![]() |
Zitat:
Kanit olmadan boyle konusmalar iftiradir. Cok cirkin bir iftira. Hem dayanaksiz, hem basit. Ben Muhsiz Yazicioglu'nun partisine oy vermistim eskiden, her secimde %2'yi bile gecemeyen bir partidir BBP, boyle bir parti %50 oy alan Erdogan'in onunu nasil kesecekmis? Erdogan Muhsiz Yazicioglu'nun en yakin arkadaslarindan biridir. Muhsiz Yazicioglu'nun olumunun sebebi tam netlesmedi, ama ateist, solcu ve komunistlerin ondan nasil nefret ettiklerini cok iyi biliyoruz tarihten beri. |
Bir benekalice klasigi.. pardon kalitesizligi.
25.03.2014 tarihindeki mesaji: Zitat:
Zitat:
Internet hic kapanmadi ama kendi verdigin kaynaklar seni yine ... etti :D yalan yalan da bir yere kadar. REZILLIK. Yarin sandiklarda bu yalanci iftiracilara en iyi cevabi tokat gibi verecegiz. AKP govde gosterisi yapacak. Yine nefret ettigin bir parti tarafindan yonetileceksin. Kaybetmeye mahkumsun. |
Irana döndük sonunda. Tesekkürler Erdogan.
|
Haberde ne yaziyor okumamamissin, her zamanki gibi, sadece kisisel saldiri yapmak icin egitilmissin.
Dindar ve kindar genclik kendini gösteriyor! diktatör Meister'ini kimse elestirmeyecek dimi, seni nefret dolu sey. Telekommunikasyonun yer yer kapatilmasi, ne de tesadüf de diktatör Meister'inizin youtube, twitter kappattiginiz günlerde oluyor. Ne de büyük tesadüfmüs... Sizin koyunlara yuttur onu sen. Zitat:
|
Zitat:
|
Cakabey,
bu aciklamaya gercekten karsi gelenemez, dogru söylüyorsun. Insan bospaurus tipi insanlara birseyler anlatmaya calistiginda, her seferinde kisilige karsi saldirilarlin hedefi oluyor, dolayisiyla kendisinin de asagilara cekildigini görüyor. Bu nedenle bircok kisiyi burtada ignore aldim. Bu tipleri hic görmeyeyim daha iyi. Baspaurus bastan medeni konusmaya calisiyordu, simdi onunda BasCalan'in gibi maskesi düstü. Artik onu ignore almanin zamani geldi. NOT: cakabey nickinde bir User'le Kasim ayi civarina kadar burada baya kisisel saldirilarin oldugunu hatirliyorum sanki... Ama sen Caka-Bey'sin... |
iki yüzlü yaratik seni!
Zitat:
kisisel saldirilari bir tarafa atalim, türkiyede yasayan onlarca insanlara hakaret ettin! kalitesiz koyun seni. |
Zitat:
aslinda saldirida bulunmadim ama öyle gözükmüs olabilir... |
kilicdaroglu gelseydi türklügümüz calinacakti. bu daha vahim bir durum degilmi. bilhassa "cumhuriyet" in partisinden bunu beklemezdim.
https://www.youtube.com/watch?v=V0EX-Sa2ZOg nerden gelirsek gelelim, türküz ve ben bundan memnunum: Namensherkunft „Türke“ ist ursprünglich der Name eines Nomadenvolkes, das sich selbst Türk nannte und im 5. Jahrhundert zwischen Irtysch, Oghusen und Jenissei entstand und von den Chinesen T'u-chueh, Tu-küe oder Tür-küt genannt wurde, der so viel bedeutet wie „die Mächtigen“. Der Terminus Türke wurde zum ersten Mal als offizielle Bezeichnung im 6. Jahrhundert nach Christus verwendet. Sie beschrieb den politischen Staat der Göktürken. Die Etymologie des Wortes Türk ist unklar. Die Wissenschaft bezeichnet die frühen Türken vor der Zeit von 552 nach Christus als gök türk (Himmelstürk(en) bzw. Blau-Türk(en)) aber auch kök türk (Grund/Wurzel/Basis Türke(n)).[3] Das Wort „Türke“ bildete früher einen Sammelnamen für die turksprachigen Steppenvölker.[4] Die Welt der Nomaden - Türkische Stämme |
Dıkkat Et !!
Dikkat et seni TIMARHANEYE KAPATMASINLAR !!
sizdeki bu zeka ile aslinda Timarhanedekileri bile , deli edersiniz :-) BIRDE TÜRK KELIMESINI BAYA ACMISIN !! BENDE SUNU EKLEYIM !! TÜRKIYE CUMHURIYETININ GÜVENLIGINE BEKASINA SALDIRANLA IS BIRLIGI YAPANLARI , BU MILLET AFFETMEYECEK !! BU TIP KISILIKSIZLERE BIZ TÜRKLER , HAIN DERIZ !!!! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:39 Uhr. |