Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Übersetzungswünsche (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=414)
-   -   dibistana kurdi (http://localhost/forum/showthread.php?t=9791)

28.03.2013 18:46

kaliten

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2059236)
Dogru pislik le ot pek bagdaşmAz cünkü ot daha temizdir;)Haklisin..unuttum senin temizlenmesi imkansiz paslanmis bi "PİSLİK"��olduğunu! ��zerrecik merreccik...isime bak ismin bile kaşınıyo haha��

nerde kaldi? yoksa otlari sularken kaybettin mi bacim? ;)

ot 28.03.2013 19:09

@zerrecik "chat kaşari":)

Kendine ayrı bi tarz bul" komik" beni benim laflarımı taklit ediyo."bacım".Ben senin Gibi boś insan degilim bütun vakdimi Burda gecirecek..du hobbyloses unbefriedigtes Armes Mädchen haha:)hadi sen devam et burda chat lerde sürtmeye.sen cevap yaz bana nasıl olsa vakdin Cook...sevenin bekleyenin olmadıgı için :)))zavallı zerrecigim:(.benim işim var vakdim değerli.. sen devam et..garibim benim kıyamam! Kimseside yokmuş bütün gün netlerde gezermiş:( yaa cidden üzüldüm haaa..ben sana her vakdim oldugunda yazarım söz üzülme..

28.03.2013 19:22

rechenstunde

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2059245)
Kendine ayrı bi tarz bul" komik" beni benim laflarımı taklit ediyo."bacım".Ben senin Gibi boś insan degilim bütun vakdimi Burda gecirecek..du hobbyloses unbefriedigtes Armes Mädchen haha:)hadi sen devam et burda chat lerde sürtmeye.sen cevap yaz bana nasıl olsa vakdin Cook...sevenin bekleyenin olmadıgı için :)))zavallı zerrecigim:(.benim işim var vakdim değerli.. sen devam et..garibim benim kıyamam! Kimseside yokmuş bütün gün netlerde gezermiş:( yaa cidden üzüldüm haaa..ben sana her vakdim oldugunda yazarım söz üzülme..

liebes,lass uns lieber rechnen: 1 plus 1 plus 1 plus 2 plus 3 = ?

Herrlichkeit 29.03.2013 10:06

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2059245)

vayyy ot aradan yillar gecti yine degismemissin.
hala agzin bozuk...

wenn du es nicht erträgst fertig gemacht zu werden dann solltest du das internet meiden, oder du lernst endlich mit solchen situationen zurechtzukommen.

29.03.2013 10:20

ich hab dich lieb!

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2059302)
vayyy ot aradan yillar gecti yine degismemissin.
hala agzin bozuk...

wenn du es nicht erträgst fertig gemacht zu werden dann solltest du das internet meiden, oder du lernst endlich mit solchen situationen zurechtzukommen.

aber auch nurrr weil du mich beschütztttt ;D

Herrlichkeit 29.03.2013 10:46

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2059308)
aber auch nurrr weil du mich beschütztttt ;D

eigentlich mag ich die ot nicht weil sie früher mit ein paar leuten zusammen hier die neulinge gemobbt haben.

bis sie auf mich getroffen sind, ich hab den spiess umgedreht und hab die ganze gruppe verjagt :D

06.04.2013 15:27

dibistana kürdi hört sich an wie "kürdistanin dibine kadar yolun var" :-))

06.04.2013 15:32

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2060558)
dibistana kürdi hört sich an wie "kürdistanin dibine kadar yolun var" :-))

Eins muss man dir wirklich lassen, du hast schon einen speziellen Sinn für Humor :D Kürdistan gelimesi de ama "cehennem" kelimesi gibi duyulur oluyor biraz :D

Herrlichkeit 06.04.2013 15:47

böyle irkci insanlarla kardeslik ve kardesce yasamak zor olacak gibi.

ama sizde bu dedikleriniz yalayacaksiniz. yalamakta yeterince tecrübe sahibi oldunuz bile ;)

anstatt wie ein mensch zu fragen was es bedeutet kommen nur blöde bemerkungen.... das zeugt sehr von respekt gegenüber fremden....

biri yalakada cikmis kizi gaza getirmeye calisiyor.....

Billy73 06.04.2013 19:01

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060568)
böyle irkci insanlarla kardeslik ve kardesce yasamak zor olacak gibi.

ama sizde bu dedikleriniz yalayacaksiniz. yalamakta yeterince tecrübe sahibi oldunuz bile ;)

anstatt wie ein mensch zu fragen was es bedeutet kommen nur blöde bemerkungen.... das zeugt sehr von respekt gegenüber fremden....

biri yalakada cikmis kizi gaza getirmeye calisiyor.....

das geheimnis der schweizer friedens ist die dicke mauer die die grundstücke trennen. piril piril yeni bir devlet kursunlar kürtler. kendilerine güzel bir kültür yapsinlar. bizde turist olup oraya gitsek.

bir cok almanda türklerden öyle düsünüyordur. neyapcan hayal yapmak güzeldir....

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:25 Uhr.