![]() |
Zavallı Chp
Durumu içler acısı olan chp şimdide Mısırdaki darbecilerden medet umar hale geldi yada General Sisiye akıl vermeyimi düşünüyor?
|
chp de kimler varmış...
bir chp linin partisi hakkında sözleri üzerine Link verildi... :)
http://haber.stargazete.com/yazar/ka...im/yazi-797233 |
Körler sağırlar bir birini ağırlar! Bu gazete AKP hükümetinin faşızan tavrını bize demokratik diye yutturmaya calışsan 'yandas gazetelerin önde gideni'
|
Zitat:
|
ABDye gitmek isteyen kilicdarogluyla kimse muhatab olmak istemeyince yine u-dönüsü yapip gezisini iptal etmeside cok üzücü durum.
diger devletlerin muhalefetimizi ciddiye almamasi cok manidar. |
Zitat:
|
Zitat:
|
CHP senelerdir parti ici demokrasiye geciyormusmusmus.
türkiyede sayisiz demokratiklesme adimi atilirken bir parti kendi demokrasilesmesini yillardir sonlandiramadi. demek chp iktidar olsa türkiye hicbir adim atamiyacak :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
halktan uzak kalmasıdır,T.C kurulurken,yaşayan halk Osmanlının devamıydı bunu red etmek,daha doğrusu Osmanlıyı red politikası bilhassa Atatürk ün ölümünden sonra aşırı bir şekilde politikalar uygulanması,aşırı devletçilik ve daha bir sürü olumsuzluklar. İnsan kaynaklı fikirlere her zaman mesafeliyimdir :) |
CHP’ye sürpriz katılım!
Kapatılan Has Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çapa Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, CHP'ye katılacak.
Prof. Dr. Kılıçaslan, bir gurup Has Partili arkadaşıyla önceki gün CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet eden Prof. Dr. Kılıçaslan, partiye katılma kararları ile ilgili şunları söyledi: “Biz CHP’ye katılırken farklılıklarımızla bu partinin içinde temsil edilebileceğimizi, siyasetin ve partilerin değişim ve dönüşümüne bu platformda katkı sağlayabileceğimizi düşündük. Türkiye yeni bir döneme girdi. Bu yeni dönemin özellikleri CHP’de de kendini göstermeli. Katılımımızın anlamı bu olabilir. Kendi fikrimizle, farklılığımızla CHP içinde var olabilirsek, bu yeni döneme biz de kendi bakış açımızı yansıtabiliriz.” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Polat, Prof. Dr. Kılıçaslan’ı önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan toplantılarda konuşmacı olarak görmek istediklerini belirtti Durmak yok, yola devam! Vatana ve millete hayirli olsun :D |
Zitat:
|
the last !
grrrrr ;-) ,böyle, islam üzerinden ucuz politika yapanlara gicigimdir !
bak bir müslüman (Allah Her Seyi daha iyi Bilir) chp saflarina katiliyor. Insaallah CHP icin hayirli olur ! Bi ara bir kadin , burda bazi chp li arkadaslarin degimiyle CARSAFLI lardan bir hatun, baykala sarilmisti, rozet almisti, chp yi cok seviyordu ! ee o sempatizan kadini bir daha bir yerde hic göremedik ! sanirim kadinin CARSAFINI cikarttilar, veya reklam amacli dini ISTISMAR ettiler ! ne dersin ! sanirim bu fotograf karesini hatirliyorsundur !! Bu olaylar özellikle , genel secim öncesi yasanir ! Arti bu tür garip olaylar sadece TR de yasanmiyor, dünyanin her bir yaninda bu gibi gösteri amacli politik haberler , secim önceleri , ahmak ve politikadan uzak olan insanlara sempatik görünmek amacli derlenir ! yani cikar ugruna , hem din satilir, hemde seref !!! ee bunun bir adi vardir DILLERDE !! sende bilirsin bende ?? :-) Zitat:
|
Zitat:
-çarşaflılarda bu vatanın insanları onlarda şehit verdiler neden partimizde olmasınlar. ..gelelim günümüze,chp de her ne söylenirse söylensin parti zihniyeti kolay kolay değişmez,chp ye katılan o has partiliyi bir gün parti dışında görürseniz hiç şaşırmayın :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
hayırdır İnşaallah...
10 Kasım münasebetiyle chp İstanbul Eminönü yenicamiinde Mevlit okutmuş.Bir zamanlar 1950 yıllarında,seçim konuşmalarında chp liler İnönü den ricada bulunurlar derlerki,
-Paşam konuşmalarınızda insanlara dinden inançlardanda bahsedin halkımıza kendimizi anlatamıyoruz.. İnönü bir konuşma sonunda "Allahaısmarladık" der ve kürsüden iner,yanındakiler İnönü ye, -Paşam neden inançlardan bahsetmediniz.. serzenişinde bulunurlar İnönünün cevabı hazırdır -Allahaısmarladık.. dedim ya. Bu bir zihniyet meselesi aslında,şimdi kıytırık Atatürkçüler buna itiraz edeceklerdir,iyi ama chp çelişkilerini hangi itirazlar giderebilirki? |
Gecenlerde !!
Sayin abiler , suclu CHP degil , suclu o CHP yi bu duruma getiren, CHP yi RESMEN DINSIZLERIN PARTISI, MASONLARIN YUVASI, ISLAM DÜSMANLARININ DERGAHI ILAN EDEN , ERMENI ASILLI INÖNÜDEN BUYANA SÜRE GELEN bu anlayisin hala , CHP üzerinden EKMEK YEMESINE GÖZ YUMAN, CHP li HALKINDIR !!
ACIKCA SÖYLÜYORUM !! CHP SECMENININ % 90 ni , BAKAR KÖR ve CAHIL dir !!! SADECE ATATÜRKÜN PARTISI dir DIYE OY VEREN , OKUMAYI RED EDEN, TELEVIZYON U MEKTEP SANAN, INSANLARIN PARTISI HALINE GELMIsTIR !! Zitat:
|
kısır döngü..
CeHaPe umumi reisi Kılıçdaroglu, Birleşik Dövletler Amerikanyası ziyareti şayana mucip olunup,kendilerini bilhakika izaha mecbur hissedüp,terennüm eylemişlerdir.Türkiye dövleti halkına kendilerini izah eylemede beceriksiz olunup Amerikanya dövletindeki gayretkeşliği nice bir komediyadır,Allah sonumuzu hayır eyleye..
|
Zitat:
hayir ser allah tan , eyvallah, amma, serrin önüne gecmek, yigitlik geregidir ! her fer ayni olaydi, bu dümen hala eski dümen olup, halki türkün , üzerinden gecer, atelerin yolun sira, günlerini gün ederler idu !! amma velakin olay artik farkli bir gidisaati muhtesem bir yola sapmis, dünyeviliklerin felegine comak sokmustur !! bu durumda illaki , denize düsmüs yilan misalü, KK amerikanya devletü emiri ile isbirllügüne girisecektir ! burdaki , yorgan yakan , bazi kadin kilikli , lafim meclisten disari, enikler, Türk devletü isverenlerini bile , hala zinniklamaktan vazgecmemistir !! bu onlarin son ürümeleri olacaktir ! hay gayret insaallah |
ich möchte dem Thread "zavalli CHP "
wieder etwas "LEBEN" einimpfen ... TOTgesagte leben länger ... ich denke ,das sich das Blatt wenden wird (time will tell) CHP (persönlich nicht 100%ig überzeugt ) aber es gibt hervorragende Persönlichkeiten: - Muharemm Ince ( er wird Kilicdaroglu vom Thron stoßen) - Emine Ü. Tarhan - Safak Pavey (sehr jung ,geniale Voraussetzungen/wird ganz groß rauskommen) von der MHP würde ich "Lütfü Türkkan" , gerne bei der CHP sehen .. :) |
haydi bastir TÜRKIYE
Imo,
Dürüstlerden olsun BIZIM olsun !! Sence bu CHP düzelirmi, yoksa gidip bi parti kursakmi seninle ?? Aslina bakarsan her yorumcu, bir politikaci gibi akilli düsünüyor ! Her Birey burda kendi düsüncesini paylasiyor !! Her Birey paylasilan düsüncenin , din dil irk ve ananeleri irdelemedigi, komik duruma düsürmedigi, kimsenin düsüncesine yüksekten bakmadigi sürece , adam yerine konulmakta ! Ama bazan bakiyosun , bu davranislarini birden degistiriyorlar, gidisatlarinda bir u dönüsü , ondan sonrada , kazaleyin de olsa, benim gibi düz yolda sinyal yakiyorlar, buda beni tilt ediyor! demem o ki biz önce tolere edecegiz adam olacaz düsünen olacaz akilli olacaz !!! sonrada ulannnnn ben bi ton boook biliyorum diye ucmuyacagiz. adam olup, bütün INSANLIGA "insan muamelesi" yapacaz !! kimse kimseden kücük degil !! illaki bilgi görgü kültür farki vardir !! ama, dogruyu veya iyiyi bilmemek ayip degil , dogruyu ve iyi olani , anlamadan red etmek ahmakliktir !! onun icindir ki , kim olursa olsun !!! TÜRKIYE CUMHURIYETINI yüceltmeye calisir ve MILLETIN refahi icin calisirsa , BIZ ARKASINDAYIZ !!! Ama kimse bizden, sunun bunun icin medet ummasin !! Biz dogru dürüst ve samimi olan her yigidin elini öperiz !! ister dinli ister dinsiz olsun !!! ben nice dinli(lafta) gördüm , pire icin yorgan yakan !! ve nice ATE gördüm , pire icin atese atlayan !! ula hemen kendine pay cikarma , gardasim mardasim demem, pirelerim seni !! Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:45 Uhr. |