![]() |
KaIbim bomboş kaImıştı sanki atmıyordu sessiz kaImıştı kusmuştu sanki bana, seni gördü gözIerim kaIbime haber verdi kaIbim direk seni kendine yazdı ve öyIe aşık oIdum sana.
|
Mɑdem sevmiyorsun o zɑmɑn sɑhip çık gözlerine ! Dönüp dolɑşıp değmesinler gözlerime.
|
Sen, seni seveni görmeyecek kadar körsen sevende seni sevmeyecek kadar onurIudur.
|
GözIerine bakınca yaşadığımı anIıyorum o anda, eIIerini tutunca bedenimi sarar aşkının sıcakIığı anında, sensiz hayat boş bir sokak hayatımın baharında, sakin bırakma eIIerimi oIamam sensiz asIa sevgiIim!
|
Iflas edip degerin vurduysa dibe
Merak etma ölünce cikar yüzbine 1insanol |
![]() |
Beyinsiz
Zitat:
|
Düşümde aşk ile karşılaştım..
İnsanı arıyordu. Uyandım, insan ile karşılaştım.. Aşkı arıyordu..' Özdemir Asaf |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, Hiç aramamaktır.. Vefayı vefasızda, Edebi hayâsızda Merhameti vicdansızda arama! _Hz.Mevlana_ |
Meger ne cok yanarmi$ cani insanin,
Baktigi yerde göremeyince görmek istedigini C.S |
![]() |
Herkes az buçuk sarhos,herkes bir$eyler söylüyor,yanliz ikimizin sözleri sarma$ dolas.
|
Günaydin nasilsiniz?
|
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim yüzümdeki o ipneli
gülüş senin gelmişini geçmişini tatmin eder.. |
YA$AMAK
ümitli bir i$tir sevgilim YA$AMAK seni sevmek gibi ciddi bir i$tir |
Mevlana....
Yüzmesini bilene yüreğim okyanustur diyordum ya; Ey sevgili, sen git başka denizlerin koynunda boğul..Ben sana çoktan kurudum..
|
bis alle kaan/t9 aka tony-fakers kommentare,threads,nicks auf vaybee gelöscht sind 1
22.05.2015, 12:03
Zitat:
|
Friedrich Nietzsche
Karşına çıkabilecek en kötü düşman, her zaman sen kendin olacaksın; sen kendin pusuda bekleyeceksin kendini.
|
Mevlana....
Uğraşma boşuna.Seni ancak gördükleri ve duydukları kadar anlayacaklar. Gördükleri, ancak kendi anladıkları kadardır.
|
bis alle kaan/t9 aka tony-fakers kommentare,threads,nicks auf vaybee gelöscht sind 6
24.05.2015, 10:27
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
|
Mevlana
Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır.
|
Mevlana....
HARF'ler yetmedi anlaşılmama, bari Hâl'den anla.
|
Mevlana....
Aşk kalpten, dost sırttan vurur. Kalbin iyileşir ama sırtın hep kambur kalır !
|
Değişir yönü rüzgarın
solar anzısın yapraklar, şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar, Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; içinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir, Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu |
Yaratana egilmeyen boyun,dik duramaz yaratiklara egilir
Ölümü sondurak sanan zavali... Baharada ölüler dirilir!! Insan olmak havanlasmak kadar zor olmamali, insan yücelten ahlakidir,insan ahlaki kadar sevilir |
Bob Dylan
Parfüm sevmem! Bana göre en güzel koku, sevdiğime sarıldıktan sonra üstümde kalan kokudur.
|
Bob Dylan
Aslında biz ne yaptıysak kendimiz yaptık. Çünkü ufacık bir ilgiyi aşk, iki kelime edeni kendimize dost sandık.
|
Turgut Uyar
Ben sebepliyim denizlere, aylara, kavgalara,, umutsuzluğa,
Bir maviyi durup dururken birine benzetiyorum.. |
...
Kendine gel,seni orda bekliyorum .(Yazarını bilmiyorum)
|
allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala eli seyyidine MUHAMMED
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
ALLAHIM bu mübarek Ramazan'da Hakkı'yla Oruç tutmayı Ümmeti Muhammed'e ve bizlere nasip eder inşallah.
|
kim bilir
kim bilir hangi sehrin isiklari altinda,
kanatlaniyor ruhun aska, kimbilir? "biri cikar da merham olur" diyerek NASIL YANILIYORSUN, kim bilir |
Oscar Wilde
Düşünebilen her canlının insan olması, insan olan herkesin düşünebildiği anlamına gelmiyor ne yazık ki.
|
Oscar Wilde
Davranışlar kelimelerden daha fazla konuşur, daha çok şey ifade eder.
|
William Shakespaere
Öyle körkütük sadık bir köledir ki sevda, Seni kötü göremez bin kötülük yapsan da..
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:17 Uhr. |