Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Neden HAYIR (http://localhost/forum/showthread.php?t=13949)

YigitAdam 05.03.2017 23:00

BE BOYNUZLU DOMUZ AVRADIN BENİM ALTIMA YATMADI; GİT SENİ KİMİNLE BOYNUZLADIYSA ONU ARA, BUL EVİNE SAHİP ÇIKAMAYIP BURALARA GELİP BİRİLERİNE YAMANMAYA ÇALIŞACAĞINA ADAM OLMAYI DENE HERAKSAM YENİ BİR BOYNUZ TAKIYORLAR SANA..ÇIKAR BAŞINI KUMDAN DEYYÜZ ETRAFINA BAK

Zitat:

Zitat von universummm (Beitrag 2120655)
yine karisininin reklamini yapiyor GODO$$$

alismis karisini satmaya, simdide ibne kendine müsteri ariyor, nono$$$

YigitAdam 05.03.2017 23:02

KALE ALDIKCA KENDINIZI BIR POH SANDINIZ
Kendi alçak kimliğinizi bana yamamaya çalışıp , sağdan soldan ordan burdan yaladıklarınızı ulu orta küsüp migde bulandırmaya devam ettiğiniz sürece zırvalarınızı okumayacağım..küfür ve hakaretleri argüman zan eden cahil rezil kepaze kan ve nefretten beslenen alçaklara SADECE HOST DİYECEĞİM.!!HOST ONun Bunun c..host.

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2120657)
Annanin reklamini sonra yaparsin hamamoglani ,hala cevap veremiyorsun

sana ben aciyordum $imdi gercekten üzülüyorum durumuna

?

Lara__ 05.03.2017 23:05

Cevap????

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2120660)
KALE ALDIKCA KENDINIZI BIR POH SANDINIZ
Kendi alçak kimliğinizi bana yamamaya çalışıp , sağdan soldan ordan burdan yaladıklarınızı ulu orta küsüp migde bulandırmaya devam ettiğiniz sürece zırvalarınızı okumayacağım..küfür ve hakaretleri argüman zan eden cahil rezil kepaze kan ve nefretten beslenen alçaklara SADECE HOST DİYECEĞİM.!!HOST ONun Bunun c..host.

Annanin reklamini sonra yaparsin hamamoglani ,hala cevap veremiyorsun

sana ben aciyordum $imdi gercekten üzülüyorum durumuna

yeni annayasinin hanki maddesine Evet dersek PKK bitecek Yobaz?
ben okudum göremedim,hanki madde? Siz gördünüzmü?
madem terörü bitiricektiniz 15 yildir niye hergün mehmetcikler $ehit olurken niye bitirmediniz?
Kim engel oldu Size?5 tane albay yaveriniz vardi 5'de Fetöcü cikti..CHP mi engel cikti,MHP mi? HDP meclis kapilarini acan kim???HDP mi engel oldu?5 tane yaveriniz vardi hepisi Fetöcü cikti.$imdi yaver olarak Genelkurmayba$kanini gezdiriyo

FetO-PKK -hayir diyormu$
Ben Televiziyonda gazetede ,fetonun -pkk nin hayir dedigini görmedim.SIz gördünüz mü?
Bunlar nerden biliyor? demek ki eski dostlariyla hala pazarlik yapiyorlar.
Oslada bunlarin arkada$lari deyilmiydi?Haburda teröristlerin ayagina mahkeme kurup hakimi ,savciyi,kaymakami teröristlerin ayagina getirmedilermi?34 ki$i 210 dakkikada,adam ba$i 7 dakkikada berat etirmedilermi? Oslada Pkk'ya CHP $ikayet etmediniz?

YigitAdam 05.03.2017 23:18

ALÇAK OLDUĞUNUZ KADARDA NANKORSUNUZ..BUGÜN HAYATTAYSANIZ SOYUNUZ TÜKENMEDİYSE BUNU İSLAMA VE OSMANLIYA BORÇLUSUNUZ....BİRAZ GERÇEK TARİH OKUYUN SAPIK ERMEN YAVELERİYLE BEYİNLERİNİZ KİN NEFRETTEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETEMİYOR...SADECE SANA TEK BİR CEVAP.SON YÜZYILDA TAM İKİYÜZyirmi MİLYON İNSANI ,GAYRİ MÜSLİMLER KATL ETTİ..MÜSLÜMANLAR SADECE SAVUNMA AMACİYLE 5-6 yüzBİN GAYRİ MÜSLİMİ ÖLDÜRMÜŞTÜR...BUNUN İÇİN SENİN CIBILİETİ BOZUK SÖMÜRGECİ CANDAŞLARIN MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KIRDIRMAK İÇİN DOKTRİNLER YAPTILAR KIRDIRIYORLARDA..BUGÜNKÜ MÜSLÜMAN ADI ALTINDA FALİYET GÖSTEREN BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HEPSİ GAYRİ MÜSLİM YANDAŞLARINIZIN ESERİDİR...BUNU ARTIK İNSAFLI GAYRİMÜSLİMLERDE BİLİYORLAR...SADECE SENİN GİBİ SATILMIŞ BESİNLER ONUN BUNUN YAVŞAKLARI İSLAM DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİR MİRASI OLMAYAN ALÇAKLAR GÖREMEZLER.KIZKARDEŞİNİ ANASINI KARISINI PARA KARŞILIĞI SATANLARDA SENİN ZİHNİYETİNDEKILER...KARISIYLA COCUKLARINLA CIPLAKLAR KÖYLERINE BIRTANA MÜSLÜMAN GÖREMEZSIN..HEPSI SIZDEN.....KAÇTANE PKK Çİ TANIRIM KARISINI KIZINI ÇETELERE VERİP AVRUPAYA GETİRSİN DİYE SATMIŞ SENDE ONLARDANSIN MUHTEMELEN...GERÇEK HİÇBİR MÜSLÜMAN SUÇSUZ YERE BİR İNSANI KATL ETMEZ...GERÇEK BİR MÜSLÜMANIN YEDİ SÜLALENİ SATSAN NAMUSUNA YAKLAŞAMAZSIN.::GELKİ BUNLARI ZERRE ŞEREFİ OLMAYAN SATILMIŞ AHMAKLAR ANLAMAZLAR....Neyse sizi muhatap alıp cevap verende kabahat sizin alçak seviyenize indiğimi sanmayın, yukardan size doğruları anlatmaya çalıştım..ya anlayıp tsk edersiniz,.yada gökten kemik yağıyor diyeceksiniz

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2120656)
Şimdiye kadar kan emici olarak dünyaya nam salan,sen ve senin gibi yobazlar değil mi?
Bak dünyaya nerde bir yobaz müslüman düşünce akımı varsa orada kan var,orada ölüm var.Pezevenklikten,oğlancılığa,pedofil ilişkilerden,insan organlarını yemeye kadar vardıran bir vahşetin ürünüsünüz.Yapmadığınız hiçbir alçaklık kalmadığı için,artık ayyuka çıkmış dejenere kültürünüzle,sosyal medya üzerinden pisliklerinizin propagandasını yapıyorsunuz.
İnsana,kadına ve doğaya bakışınız ortada,size evet diyenler anca sizin gibi alçak olanlardır.Makarnayla,kömürle satın aldığınız,onursuzlaştırdığınız halk,birgün bunun hesabını sizden soracaktır.Benim halka olan güvenim sonsuz,yarın yanlış bile yapsalar,er geç sizleri hak ettiğiniz çöplüğe gönderecektir.Türkiye tarihine bakarsan bunun sayısız örneklerini görürsünüz...
Diğer şeylere değinip senin seviyene düşmek istemiyorum.Korkaklar anca tehdit eder,hırlar veya havlar.Kendi gerçek nickinle bir girip yazda ne menem bir kişilik olduğunu görsün insanlar.Gelip Lara ya hakaret içerikli yazı yazdın sonrada korkudan sildin...Az birşey karakter olsaydı da sürekli kullandığın nickle yazsaydın..Ama nerdeee sende o yürek....

05.03.2017 23:30

Hayır

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2120663)
ALÇAK OLDUĞUNUZ KADARDA NANKORSUNUZ..BUGÜN HAYATTAYSANIZ SOYUNUZ TÜKENMEDİYSE BUNU İSLAMA VE OSMANLIYA BORÇLUSUNUZ....BİRAZ GERÇEK TARİH OKUYUN SAPIK ERMEN YAVELERİYLE BEYİNLERİNİZ KİN NEFRETTEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETEMİYOR...SADECE SANA TEK BİR CEVAP.SON YÜZYILDA TAM İKİYÜZyirmi MİLYON İNSANI ,GAYRİ MÜSLİMLER KATL ETTİ..MÜSLÜMANLAR SADECE SAVUNMA AMACİYLE 5-6 BİN GAYRİ MÜSLİMİ ÖLDÜRMÜŞTÜR...BUNUNİÇİN SENİN CIBILİETİ BOZUK SÖMÜRGECİ CANDAŞLARIBN MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KIRDIRMAK İÇİN DOKTRİNLER YAPTILAR KIRDIRIYORLARDA..BUGÜNKÜ MÜSLÜMAN ADI ALTINDA FALİYET GÖSTEREN BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HEPSİ GAYRİ MÜSLİM YANDAŞLARINIZIN ESERİDİR...BUNU ARTIK İNSAFLI GAYRİMÜSLİMLERDE BİLİYORLAR...SADECE SENİN GİBİ SATILMIŞ BESİNLER ONUN BUNUN YAVŞAKLARI İSLAM DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİR MİRASI OLMAYAN ALÇAKLAR GÖREMEZLER.KIZKARDEŞİNİ ANASINI KARISINI PARA KARŞILIĞI SATANLARDA SENİN ZİHNİYETİN..KAÇTANE PKK Çİ TANIRIM KARISINI KIZINI ÇETELERE VERİP AVRUPAYA GETİRSİN DİYE SATMIŞ SENDE ONLARDANSIN MUHTEMELEN...GERÇEK HİÇBİR MÜSLÜMAN SUÇSUZ YERE BİR İNSANI KATL ETMEZ...GERÇEK BİR MÜSLÜMANIN YEDİ SÜLALENİ SATSAN NAMUSUNA YAKLAŞAMAZSIN.::GELKİ BUNLARI ZERRE ŞEREFİ OLMAYAN SATILMIŞ AHMAKLAR ANLAMAZLAR....Neyse sizi muhatap alıp cevap verende kabahat sizin alçak seviyenize indiğimi sanmayın, yukardan size doğruları anlatmaya çalıştım..ya anlayıp tsk edersiniz,.yada gökten kemik yağıyor diyeceksiniz

Yobaz olduğunu zaten herkes biliyor.Bu konuda fazla yazmaya gerek yok.
2. olarak yalancı ve sahtekar olduğunuda biliyorlar burada.Bu konu hakkında da yazmaya gerek yok.Fakat senin şu osmanlı hikayesine gelince,biz hep oradaydık,sen ve atalarının at veya deve sırtında gelmesi pek birşeyi değiştirmedi.Ne Antik köleci uygarlıklar,ne Pers imparatorluğu,ne Bizans nede Osmanlı bu sonucu değiştiremedi.Biz halk olarak buradayız hala,daha kimbilir neler gelip geçecek,fakat Kadim anadolu halkları her daim kalacak,ta ki dünya miadını doldurana kadar.
Ahlak onur ve benzeri konularda da yazıp,sana ümit vermek istemiyorum.Gerek yok çünkü.Anadaoluda bir deyim var '' Adam olacak çocuk sıçtığı boktan belli olur'' derler,seninkisi o hesap...

05.03.2017 23:57

Hayır

Sırf bir dine bağlı oldukları için,insan kurban eden sapık tarikatlar gibi,kendilerinde her hakkı mahsus gören anlayışların,önü alınması için HAYIR !

06.03.2017 17:03

Hayır

Sırf sonları geliyor diye,politik çıkar için yandaş basın aracılığı ve alçak trolleriyle gündem saptırmaya çalıştıklarını halkın görmemesi için her yola başvuran alçakları,tarih çöplüğüne göndermek için HAYIR !

Lara__ 06.03.2017 23:31

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2120663)
ALÇAK OLDUĞUNUZ KADARDA NANKORSUNUZ..BUGÜN HAYATTAYSANIZ SOYUNUZ TÜKENMEDİYSE BUNU İSLAMA VE OSMANLIYA BORÇLUSUNUZ....BİRAZ GERÇEK TARİH OKUYUN SAPIK ERMEN YAVELERİYLE BEYİNLERİNİZ KİN NEFRETTEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETEMİYOR...SADECE SANA TEK BİR CEVAP.SON YÜZYILDA TAM İKİYÜZyirmi MİLYON İNSANI ,GAYRİ MÜSLİMLER KATL ETTİ..MÜSLÜMANLAR SADECE SAVUNMA AMACİYLE 5-6 yüzBİN GAYRİ MÜSLİMİ ÖLDÜRMÜŞTÜR...BUNUN İÇİN SENİN CIBILİETİ BOZUK SÖMÜRGECİ CANDAŞLARIN MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KIRDIRMAK İÇİN DOKTRİNLER YAPTILAR KIRDIRIYORLARDA..BUGÜNKÜ MÜSLÜMAN ADI ALTINDA FALİYET GÖSTEREN BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HEPSİ GAYRİ MÜSLİM YANDAŞLARINIZIN ESERİDİR...BUNU ARTIK İNSAFLI GAYRİMÜSLİMLERDE BİLİYORLAR...SADECE SENİN GİBİ SATILMIŞ BESİNLER ONUN BUNUN YAVŞAKLARI İSLAM DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİR MİRASI OLMAYAN ALÇAKLAR GÖREMEZLER.KIZKARDEŞİNİ ANASINI KARISINI PARA KARŞILIĞI SATANLARDA SENİN ZİHNİYETİNDEKILER...KARISIYLA COCUKLARINLA CIPLAKLAR KÖYLERINE BIRTANA MÜSLÜMAN GÖREMEZSIN..HEPSI SIZDEN.....KAÇTANE PKK Çİ TANIRIM KARISINI KIZINI ÇETELERE VERİP AVRUPAYA GETİRSİN DİYE SATMIŞ SENDE ONLARDANSIN MUHTEMELEN...GERÇEK HİÇBİR MÜSLÜMAN SUÇSUZ YERE BİR İNSANI KATL ETMEZ...GERÇEK BİR MÜSLÜMANIN YEDİ SÜLALENİ SATSAN NAMUSUNA YAKLAŞAMAZSIN.::GELKİ BUNLARI ZERRE ŞEREFİ OLMAYAN SATILMIŞ AHMAKLAR ANLAMAZLAR....Neyse sizi muhatap alıp cevap verende kabahat sizin alçak seviyenize indiğimi sanmayın, yukardan size doğruları anlatmaya çalıştım..ya anlayıp tsk edersiniz,.yada gökten kemik yağıyor diyeceksiniz

Pislik siz osmanlinin o sunu bilmiyonuz
Bu yobaz takimi akillarinca Atatürk dü$manligi yaparak osmanliyi bizim kar$imiza koymaya cali$iyorlar.
Dogru osmanli bizimde Atamiz ama fatih'de bizim atamizdi, fatihin bogdurdugu kardesleri bizim atamiz olmuyormu?illa tahtami oturmalari gerekiyor Yobaz???Tarihe gercekten önem veriyorsaniz selcukluyu neden anmiyorsunuz ??? bu topraklarda dadaogluda vardi,pir sultan,köroglu,h edip,mustafa kemal atatürk vardi Yobazlara boyun eymeyen....cahillikleriye insanlari bu sekilde zehirlemeye calisian iblisler sizi.
yobaz ne müslümanliginiz müslümanlik ne insanliginiz insanlik cahil,yobaz pis bir milletsiniz.Yaticak yeriniz yok sizin.

YigitAdam 07.03.2017 00:19

O.-)) Ermeni bozuntusu PKK çapulcusu OZANa yazdığım cevaba balıklama atlamış salya sümük akıtmış ağzından pislemişsin rezil, terbiye yoksunu.Neden gerek duydun, ona yazdiklarim sana neden batti?BEN PKK ÇAPULCULARININ YOSMALIĞINI YAPIYORSUN DERKEN BİRYERE DAYANIYORDUM.İŞTE İSBATI...
Sultan Fatih Devleti alının bekası için kardeşlerini bile gözden çıkarabilecek özveride bulundu( ÇÜNKÜ O ZAMANDA bile HAİNLER VARDI AMCASI BİLE BİZANSIN SAFINA GEÇTİĞİ İÇİN TETBİR ALIYORDU) BEN şahsen tasvip etmesemde devletin bekası için böyle bir karar verebilmek büyük bir özveri ister kolay değil...senin tapanağın kemal geberirken bile ingilizleri düşünüp türkiyenin Reizliğini ingilize teklif etmiş.http://www.atajew.com/2000/05/sunday-times.html ...Aradaki farkı senin 19 yy kalmış aklın biraz zor sarar..onun için seninle yazışma zaman israfından başka birşey değil...bazı forumdaşlar bilgileniyor diye yazıyorum yoksa senin salyalı ağzından doğru bir kelam çıkacağını sanmıyorum

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2120677)
Pislik siz osmanlinin o sunu bilmiyonuz
Bu yobaz takimi akillarinca Atatürk dü$manligi yaparak osmanliyi bizim kar$imiza koymaya cali$iyorlar.
Dogru osmanli bizimde Atamiz ama fatih'de bizim atamizdi, fatihin bogdurdugu kardesleri bizim atamiz olmuyormu?illa tahtami oturmalari gerekiyor Yobaz???Tarihe gercekten önem veriyorsaniz selcukluyu neden anmiyorsunuz ??? bu topraklarda dadaogluda vardi,pir sultan,köroglu,h edip,mustafa kemal atatürk vardi Yobazlara boyun eymeyen....cahillikleriye insanlari bu sekilde zehirlemeye calisian iblisler sizi.
yobaz ne müslümanliginiz müslümanlik ne insanliginiz insanlik cahil,yobaz pis bir milletsiniz.Yaticak yeriniz yok sizin.

07.03.2017 11:28

Hayır

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2120681)
O.-)) Ermeni bozuntusu PKK çapulcusu OZANa yazdığım cevaba balıklama atlamış salya sümük akıtmış ağzından pislemişsin rezil, terbiye yoksunu.Neden gerek duydun, ona yazdiklarim sana neden batti?BEN PKK ÇAPULCULARININ YOSMALIĞINI YAPIYORSUN DERKEN BİRYERE DAYANIYORDUM.İŞTE İSBATI...
Sultan Fatih Devleti alının bekası için kardeşlerini bile gözden çıkarabilecek özveride bulundu( ÇÜNKÜ O ZAMANDA bile HAİNLER VARDI AMCASI BİLE BİZANSIN SAFINA GEÇTİĞİ İÇİN TETBİR ALIYORDU) BEN şahsen tasvip etmesemde devletin bekası için böyle bir karar verebilmek büyük bir özveri ister kolay değil...senin tapanağın kemal geberirken bile ingilizleri düşünüp türkiyenin Reizliğini ingilize teklif etmiş.http://www.atajew.com/2000/05/sunday-times.html ...Aradaki farkı senin 19 yy kalmış aklın biraz zor sarar..onun için seninle yazışma zaman israfından başka birşey değil...bazı forumdaşlar bilgileniyor diye yazıyorum yoksa senin salyalı ağzından doğru bir kelam çıkacağını sanmıyorum

nmıyorum[/quote]

Osmanlı Tarihi,baştan başa ölüm ve katliam tarihidir.Sırf iktidara gelebilmek için,kardeşlerini,çocuklarını katledenler,bunu herhengi bir devletin bekaası için değil kendi iktidarları için yapmışlardır.
Ayrıca insanlara yafta yapıştırıp bertaraf etmek gibi bir derdin var senin.Anadoluda bir deyim var ''kedi yetişemediği ciğere murdar der'',bence görünen köy klavuz istemez,senin derdin başaka kanımca....
Ayrıca katliamcı müslüman kültürün,sende sadece sözel,onuda doğru dürüst ifade edemiyorsun.Sağdan soldan yarım yamalak,asılsız ne kadar iddia varsa,kopyalayıp yapıştırıyorsun.
Türkçen sıfır,anlaşılır doğru dürüst bir cümlen yok,ekletik bir yazım tarzın var.
Konu esasından uzaklaşmak gibi bir kaygın var,mevcut referandum üzerine yazacağına,osamanlı tarih hikayeleri anlatıyorsun.Mustafa Kemal e kızgın olmanızı anlıyorum,sonuçta Padişahınız emperyalistlerin istediği şeyi başarmak,onlara uşaklığını garanti altına almak için,Anadoluda başlayan işgale karşı direnişi örgütlemek,onları emperyalistlerin çıkarına seferber etmek için,en önemli askerlerinden birini görevlendirmiş.Bu asker Tabiki Atatürk.
Emperyalistler,osamanlı sultanı ile kurdukları oyuna kendileri düşmüş o ayrı konu.
Mustafa Kemal ve Anadoludaki direniş liderlerinin örgütlediği yeni bir devlet filizlenmeye başladığı andan itibaren yaptığınız tek şey hakaret,yalan yanlış bilgi aktarımı ve zan altında bırakma.Çünkü sizler Vatandan çok payidahtı düşünüyorsunuz.Yazık,sultan saraysız kalmasın velvelesine düşmüşsünüz.Bu da sizlerin halka ne verebileceğinizin teminatıdır.
Hakkın da onca atıp tuttuğunuz Kemalistler,sizin 500 küsür yıl yapamadığınız şeyleri 15,20 yıla sığdırdı.Anadoluda bir laf vardır,''yiğidi oldür hakkını ver''.Şimdi bu vatan için emeperyalistlere karşı savaşanlar mı,yoksa sözde düşman olduğu emperyalistlere sığınıp onlarla birlikte kaçanlarmıdır vatan haini.Ülkesini kendi çıkarları için satanlar kim,çıkıp söyleyin.Akabenin iktidarda bulunduğu günden beri satılmadık bir KİT gösterin,hatta işi o kadar basitleştirdiler ki,arap şeyhleriyle uçakla tur atıp nereyi beğendin söyle,oraları yakalım a kadar vardırdılar işi...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:57 Uhr.