Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Das Bollwerk aus kurdischen Kämpferinnen und der PKK (http://localhost/forum/showthread.php?t=12512)

uno 11.10.2014 06:47

Yakisikli oldugum dogru ;), chatte ki diger iyi insanlarla Web Cam actigimda.. Evimin icinde don-atletle gezdigimde dogru,donlarimin renklerine kadar biliyorsun,bari resmilestireyim. Calvin klein don giyiyorum ve 5 mavi, 5 beyaz, 3 siyah, 2 kirmizi ve biraz laciverte kacan bic kactane de pacali donum var. Ev benim,icinde ben varim ve istedigim gibi giyinirim sanane :) ev halimle arkadaslarimla web cam araciligiyla iletisim kurabiliyorum. farkli düsüncedeki o insanlarla tartisabiliyor ve arkadas olabiliyorum,kizabiliyor ve sevebiliyorumda. Peki siz neden bu iletisim organini bu yönlü kullanmayipta sürekli insanlara küfür etmek veya hakaret etmek icin chatti kullaniyorsunuz.

Onurum ve gururuma önem verdigim icin bir Türk olarak kürtlerin, Bir sunni olarak da Alevilerin yaninda yer aliyorum ve sonuna kadarda olucam. Sizin gibi toplum düsmanlarinin, inanc farkliliklarina chatte olsa hakaret eden insanlarla ne ayni irki ne de ayni inanci tasimak isterim.Ve o topraklar,benim gibi düsünen insanlar dogurdu ve cogaltacak.sizler o yigitlikte yeseremeyen karakter insan olarak cürüyeceksiniz.

Kaslarimin alinik olmadigini ispatlarsam chat ve forumlari terk edecek misin?

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094384)
Hahahah...

ALLAhin $ap$ali arayi$ icinde olan biri senin yaptigin gibi Chat odasinda rengarek ic cama$iriyla,alinmi$ yamuk ka$lariyla Cam acar...saat ba$i forumda yazar
Ya$am artigi.Allahtan onurlu ve gurulu bir yapiya sahip deyilsin,cok $ansilisin bu konuda!
Yoksa bu kadar yüzsüzlükle bu hayati ba$ka türlü ya$aman mümkün olazdi

Daha düne kadar çeyrek nohut kadar beyninle siyasi yorumlar yapmaya cali$iyordun...
Kötü bir Köpek gibisin UNO$ hawladikca batiyorsun

Lara gercekten hastasin sen, manbe muthis bir etki yapmis sana. Konuya girip bana saldiran sensin,tipki chatte oldugu gibi.Chatte seni ignolayabiliyorum ancak toplumsal önemi yüksek olan tartismalarin yasandigi forumlarda yirtik don etkisi yapinca isler biraz degisiyor.Manbe burda ve kendisine söyle, samimi bir sekilde "olm bu kiza böyle mi yaptin" soruma karsilik "evet olm" samimiyetliginde cevap aldim. Ben de chatten tanistigi birisiyle otel'e kadar giden birisi mutlaka bunu istemistir kanaatiyle karismadim.Chat'in diger sakinlerine sana cirkin ithamlar yapmamalarini sonucta seninde bir insan oldugunu belirtmistim,acimistim.Hala aciyorum. Chatte bi daha küfür edersen screen alip foruma koyucam simdiden haberin olsun. (en azindan chat küfürlerinden kurtulduk)

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094378)
Hahahaha
Bu ney? Zekan bu kadarinami yeti,seviyesiz dü$ük dü$üncel özürlü

Banu, Alevilere chatte yaptigin hakaret,küfür ve mum söndü rezaletiyle igrencce küfürler ediyordun daha düne kadar.

Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da.

Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm.

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2094380)
unos,

iftira atmaya utanmiyormusun? Kendini iftira atarak mi savunuyorsun?

Senin ne kadar küfürbaz oldugunu bilmeyen kaldi mi burda?

Senin hakkinda da chat odalarinda "dul kadinlara" umut verip onlari kandirdigini söylüyorlar, yani acikcasi jigolo oldugun söyleniyor.

Herkesi kendi gibi sanmaktan vazgc PARAZIT

huhucum, biraz daha sakin ol istersen. kim kimle nisanlanir umut olur beni ilgilendirmez. Bu hasta kisilerin sadece benimle muhattap olmasini istemiyorum.Chatte ki tutumlarini funky veya diger düzenli chat katilimcilarina sor.Bunlar sorunlu insanlar,kanalrattesi gibi chate girip insanlara ve toplumlara hakaret ederler.Sen de bunlarin cirkinliginde kaybolma lütfen.

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2094329)
@UNO

Uno bu cok büyük bir terbiyesizlik senin yaptigin,

kusura bakma ama bir kadin bir erkege inandiysa

ve bu "Yalanci Er Kek" kiza/kadina biz nisanlanacagiz dediyse,

burda kim suclu kim degil acik ortada !

Bence sen bu olayi bir daha konu etme.

Sonucta bir =Bayanin Adiyla= oynuyorsun sen !

Saygilar Efendim

:(

Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094419)
Adami forumlarda yazdigini gorunce sadece PKK'li saniyorduk bir de webcam sapigi cikti. Erkeklerin yuz karasi kepaze.

Bosphorus_ 11.10.2014 07:45

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094431)
Lara gercekten hastasin sen, manbe muthis bir etki yapmis sana. Konuya girip bana saldiran sensin,tipki chatte oldugu gibi.Chatte seni ignolayabiliyorum ancak toplumsal önemi yüksek olan tartismalarin yasandigi forumlarda yirtik don etkisi yapinca isler biraz degisiyor.Manbe burda ve kendisine söyle, samimi bir sekilde "olm bu kiza böyle mi yaptin" soruma karsilik "evet olm" samimiyetliginde cevap aldim. Ben de chatten tanistigi birisiyle otel'e kadar giden birisi mutlaka bunu istemistir kanaatiyle karismadim.Chat'in diger sakinlerine sana cirkin ithamlar yapmamalarini sonucta seninde bir insan oldugunu belirtmistim,acimistim.Hala aciyorum. Chatte bi daha küfür edersen screen alip foruma koyucam simdiden haberin olsun. (en azindan chat küfürlerinden kurtulduk)

Lara ya da baska biriyle yazismalarin bizim umrumuzda degil. Senin gibi kallesler ozelde paylasilan seyleri, gun gelip devran donunce nette herkesin huzurunda paylasip o kisiyi rencide etme niyetiyle kullanir, tipki halen yapmaya devam ettigin gibi.

Bu arada Kobane'de PKK'li yoldaslarin cifter cifter indiriliyor sen halen donla webcam sex pesindesin. Ne karaktersiz bir seysin boyle. Hangi maksatla vaybee'yi kullandigin da ortaya dokuldu.

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094431)
Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam.

Once 'tavsiye' demesini ogren.

Senin itilmis insanlar dedigin kisilerle muhabbetim yok ama olsa bile 'hadi gel birbirimize ic camasirimizla kamera acalim, ben gundelik hayatimda hep boyleyim' gibi sacma salak seyler soylemezdim. Karakter yoksunu oldugunu, niyetinin internette baska oldugunu 1 yildir soyluyorum. Bu baslikta da gordugum kadariyla zamaninda guvenip insanca seninle derdini muhabbet ederek paylasmis kisilere isine gelmeyince itilmis yaftasi vuracak kadar, hikayelerini, ozelde yasadiklarini ortaya dokecek kadar kallessin. Manbee'nin bu olay icinde oldugunu bile bilmiyordu kimse.

PKK flamalari icinde yuzunu saklamadan forumda foto paylasacagini soyledin, onu da yapmadin, sasirmadim. Simdi de bana kamerada renkli donunun icindeki bamya pipini, alinmis kaslarini gosterme derdindesin, erkeklere ilgi duymuyorum almayayim. Tartisma sadece don atlet kamera karsisinda mi yapiliyormus denyo? Forumda da tartisma yapilir telefonda da. Neden direkt webcam? Onda da seni paketlerim sorun degil, ama sapiksin bu hos bir sey degil. Internette insanlarin zaaflarini kullanma pesinde olacagina gercek hayatin olsun.

Vaybee moderatorleri neden bu webcam sex manyagi PKK sempatizanini burada barindiriyor anlamis degilim.

Imogdi 11.10.2014 07:52

Danke ...

kötü olan ....das all ..
wer glaubt noch an den Islam ?
bestimmt meine Mutter ..

Imogdi 11.10.2014 08:07

ich bin ein Atheist ...benim güzel arkadaslarim var :))

11.10.2014 09:05

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094436)
kötü olan ....das all ..
wer glaubt noch an den Islam ?
bestimmt meine Mutter ..

Falls deine Mutter sich hat bekehren lassen, besteht für dich ja auch noch Hoffnung.

11.10.2014 09:06

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094437)
ich bin ein Atheist ...benim güzel arkadaslarim var :))

Ich bin kein Atheist... benim hayirli arkadaslarim var :)

Imogdi 11.10.2014 09:25

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094440)
Ich bin kein Atheist... benim hayirli arkadaslarim var :)

ben Atheistim ...benim hayirli arkadaslarim var .. ;)

Ortodox ...Hristiyan ...son kanat Müslüman ..

Imogdi 11.10.2014 09:30

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094439)
Falls deine Mutter sich hat bekehren lassen, besteht für dich ja auch noch Hoffnung.

git kendi anan la dalga gec ...

ya ??

11.10.2014 09:33

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094445)

ama ne hikmetse müslümanlarin icinde geziniyorsun, örnegin bu chat de.

Bu nasil bir celiski :-)

ben olsam kendim gibi olanlarin yaninda rahat ederim.

11.10.2014 09:36

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2094445)

Tuhaf.. hem atheistim diyorsun, hem hayirli kelimesini kullaniyorsun. Hayirinin ne oldugunu biliyormusun sen?

Demin arkadaslim güzel diye israr ediyordun, ben o kelime sana daha laik.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:39 Uhr.