Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Sport gegen Rassismus (http://localhost/forum/showthread.php?t=9994)

14.06.2013 15:06

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066967)
oc lastosch,
hala gel diye zirvaliyorsun.

ben 2 defa geldim.
ilk defa adresimi sana verdim ama sen kivirdin.
ikinci defa sen adres verdin ama verdigin adres yanlis cikti.

ben senin gibi yalanciya ve kendisini orospucocugu olarak ilan eden yaratiga daha ne yapayim? dövsem olmaz. sövsem olmaz.

seni o haline birakiyorum. sana kendi agzinla orospucocugu oldugunu itiraf ettirmem yeter. daha fazla kötülük yapmak istemem.

bak oc lastosch ben hala sana küfür ve hakaret etmiyorum (orospucocugu haric).

4 defa "adres yanlissa ben orospucocuguyum deyip" sonra dediklerini silip kiviramadin. bu sefer screenler seni ele verdi.

ben sana cok acik ve net sunlari söyledim: "lastosch bak adres yanlissa kendi agzinla söyledigin o kelimeyle sana hitap ederim. seni vaybee'de orospucocugu olarak ilan ederim" dedim.
sen bunlari kabul ettin!!!

simdi aglamayi birak.

Ha siktir lan ordan amina kodugumun pic kurusu ben öyle senin dedigin gibi yeminler etmen, ama anan orospu oldugu icin sen bunlara alisiksin galiba..

Lan oropsunun kötünden cikan pic kurusu? Bu kadar romanlar yaziyon da bana gelmeden önce niye bir haber vermiyon? Aninda elime gecer ve bir dakika sonra orda olurdum.. Ama sen oraya gelmedin. Gelmis$in gibi bir görüntü yaratmak icin de böyle uzun uzun Romanlar yaziyon. Gelseydin bana bir mesaj atardin..

Sen kim gelmek kim Kenan? Nam-i diger orospu cogu!!

14.06.2013 15:14

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066994)
Ha siktir lan ordan amina kodugumun pic kurusu ben öyle senin dedigin gibi yeminler etmen, ama anan orospu oldugu icin sen bunlara alisiksin galiba..

Lan oropsunun kötünden cikan pic kurusu? Bu kadar romanlar yaziyon da bana gelmeden önce niye bir haber vermiyon? Aninda elime gecer ve bir dakika sonra orda olurdum.. Ama sen oraya gelmedin. Gelmis$in gibi bir görüntü yaratmak icin de böyle uzun uzun Romanlar yaziyon. Gelseydin bana bir mesaj atardin..

Sen kim gelmek kim Kenan? Nam-i diger orospu cogu!!

küfürbaz oc lastosch,
ben sana danismadaki emel hanima git sor diyorum.

ankarada baska üyeler varsa gitsin danismadaki emel hanima. karizmtik ve yakisikli bir beyfendi gelip insaat firmasi aradi mi? diye sorun.

kivirmaya calistin ve yazdiklarini sildin.

ilk yalanini screen gösterince yine dönüp itiraf ettin

sonra itiraf ettigine göre orospucocuklugunu kabul ediyorsun dedikten sonra yine kivirdin

simdide gelmedin demeye döndün.

lastosch resmen kendini orospucocugu yaptin :D

ps. bak baskalari bile sizin yalanci oldugunuzu görüyor. bunlar benim sayemde sizin ne mal oldugunuzu anladi ;)

14.06.2013 15:21

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066998)
küfürbaz oc lastosch,
ben sana danismadaki emel hanima git sor diyorum.

ankarada baska üyeler varsa gitsin danismadaki emel hanima. karizmtik ve yakisikli bir beyfendi gelip insaat firmasi aradi mi? diye sorun.

kivirmaya calistin ve yazdiklarini sildin.

ilk yalanini screen gösterince yine dönüp itiraf ettin

sonra itiraf ettigine göre orospucocuklugunu kabul ediyorsun dedikten sonra yine kivirdin

simdide gelmedin demeye döndün.

lastosch resmen kendini orospucocugu yaptin :D

ps. bak baskalari bile sizin yalanci oldugunuzu görüyor. bunlar benim sayemde sizin ne mal oldugunuzu anladi ;)

Eski köye yeni adet mi getiriyon Mülltoni? Ben burda kendim varim. Baskasina soracak bir durumda yok burda. Bana niye haber vermiyon? Bana, Bana, seni davet eden adama?
Herkes kendinin ne mal oldugunu biliyor Kenan? Sen benim tirnagimin kiri bile olamam. Hic bir disiplinde... Anlamadin degil mi, ama anla artik gayri..

14.06.2013 16:34

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067001)
Eski köye yeni adet mi getiriyon Mülltoni? Ben burda kendim varim. Baskasina soracak bir durumda yok burda. Bana niye haber vermiyon? Bana, Bana, seni davet eden adama?
Herkes kendinin ne mal oldugunu biliyor Kenan? Sen benim tirnagimin kiri bile olamam. Hic bir disiplinde... Anlamadin degil mi, ama anla artik gayri..

orospucocugu lastosch ben sana haftaya geliyorum dedim.

sen o kadar randevu yapmak isteseydin gününüde sorardin ama gel bekliyorum dedin. üstelik kebak söyleyecegim dedin.

yazdiklarin silmene ragmen elimde bulunuyor.

serefsizliginde ortada yalanlarinda ortada

sonuc ne? kendini orospucocugu ilan ettin.

varsa bunu dilek ve erdal haric inkar eden ciksin.

tüm screenler elimde!!!!

ankarali üyeler varsa bana mail atsinlar. ben orayi tarif edip sorabileceginiz kisiyi söylerim. gidin kendiniz ögrenin kimin oraya gittigini ve ococugunun verdigi adres dogrumu yanlismi diye.

CHPli üyelere sesleniyorum. bu oc lastosch bana cevap vermiyor belki size cevap verir. buna YAZDIKLARINI NIYE SILDIN diye sorun. chp'ye bunun gibi koyu chpli olanlar sadece zarar verir. türkiyenin güclü bir muhalafete ihtiyaci var. yineliyorum YAZDIKLARINI NIYE SILDIN diye sorun oc lastoscha. belki yoldaslarinin sorusuna cevap verebilir.

14.06.2013 19:36

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067021)
orospucocugu lastosch ben sana haftaya geliyorum dedim.

sen o kadar randevu yapmak isteseydin gününüde sorardin ama gel bekliyorum dedin. üstelik kebak söyleyecegim dedin.

yazdiklarin silmene ragmen elimde bulunuyor.

serefsizliginde ortada yalanlarinda ortada

sonuc ne? kendini orospucocugu ilan ettin.

varsa bunu dilek ve erdal haric inkar eden ciksin.

tüm screenler elimde!!!!

ankarali üyeler varsa bana mail atsinlar. ben orayi tarif edip sorabileceginiz kisiyi söylerim. gidin kendiniz ögrenin kimin oraya gittigini ve ococugunun verdigi adres dogrumu yanlismi diye.

CHPli üyelere sesleniyorum. bu oc lastosch bana cevap vermiyor belki size cevap verir. buna YAZDIKLARINI NIYE SILDIN diye sorun. chp'ye bunun gibi koyu chpli olanlar sadece zarar verir. türkiyenin güclü bir muhalafete ihtiyaci var. yineliyorum YAZDIKLARINI NIYE SILDIN diye sorun oc lastoscha. belki yoldaslarinin sorusuna cevap verebilir.

Vaybee'de sen olmazsan aceba Vaybee ne yapar lan Mülltoni? Nasreddin Hoca'yi da gectin göle maya koyup "ya tutarsa" ve göl yogurt olursa misalindan..
Ben yerimdeyim Mülltoni ama su "tutmayin lan beni" diyenlerden olupta aslinda icin icin birisinin seni tutmasini bekleme.. burda kimse tutmaz seni, zaten bi yere de varamazsin ya :D

Ehh? Daha ne var ne yok senin o kel kafanin icinde? Anlatta biraz gülüyüm..

15.06.2013 09:14

http://www.youtube.com/watch?v=_lm9LzfpZf4

15.06.2013 11:30

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2067054)

demedi deme, bunlar seni hedef olarak sececek :)

15.06.2013 11:50

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067063)
demedi deme, bunlar seni hedef olarak sececek :)

aaay, sen beni ne kadarda cok düsünürmüssün öyle. sen beni düsünme. tek basima daglari delmesini bilirim. :)

15.06.2013 14:50

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2067066)
aaay, sen beni ne kadarda cok düsünürmüssün öyle. sen beni düsünme. tek basima daglari delmesini bilirim. :)

ben seni düsündügümden degil, sadece bu kisilerin dogrulari söyleyenleri sevmedigi icin diyorum.

sen bakma onlar (oc lastosch) su anda senin yorumlarina cevap vermesede daha sonra bunun kinini görürsün.

sen onun yalan söyledigini görüp burada yazman bile onu delirtiyor.

neyse sen tek basinada bu yilanlarla basedersin....

15.06.2013 21:52

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067076)
ben seni düsündügümden degil, sadece bu kisilerin dogrulari söyleyenleri sevmedigi icin diyorum.

sen bakma onlar (oc lastosch) su anda senin yorumlarina cevap vermesede daha sonra bunun kinini görürsün.

sen onun yalan söyledigini görüp burada yazman bile onu delirtiyor.

neyse sen tek basinada bu yilanlarla basedersin....

Ohhh Kenan, bana karsi yandas arayip aklinca cephesini güclendirmek istiyor.. Ahh Kenan vahh Kenan.. Ben burda ne seni ne senin yazdiklarini ciddiye aliyorum. burda ciddiye aldigim bir elin parmaklari kadar insanlar var ve onlar da kendilerini bilirler..

Kendini o duruma düsürüyorsun sonra bana hakaret mi ediyorsun Kenan? Inan bana burda terbiyemi bozmak istemiyorum yoksa sana öyle bir küfürler ederdim ki, intihar ederdin.. Ya da zevkden dört köse olurdun.. Sende hersey mümkün :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:33 Uhr.