![]() |
Zitat:
Lan oropsunun kötünden cikan pic kurusu? Bu kadar romanlar yaziyon da bana gelmeden önce niye bir haber vermiyon? Aninda elime gecer ve bir dakika sonra orda olurdum.. Ama sen oraya gelmedin. Gelmis$in gibi bir görüntü yaratmak icin de böyle uzun uzun Romanlar yaziyon. Gelseydin bana bir mesaj atardin.. Sen kim gelmek kim Kenan? Nam-i diger orospu cogu!! |
Zitat:
ben sana danismadaki emel hanima git sor diyorum. ankarada baska üyeler varsa gitsin danismadaki emel hanima. karizmtik ve yakisikli bir beyfendi gelip insaat firmasi aradi mi? diye sorun. kivirmaya calistin ve yazdiklarini sildin. ilk yalanini screen gösterince yine dönüp itiraf ettin sonra itiraf ettigine göre orospucocuklugunu kabul ediyorsun dedikten sonra yine kivirdin simdide gelmedin demeye döndün. lastosch resmen kendini orospucocugu yaptin :D ps. bak baskalari bile sizin yalanci oldugunuzu görüyor. bunlar benim sayemde sizin ne mal oldugunuzu anladi ;) |
Zitat:
Herkes kendinin ne mal oldugunu biliyor Kenan? Sen benim tirnagimin kiri bile olamam. Hic bir disiplinde... Anlamadin degil mi, ama anla artik gayri.. |
Zitat:
sen o kadar randevu yapmak isteseydin gününüde sorardin ama gel bekliyorum dedin. üstelik kebak söyleyecegim dedin. yazdiklarin silmene ragmen elimde bulunuyor. serefsizliginde ortada yalanlarinda ortada sonuc ne? kendini orospucocugu ilan ettin. varsa bunu dilek ve erdal haric inkar eden ciksin. tüm screenler elimde!!!! ankarali üyeler varsa bana mail atsinlar. ben orayi tarif edip sorabileceginiz kisiyi söylerim. gidin kendiniz ögrenin kimin oraya gittigini ve ococugunun verdigi adres dogrumu yanlismi diye. CHPli üyelere sesleniyorum. bu oc lastosch bana cevap vermiyor belki size cevap verir. buna YAZDIKLARINI NIYE SILDIN diye sorun. chp'ye bunun gibi koyu chpli olanlar sadece zarar verir. türkiyenin güclü bir muhalafete ihtiyaci var. yineliyorum YAZDIKLARINI NIYE SILDIN diye sorun oc lastoscha. belki yoldaslarinin sorusuna cevap verebilir. |
Zitat:
Ben yerimdeyim Mülltoni ama su "tutmayin lan beni" diyenlerden olupta aslinda icin icin birisinin seni tutmasini bekleme.. burda kimse tutmaz seni, zaten bi yere de varamazsin ya :D Ehh? Daha ne var ne yok senin o kel kafanin icinde? Anlatta biraz gülüyüm.. |
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
sen bakma onlar (oc lastosch) su anda senin yorumlarina cevap vermesede daha sonra bunun kinini görürsün. sen onun yalan söyledigini görüp burada yazman bile onu delirtiyor. neyse sen tek basinada bu yilanlarla basedersin.... |
Zitat:
Kendini o duruma düsürüyorsun sonra bana hakaret mi ediyorsun Kenan? Inan bana burda terbiyemi bozmak istemiyorum yoksa sana öyle bir küfürler ederdim ki, intihar ederdin.. Ya da zevkden dört köse olurdun.. Sende hersey mümkün :D |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:33 Uhr. |