![]() |
kaliten
Zitat:
|
@zerrecik "chat kaşari":)
Kendine ayrı bi tarz bul" komik" beni benim laflarımı taklit ediyo."bacım".Ben senin Gibi boś insan degilim bütun vakdimi Burda gecirecek..du hobbyloses unbefriedigtes Armes Mädchen haha:)hadi sen devam et burda chat lerde sürtmeye.sen cevap yaz bana nasıl olsa vakdin Cook...sevenin bekleyenin olmadıgı için :)))zavallı zerrecigim:(.benim işim var vakdim değerli.. sen devam et..garibim benim kıyamam! Kimseside yokmuş bütün gün netlerde gezermiş:( yaa cidden üzüldüm haaa..ben sana her vakdim oldugunda yazarım söz üzülme..
|
rechenstunde
Zitat:
|
Zitat:
hala agzin bozuk... wenn du es nicht erträgst fertig gemacht zu werden dann solltest du das internet meiden, oder du lernst endlich mit solchen situationen zurechtzukommen. |
ich hab dich lieb!
Zitat:
|
Zitat:
bis sie auf mich getroffen sind, ich hab den spiess umgedreht und hab die ganze gruppe verjagt :D |
dibistana kürdi hört sich an wie "kürdistanin dibine kadar yolun var" :-))
|
Zitat:
|
böyle irkci insanlarla kardeslik ve kardesce yasamak zor olacak gibi.
ama sizde bu dedikleriniz yalayacaksiniz. yalamakta yeterince tecrübe sahibi oldunuz bile ;) anstatt wie ein mensch zu fragen was es bedeutet kommen nur blöde bemerkungen.... das zeugt sehr von respekt gegenüber fremden.... biri yalakada cikmis kizi gaza getirmeye calisiyor..... |
Zitat:
bir cok almanda türklerden öyle düsünüyordur. neyapcan hayal yapmak güzeldir.... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:25 Uhr. |