Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Partnerschaft, Familie & Ehe (http://localhost/forum/showthread.php?t=4291)

25.11.2005 18:01

o.T.

Evet madem o kadar iyi anlasiyorsunuz..bir tane anlamli sarkilardan olusan bir Cd cek ona. Ya da senin siirsever oldugunu biliyorsa cep telefonuna siirli mesaj cek. Aynanin sarkisinida yazabilirsin "Anlamadinki onca zamana ragmen, sarkilarin hepsi sana duy bak ne diyor:seni cok seviyorum" falan filan.. ;-)
Bence ilk önce ne demek istedigini anlamaz yada anlamazliktan gelir..eger anlayipta anlamamazliktan gelip sana anladigini caktirmazsa devam et o tür girisimlere :-) Ama anlayipta anladigini sert bir dille "ya sen ne diyosun hic utanma yokmu sende agbi dedik bagrimiza bastik" diye cikisirsa... Hic bozuntuya verme ve "ask olsun benim siirleri sevdigimi biliyorsun, sadece paylasmak istedim" dersin. Iki yöndende bozulmamis olursun..

Nasil fikir ama? :-P

galata1905 25.11.2005 19:56

hekate

:-)) ausnamsweise hahaha mal recht

galata1905 25.11.2005 19:59

bence bekleme söyle

gec olunca hic bir ümidin kalmaz kavusmak icin

galata1905 25.11.2005 20:07

Bu durumu diyorum iste

Anlatmaya calisiyom anladinizmi o insanda on dört yildir söylemedi Annemin vefaatinden sonra bana söyledi ve iste bu durumu size anlatmaya calisiyorum.
Ben bir genc kiz olarak söylüyorum sana arkadasim Ya simdi söyle eger evli degilsen yada ebediyen sakla cünki sana demek istedigim kimsenin hakki yok bir genc kizin duygulariyla gönlüyle gururuyla oynanmasina kimsenin hakki yok tamam.

galata1905 25.11.2005 20:12

er muss ehrlich sein

Bir erkek eger ciddiyse ve seviyosa o zaman ispatlamali sevgisini.
Ölürüm senin icin canimi veririm bunlar bos sözler, cogu insan yeminleri kullanir yemin cok seviyom su bu diye ama bi türlü gercek seven bir insan ispatlayamiyo ne kadar sevdigni bir kizi.
Dürüstlük, inanc, mert ve sevgisi icin savasabilcek.
Önce sen sevgiyi haketmek icin kiza bir sey ispatlamalisin.

icbenifanta 25.11.2005 20:27

SEVGIYI HAKETMEK HA??? *LACH*

KIZIM SEN KENDINI NE SANIYORSUN VE HANGI GERI KALMIS KÜLTÜRÜN ÜRÜNÜSÜN BÖYLE???

KENDINE GEL ISTERSEN, ETRAFINA SÖYLE BIR BAK VE UYAN ARTIK UYAN - YIL GELDI 2006"YA...ORTA GAGLARDA DEGILIZ ARTIK..

KOLAY GELSIN SANA...

25.11.2005 21:39

weil theoretisch "per Gesetz" die ....

Vergewaltigung in der Ehe ein Straftatsbestand ist(also dem Vergewaltiger Gefängnis in Ausssicht stellt)....aber die Ehefrauen oft nicht den Weg über die Instanzen wagen,um dem vergewaltigenden Ehemann Einhalt gebieten,d.h. ihn anzeigen........nun verstanden....hm?

lala1 25.11.2005 22:01

sevgi karsilikli olmali

sevgi mahkeme meclisi degilki ispat yada kanaat getirsin birseyleri.
Sen ne veriyorsan onu alirsin karsilik olarak.

25.11.2005 23:14

haklisin

bende böyle düsünüyorum. Ispatlamasi lazim. Kuru kuruya canim cicim olmaz ;) Erkek dedigin pesinden kosmali,pes etmemeli..zaten bir kez inandimi bir kiz bircok fedakarligi yapmaya hazir olur sevdigi icin.. Önce zorlu sinavi gecmektir önemli olan bir erkek icin.. benceee

25.11.2005 23:20

aaa üstüne gitmeyin kizcagizin

:-) Tabii haketsin önce kaf daginin ardindaki buzlari getirsin, gökyüzünden yildizlari toplasin..falan filan. O zaman bisiiyyleer düsünürüz bizde :p

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:48 Uhr.