![]() |
du kannst mit allem Recht haben was den Islam betrifft ?
jetzt pass auf lieber @Salih ich bin kein Religionshistoriker oder Gelehrter sondern möchte für meine Fragen präzise Antworten haben .. velev ki ..."Tanri" üc kitap yolladi .. bir müsevi lik .... 2 hiristiyanlik ... Muhammed 40 ya$ina kadar demek "hiristiyandi " ? niye peki "hiristiyanligin" hic bi kuralini yerine getirmedi ?? warum hatte er damals nur die "Narrenfreiheit" gehabt ? |
Imogdi - o sevmedigin, kücük gördügün ve dini suistimar edenlerden hic ama hic bir farkin yok.
Onlar Din manyagi, sen ise dinzsizlik manyagisin. Insanlari birak istedikleri gibi yasasinlar. Sana ne nasil ibadet ettikleri, kime inandiklari veya inanmadiklari? Senin yazdiklarina bakilirsa bir insan ya müslüman olur ya da atatürkcü. Dünyaya bakis acin besiktasin renklerine benziyor. Ben hem elhamdülillah müslümanim hem de atatürkcüyüm. Bunu da bana haca gitmis ve bes vakit namazinda olan babam asiladi, hem dinimizi hem de milliyetcilik duygumuzu. Diyecegim o ki - Allah hepimizi radikal müslümanlardan ve senin gibi radikal ateistlerden korusun. Ha, bir de akil fikir versin, yerinde olur bence. |
Zitat:
Hani Talkan ve Curcan katliamlari? Wikipediden birebir kopyalarken, hic degilse aralara Hatipoglundan duygusal birseyler serpistirseydin :) |
Zitat:
yoksa hatipogluna ne hacet, ben güzel bir iki kelime kullanirdim senin icin 1 wikiden almami neden yadirgiyorsun, eger ben bu verilerin kaynagini vermesem, sence inandiriciligi olurmu ?? en azindan ögrenmek icin tarih kitaplarinin herbirisini okumak durumunda kalmiyoruz. salih |
Zitat:
|
Auch wenn du mir in machen Dingen zu radikal bist, manche deiner Fragen verdienen scon eine Antwort oder ein tieferes Hinterfragen ;)
Zitat:
|
http://youtu.be/Z9u2z2-29YI
Bu hoça burada birisine hatırlatıyor.... Hmmmm.... Kime acaba..... Hmmm.... :) |
http://www.dailymotion.com/video/xaq...iyor_lifestyle
Ein Ungäubiger: hoca camide cıldırıyor! Ein Gläubiger: hacayı şeytan çarptı :) |
http://www.dailymotion.com/video/xaq...uyor_lifestyle
Einmal bärtigen Feuerspucker bitte! :) |
simdi timi, senin bu videolarinin IMO nun aordugu soruya ne cevabi var ??
bak imo bir kac soru sormus, sen video sunmusun , hic alakasi olmayan! Imogdi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster du kannst mit allem Recht haben was den Islam betrifft ? jetzt pass auf lieber @Salih ich bin kein Religionshistoriker oder Gelehrter sondern möchte für meine Fragen präzise Antworten haben .. velev ki ..."Tanri" üc kitap yolladi .. bir müsevi lik .... 2 hiristiyanlik ... Muhammed 40 ya$ina kadar demek "hiristiyandi " ? ---------------------------------------------------------- Peygamber illaki Ilahi kanunlara inaniyordu, Tevrat Zebur veya Incilin kanunlarina itaat ediyordu !! peygamberin yegane sorunu, incil ve tevrat in iceriklerinin bazi DIN ISTIMARCILARI tarafindan degistirilmesi idi ! Peygamber 40 yasina kadar hristiyan veya yahudi idi demek bence dogru olmaz, 40 yasindan sonra peygamber kendisinin bir misyon icin secildigini ve teblig ile görevlendirildigini ögrendi niye peki "hiristiyanligin" hic bi kuralini yerine getirmedi ?? Tabiiki getirdi (bu kurallarii sadece Hiristiyanlikla kisitlamayalim) Ilahi dinlerin tamamina itaat etmistir : Dürüst bir insan di, Dogru idi, Güvenilir ve sakin bir kisilige sahipti ! Öyleki , Incil Zebur ve Tevrat , KURAN da bütünlesti, tamamlandi ve birlestirildi ! Rabbin bir istedigi de aslinda , insanlarin, kendi aralarindaki farkliligi anlayip, yinede birbirlerine , ilahi bir sevgiyle yaklasmalarini ögrenmeleridir ! yani Kuran da tevrat var Incil var Zebur var !!! bu iki ilahi kitap ve sahife birlestirilmis, ve insanligin son dönemi icin tekrar , bir isik olarak bizlere sunulmus! tabii ki her insan hür bu konuda ! beni seversin sevmezsin ! benim düsüncelerimi begenirsin begenmezsin ! burda hem fikiriz ! ama aklin ve fikrin , imkan verdigi , seyleri , yok saymak, bence biraz savurganliga kacar ! acikcasi söyle söyleyeyim ! incilde zeburda tevrat ta bizlerin , yani müslümanlarin iman ettigi ilahi kitaplardir ! o kitaplarin varligina biz , inaniyoruz, lakin amelimizi , Kuran ile yapmak durumundayiz, cünki en son, RAB den , KURAN la ibadetlere devam edilmesi istendi ! ve KURAN illaki Tevrat Zebur ve Incil in üzerine insaa edilmistir diyebiliriz ! salih ----------------------------------------------------------------- warum hatte er damals nur die "Narrenfreiheit" gehabt ? |
@salih
Bende İmogdi'nin sualını ilginç gördüm ve topluma tekrar iletdim. Fakat geri yazdıklarım konuyu destekliyor.:"islam & humor". Bunu neden anlayamadığın, beni hayran birakıyor. Tek dönen tekerler hedefilerine giderler, duranların profili bitmiştir ;-) Zitat:
|
toplumu böyle düsündügün icin sagol.
ama imo ya verilmis olan cevab tan bisiler cikarta bildinmi ? sorular cok güzel ve cokderin, sen cevablardan bisiler alabildinmi? yoksa sadece cevaplarin kapali kalmasi amacinda mi spam yapiyorsun ? eger sorulari bu kadar ilginc buldu isen, en azindan verilen cevaplarada bir göz atman gerekirdi ! bilmemek degil ögrenmemek ayiptir ! Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
Tarih uzmani degiliz tabiki, ama... 1. Kaba hatlariyla bile vakif olmadigin bir konuda 2. Vikipedide okudugun bir paragrafla 3. Intihal yoluyla 4. Radikal cephe aliyorsun Hosgörülü ve aydin insanlarin tutumu böyle olmamali. Müslümanim diyen herhangi birine sorsan felanca kisi dinini bilmiyor, öteki dogru yasamiyor gibi safsatalarla karsilasirsin. Hep ayni, bilindik masallar bunlar. Fakat gercek su ki sevgi, hosgörü, ahlak ve dürüstlügü agizlarina sakiz yapan, isaret parmaklari baskalarina gösteren dindar arkadaslarimiz, icraatlarinda kendi ölcüleri cercevesinde daima iflas ederler. |
![]() :D ...ich weiß das mich hier viele wg. meiner "Anti-Islam-Haltung" nicht gut riechen können .. ist aber alles halb so wild ;) bleibt locker und glaubt an das was ihr wollt .. |
katilmiyorum ama senin görüsüne saygim vardir !
Zitat:
|
|
KENDISINE SAYGISI OLMAYANIN ; BASKASINA SAYGISI BEKLENILEMEZ !!
ESSEK SAKASI YAPAR GIBI GÖRÜNÜM VEREN BU IKI KOMIK INSANLARIN, NE YAZIKKI CAMI DEGIL DE EVDE BU SAKAYI YAPTIGINI ANLAYAMAYARAK , SAKA YAPILAN YERIN CAMII DIYE TANITILMASI DA , BI OKADAR MIYOPLUGUN BIR ISARETI OLSA GEREK ! SAKA VE GÜLMEK ELBETTE ISLAMIYETTE DE VARDIR ! LAKIN SAMIMI VE TEMIZ MÜSLÜMANLARA YILLARCA OKADAR EZIYET CEKTIRDILER KI , GÜLECEK BIR DURUMLARI KALMADI ! VE BU KADAR SAYGISIZ VE HAKSIZ LIGA MARUZ KALMALARINA RAGMEN, INSANLAR HALA SUKUNET ICINDE "MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER" DÜSÜNCESINDE VE INANCINDA , BIR DEGIL BINLERCE BU GIBI SALDIRILARA , SABR GÖSTERIYORLAR ! UNUTMAYIN, SEHITLIK MERTEBESINI BILMEYENE , VATAN TOPRAGI EMANET EDILMEZ ! O YÜZDEN DIR KI, NE RTE NEDE BASKA BIR LIDER BU TOPRAGIN KORUYUCUSU ASLA DEGILDIR !! BU TOPRAKTA YASAYAN ,MILLETTIR VATANIN EMANETCILERI !! BU VATAN ARABISTAN OLSUN DIYE BIR CABA ICINDE OLANLARIN , KIMLER OLDUKLARINI BU MILLET COK IYI BILIYOR ! DEGIL HER SECIMDEN ÖNCE BOS BOS KONUSMAK, ISTERSENIZ HIC SUSMASIN, MASUMUN EKMEGINE GÖZ DIKEN VE BEYINSIZ YANDASLARI ! BU MILLET HER DAIM MEHMETCIGE EMANETTIR !! MEHMETCIGIN MEKANI PEYGAMBER OCAGIDIR !! BUNU HER MÜSLÜMAN TÜRK BÖYLE BILIR ! UNUTULMASIN KI BU MILLETIN , ECDADI UNUTTURULMAK ICIN COK CALISILDI ! BIR TÜRKÜ BILE , AVRUPADA TÜRKLÜGÜNDEN BEZDIREN LERI UNUTMADIK ! DAHA 15 SENE EVVELINE KADAR , HER TÜRLÜ HOR GÖRÜLEN BU MILLETIN EVLATLARI , BAZI GERCEKLERI ARTIK GÖRÜYOR ! NEDEN ESKIDEN GÖRMÜYORLARDI DIYECEKLER OLACAK ARANIZDA !! CÜNKI , COBAN AHMET OGLUNU OKUTAMIYORDU, CÜNKI CIFTCI ALI KIZINI OKUTAMIYORDU, CÜNKI KÖYLE ZEKI TORUNLARINI OKUTAMIYORDU !! NEDEN I !!!! BUDA BENDEN SIZE CEVAP OLARAK GELSIN !!! https://www.youtube.com/watch?v=QUIGvKcIcgo Zitat:
|
Zitat:
![]() Baksana, onlar o kadar beyenmiş ki, senin ve senin gibilerin yüzüne güneş açmak istemişler! Sonuç: Ben çamidekilerin fıkralarını açıklıyorum ve sizlerlen neşeyi paylaşıyorum. Dünyayı kara görmeyi bırak ve de ardında gülümser yüzünü aç yüçe dini ve Allahı düşünürken ;-) Zitat:
|
Zitat:
Buyuk ihtimalle ya ateist ya kürt, zerdust filan. |
Du bist ein kleiner Rassist!
Aber trotzdem gehe ich etwas auf dich ein... Was haben nach deiner Wahrscheinlichkeit diese Leute in der Moschee zu suchen? Lass mich raten: Sie stehen den ganzen Tag mit der Kamera İN DER MOSCHEE und warten genau auf solche Momente! Aptal şimdi kim oluyormuş ;) Biraz sınırlarını geç artık. Es ist etwas, was einige religiöse Leute für witzig erachten. Es ist irrelevant, ob ich oder du darüber lachen wollen/können/tuen. Scheinbar ist dieser Humor ein Teil in der Religion. Sonst würde das o.g. nicht das x.te Video mit solchen Tritt-Aufnahmen sein, oder? Zitat:
|
Zitat:
Alinma len, humor iste. ahahaha. |
NurBANU nerdesin kasar kari
bak senin savundugun islama neler diyor saplarin
tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sanaaaaaaa rezil naciye killiiiiii naciye sesini hic cikarmamis, niye ki kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz naciye körmüsün kici kirikkkkkkkkk hani sen dogrulari savunurdun, haksizligi sevmezdin. islama küfür edenlere artik dimdimim diyormussun, killi naciyeeeeeeeeeeeeeeee cocuklarina yemek pisir burda kicini yirtacana zilli naciye her bacak aran kasindiginda dildo ile dolanma ortalikta yalanciiiiiiiiiiiiii naciyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. reziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil erkeklere duyuru: NurBanu adindaki killi naciye , kabuklu sever ama müslümanim diye gezer. sakin bekar olduguna kanmayin iki cocuklu kasar . 30 yasini yarilamis kendini bi bok sanan ama sap gördügünde hemen üstüne atlayan bir zillidir kendisi. köyünde ve memleketinde erkekler arasinda iyi taniyorlar kasari. izine gidince tabii parasi olursa, köyün erkekleri köyden kaciyorlarmis, azgin kari yüzünden. hehehehehehehe killi naciye diye bosuna dememisler dimdiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Zitat:
|
Zitat:
Du schreibst so erwachsen, dass die Jugendliche im Hort dich als Gleichgesinnte sehen können. Wenn ich nicht ins Schwarze traf: Was ist los mit euch? |
![]() "devam devam ..benimki Bungee Jumping" ahahhhh ...yahu hemen kizmaya kelle koparmaya gerek yok .. kendiniz le bari$ik olun ...so kann euch niemand was antun ama yine de komik :D |
Zitat:
|
diatonik (ezel,kaan,t9 etc.) aka tony-fakers is back with same troll activity 2
18.06.2015, 20:31 Zitat:
|
![]() warum ich Abtrünnig bin ?!? kann man den oberen Zeilen entnehmen ... ya$asin "cehalet" .. AKP 41 degil 90% de alsa kim $a$irir ... hamd olsun ... Müslümüz |
.. stoppt den ISLAM !!
![]() cocuklariniz zorunlu olarak Imam hatip okularina gönderiliyorsa eger veli ler kalkin ayaga ... das wäre n Slogan in der aktuellen TR ... :( |
![]() ich schrei hier nicht umsonst :/ |
IMOOOOOOOOOOOOO....
YINE UCUSDASIN ABIM , NE IS ? NEDEN BU ISLAM KARSITLIGI ? .................................................. ........ BIRAZDA HRISTIYANLAR YAPTIGI PISLIKLERDEN BAHSET YAHUDILERIN YAPTIKLARINDAN BAHSET BU NE ABICIM YA, HER KONUDA ISLAM FOBISI ?? INAN ISLAM DÜSMANI BILE OLAMADIN YAHU; HER GÜN AYNI MANSET OKUYOR GIBISIN ! YAPMA BIRADER ; Zitat:
|
Zitat:
yeti$tirildim ... oruc tuttum, hatta Kuran kursunu bile gittim ... ama Brooo .. Allah guya ....Mohammedin (40 ) 9 ya$inda kiz la siki$msine onay veriyorsa eger .. ben o tanri yaa inanmam brooo ... |
über dieses Thema habe ich dich mind. zwei mal aufgeklärt, wie ich lese ist dir alles egal außer, dass du nach Aufmerksamkeit schreist, doch diese Einstellung ist nicht Gesund.
Du bist Mitte 35 und schaust dir Frauen an, die unter 18 sind (Bsp: du hast mehrmals hier im Forum nakte Fotos von jungen Frauen gepostet) an deiner Stelle würde ich den Propheten hier nicht zum Thema machen sondern MEIN KlEINEN FRAUND unterkontrolle nehmen. ALSO ZUERST AN DER EIGENEN NASE FASSEN. Ben senin kuran kursuna gitdigine inanmiyorum, senin ailen sana ne dinen nede türklükte hic birsey vermemis, sende simdi deli dananlar gibi nereye ait oldugunu bilmiyorsun!!! sen kafani böyle agir konularla yorma en güzeli bunu dinle (öyle güzel yürüyor ki zilli, kesin IZMIRLI ;) ) https://www.youtube.com/watch?v=4b-Zzmxd3Eg Zitat:
|
Zitat:
Kalbimin dim dimi ,nefesine yazik ..bu Imo Gerizekali Zitat: Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen siradan bi Müslüman cocugu olarak ... yeti$tirildim ... oruc tuttum, hatta Kuran kursunu bile gittim ... ama Brooo .. Allah guya ....Mohammedin (40 ) 9 ya$inda kiz la siki$msine onay veriyorsa eger .. ben o tanri yaa inanmam brooo ... |
Zitat:
hem snein bu islamla alip veremedigin ney yazda hepiniz ögrenelim?gercekten merak ediyorum.. nedne ba$ka dinleri sorgulamiyorsun? bunlari mesela? Islam (1,313 Milliarden) Römisch-Katholische Kirche (1,119 Milliarden) Hinduismus (870 Millionen) Nichtreligiös (769 Millionen) Unabhängige Christliche Kirchen (427 Millionen) Traditionelle Chinesische Religionen (405 Millionen) Protestantische Kirchen (376 Millionen) Orthodoxe Kirchen (220 Millionen) Anglikanische Christen (80 Millionen) Buddhismus (379 Millionen) Sikhismus (25 Millionen) Judentum (15 Millionen) Ethnoreligionen (256 Millionen) Atheismus (152 Millionen) Afrikanische Religionen (100 Millionen) Neue Religionen (108 Millionen) Stand Mitte 2005, Weltbevölkerung: 6,454 Milliarden. |
IMO beni tanirsin,
bende sana diyorum ki , Allah in Resulu 9 yasindaki bir cocugu zevceligine almadi. inanirsin inanmazsin sana kalmis, ama beni dinlersen öyle bir olay olmamistir. bazi islam karsitlarinin uydurmalarindan ileriye gitmeyen bir iftira bu. birde sen islama inanmazsin uymazsin , zaten bu senin hür iraden, lakin kendini temize cikartmana gerek yok, böyle bir durumda islami da lekelemene bir gerek yok. yani sen her düsüncende serbestsin; sana islam :"gel imo bana uy, uymazsan seni öldürrüm"demiyor. sende islami öldürmeye caba gösterme, duydugun her bir pisligede inanma ! tekrar söyleyeyim: peygamberimiz asla 9 yasindaki bir kiz cocuguyla evlenmedi !! salih Zitat:
|
Zitat:
sana ufak örnek vermek istiyorum sevgili karde$im .. ISLAM ve AKP nin zihniyetiyle aynidir schau her > ![]() ve bak Ampul-ba$i ne diyor https://www.youtube.com/watch?v=YNg_H-RoCVU yani bugünki ISID zihniyeti ... cünkü bugün ISID in yaptigini Muhammed te yapmi$tir .. cünkü ISLAM ayni bu zihniyetle yayilmi$tir !!! “Dünya .. akli olup, dini olmayan .. dini olup, akli olmayan insanlar olarak ayrilmi$tir” İbn-i Sina |
Zitat:
Mohammed e ayri ayri ayet ler inmi$ ... kac tane hatunula beraber olabilce konusunda .... AHZAB50 cok kötü :(( (eine im Volksmund > ne Fickanleitung für die Frauen die er beglücken darf) 15 tane karisi olmu$ ... evlatligin bile hatununa göz dikmi$ .. cagriyeleri lerden söz etmiyorum bak >> al sana 9 yasinda Aishe >> ![]() |
Zitat:
ahahahah , dogru ... sadece Müslüm ler fazla diye dogru yu siz mi biliyorsunuz saniyorsunuz ? :) ![]() (temsili) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:27 Uhr. |