Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Özgecan Aslan: Kaltblütiger Mord löst Entsetzen und Proteste in der Türkei aus (http://localhost/forum/showthread.php?t=13174)

Oguzhan_ 19.02.2015 22:50

Kimileri entel mentel aydin takilirlar, kadinlara sözlüdede olsa siddeti birakmazlar. Olmaz olsun böyle sahte okumuslar.

SevtapTuran 22.02.2015 09:32

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2106968)
AKP'LI bosphorus'a tükürdügünü yalatarak yedirttin. Bir hayat kadinindan daha da ucuza def ettin..

Herkesin baska isleride var burda yorum yapmaktan baska;)

Bosphorus_ 22.02.2015 10:00

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2106968)
AKP'LI bosphorus'a tükürdügünü yalatarak yedirttin.

Hangi tukurdugumu yalamisim len kolpa Ask_sehidi? Bir tane tukurdugumu yaladigim mesajimi goster bana. Manbee senden fitil fitil getirdi acisi halen suruyor mu. Esek kadar olup bir baltaya sap olamamissin. 50 bin tane tartismaya girdim hepsinden ya kactiniz ya sacmaladiniz sacma salak konustunuz mesnetsiz mesnetsiz. Siz ne medeni tartismak, fikir paylasimi ne. Biriniz PKK'yi savunur, digeriniz webcam'de renkli ic camasirlariyla abazalik yapar, kadinlara sarkar. Bos bos sanal islerle ugrasip duruyorsunuz.

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2106850)
sevgi ve saygilarimla, kanalin tek yigidi ve zalimin korkusu heybetli UNO!

:-DDDDDDDDDDDDD cok guldum lan ne bu eziklik. Kendini nasil bir hayal alemine inandirmaya calismissan, abazaligin yuzunden cok ezildiginden bu haykirislarin olsa gerek :)

Buradaki bayanlara bu baslikta da goruldugu gibi durduk yere kufur edecek kadar, ozel durumlarini baska forumlarda uluorta forumda carpita carpita herkese yayacak kadar haysiyetsiz, KANALIN ve video-chat'in tescilli tek namussuz abazasi otuzbircisi UNO$'sun ve hep oyle kalacaksin:

Ayni zamanda tek teroristisin, kendi sozlerinle:

Simdi dizlerinin uzerine cok, Ozgecan cinayeti icin yaptigin rolu kes, kufur ettigin, iftira attigin, taciz ettigin kadinlarin hepsinden burada ozur dile! Hemen simdi!

uno 24.02.2015 12:12

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2107251)
Hangi tukurdugumu yalamisim len kolpa Ask_sehidi? Bir tane tukurdugumu yaladigim mesajimi goster bana. Manbee senden fitil fitil getirdi acisi halen suruyor mu. Esek kadar olup bir baltaya sap olamamissin. 50 bin tane tartismaya girdim hepsinden ya kactiniz ya sacmaladiniz sacma salak konustunuz mesnetsiz mesnetsiz. Siz ne medeni tartismak, fikir paylasimi ne. Biriniz PKK'yi savunur, digeriniz webcam'de renkli ic camasirlariyla abazalik yapar, kadinlara sarkar. Bos bos sanal islerle ugrasip duruyorsunuz.

:-DDDDDDDDDDDDD cok guldum lan ne bu eziklik. Kendini nasil bir hayal alemine inandirmaya calismissan, abazaligin yuzunden cok ezildiginden bu haykirislarin olsa gerek :)

Buradaki bayanlara bu baslikta da goruldugu gibi durduk yere kufur edecek kadar, ozel durumlarini baska forumlarda uluorta forumda carpita carpita herkese yayacak kadar haysiyetsiz, KANALIN ve video-chat'in tescilli tek namussuz abazasi otuzbircisi UNO$'sun ve hep oyle kalacaksin:

Ayni zamanda tek teroristisin, kendi sozlerinle:

Simdi dizlerinin uzerine cok, Ozgecan cinayeti icin yaptigin rolu kes, kufur ettigin, iftira attigin, taciz ettigin kadinlarin hepsinden burada ozur dile! Hemen simdi!

oglum bir kanal faresi gibi saklanip gizlenip kendi kimliklerinizden cok daha önemli gördügünüz o nickleriniz anildiginda ziplama yapmayin. karaktersiz göötler. bir ratte gibi gizliden hisse takip et, sonra pirt diye firla ve sonra erkeklikten bahset. skicem sizin o bedenlerinize girmeyen o karakterinizi.

lan bi de nasil bir yapiya sahipsen, benim yazilarimi bir bir arsivleyip basucuna asarcasina bilgisayarinda sakliyo sktiigimi bes para etmezi.

ayrica, su an 2-3 MHP'li (cinsiyetsiz) kadin nickiyle forumlara girip sözde irkcilik propagandasi yapiyo. zaman zaman, günlük gecici nickler yazip da bir cirpida onlarca kin ve öfke kokan konu acan ama aslinda bi book yapmaya göötü ve yüregi olmayan kisilerdir bunlar. Uno gibi yigitler oldugu müddetce siz irkcilar böyle saklana gizlene kari kiz nickleri alarak propaganda yapabileceksiniz.

lan karaktersiz, uno sadece devrimci kadinara ilgi duyup yazisir. forumlarda fasist olup yazistigim bir bayan örnegi verilsin... yoktur!

SevtapTuran 24.02.2015 14:40

Öyle ya Bosporus bütün gün forumda bekleyip cevap versin. Ayligini vaybee öder? Birde yetmez Gibi baska nicklerle gir, bu vaybee galiba cok iyi para veriyorki, baska Bir ise gitmek yok, sadece vaybee ye yazmak var.
Allahim akil ver kullarina.

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2107518)
oglum bir kanal faresi gibi saklanip gizlenip kendi kimliklerinizden cok daha önemli gördügünüz o nickleriniz anildiginda ziplama yapmayin. karaktersiz göötler. bir ratte gibi gizliden hisse takip et, sonra pirt diye firla ve sonra erkeklikten bahset. skicem sizin o bedenlerinize girmeyen o karakterinizi.

lan bi de nasil bir yapiya sahipsen, benim yazilarimi bir bir arsivleyip basucuna asarcasina bilgisayarinda sakliyo sktiigimi bes para etmezi.

ayrica, su an 2-3 MHP'li (cinsiyetsiz) kadin nickiyle forumlara girip sözde irkcilik propagandasi yapiyo. zaman zaman, günlük gecici nickler yazip da bir cirpida onlarca kin ve öfke kokan konu acan ama aslinda bi book yapmaya göötü ve yüregi olmayan kisilerdir bunlar. Uno gibi yigitler oldugu müddetce siz irkcilar böyle saklana gizlene kari kiz nickleri alarak propaganda yapabileceksiniz.

lan karaktersiz, uno sadece devrimci kadinara ilgi duyup yazisir. forumlarda fasist olup yazistigim bir bayan örnegi verilsin... yoktur!

Bosphorus_ 01.03.2015 09:25

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2107518)

ratte ne len at dışkısı, adam ol kepce kulagini cekerim senin.

PKK'li terorist, benim sitede fotografim da vardi bilgilerim de. Ama baktim burasi senin gibi erkeklerden hoslanan gay sapiklar dolmus, hic ugrasmadim sadece foruma yazmaya karar verdim bos zamanlarda, kaldi ki siteden bir suru uye(cogu bayan), senin gibi sapiklar yuzunden siteden ayrildi. Su sitenin haline bak, sitedekilerin %90'i ne fotograf koyuyor ne isim yaziyor, hep senin gibi otuzbirci sapiklar yuzunden. Utanmiyor musun milleti taciz etmeye?

Senin sitede amacin sapiklik oldugundan ve kendine ait bir kimligin olmadigindan, gercek hayatta arkadasin olmadigindan, isin gucun olmadigindan varini yogunu bu siteye adamis kene gibisin, Turklerin kurmus oldugu bir sitede sapiklik ve Turk dusmanligi yapiyorsun. Video-chat'te, forumda, orada burada milletle tanisip konusmak icin gtunu darmadagin ediyorsun sabah aksam. Kalitesiz mahluk.

Yuzunu gozunu kapatip bilgisayar arkasinda zirlayan, pislikleri ciktikca korkuyla ve rezalet icinde zillet icinde aglayip sizlayan kadin dusmani bir INTERNET SAPIGININ sapiginin haykirislari bunlar. Yazdiklarinin unutulmasini cok istemistin degil mi.

Sadede gelelim, dizlerinin uzerine cok ve kufur ettigin sapiklik ettigin tum kadinlardan ozur dile. Bu bir emirdir.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:45 Uhr.