![]() |
Zitat:
Ich mag mir gar nicht vorstellen, wie das für ein junges Paar bedeutet, wenn man schon im Forum solch' ein eisiges Wind bekommt; nur wenn man nach Meinungen fragt. Ganz ganz bitter von unserer hochgelobten türkischen Kultur inklusive Toleranz!!! Aber echt toll, dass ihr nach Toleranz und ReligionsSchreiheit brüllt. Zitat:
Zitat:
Açayıpsın! Elaleme çekişiyorsun: Nereden bilirsin türkcemden?!? Fakat bana gelinçe: Nereden bilirsin Türkiyemizi ve kültürümüzü yazarsın :) |
Zitat:
bu arada.. wenn ich und die die der gleichen meinung sind unsere meinung schreiben sind wir verlogen.. aber wenn andere es tun.. ist es normal.. çok ilginç vallah ... soo ich hab dir in den letzten zwei tagen wirklich genug Aufmerksamkeit geschenkt. . So langsam aber sicher gehst du mir mal wieder tierisch auf die nerven.. und noch mehr geht mir auf die nerven das icb mich mal wieder auf den Schwachsinn eingelassen haben... Yazismaya değmez bi insansin sen ;-). Bye bye |
Manbee
Tesekkürler ama bunlar kendi kendilerini mobben ediyorlar yazdikca. Cahil olduklari konuyu direk kisisellestirmelerinden belli oluyor (bknz laf ebesi´nin mesajima verdigi ilk cevaba) "Kültürsüz" lafina pek alinmis sanirim, oysa ben ortaya demistim. Konuyu kendisi acmadigi halde direk saldiriya gecmesi ilginc. Neyse belkide Timeraiser ile kiliside evlenecektir ve pozitif yorumlar beklemistir Forum halkindan. Diger kültürsüzlere: Türklük nedir bi ögrenin. Ise önce Türkce´den baslayin, sonra kültürel konulara gecis yapabilirsiniz. Gerci ikisi de ic ice ögreniliyor. Biri olmadan digerini ögrenmek imkansiz. Timeraiser bey´in türkce yazis sekli (daha dogrusu türkce yazma cabasi), sevgili laf ebesinin de kelimeleri anlamayisi (anlamadigi gibi dogru kelimelerin yanlis diyerek altini cizmesi) onlarin cehaletini cok güzel ortaya koyuyor. Yazik... sizin gibiler yüzünden Türkiyedekiler herkesi "tipik salak alamanci saniyor"... Neyseki benle tanisinca istisnalarin da var oldugunu görüyorlar. :D He canim he..."Türkiye de bir sürü müslüman olmayan türk var ve bu konu onlar icin acilmis". Kusura bakmayin ama bunu basta belirtecektiniz o halde. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya ugrasmayacaktiniz. Ayrica ne alaka? "Hiristiyan olmasaniz bile kiliside evlenir miydiniz?" Mantiga bak cay demle hakkaten gerzekce ve düsünülmeden acilmis salak sacma bir konu. Bir deli bi kuyuya tas atiyor diger delilerde o tasi cikarmaya calisiyor. Neyse amaan bana ne? Naparsaniz yapin, nerde evlenirseniz evlenin. Kilise´de, Sinagog´ta... Hatta bence Hindistana gidin orda ulu putlar, kutsal inekler kiysin nikahinizi :D:D Tutarsiz ve sacmasapan yorumlarinizla bayagi eglendirdiniz beni cok güldüm aksam aksam. Lakin cahille sohbet bir yere kadar, bana müsade. Size kiliside ya da kutsal ineklerle bol eglenceler :* :D (Öküz müydü yoksa o kutsal olan? Hahah..) |
Zitat:
Biri hocanin ne oldugunu bilmiyor, digeri zaten evliligin ne oldunu bilmiyor. Biri domuzlarla evlenmek istiyor, digeri hiristiyanlar gibi kilisede evlenmeyi özeniyor. Böyle insanlardan baska ne beklersin ki? Isleri gücleri, saygisizlik, edepsizlik, terbiyesizlik ve özenti. Kendi irkindan utanan, kendi dinilerine zerre kadar saygisi olmiyan, hayvanlasmis, ama ille insanim diye inliyen mahluklar. Hic kafa yormaya bile luzüm yok. Bakma burda hepsinin dilleri papuc kadar, cünkü gercek hayatta fareden bile kücük ve degersizler. Farelere ne yaparsin? Iste bu kadar :D |
bir sinek gelmis diger sinegin pisligine konmus "oooohhhh ne güzelde kokuyor" demis. birbirlerinin pisligini koklayan sineklere, tekrardan hosgeldiniz diyelim bari :D
|
Zitat:
Und seit wann, definiert sich Türkisch-Sein nur dadurch, dass man süper Türkçe schreibt? Nach deiner Logik müsste jeder türkische Analphabet aus dem anatolischen Dorf demnach kein Türke sein, oder keine Ahnung von der türkischen Kultur haben. Şimdi beni iyice güldürdün :D Anlaşılan: Almanlan Türk beraber kilisede evlense, sen evde kalırsın. |
birilerinin türkcesi, türk dizilerinden, kelime kelime calinti oldugunu, göz ardi etmemke lazim :)
dizi sapiklari derim bunlar gibisine :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:38 Uhr. |