![]() |
yalanlarindan kacamazsin oc lastosch
Zitat:
ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi. oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor. daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum. sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin? @arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor. ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis. |
AK Parti mitinginde türk bayragi yoktu deyip orada türk bayragi varsa orospucocugu olan insan hala bir aciklama getiremedi.
orada sadece 100.000 insan vardi gerisi yalan diyen kisi fazla insan geldiyse orospucocuguyum diyen kisi hala aciklama getiremedi. ayip ya insan nasil bu tür kendi anasina küfür eder? ps. 100.000 kisi katildi demesi sözcü gazeteden kaynaklandi. mitingin ertesi günü yalan haber yaparak 100.000 kisi toplayamadi akp diye manset atmisti. bu manseti gören orospucocugu hemen gelip burada akp mitinginde 100.000 kisi yoktu. varsa orospucocuguyum diye yine kendisine küfür etti. |
|
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaah....
|
Nane Limon Kabugu
|
ayni nakarat
|
Love Is Like Oxygen
|
Ben öldüm !....
.....
Yeter ki yer açılsın yanında yenilerine. Öldüm, Bak yerimi bıraktım yarına, yenilerine. Öldüm! Mezarımı gördüm! Yer açsın eski ölüler hemen!yeni ölülerine! Yeni, kalksın yeniler ! Zamanın trapezinde hayat görmüş Olduğun son yüze bir bak İçimde her yöne dönüyor, Yenilere yakın, yenilere yavaş! Zamanın trapezinde hayat, Görmüş olduğun son yüze bir bak İçimden her gün biraz eriyor, Yenilere yakın, yenilere yavaş. http://www.youtube.com/watch?v=TtYeXRwaB2g |
sevgilim
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:25 Uhr. |