![]() |
Bana burda asik olmustun, gülüsmüstük, bana burda küsmüstün, ocak ta ayrilmistik ...
Sende ki acilari unutmak icin yine bir zalimi sevecegim, birsey ögrendiysem eger "sende karsiligi yokmus" meger, her ASK gibi bu da birgün biter ... |
Ask kacmaktan cok kovalamayi sever.
Görmekten cok özlemeyi, dokunmaktan cok düslemeyi, gitmekten cok beklmeyi sever. Ve Ask o kadar haindir ki; nerede imkansiz varsa onu sever, iste bende "imkansizi" sevdim! O kadar imkansiz, o kadar tersti ki, bir araya gelmesi imkansizdi. Simdi düsünüyorumda, ben aslinda onu degil, hayalimde yarattigima asik olmusum ve onu o kaliplara sigdirmaya calismisim, ama herkes her kaliba uyamazya, bu da uymadi iste ve gitti, bitti, hoscakal ... |
ASIK olmak CILGINLIK
Karanligin icinde yandi gözbebeklerim, ilk önce kara gözlerini gördüm
ilik rüzgarlar misali sesin deydi tenime, belki 1000 defa yanip, yanip söndüm bir yanda SEN, bir yanda TÖVBELER, bir yanim karsi koyar, bir yanim ister SERSERIM benim, deli-dolu sevgilim, kor gibi sicaksin ya da sular gibi serin benden uzak dur, KORKUYORUM cok, sana ASIK olmak CILGINLIK, savasmaya halim yok ... |
Fikret Kizilok- Gönül
bunca yil herkesten kactim, en sonunda buldum sandim
sana böylesi yasakti, yapma dedim, yaptin gönül o bir yolcu, sen bir hanci, gördügün en son yalanci, icindeki derin sanci gitmez dedim, kaldi gönül en sonunda bende sevdim, simdi BENI KURTAR GÖNÜL https://www.youtube.com/watch?v=wcuw_3DRlUs |
Barış Manço - Kol Dügmeleri
iki kücük kol dügmesi, BÜYÜK bir ASK hikayesi, iki dügme, iki ayri kolda, bizim gibi ayri yolda ...
Aksam olunca sustururum herkesi, her herseyi, cünkü gelir kol dügmelerimin birlesme saati, cikarim koyarim yanana, bitsin bu iskence kalsinlar artik hep bir arada ... https://www.youtube.com/watch?v=2D2jkKde8ZU |
Suavi-Yıllar Sonra
Bir basima yoklugunla kaldim yillarca ...
Hatirla, o gidisin yakistimi bizim ASKimiza? Bir esirim ben yoklugunda .. Hatirla, bu ASK dolu-dizgin nasil yasandi cilginca, mümkün degil yasiyamam ayri kalinca, yokluguna alisamam, yazik bana! HAYDI DÖN, biraktigin yerde bekliyecegim ben ... https://www.youtube.com/watch?v=Ce392cXKUMc |
Hala beni seviyorsun, bunu sende biliyorsun, niye beni bulmuyorsun?
Ben seni bir anlik degil, bir ömür boyu severim, gururum umrumda degil!!! |
hayat simarik bir cocuktur, bozmak icin hayatin en tatli yerini bekler
ben kendimi bildim bileli sadece seni sevdim baskentlim...
söylenecek o kadar cok sey varken, sonsuza kadar susmak istiyorum artik ikimiz icinde unutma vakti, hatta benim icin cekip gitme vakti |
Kiyamadim ikimize
Ölümcül aşklar vardır ya, hani su kaderi zorlayan
Ben kader bekçisi oldum bir tek toz kondurmadım Hani sen şimdi gidiyorsun ya halimi sormadan, sana tutuldugumu unuttun galiba, olanlara zor dayansam da lütfen şunu unutma "Dayanamadığın anda katlanamadığın zamanda Gururun son bulduğunda umarım yaninda olurum" Gerek var mı sence vazgecmeye, bu neye çare Zor durumlarda bile kıyamadım ikimize, kıyamadım sevgimize ... |
Zitat:
|
kalibina türkürdügümün soytarisi kadinlara bula$mayi,iftira atmayi adamliktan sayan $erefsiz
|
@berkay muc
und auf den punkt genau, wird meine aussage bestätigt.
Da ist schon gleich wieder so eine mit dunklen, dunkelschwarzen, weltuntergangs gedanken. Ihre gedanken sind so dunkel, so pechschwarz, so feindlich und voller wut und hass, das du wirklich wirklich froh sein solltest, das du das nicht verstehst. |
Zitat:
|
Yenilen pehlivan gürese doyamamis
tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüh senin sufatina, sana daha da bu kizin pesinde mi geziyorsun, onursuz!!!
Zitat:
|
Bir zamanlar o vardi, onu sevmistim...
aradiginda sevincten telefonun üzerine atlardim, heycandan utanctan kip-kirmizi olurdum :)
Ilk defa bir kadin oldugumu sende hissetim. Seninle ben tamamlandim. Sonralari ASK in kiymetini bilemedik, sahip cikamadik ve ayrildik ... Dogru ve yanli$ in bir anlami kalmadi sen gidince, bu ne lanet bir duygu. Simdi geriye koca bir bosluk kaldi, ne kalabiliyorum nede gide biliyorum. Bendeki ASK degil ibadet (tövbe ha$a), ho$cakal ... |
Gönlümün Fatihi
Ağlamayı kadere - gülmeyi sana..
Ölmeyi tanrıya - yaşamayı sana.. Sevmeyi gönlüme - sevilmeyi sana borçluyum borçluyum! https://www.youtube.com/watch?v=ofBm25AiKEw |
Ya ADAM gibi ya da cek git
|
Kaşarlar Kraliçesi "lara"
Zitat:
|
dikkat et o motoru dötünde patlatirim
Zitat:
|
belki hic birsey yolunda gitmedi ama hicbirsey beni yolumdan etmedi.Lara..)
|
Lara mach doch mal die Beine breit
|
Zitat:
zavalli ancak böyle trolluk yaparsin ezik |
Senden baska hayalim yok
korkma zaten biz beraber ölecegiz SÖZ SANA ... |
Seyduna ve Şahrud'un Hikayesi
Kainatın ilk yaratıldığı zaman ortaya çıkan ama birbirinden habersiz özlenilen aşkın iki kahramanı.. Seyduna ile Şahrud..
Mitolojik bir hikaye onların ki. Belki gerçek belki bir masal. Ama Şahrud'un Seyduna'ya sevgisi, Seyduna'nın Şahrud'a nazlı edaları ama kavuşması imkansız iki hayat. Şahrud, o gökyüzünün muhteşem görüntüsüdür, ismidir. Seyduna ise yeryüzünün ismidir. Şahrud gökyüzü iken, Seyduna yeryüzüdür. Kainatın ilk yaratıldığında birbirinden habersiz olan iki aşıktır onlar. Yıllar geçer, birbirinden hala habersizdirler. Yeryüzünün uyarılması görevi, Şahrud'a verilir ve Şahrud, dağların yeniden uyanması, şelalelerin yeniden çağlaması, doğanın yeniden uyanması için yüzünü Seyduna'ya döner. Tam herşeye başlayacakken; bir ses duyar ve Seyduna, o kadar güzel görünür ki ona. Su sesi, bülbüllerin sesi, doğanın sesi tatlı bir ahenk içinde raks etmekte ve çiçekler, ağaçlar, dağlar, rüzgarlar bile bu nağmelere cevap vermektedir. Anlar ki,Seyduna Şahrud'a aşıktır. Bu aşkına karşılık vermek için ise Şahrud, gökyüzünü öyle bir süsler ki; bulutlar narin narin süzülür ve ahenkli yeryüzüne eşlik ederler. Rivayete göre onlar birbirine kavuşamayan iki sonsuzluktur. Şahrud gökyüzü, Seyduna ise yeryüzüdür, denizdir. Hep birbirlerini görürler ama kavuşamazlar. Birbirlerine kavuşma aşkı ile yanarlar. Sevdalı bir bülbül, gülüne uçar konar ona şakır ama Seyduna ve Şahrud için bu geçerli değildir. O sevda öyle bir sevdadır ki; ikisi de sonunda birbirlerine kavuşamayan birer nehir olurlar. Faklı nehirlerdir ama artık birdirler. Şahrud suyundan içen Seyduna'yı, Seyduna'dan içen Şahrudu bulur. Onların hikayesi öyle bir hikayedir ki; Leyla ile Mecnun'u kendilerine imrendirir, Kerem'i Aslı için dağları delmekten vazgeçirir. Onlar ki yalnızca ufuk çizgisinde buluşan, onuda güneşin günde iki kez ateşe verdiği iki sevdalıdır. Kavuşamayan iki sevdanın, bir efsanenin öyküsüdür Seyduna ve Şahrud'un öyküsü. Fakat öyle bir sevdadır o ki; mitolojik de olsa ihtiyacımız olan bir şey olsa gerek ki inanmak istiyoruz. Ufuk çizgisinde buluşmayı bekleyen nice sevdaları temsil ediyordur belki de. Bazen aranızdaki uçurumları görmek istemezsiniz.. Ama bilinmez ki; Şahrud, sevgisi ile Seyduna'yı beslemektedir. Ona suyunu, yağmuru vermektedir ve Seyduna'ya can katmaktadır. Birisi sizi sevebilir yada siz birisini. Seveni sevebilmek belki de zordur ama sevene, sevginden verebilmek gerekir. Kavuşmak imkansız olsa da, Şahrud'un yaptığı gibi onu beslemek gerekir. |
Acıların kadını lara nam-ı diğer su testisi
İki litrelik kola şişesi yani pet şişe sana neyi hatırlatıyor
|
Zitat:
sana bütün samimiyetimle cevap vereyim...G.ötünü hatirlatiyor..ama yapma yeter artik senin G.ötüne buradan kismet cikmaz...kim soktuysa o $i$eyi G.ötüne aklini almi$..))) |
Gamyon şambeli vaginalı Lara
Motorun su kaynatmış yine
|
Pfühühühhüühühü
Zitat:
|
Mohahahaha SeyranGay Lara sana vermez hödük seni
Lan trägst du immer noch Hornbrille
|
Zitat:
ciktigin yere baban motormu diyordu ezik ,aileden egitimli kancik kari |
amasiuncula
foedissima
|
Zitat:
siddikli biz artik su ezberini sivri zeka..))) |
İki litrelik kola şişesi yani pet şişe sana neyi hatırlatıyor
|
peki bu sende ne gibi duygular uyandiriyor emasculine
|
Kaşarlar Kraliçesi "Lara" ( Sutestisi )
|
Gaz cikaramayanlar mutlaka emasculine yi düsünsün
seni görünce otomatik olarak böyle yapasim geliyor
https://www.youtube.com/watch?v=zm2OfD7Nmps Zitat:
|
Motor Lara
Gamyon şambeli vaginalı Lara
|
yardımmm
Merhaba herkese!
Aranızda yeni üyeyim. Utanıyorum biraz açıkçası fakat sizi bir şeyi sormak çok istiyorum. Şimdi ailemle Köln'de yaşıyorum. Eşimle bebek çok istiyoruz fakat sağlık problerimden dolayı doğal yöntemle gebe kalmam imkansız. Eşimle boşanma üzereyiz. Tıbb üreme merkezini bulmamız ailemde ortaya çıktığı bütün problemlerin tek çözümdür bence...Almanya'da böyle bir tür tedavinin yasak olduğunu biliyorum. Bu daha pahalı bir prosedür...başka ülkelerde de arıyordum ama sonuç aynı. Bunun için sizi soruyorum. Belki aranızda yumurta donasyonu yapmış olanlar var...Hangi klinikte yaptırdınız prosedürü? Doktorlarınız hakkında anlatabilir misiniz, ltf? Şimdinden çok teşekkürler, arkadaşlar! |
Sevmek bir dokunus,
bu SEN olunca ÖZEL. Tek bildigim "en cok SENI SEVDIGIM" |
Şimdi ben nerdeyim, sen nerde?
Söyle yağmur çamur
Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim, sen nerde? Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim, sen nerde? Dışarıda kar yağıyor, benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim biraz daha dur! Yüreğime basa basa içimden yar gidiyor Ağlama iki gözüm biraz daha dur! Vallah yağmur çamur değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim? https://www.youtube.com/watch?v=fI2UWHnjs10 |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:58 Uhr. |