunki...?

yalan ariyorsan.. hersey sizin cinginizde

basbakanininiz tüm haberlerini izle
sadece yalan..:)

siz biz ayirimindan vazgecin. halki bölmek gruplastirmak iyi birsey degil.

yalanlarina gelince sadece bir tanesini aciklama getirirsen sevinirim.

yumurta atti diye 20 yil hapse giren ögrenciden bahsetmistin.

buyur aciklama getir ve bu yalanini belgele ;)

manbee 12.02.2014 19:32

simdi protestonun degisik yönlerini görüyoruz

CHP önünde aday protestosu

CHP'nin Ankara Çankaya adayına tepki gösteren bir grup partili, parti önüne getirdikleri "eşekle" protesto yaptı.

Grup adına açıklama yapan Engin Balım genel merkezin Türkiye genelinde uyguladığı aday belirleme yöntemini protesto ettiklerini söyledi.

On yıllık CHP üyesi olduğunu ifade eden Balım, "Eşek olana semer vuran çok olur. Malesef bizler CHP üyeleri olarak eşeklik ettik" dedi.

Çankaya'da bir birinden değerli 29 aday adayı olduğunu dile getiren Balım, şunları kaydetti:

"Parti tabanı bölünmüştür, kırgındır. Bunun birçok haklı nedeni var. Hiçbir aday adayını desteklemiyoruz. Ben Genel Başkanın ilk günden bu yana destekçisiyim. Kemal Bey kurultayda, 'Ben işçi, memur, köylü Kemalim' demişti. Ama bugün gelinen noktada PM'de, aday listelerinden bir tane bile memur, işçi, köylü çocuğu yok. Biz buna karşıyız. Bugün Gezi ruhu CHP genel merkezi önünde hortlamıştır. Tek isteğimiz başımız dik bir şekilde Çankaya sokaklarında dolaşmak."

manbee 14.02.2014 08:46

CHP'de Mustafa Sarıgül'ün isteğiyle safdışı bırakılan Bakırköy Belediye Başkanı Erzen partiden istifa etti.

Her gün yeni istifa haberleri geliyor. kilicdaroglu ve sarigül diktatörlük havalari estiriyor CHPde.

manbee 16.02.2014 12:31

istifalar bitmek bilmiyor.

bu secimlerde yine fark ettigim konu CHP kendisine bir hedef koymuyor.

CHPde 30% alamazsa siyaseti birakirim diyebilecek Kilicdaroglu bekliyordum ama bunlar zaten iktidara yarismiyor. onlarin amaci ebedi muhalefet olmak :D

benekalice 16.02.2014 12:41

BU AKP-PKK igrencligi artik bitmesi gerek !!! Bitmesi gerek !!!

Bu kadar yalancilik dolandiricilik ALLAh ve Din adina olmamistir bu ülkede bugüne dek !!!
Bu kadar haksizlik, adaletsizlik, hukuksuzluk olmamistir Türkiye'de bugünde dek. Zirve olaylar, igrenc olaylar!

Igrenc igrenc !!! Gazetecisi de, milletvekilli de, oglani da, kizi da, vs. vs.

Igrenc !

http://www.evrensel.net/haber/78456/...-meselesi.html

Türkiye
Güncelleme 14.02.2014 13:27
"Kabataş'taki olay düpedüz bir devlet provokasyonudur"

http://www.cnnturk.com/haber/turkiye...rovokasyonudur

http://gundem.bugun.com.tr/kabatas-p...-haberi/975094

http://www.zaman.com.tr/gundem_kabat...i_2199478.html

malazgirt94 16.02.2014 15:54

AKP-chp

chp liler bence gelmis gecmis en kötü ve en kales vatan hayinleridir.Tarih daha böylesini görmedi.kimseye vermesin Allah böyle vatan hayinini

benekalice 16.02.2014 16:56

Eline bir kitap, bir gazete alip okumadigin ve okuyamadigin, cahilce yazdigindan ve Türkce'yi nasil yazamadigindan besbelli olmus.

Zitat:

Zitat von malazgirt94 (Beitrag 2079196)
chp liler bence gelmis gecmis en kötü ve en kales vatan hayinleridir.Tarih daha böylesini görmedi.kimseye vermesin Allah böyle vatan hayinini

manbee 16.02.2014 17:54

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079198)
Eline bir kitap, bir gazete alip okumadigin ve okuyamadigin, cahilce yazdigindan ve Türkce'yi nasil yazamadigindan besbelli olmus.

burada imla hatalarina takilip kisisel elestiri yapacagina icerikle ve konuyla ilgili yazmayi ögren.

yamanHAMZA 17.02.2014 00:34

AKP den kac kisi istifa etti?

[quote=benekalice;2079198]Eline bir kitap, bir gazete alip okumadigin ve okuyamadigin, cahilce yazdiginda

n ve Türkce'yi nasil yazamadigindan besbelli olmus.

AKP den kac kisi istifa etti?

yamanHAMZA 17.02.2014 00:42

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2078956)
bencede helal olsun CHPden ayrilanlara.

CHPde kalanlar demmeki sira bekliyor.

keske AK Parti gibi kendi aralarindan atabilseler bu dolandiricilari.

ama türkiyede bilinen bu ki CHPnin veya MHPnin basina esekte koysan o partiler ayni oy oranini alirlar.

AKP siyasi tüzügü zaten dolandiricilik Vatani bölme.,, ne sacmasiniz yahu..AKP pislikleri yapiyor bir sekil camuru baska partilere atiyorsunuz,, AKP zihniyeti gericilik Vatani bölme Gladyocu

malazgirt94 17.02.2014 22:10

Akp

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2079198)

Evet türkcem sayif ama liderim güclü...Türkiyenin tek lideri .onunda adi Recep Tayip Erdogan

manbee 18.02.2014 08:45

Eşbaşkan Sarıgül DSP'ye yaradı

İstanbul sermayesi tarafından CHP'ye monte edilen Mustafa Sarıgül'ün, aday belirleme sürecinde etkin olması partiyi adeta ikiye böldü. 'Eşbaşkan'a isyan edip istifa eden CHP'liler, DSP'ye geçti. Parti, CHP'nin alternatifi oldu.

Yar_dan 18.02.2014 21:48

bu sarigül akp den baska bir partide ayakkabi kutusu bulamaz..:)))

18.02.2014 22:08

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2079258)
bu sarigül akp den baska bir partide ayakkabi kutusu bulamaz..:)))

CHP'nin ilk kursunu ve alinmaz son kalesi Sarigül'dür! Kendi ulusalci, sosyaldemokrat, vatansever, laik, cagdas-demokrat gören bütün insanlar, bütün helal sütü emmis, haram makarnaya, haram kömüre, haram odunlara elini dilini sürdürmemis insanlar Sarigüle'e sahip ve destek cikmasi lazim!

Yar_dan 18.02.2014 22:14

erdogan sarigülden korkuyorsa.... anladimki sarigül dogru secim:))

18.02.2014 22:19

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2079262)
erdogan sarigülden korkuyorsa.... anladimki sarigül dogru secim:))

Aynen Yar_dan, Sarigül köküne kadar sosyal demokrak bir insandir! Ondan milletimizin hic bir kesimine zarar gelmez. Aksine, Erzincan'li ve dogulu, sünni ve Türk, laik ve sosyal demokrat ve yinede reklam yapmadan kendince dindar birisi! Atatürk onunla gurur duyardi! Türkiye'nin bütün aydin, cagdas, yurtsever insanlari Sarigül'ü hak ettigi yere, iktidara getirsin, ama ANKARA'YA GIDEN YOL ISTANBUL'DAN GECER!

Yar_dan 18.02.2014 22:28

erdoganin düsmani Türkün dostudur... buda böyle biline..!!!

18.02.2014 22:33

Zitat:

Zitat von Yar_dan (Beitrag 2079264)
erdoganin düsmani Türkün dostudur... buda böyle biline..!!!

Dedigim gibi Sarigül, ne azi ne de fazlasi!

manbee 19.02.2014 14:34

Halkin sectigi adaylari silip diktatörce kendi adaylarini dayatan sarigüle care diyenler daha birkac yil önce care kemal diyordu.

o zamanlarda da genel baskanlarini satip care kemal diyenler yine genel baskanini satip care sarigül demeye basladi.

ama gercek sudur ki süpermeni bile getirseler CHP iktidar olamayacak.

manbee 19.02.2014 20:40

Sarıgül'ü kıvrandıran Fethullah Gülen sorusu
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, bir gazetecinin "CHP'ye aday olmadan önce ve olduktan sonra Fethullah Gülen'le bir görüşmeniz oldu mu?" sorusuna net bir açıklama yapamadı.

evet veya hayir diyemeyen gazeteciler önünde kivranan care sarigül :D

Bosphorus_ 19.02.2014 21:47

Sarigul Istanbullulari dolandirmayi planliyor ama Istanbullular ona firsat vermeyecek, bunu hepimiz gorecegiz.

WC'ler dahil her yerde 'Care Sarigul' sloganlarinin yazilmasindan da biktik artik. WC'de Sarigul nasil care olacakmis.

manbee 20.02.2014 09:10

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2079300)
Sarigul Istanbullulari dolandirmayi planliyor ama Istanbullular ona firsat vermeyecek, bunu hepimiz gorecegiz.

WC'ler dahil her yerde 'Care Sarigul' sloganlarinin yazilmasindan da biktik artik. WC'de Sarigul nasil care olacakmis.

onun care olabilecegi tek yerin WC oldugunu anlamis o slogancilar :-))))

Imogdi 20.02.2014 11:03

adamlar da okadar göt korkusu var ki

yusuf yusuf ..
Sarigül diye aniriyorlar ..

IST ist verloren ..

Imogdi 20.02.2014 11:30

Internet e sansür evet diyenlere bi bak ..

manbee 20.02.2014 11:57

ya bu cocuk cok saf yada bilerek bu yalan fotolari paylasiyor.

bu tür sinsi oyunlari kiniyorum.

Imogdi 20.02.2014 11:59

cübbeli hoccan girsin sana bir türlü !

Imogdi 20.02.2014 12:13

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2079316)
ya bu cocuk cok saf yada bilerek bu yalan fotolari paylasiyor.

bu tür sinsi oyunlari kiniyorum.

cok mu güzel lan ..
Mullah in birini din leyip ,meclis te karar vermek ?

manbee 20.02.2014 12:15

CHP'de sular durulmadı

Tekirdağ'da CHP İl Yönetimi ve Çerkezköy İlçe Yönetimi arasında kavga yaşandı. Kavganın yaşandığı olaylı gecede CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık'ın istifasını istedi.

bu chpliler niye birbirine girer her anlasmazlikta. medeni sekilde konusmayi ögrenmemisler mi? :D

Imogdi 20.02.2014 12:16

bende 100 de %50 ye konusuyorum

lütfen ..herkez evine silah alsin ...
ve bi ic savas a hazirlansin ...
weg mit dem Islamistendreckkkk

Imogdi 20.02.2014 12:19

dieser Islamistendreck muss so schnell wie möglich von unserer
Bildfläche (Türkiye Cumhuriyete) verschwinden ...

Imogdi 20.02.2014 12:23

bak sen bak ....oyle bi siki liceksiniz ki ...
100 sene kendinize gelem iceksiniz ...

anan in nerden geldini ni bile unutucaksin ...

20.02.2014 13:43

@Imogdi

Islamistendreck? Sen müslüman olmuya bilirsin. Senin kararin. Ama sana kimse ateist züppesi diye hitab etmiyor dimi?
Herhangi bir partidende hoslanmamak senin hakkin. Ama Allah'a inananlarin hepsini pislik yapman senin ne mal oldugunu ortaya koyuyor.

Oh ne güzel. Bir secilmis hükümetten hoslanmiyorsan, ic savasi cikariyim, her yeri kundaklayim, sonra hersey vatan icin. Baslarim böyle senin anlayis tür vatanina.
Bende bu alman hükümetten hoslanmiyorum. Ne yapiyim? Ic savas mi cikariyim?

manbee 20.02.2014 16:41

CHP Sarıyer'de seçime giremiyor!!!

CHP'nin İstanbul Sarıyer'de adaylık dilekçesi, seçim evrakları ve aday listesini İlçe seçim Kurulu'na zamanında yetiştiremedi. Sarıyer İlçe Seçim Kurulu, partinin başvurusunu reddetti. Buna rağmen CHP'nin önce İl Seçim Kurulu daha sonra da Yüksek Seçim Kurulu'na itiraz hakkı bulunuyor.

bide bunlar ülke yönetecekmis. arkadaslar bunlarin becerisini bu tür olaylarda bile görebiliyoruz. :D

Imogdi 20.02.2014 17:41

Zitat:

Zitat von Ardan123 (Beitrag 2079328)
Islamistendreck? Sen müslüman olmuya bilirsin. Senin kararin. Ama sana kimse ateist züppesi diye hitab etmiyor dimi?
Herhangi bir partidende hoslanmamak senin hakkin. Ama Allah'a inananlarin hepsini pislik yapman senin ne mal oldugunu ortaya koyuyor.

Oh ne güzel. Bir secilmis hükümetten hoslanmiyorsan, ic savasi cikariyim, her yeri kundaklayim, sonra hersey vatan icin. Baslarim böyle senin anlayis tür vatanina.
Bende bu alman hükümetten hoslanmiyorum. Ne yapiyim? Ic savas mi cikariyim?

ben senin le dalga geciyorum olm ...
Yil omus 2014 ...hala mi masal lara inaniyorsun ???

sen sikinin ucunu kaladiramasin ...
Deutschland kontrolliert Europa ...
sen sikini ugras bulmaya ..
yavsak !

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:00 Uhr.