![]() |
Kemalist ve bizans kalıntısı pkk marksist leninist ve birkesim ateistlerle, doğrularda buluşmamız imkansızdır...çünkü size tarih diye yutturulan zırvalar ya bizans kalıntıları ya ermen masalları yada İslam türk düşmanlarının bilinçli saptırmalarından kaynaklanıyor...
sen ve senin gibilerin doğruları gözünüze soksakta ınmazsınız..ben burda hic bir partinin hovardaligini yapmiyorum....YETMEZ FAKAT EVET DIYORUM::KEMLIST SÖMÜRGE SISTEMI TÜMDEN YIKILIP YERINE YEGANE HAYAT SISTEMI ISLAM GELMELIDIR DIYORUM!ben bağımsız kaynaklardan osmanlı hakinda aşağıda bilgi asıyorum...umulirki mağaranızdan çıkıp birnebze aydınlık görürsünüz...OSMANLI İDEAL BİR İSLAM DEVLETİ DEĞİLDİ..ÇÜNKÜ BABADAN EVLADA BİR SİSTEM İSLAMDA YOK..OSMANLININ TABİİKİ HATALARIDA OLMUŞTUR.FAKAT HÜKÜM SÜRDÜĞÜ DEVİRDE DÜNYADA EN ADALETLİ EN MÜKEMMEL SİSTEM VE DEVLET OSMANLIYDI..İNSANLARI CADI DİYE YAKAN, KÖPRÜLERDEN NEHİRLERE ATAN, DÜNYA DÖNÜYOR DİYENLERİ BOĞAZLAYAN, KADINI İNSAN SAYMAYAN, SENİN ATALARININ ZİHNİTİ VEBADAN KIRILIRKEN OSMANLI NE ALEMDEYDİ YİNE BATILI ÜNLÜ BİR TARİHÇİDEN OKUTAYIM SİZE UMULURKİ GÖZLERİNİZİN VARLIĞINA İNANIRSINIZ ---------------------------------- -- İşte Osmanlı’yı Cihan Devleti haline getiren 20 özellik: Madde ve mânâda efendi olmaları Mekke ve Medine’nin hizmetçileri olmaları Oğulun babasını geçmesi Karaların ve denizlerin sultanı olmaları Asker destekleyici olmaları İstanbul’a sahip olmaları Yedi iklime malik olmaları Şehirlerin imarı ve halkın serveti Merkez olmaları Şiir yazmaları Kahraman olmaları Yardım istememeleri Saltanat temizliği Salgın hastalıklardan muaf olmaları Hasep ve nesep şerefi Şeriata bağlılıkları Edepli olmaları Hazineyi çoğaltma ve arttırmaları Etkili ve itaat edilen emir sahibi olmaları Müsadere yapmamaları ---Unlu Fransiz Tarihci Fernand Braudel -------------------------------------------- ABD'nin Osmanlıya haraç verdiği anlaşma:Trablus Osmanlı'nın 1795 yılında ABD'nin kendi teknelerine dokunmaması karşılığında Osmanlıya haraç ödediğini biliyor muydunuz?Trablus anlaması'nın önemi: ABD tarihinde kendi dilinde olmayan tek uluslararası anlaşma Türkçe'dir ve ABD tarihinde vergi vermeyi kabul ettiği tek ülke Osmanlı Devleti’dir...........Murat Bardakçı -------------------------------------------------- Zitat:
Ayrıca insanlara yafta yapıştırıp bertaraf etmek gibi bir derdin var senin.Anadoluda bir deyim var ''kedi yetişemediği ciğere murdar der'',bence görünen köy klavuz istemez,senin derdin başaka kanımca.... Ayrıca katliamcı müslüman kültürün,sende sadece sözel,onuda doğru dürüst ifade edemiyorsun.Sağdan soldan yarım yamalak,asılsız ne kadar iddia varsa,kopyalayıp yapıştırıyorsun. Türkçen sıfır,anlaşılır doğru dürüst bir cümlen yok,ekletik bir yazım tarzın var. Konu esasından uzaklaşmak gibi bir kaygın var,mevcut referandum üzerine yazacağına,osamanlı tarih hikayeleri anlatıyorsun.Mustafa Kemal e kızgın olmanızı anlıyorum,sonuçta Padişahınız emperyalistlerin istediği şeyi başarmak,onlara uşaklığını garanti altına almak için,Anadoluda başlayan işgale karşı direnişi örgütlemek,onları emperyalistlerin çıkarına seferber etmek için,en önemli askerlerinden birini görevlendirmiş.Bu asker Tabiki Atatürk. Emperyalistler,osamanlı sultanı ile kurdukları oyuna kendileri düşmüş o ayrı konu. Mustafa Kemal ve Anadoludaki direniş liderlerinin örgütlediği yeni bir devlet filizlenmeye başladığı andan itibaren yaptığınız tek şey hakaret,yalan yanlış bilgi aktarımı ve zan altında bırakma.Çünkü sizler Vatandan çok payidahtı düşünüyorsunuz.Yazık,sultan saraysız kalmasın velvelesine düşmüşsünüz.Bu da sizlerin halka ne verebileceğinizin teminatıdır. Hakkın da onca atıp tuttuğunuz Kemalistler,sizin 500 küsür yıl yapamadığınız şeyleri 15,20 yıla sığdırdı.Anadoluda bir laf vardır,''yiğidi oldür hakkını ver''.Şimdi bu vatan için emeperyalistlere karşı savaşanlar mı,yoksa sözde düşman olduğu emperyalistlere sığınıp onlarla birlikte kaçanlarmıdır vatan haini.Ülkesini kendi çıkarları için satanlar kim,çıkıp söyleyin.Akabenin iktidarda bulunduğu günden beri satılmadık bir KİT gösterin,hatta işi o kadar basitleştirdiler ki,arap şeyhleriyle uçakla tur atıp nereyi beğendin söyle,oraları yakalım a kadar vardırdılar işi...[/quote] |
Hayır
Saçma sapan osmanlı hikayaleri ile halkı uyutmaya çalışmalarını engellemek için HAYIR !
|
Hayır
Sırf gündemi değiştirmek için,sosyal medya üzerinden saçmalıklar paylaşan trollerinde tarih çöplüğüne göndermek için HAYIR !
|
Hayır
Kamuya ait değerlerin,sapık müslüman araplara peşkeş çekilmemesi için HAYIR !
|
|
Hayır
Sapık ve katil müslümanları,tarihin çöplüğüne göndermek için HAYIR !
|
Müslümandan sapık olmaz, sapıkta müslüman olamaz..Sapık arıyorsan etrafına bakacaksın, sapıkları tarihin çöplüğüne atabileceksan benda seninle hayir derim bunu kiminle nasıl yapacağını açıkla bırak slogan atmayı...tarihin çöplüğüne çürümüş marksist leninist ateist zerdüst öğretilerlemi basarcaksın bunu:-)..Bunlar zaten sapıklığın kaynağı...kimse yutmaz ucunda plastik sazan olan oltayı..herkesi kendin gibi sazanmı sanıyorsun..ha yoldasın yaltakçılık ettiğin LARA var o gelir birazdan , seni pofpoflar:-) her hayir başı bir aferin kemiği atarlar size devam edin kim tutar sizi:-) olurya hasbel kadar sandıktan Hayır çıkarsa Zibik efendileriniz demirtası figanı vs terörirstleri hapisten çıkarırsınız:-) ümit vardan iyidir.:-).
Zitat:
|
Hayır
Zitat:
|
Sapık pkk bozuntusu bir nebze dokununca nasılda kucağındaki taşları döküyor...Be ahmak ..sen beni anladında anlamamazlıktan geldin..yinede ben açıklayım..Ahmet mehmet hasan hüseyin , ayşe nisa,vesair isimdeki insanlardan sapık ve terörist çıkabileceği gibi,detlef hans viktor pastor,david,jan, mao, marx, renate anya vs gayri müslimlerdende sapık ve terörist olabilir...Yani insan olarak ayırım yapılmaz.ÖNEMLİ OLAN BU İNSANLARIN MENSUP OLDUKLARI DİN VE İDEOLOJİ SAPIKLIĞA TERÖRE KARŞI ÖNLEM ALIP ALMADIĞIDIR...
Şimdi bakalım İSLAM "SUÇSUZ YERE BİR İNSANI ÖLDÜRMEK BÜTÜN İNSANLIĞI ÖLDÜRMEK GİBİDİR,"BİR İNSANA TECAVÜZ EDENİN CEZASI ÖLÜMDÜR" DERKEN..Hıristiyan, başar papaza parayı sunderloss olur temizlenir..Siyonist zaten kendinden olmayanları insan saymaz ..Marksist leninist maoizmde önemli olan kendi ideolojisidir..kendinden olmayanlar ortanın malıdır... Senin gibi aklını ona buna kiraya vermiş ortanın malları bunada birşey bulur çünkü genetiği bozukların genini değiştirecek bir marifetimiz yok Zitat:
|
Hayır
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:03 Uhr. |