Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   bugün 10 Kasim - saygi la aniyoruz ! (http://localhost/forum/showthread.php?t=10998)

Imogdi 10.11.2013 00:47

bugün 10 Kasim - saygi la aniyoruz !

heute hat er die Skyline Izmir´s verzaubert

benekalice 10.11.2013 08:45

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Bugün Türkiye'de yasayan tüm "kücük Atatürk'lerle" birlikte büyük önderimizi saygiyla aniyoruz.

Dilegimiz, Atatürk'ün Türk halkina, en basta kadinlara, sundugu laikligin ve kisisel özgürlüklerin, elden gitmemesi.

Genclere ve cocuklara hediye ettigi Bayramlar'in tek tek kaldirilmaya calismasini, kurdugu Türk Cumhuriyet'inin sinirlarini zedelemeye calisilmasina karsi, bütün tehlikelere karsi sonuna kadar savasmaliyiz, Atatürk'ün cocuklari.

Bosphorus_ 10.11.2013 13:40

Saygiyla an, taparak anma. Ataturk'un ideolojilerini, fikirlerini, inkilaplarini carpitmadan, onu kendi siyasi emellerine, cikar amaclarina alet etmeden an.

benekalice 10.11.2013 20:58

Burada kendini diktatör Erdogan sananlardansin, kimin neyi nasil anacagini emretmeye calisiyorsun. Erdogan kendisi Allah ve imani bile kendi emmellerine alet eden bir mahluk, sizde ona canak tutanlarsiniz. Neden mi? Onu elestiren herkeze saldirmanizdan belli.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2075268)
Saygiyla an, taparak anma. Ataturk'un ideolojilerini, fikirlerini, inkilaplarini carpitmadan, onu kendi siyasi emellerine, cikar amaclarina alet etmeden an.

TaylanSadi 10.11.2013 21:13

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2075259)
Bugün Türkiye'de yasayan tüm "kücük Atatürk'lerle" birlikte büyük önderimizi saygiyla aniyoruz.

Dilegimiz, Atatürk'ün Türk halkina, en basta kadinlara, sundugu laikligin ve kisisel özgürlüklerin, elden gitmemesi.

Genclere ve cocuklara hediye ettigi Bayramlar'in tek tek kaldirilmaya calismasini, kurdugu Türk Cumhuriyet'inin sinirlarini zedelemeye calisilmasina karsi, bütün tehlikelere karsi sonuna kadar savasmaliyiz, Atatürk'ün cocuklari.

bir insan bu kadarda ikiyüzlü olamaz,"Atatürk`ün çocukları" lafından ne anlamamız gerekiyor böyle bir saçmalık olurmu? benekalice,neden annene ve geçmişlerine iftira atıyorsun günah değilmi?

benekalice 10.11.2013 21:33

Evet biz Atatürk'ün Türk milletine biraktigi degerleri korumaya calisiyoruz. Ve bugün hatta cok daha da önemli bu yolda savasim vermek. Cünki artik Türkiye'de Atatürk'ün Laiklik ilkesi simdiki hükümet tarafindan kaldirilimistir.

Diktatör Erdogan sürekli Allah'in adini kullana kullana siyasi amaclarini gerceklestiriyor. Yani Devlet'i ahlak polisi bile yapti.

Bu Atatürk'ün biraktigi ülke degil. Erdogan icine etti.

http://www.kleinezeitung.at/nachrich...beschuss.story

http://www.spiegel.de/unispiegel/stu...-a-932110.html

http://www.radikal.com.tr/turkiye/to...atiyor-1159754

Zitat:

Zitat von TaylanSadi (Beitrag 2075286)
bir insan bu kadarda ikiyüzlü olamaz,"Atatürk`ün çocukları" lafından ne anlamamız gerekiyor böyle bir saçmalık olurmu? benekalice,neden annene ve geçmişlerine iftira atıyorsun günah değilmi?

TaylanSadi 10.11.2013 21:47

[quote=benekalice;2075287]Evet biz Atatürk'ün Türk milletine biraktigi degerleri korumaya calisiyoruz. Ve bugün hatta cok daha da önemli bu yolda savasim vermek. Cünki artik Türkiye'de Atatürk'ün Laiklik ilkesi simdiki hükümet tarafindan kaldirilimistir.

Diktatör Erdogan sürekli Allah'in adini kullana kullana siyasi amaclarini gerceklestiriyor. Yani Devlet'i ahlak polisi bile yapti.
================================================== =========

hep slogan hep slogan...

Erdoğanda diyorki.. durmak yok yola devam..

Laiklik Anayasada henüz duruyor..cahil

Bosphorus_ 10.11.2013 22:16

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2075285)
Burada kendini diktatör Erdogan sananlardansin, kimin neyi nasil anacagini emretmeye calisiyorsun. Erdogan kendisi Allah ve imani bile kendi emmellerine alet eden bir mahluk, sizde ona canak tutanlarsiniz. Neden mi? Onu elestiren herkeze saldirmanizdan belli.

Erdogan benim anam degil babam degil. Onu isteyen istedigi gibi elestirsin, hatta elestiri guzel bir seydir, insan yanlislarini gorup duzeltme imkani bulur.

AMA, senin yaptigin elestiri degil. CAMUR ATMAK. Sadece Erdogan'a da degil, muslumanlara, Islam'a ve Kuran'a. SADECE bu baslikta da degil, butun sitede. Bu yuzden herkes sana bu kadar reaksiyon gosteriyor.

1978salih 11.11.2013 16:27

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

Sana sorarlar :

1- Türkiye yi her eline gectigi firsatta kötülemek, asil Türk kani tasiyan bir insandan beklenirmi ?

2- Milletin Efendisidir diye tanimlanan köylüyü, carikli, cahil, ciftci diye asagilamaya calismak hangi kanda mevcuttur ?

3- Milletin Dini ne küfr etmek, Polisine serefsiz demek, Askerine Hain demek ?? Senin lügatinda hangi KAN GRUBUNA sigar ??

4- Ve ATANIN da KURAN dan FEIZ alip Türk GENCLIGI OKUMALIDIR demesine ragmen,
KURAN in hüküm ve yasaklarini, kabul etmesen bile, yalanlaman, küfür ile anman , HANGI ASIL KAN dan beklenir ??

Siz kendinizi ne saniyorsunuz ?
Almanyada arti bir dil ögrenmekle, HARTZ IV den gecinmeyi IS bilmekle, sadece ATATÜRK DEMEKLE, bu vatani kurtaracaginizi mi düsünüyorsunuz.

KURTULUS SAVASINDA ISTANBUL KODOMANLARININ , SAKLANDIKLARI GIBI, KIMLIGINIZE BILE SAHIP CIKAMIYORSUNUZ !!

Siz TÜRKLER diyorsunuz !! SIZ NESINIZ ??
TÜRK DEGILSENIZ, kimi savunmaya calisiyorsunuz !!

BIZ TÜRKLER , ALLAH tan BASKA KIMSENIN YARDIMINA IHTIYAC DUYMAYIZ !!!

ATATÜRKÜN size hediye ettigi TÜRK KIMLIGINI ALMAN KIMLIGINE DEGISTINIZ, Rahmetlinin sizden beklentilerini, red ediyorsunuz, ilmi ögrenmiyorsunuz (yoksa neden okumadin, sence seni bu FORUM disinda , hangi sempozyumda veya ciddi bir ortamda konustururlar saniyorsun).

Sana tahammül etmek bile erdemdir !!!

Sen bunun bile farkina varmadan , bir lafi aylardir gevis getiriyorsun.

BENI SIKAYET EDECEGINI BURDA BANGIR BANGIR HAYKIRAN ARKADASIN gibi KAYPAKSIN !

Yanar Döner olma ! Senin Anlayacagin dilden konusunca, yaygarayi kopariyorsun !
KENDI YAPTIKLARINI GÖRMEKTE bile ZORLUK CEKEN CAHIL !!!

SEN ATANIN ADINI BILE TAM BILMIYORSUNDUR !!!

SIMDI WIKIPEDIA BAKIP ÖGRENiR, SONRADA BURDA BILIYORUM DIYE SEVINIRSIN !!

Hadi ordan , seni ASIL TÜRK KANINA bulasma ihtimali bile bulunmayan , sülük !!!

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2075287)
Evet biz Atatürk'ün Türk milletine biraktigi degerleri korumaya calisiyoruz. Ve bugün hatta cok daha da önemli bu yolda savasim vermek. Cünki artik Türkiye'de Atatürk'ün Laiklik ilkesi simdiki hükümet tarafindan kaldirilimistir.

http://www.kleinezeitung.at/nachrich...beschuss.story

http://www.spiegel.de/unispiegel/stu...-a-932110.html

http://www.radikal.com.tr/turkiye/to...atiyor-1159754

SENIN YASADIGIN TOPRAGIN SON ADI !!!

christlich - europäischen Völker-Union

bak adamlar dinini hep ön planda tutuyor !!

Avrupanin cok devletlerinde , Hristiyan Partiler boy gösteriyor !!

Türkiyede ISLAMI TÜRK PARTISI kurulsa ne yapardin ??

AMA BURDA HIC BIRSEY YAPAMIYORSUN, ve hatta dogal karsiliyorsun !!

NE PARADOX BIR INSANSINIZ SIZ YAHU ??

benekalice 11.11.2013 18:10

Evet burda Hiristiyanlar ev basmaya basladilar, erkekli kizli ortamlar var diye, Ahlak polisi oldular, kürtaji ve sezeryani yasakladilar. Feminizm'ide Hiristiyanlar, yani Merkel'in partisi Christlicher Union, ahlaksizlik toplululugu olarak kaka dediler. Bunlari bu pis Hiristiyanlar yapti, Türkiye'deki irz ve kadin düsmani Erdogan degil.

Öyle bir yalancilikla ortayi kirletmeye calisiyorsunuz ki, artik insanin aklina birsey gelmiyor, sadece migde bulandiriyor.

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2075305)
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

Sana sorarlar :

1- Türkiye yi her eline gectigi firsatta kötülemek, asil Türk kani tasiyan bir insandan beklenirmi ?

2- Milletin Efendisidir diye tanimlanan köylüyü, carikli, cahil, ciftci diye asagilamaya calismak hangi kanda mevcuttur ?

3- Milletin Dini ne küfr etmek, Polisine serefsiz demek, Askerine Hain demek ?? Senin lügatinda hangi KAN GRUBUNA sigar ??

KURAN in hüküm ve yasaklarini, kabul etmesen bile, yalanlaman, küfür ile anman , HANGI ASIL KAN dan beklenir ??

Siz kendinizi ne saniyorsunuz ?
Almanyada arti bir dil ögrenmekle, HARTZ IV den gecinmeyi IS bilmekle, sadece ATATÜRK DEMEKLE, bu vatani kurtaracaginizi mi düsünüyorsunuz.

KURTULUS SAVASINDA ISTANBUL KODOMANLARININ , SAKLANDIKLARI GIBI, KIMLIGINIZE BILE SAHIP CIKAMIYORSUNUZ !!

Siz TÜRKLER diyorsunuz !! SIZ NESINIZ ??
TÜRK DEGILSENIZ, kimi savunmaya calisiyorsunuz !!

BIZ TÜRKLER , ALLAH tan BASKA KIMSENIN YARDIMINA IHTIYAC DUYMAYIZ !!!

ATATÜRKÜN size hediye ettigi TÜRK KIMLIGINI ALMAN KIMLIGINE DEGISTINIZ, Rahmetlinin sizden beklentilerini, red ediyorsunuz, ilmi ögrenmiyorsunuz (yoksa neden okumadin, sence seni bu FORUM disinda , hangi sempozyumda veya ciddi bir ortamda konustururlar saniyorsun).

Sana tahammül etmek bile erdemdir !!!

Sen bunun bile farkina varmadan , bir lafi aylardir gevis getiriyorsun.

BENI SIKAYET EDECEGINI BURDA BANGIR BANGIR HAYKIRAN ARKADASIN gibi KAYPAKSIN !

Yanar Döner olma ! Senin Anlayacagin dilden konusunca, yaygarayi kopariyorsun !
KENDI YAPTIKLARINI GÖRMEKTE bile ZORLUK CEKEN CAHIL !!!

SEN ATANIN ADINI BILE TAM BILMIYORSUNDUR !!!

SIMDI WIKIPEDIA BAKIP ÖGRENiR, SONRADA BURDA BILIYORUM DIYE SEVINIRSIN !!

Hadi ordan , seni ASIL TÜRK KANINA bulasma ihtimali bile bulunmayan , sülük !!!

SENIN YASADIGIN TOPRAGIN SON ADI !!!

christlich - europäischen Völker-Union

bak adamlar dinini hep ön planda tutuyor !!

Avrupanin cok devletlerinde , Hristiyan Partiler boy gösteriyor !!

Türkiyede ISLAMI TÜRK PARTISI kurulsa ne yapardin ??

AMA BURDA HIC BIRSEY YAPAMIYORSUN, ve hatta dogal karsiliyorsun !!

NE PARADOX BIR INSANSINIZ SIZ YAHU ??

TaylanSadi 11.11.2013 21:25

benekalice`nin ufku genişlesin sevaptır...

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/ard...k-da-ben-yatam

http://haber.stargazete.com/yazar/at...di/yazi-805163

1978salih 12.11.2013 09:41

AKP ISLAM--CDU HRISTIYAN cok güzel :-)

Okumaya sondan baslama !!
Bastan basla !!

veya hepsini aklinda tutmakta zorlaniyormusun, aslinda haklisin , senden bukadar uzun makalenin tümüne cevap vermen beklenemez !!

ama bir kac sorumun cevabini , KIVIRMADAN vermeni beklerdim !!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

Hristiyan , Müslüman , Yahudu veya din degil konu olan !

Sen okadar din fixiert , düsmanlik yapiyorsun ki , bu senin dine olan bakis acini yeterince ortaya koyuyor !

Senden istenilen ,bilmedigin bir konu hakkinda sacmalaman !!

Almanya dami yasiyorsun, yoksa kenyadami anlamis degilim !

Senin cevrenden haberin yok , sadece gevezelik yapiyorsun !

Almanya da , Bilindigi gibi Katalik KIZ OKULLARI VARDIR !!
Sadece KIZLARIN gidebildigi , ERKEK lerden arindirlilmis , Gymnasium lar vardir !
Sen bilmezsin !!

Kürtaj almanyada Katalik hastahanelerde , kesinlikle olagan görülmez, hatta , öyle elini kolunu sallaya sallaya , gidip cocuk aldiramazsin !

Ama sen konu hakkinda okadar net konusuyorsun ki , bilmeyen senin bir kac defa cocuk aldirdigini düsünecek !

Neyse bu zaten seni ilgilendiren bir konu!

Ama sunuda bilmeni isterim ki , din ile devletin bir tutulamasini avrupada cok az ülke yapmaya calisiyor.

Papanin dedikleri , kesinlikle cok ragbet görüyor !

Yani din yönse , secim senin demektir !

Almanyada katalik bir hatunun iki defa kilisede evlenemeyecegini bilirsin !

Bosanmis hatunun Katalik Kilisesinde , normalde hic istenilmedigini, ve hatta bazi tam katalik kiliselerde bu kisilerin fislendigini , ciddi haber merkezlerinde bulabilirsin !

Bunlar devlet ici medya da pek konusulmayan TABU Thema lardir !!

Bukadar laik bir ülkede Almanya da bile bu konularin MEDYA da konusulmasini , istemediklerinin bir nedeni vardir ?

bence sen benim yazdiklarimi yine okumamisin !

yoksa bu sekilde kendini veya islam düsmanligini savunmaya calismazdin !!

BEN HRISTIYANLIGI KÖTÜLEMIYORUM.... BILHASSA ILAHI DIN OLARAK KABUL EDIYORUM !!

IMANIN SARTLARINDA GECEN !!

Kitaplara Iman
Peygamberlere Iman

Emirlerindeki , kitap ve peygamberleri biliyorum , ve neye hizmet ettiklerini düsünebiliyorum.

AKP bu secimdede 1 ci PARTI OLARAK CIKACAK.....

Gecenlerde burda bir tezimi, dile getirdim !!!

AVRUPADA KENDINI CHP secmeni olarak tanitanin %90 ni cahil ve gericidir !!

sizin ATATÜKÜN HAYAL ETTIGI TÜRKIYE ILE UZAKTAN YAKINDAN ALAKANIZ OLAMAZ !!

Türk ZEKI dir, CALISKANDIR !!!

BEN AKP sempatizani olan avrupada yasayan cok az insanin ISSIZ OLDUGUNU BILIYORUM !

Bilhassa YENI NESIL AKADEMIK egitime NURCEMAAT ve AKP SECMENI oraninin %86 lirada oldugunu da bilmeni isterim !!

Yani dogal olarak , HARTZ IV lilerden bu dünyayi yönetmelerini beklemek aptallik olur degilmi !

Siz yatin kalkin , Inanclarindan dolayi calisan insanlara DUA edin !!

Yoksa sizin SozialStaat olarak bildiginiz Almanyada degil HARTZ IV , zinnik yiyemezdiniz , eger kapitalist düzen %100 yüz , Almanya da islemis olsaydi !!

biraz genis aci düsün !

AT GÖZLÜGÜNÜ CIKAR AT !!

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2075308)
Evet burda Hiristiyanlar ev basmaya basladilar, erkekli kizli ortamlar var diye, Ahlak polisi oldular, kürtaji ve sezeryani yasakladilar. Feminizm'ide Hiristiyanlar, yani Merkel'in partisi Christlicher Union, ahlaksizlik toplululugu olarak kaka dediler. Bunlari bu pis Hiristiyanlar yapti, Türkiye'deki irz ve kadin düsmani Erdogan degil.

Öyle bir yalancilikla ortayi kirletmeye calisiyorsunuz ki, artik insanin aklina birsey gelmiyor, sadece migde bulandiriyor.

benekalice 12.11.2013 10:13

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Bei so vielen nichtssagenden Texten kann ich mir nur am Kopf fassen.

Und was das Heroriesieren von Atatürk angeht, wenn die Türkei heute nicht radikalislamisiert werden würde, würde man auch Atatürk's Seele in Frieden ruhen lassen. Leider ist es so wie kurz vor der Gründung der Türkischen Republik damals als das Land islamisiert vom Osmanischen Reich war und besetzt von den Feinden war. Atatürk hat alles geordnet. heute nach 70 Jahren Republik ist die Türkei wieder fast zurück geschritten. Der Staat wieder islamisiert, das Volk wieder islamisiert, das Land verkauft bis zum Letzten.

Ist kein Wunder, dass die Menschen nach Atatürk rufen und ihn herbei sehnen. Und ihr ruft zum Gehorsam auf hier und versucht alles zu beschönigen und die, die kritisieren, zu diffamieren. Das war schon immer so.

Wir hoffen, dass bald damit zuende ist. AKP zerfällt und radikal abgewählt wird und die Menschen wieder Freiheit und Ruhe finden. Die Tage bis dahin sind nicht mehr lang. Im Frühjahr ist es soweit!!!!

TaylanSadi 12.11.2013 10:31

:-)))))) bir insan bu kadarmi beyinsiz olur!?

git su beynini biraz klorix le yika!!![/quote]

================================================== =

Bir insan beyinsiz,cahil,aptal v.b olabilir ama onlarında akılsızlık,cahillik,beyinsizlik yapma hakkı vardır lütfen bu haklarına riayet edelim.

1978salih 12.11.2013 10:47

Yahu biraz da Beyin yiyin beaayaaa

Yahu onlar, beyinlerinin varligina inanmiyorlardir !!

görmedikleri bir seye neden inansinlar !

Kütle olarak belki beyinlerini , resimde görebilirler,

Lakin akil kismini hic anlayamazlar , ne ölcülüyor ne resimleniyor nede akli gören olmus bu güne kadar !

yani onlarin akli dengesizligi, aslinda inanmadiklari bir gercegin üzerlerindeki , paranormal etkisidir !!

simdi bu cümleyi gel sen bu , deterjanlanmis beyinlere anlat !

Zitat:

Zitat von Deianeira (Beitrag 2075351)
================================================== =

Bir insan beyinsiz,cahil,aptal v.b olabilir ama onlarında akılsızlık,cahillik,beyinsizlik yapma hakkı vardır lütfen bu haklarına riayet edelim.

hayir efendim! güzel, temiz, zeki beynimi kirletmelerine müsade veremem.[/quote]

TaylanSadi 12.11.2013 10:52

hayir efendim! güzel, temiz, zeki beynimi kirletmelerine müsade veremem.[/quote]

================================================== ===

saçmalıklar zeki bir beyni neden kirletsinki? :)

1978salih 12.11.2013 10:57

yok kardesim !!

Zitat:

Zitat von TaylanSadi (Beitrag 2075357)
hayir efendim! güzel, temiz, zeki beynimi kirletmelerine müsade veremem.

saçmalıklar zeki bir beyni neden kirletsinki? :)[/quote]

BU BENIM LAFIM DEGIL !!

Arti bir yere kadar senin düsüncene destek veriyorum !!

Zeki bir beyne sacmalik zarar vermez , lakin iz birakabilir !

Zeki ama daha genc beyinlere, kuruntu kurtlari birakabilir, Allah korusun !

Bunlarin zaten baslica amaclari bu , bence !!

Genc olgunlasmamis, hayat tercübesini sahiplenmemis , beyinlere zehirlerini kusmak !!

1978salih 12.11.2013 10:59

sen nasil beni düsündügümü yazarsin

Zitat:

Zitat von Deianeira (Beitrag 2075361)

saçmalıklar zeki bir beyni neden kirletsinki? :)

wooooow. cok zekisin. ama gelecek nesli düsünmek lazim.... yazik olmaz mi gelecegin yavrularina !? ;)[/quote]

sen benim düsündügümü düsünemezsin , diyecem :-)

TaylanSadi 12.11.2013 11:09

Sanırım alıntı yaparken bende dahil hata yapmış olabiliriz kargaşa zeki beyinlerde iz bırakmasın :)

1978salih 12.11.2013 11:09

eyvah

Zitat:

Zitat von Deianeira (Beitrag 2075364)
sen benim düsündügümü düsünemezsin , diyecem :-)

pardon ama, biraz beynim vicik vicik oldu sanki.... :-))))[/quote]

bendede acayip bir karincalanma basladi !

Allah sonumuzu hayr eyleye !

1978salih 12.11.2013 11:12

sen ne hakla benden önce düsünüyorsun ?

SENI düsünce özürlü pardon özgürü savunucusu , arkadaslara sikayet ederim, allahima seni pisman ederler :-)

ne bu yahu bir kadin benden önce nasil düsünebilir ?

(Allah a sükür senin gibileride var)

Zitat:

Zitat von Deianeira (Beitrag 2075363)
BU BENIM LAFIM DEGIL !!

Arti bir yere kadar senin düsüncene destek veriyorum !!

Zeki bir beyne sacmalik zarar vermez , lakin iz birakabilir !

Zeki ama daha genc beyinlere, kuruntu kurtlari birakabilir, Allah korusun !

Bunlarin zaten baslica amaclari bu , bence !!

Genc olgunlasmamis, hayat tercübesini sahiplenmemis , beyinlere zehirlerini kusmak !!

nihayet benim dilimden anlayan bir insan cikti su vaybee de :)
aynen öyle.[/quote]

1978salih 12.11.2013 14:02

fazla söz etmeden hak ettiklerimi aliyorum.
bu cümlemi anca sen anlarsin ;)[/quote]

ANLAMADIM ??

Bosphorus_ 12.11.2013 23:02

Beyin bedava.

13.11.2013 07:11

citten atlayan koyunlarin götüne gülen keci gibi durdun bu yorumunla ;)
Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2075383)
Beyin bedava.

Bosphorus_ 13.11.2013 21:44

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2075384)
citten atlayan koyunlarin götüne gülen keci gibi durdun bu yorumunla ;)

Anlasilan o ki sen ruyalarinda ya erkek penisi ya da hayvan dotu goruyorsun. Bu iyiye isaret degil dostum, benden soylemesi. Herseyi ona yorman. Gerci PKK'nin Avrupa LGTB yapilanmasindan oldugunu dusunursek, normal bile.

Dunya dotten ibaret degil, ama PKK'li dotlere de evsahipligi yapiyor iste. :-D

13.11.2013 21:45

muhalefet eden "Yasak ne Ayol!" sloganiyla mi bu kaniya vardin,LGTB'liler bile senden daha dürüst.Götü aik keci gibi citten atlayan koyunlarin götlerini görünce gülmüyorlar. :P

tüm bu AKP destekciligi yol,konut ve köprü ihaleleri icin mi?

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2075416)
Anlasilan o ki sen ruyalarinda ya erkek penisi ya da hayvan dotu goruyorsun. Bu iyiye isaret degil dostum, benden soylemesi. Gerci PKK'nin Avrupa LGTB yapilanmasindan oldugunu dusunursek, normal bile.

Dunya bir dotten ibaret degil, ama PKK'li dotlere de evsahipligi yapiyor iste. :-D

Bosphorus_ 13.11.2013 21:49

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2075420)
muhalefet eden "Yasak ne Ayol!" sloganiyla mi bu kaniya vardin,LGTB'liler bile senden daha dürüst.Götü aik keci gibi citten atlayan koyunlarin götlerini görünce gülmüyorlar. :P

tüm bu AKP destekciligi yol,konut ve köprü ihaleleri icin mi?

LGTB'liler BILE diyerek LGTB'lilere hakaret ettiginin farkinda bile degilsin. Basit ornek 2: Dunya sana BILE evsahipligi yapiyor. Ref: Bir onceki msjim.

AKP destekciligi degil, mantik destekciligi, sen anlamazsin politikadan mantiktan, erkek arkadasinin dotunu incelemeye devam et :-D kaldi ki AKP konu ile alakali degildi. Ama sen bunu da anlamazsin :-D

14.11.2013 06:28

AKP destekcisi degilim diyorsun, önceki tüm mesajlarinda AKP'yi savunma girisimlerinde bulundun.Gerci kafami karistiriyorusn,yeri geldiginde ulusalci zaman zaman dinci cogu zamanda osman pamukoglu'cu bi tavir sergiliyorsun.hos,cözmek istemiyorum pek seni.Cocuk istismarina "he" diyen.Ülkenin, AKP gibi din araciligiyla yasam alani daraltan insanligin, düsüncelerini savunuyorsun.Bu benim icin hic bi anlam ifade etmez.

Bi aralar hücreler halinde bi örgütlenme türemisti,ilk okudugumda anlam verememistim.eli kana bulanmis "Fasist" döver-öldürür ve benzeri silahli eylemlerde bulunurlardi.Farkli bi örgütlenme bicimiylede merkeziyetciligi kabul görmezler,eylemleriyle iletisim kurarlardi. Simdi,senin gibi "Fasist" ve cikarci zihniyetleri görünce onlari anlayabiliyorum.Bence,insanliga ve dogaya zarar veren ideolojilerin destekcileri "hadim" edilmeli,yarinlarimzi birakacagimiz cocuklarimizda sizin gibi bos seylerle ugrasmamali.

Siyaset saksakcilik degildir,kendi ideolojin icerisinde bile muhalefet etmeyi bileceksin.Muhalefet ettigince ideolojinin demokratik sekillenmesine neden olursun.Yaptigin siyaset degil senin,saksakcilik. Örnek: "Cocuk istismari">"Noolmus,ABD'de de var."

Mantigim var,Onurum ve Serefim var gibi bos naralarla kandirma kendini veya beni.Bunlar yok sende.Olsaydi eger,ezilenin yaninda yer alirdin.Mevcut Türkiye'in cökmüs ve kokmus sisteminin yaninda degil.

Ayrica,sürekli haksiz ve asilsiz ithamlarda bulunuyorsun.Sex'i seviyorum ancak bi erkek götü midemi bulandirir, öyle bi girisimde bulumam.Bu tür haksiz ithamlari sadece karaktersiz insanlarin yaptigini biliyor musun? "halk dilinde;Kahpe".

Tekrar öneriyorum; Onur ve serefin icin haksiz ithamlarda bulunma, "BILE" gibi gaflarimi kolla.O zaman sana, "vaybeee yigit adammis harbiden" derim aksi halde kahpesindir aldigim "kültürde".

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2075421)
LGTB'liler BILE diyerek LGTB'lilere hakaret ettiginin farkinda bile degilsin. Basit ornek 2: Dunya sana BILE evsahipligi yapiyor. Ref: Bir onceki msjim.

AKP destekciligi degil, mantik destekciligi, sen anlamazsin politikadan mantiktan, erkek arkadasinin dotunu incelemeye devam et :-D kaldi ki AKP konu ile alakali degildi. Ama sen bunu da anlamazsin :-D

Bosphorus_ 14.11.2013 21:15

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2075425)
AKP destekcisi degilim diyorsun, önceki tüm mesajlarinda AKP'yi savunma girisimlerinde bulundun.Gerci kafami karistiriyorusn,yeri geldiginde ulusalci zaman zaman dinci cogu zamanda osman pamukoglu'cu bi tavir sergiliyorsun.hos,cözmek istemiyorum pek seni.Cocuk istismarina "he" diyen.Ülkenin, AKP gibi din araciligiyla yasam alani daraltan insanligin, düsüncelerini savunuyorsun.Bu benim icin hic bi anlam ifade etmez.

Bi aralar hücreler halinde bi örgütlenme türemisti,ilk okudugumda anlam verememistim.eli kana bulanmis "Fasist" döver-öldürür ve benzeri silahli eylemlerde bulunurlardi.Farkli bi örgütlenme bicimiylede merkeziyetciligi kabul görmezler,eylemleriyle iletisim kurarlardi. Simdi,senin gibi "Fasist" ve cikarci zihniyetleri görünce onlari anlayabiliyorum.Bence,insanliga ve dogaya zarar veren ideolojilerin destekcileri "hadim" edilmeli,yarinlarimzi birakacagimiz cocuklarimizda sizin gibi bos seylerle ugrasmamali.

Siyaset saksakcilik degildir,kendi ideolojin icerisinde bile muhalefet etmeyi bileceksin.Muhalefet ettigince ideolojinin demokratik sekillenmesine neden olursun.Yaptigin siyaset degil senin,saksakcilik. Örnek: "Cocuk istismari">"Noolmus,ABD'de de var."

Mantigim var,Onurum ve Serefim var gibi bos naralarla kandirma kendini veya beni.Bunlar yok sende.Olsaydi eger,ezilenin yaninda yer alirdin.Mevcut Türkiye'in cökmüs ve kokmus sisteminin yaninda degil.

Ayrica,sürekli haksiz ve asilsiz ithamlarda bulunuyorsun.Sex'i seviyorum ancak bi erkek götü midemi bulandirir, öyle bi girisimde bulumam.Bu tür haksiz ithamlari sadece karaktersiz insanlarin yaptigini biliyor musun? "halk dilinde;Kahpe".

Tekrar öneriyorum; Onur ve serefin icin haksiz ithamlarda bulunma, "BILE" gibi gaflarimi kolla.O zaman sana, "vaybeee yigit adammis harbiden" derim aksi halde kahpesindir aldigim "kültürde".

Su msjinda 1 tane konu ile ilgili cumle etmemissin, hatta bu basliga yazdigindan beri itmedin, bana uyuz oluyorsun, senin nasil bir PKK'li sempatizan oldugunu burada, kendi sozlerinle gosterdigim icin, hicbir tartismaya giremedigin, basarisiz oldugun icin. Bilgisiz oldugun icin. Once konu ile ilgili konusmayi ogren. Ya da kafana kelimelerden olusan cekic yediginde mazlum ayagi yapma.

Cocuk istismarina ''he'' diyen sendin, bir PKK sempatizani olarak. O baslik orada duruyor. Herkes okuyor. Agzin sulaniyor ''cocuk'' kelimesini duyunca, yaninda ''kil'' da var tabi. Mide bulandiricisin.

Benim mantik neredeyse onu destekledigimi kendi agzinla kabul ediyorsun, senin gibi bir ideolojiye koru korune yapisip da o ideolojiyi yalani yanlisi herseyiyle kabul eden biri degilim. Kim hakliysa onu destekliyorum. Ayrica asagida AKP destekcisi degilim demedim, AKP'yi destekledigim noktalari var. Ama okumak kim anlamak kim.

Hadimdan bahsetmis, sen bizzat insanlari hadim etsene, malum bayagi penis duskunusun, hadim bahanesiyle kim bilir neler yaparsin milletin seyleriyle:-)

Ne kadar Turkiye dusmani oldugunu biliyoruz. Sen bir Turkiye dusmanisin, PKK sempatizanisin. Ulu onderin APO-sen demistin. Ulu onderi APO olan bir canlidan insanlik dersi almayacagimizi da soylemistik. Iciniz disiniz yalan. Bu yalanlarla cocuklari kandirip daga cikariyorsunuz, hem tecavuz ediyorsunuz hem Turk ordusuna oldurtuyorsunuz, sonra yine ayni klise mazlum ayaklari. Kokunuz bitmedi, o kadar hizli uruyorsunuz ki.

*** APO sempatizanisin, PKK destekcisisin demistim, itham diyorsun. Kaniti onceki silinen CRS79 ve UNO isimli profillerin msjlarinda: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...=10165&page=12

Dagdaki teroristler askerlik yapanlardan daha degerli demek :) demek APO Turkiye'de yetisen ender beyinlerden, hayrani oldugunu da kabul etmissin :)

*** Ben tecavuzu ve cocuklarin istismarlarini nereden olursa olsun acik acik kinarken sen 1 kelime bile edemedin, cunku tecavuzler ve cocuk istismarlari hayrani oldugun PKK'lilar tarafindan yapilmisti. Kaniti burada: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...t=10936&page=2

Dibe vurmussun aglayanin yok.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:36 Uhr.