![]() |
:)))
Zitat:
|
islamiyet..
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
İslamiyetin gerçek yüzü...
|
RTE >
biz BOP ba$kaniyiz....biz bu görev icin görevlendirdik .. yoksa sen RTE nin bo$una ma buraya geldigini saniyorsun ...? |
AKP nin Türkiye Cumhuriyetine yapti en iyi lik ...
gelicek gencler in 100%90 si Atheist dogmasi ... tsk ler AKP |
Zitat:
(buna orta parmak deniliyor) |
Zitat:
Kurt kadinlarini kactan satiyorsunuz guneydogu'da baslik parasiyla? Kendi kadinlarinizi kendiniz satiyorsunuz sonra AKP'yi sucluyorsunuz, ne yapsin AKP mi satin alsin hepsini? Igrencsin midemi bulandirdin, toreniz batsin. Got oglani, bir kere de ''PKK'ya karsiyim, tore cinayetlerine namus cinayetlerine karsiyim, baslik parasi gibi dumbuk uygulamalara karsiyim'' demiyor kendi milletinizden 1 kisi. O satip satin aldiginiz kurt kadinlar bile sizden nefret ediyor. |
Zitat:
Islamiyete vahset diyor biz bir sey deyince alinip mizmizlaniyor kurdo. Sinsi sinsi pusu kurarken iyi, enselenince kuzu kesiliyorsunuz korkaklar ![]() ![]() ![]() |
ilamiyet kim sen kim o kim ??
Zitat:
kesinlikle diger tarafta, ayni ortami mekani alani paylasacaginizdan , süphen olmasin. bence kendini bu kadar cok yorma, cehennem denilen yere gitmek icin bu kadar enerji harcamana gerek yok ! INSAN a Saygin olsa, su mübarek Ramazan ayindan dolayi, insanlarin sinirini bozacak seylerle kisisel ugrassanda, millete bulasmamayi tercih ederdin. AMA BELIRTTIGIM GIBI, SIZIN CEHENNEME YOLCULUGUNUZ DA YOLUNUZ ACIK OLSUN !! DipNot: ISLAMIYETTEN ZERRE PAY KAPMADAN, ISLAM HAKKINDA BU KADAR YORUM YAPAN ZEVZEKLER VARKI ORTAMDA, " Bunlarin varligi dahi, Kuran i Kerim deki AYET lerin isbatidir !" simdi sen bu dipnot meselesine kafa Yorma KAAN. Dip not seni asar !! Allah seni ve benzerlerini ve islama küfürde olanlari, ISLAH ve hatta ISLAM eylesin !! salih |
Saçmalamak..
Zitat:
Ayrıca bu tartışma,ramazandan önce oldu diye biliyordum ben? Kaldı ki senin kimseye saygın kalmamış salih,sen eski salih değilsin san ki?Uslubun değişmiş senin,tahammülün yok artık. |
Zitat:
Islamiyet gelemeden önce yani 600 yillarda orta doguda - kiz cocuklari canli canli gömülüyordu - yoksul insanlar kölelestiriliyordu - zengin bir erkek sinirsiz kadin alabiliyordu - kadinlara eziyet ediliyordu (ay halinda kümeste yatmak gibi ...) = iste bu islamiyetden önceki durum, yani senin dedigin CENNET Kaan. Senin ve benim cennet ve cehennem anlayisimiz cok farkli. Benim icin cennet (düya ismiyle HUZUR, ADALET) islamiyetin gelmesiyle oldu. Allah sanada bunu görmeyi nasip eder insallah :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:45 Uhr. |