![]() |
Yakisikli oldugum dogru ;), chatte ki diger iyi insanlarla Web Cam actigimda.. Evimin icinde don-atletle gezdigimde dogru,donlarimin renklerine kadar biliyorsun,bari resmilestireyim. Calvin klein don giyiyorum ve 5 mavi, 5 beyaz, 3 siyah, 2 kirmizi ve biraz laciverte kacan bic kactane de pacali donum var. Ev benim,icinde ben varim ve istedigim gibi giyinirim sanane :) ev halimle arkadaslarimla web cam araciligiyla iletisim kurabiliyorum. farkli düsüncedeki o insanlarla tartisabiliyor ve arkadas olabiliyorum,kizabiliyor ve sevebiliyorumda. Peki siz neden bu iletisim organini bu yönlü kullanmayipta sürekli insanlara küfür etmek veya hakaret etmek icin chatti kullaniyorsunuz.
Onurum ve gururuma önem verdigim icin bir Türk olarak kürtlerin, Bir sunni olarak da Alevilerin yaninda yer aliyorum ve sonuna kadarda olucam. Sizin gibi toplum düsmanlarinin, inanc farkliliklarina chatte olsa hakaret eden insanlarla ne ayni irki ne de ayni inanci tasimak isterim.Ve o topraklar,benim gibi düsünen insanlar dogurdu ve cogaltacak.sizler o yigitlikte yeseremeyen karakter insan olarak cürüyeceksiniz. Kaslarimin alinik olmadigini ispatlarsam chat ve forumlari terk edecek misin? Zitat:
Zitat:
Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da. Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm. Zitat:
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
Bu arada Kobane'de PKK'li yoldaslarin cifter cifter indiriliyor sen halen donla webcam sex pesindesin. Ne karaktersiz bir seysin boyle. Hangi maksatla vaybee'yi kullandigin da ortaya dokuldu. Zitat:
Senin itilmis insanlar dedigin kisilerle muhabbetim yok ama olsa bile 'hadi gel birbirimize ic camasirimizla kamera acalim, ben gundelik hayatimda hep boyleyim' gibi sacma salak seyler soylemezdim. Karakter yoksunu oldugunu, niyetinin internette baska oldugunu 1 yildir soyluyorum. Bu baslikta da gordugum kadariyla zamaninda guvenip insanca seninle derdini muhabbet ederek paylasmis kisilere isine gelmeyince itilmis yaftasi vuracak kadar, hikayelerini, ozelde yasadiklarini ortaya dokecek kadar kallessin. Manbee'nin bu olay icinde oldugunu bile bilmiyordu kimse. PKK flamalari icinde yuzunu saklamadan forumda foto paylasacagini soyledin, onu da yapmadin, sasirmadim. Simdi de bana kamerada renkli donunun icindeki bamya pipini, alinmis kaslarini gosterme derdindesin, erkeklere ilgi duymuyorum almayayim. Tartisma sadece don atlet kamera karsisinda mi yapiliyormus denyo? Forumda da tartisma yapilir telefonda da. Neden direkt webcam? Onda da seni paketlerim sorun degil, ama sapiksin bu hos bir sey degil. Internette insanlarin zaaflarini kullanma pesinde olacagina gercek hayatin olsun. Vaybee moderatorleri neden bu webcam sex manyagi PKK sempatizanini burada barindiriyor anlamis degilim. |
Danke ...
kötü olan ....das all ..
wer glaubt noch an den Islam ? bestimmt meine Mutter .. |
ich bin ein Atheist ...benim güzel arkadaslarim var :))
|
Zitat:
Falls deine Mutter sich hat bekehren lassen, besteht für dich ja auch noch Hoffnung. |
Zitat:
Ich bin kein Atheist... benim hayirli arkadaslarim var :) |
Zitat:
Ortodox ...Hristiyan ...son kanat Müslüman .. |
Zitat:
git kendi anan la dalga gec ... ya ?? |
Zitat:
ama ne hikmetse müslümanlarin icinde geziniyorsun, örnegin bu chat de. Bu nasil bir celiski :-) ben olsam kendim gibi olanlarin yaninda rahat ederim. |
Zitat:
Tuhaf.. hem atheistim diyorsun, hem hayirli kelimesini kullaniyorsun. Hayirinin ne oldugunu biliyormusun sen? Demin arkadaslim güzel diye israr ediyordun, ben o kelime sana daha laik. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:39 Uhr. |