![]() |
Zitat:
Bu nedenledir ki, ozellikle kadinlar icin, ozelden kimlerle konusulacagina kimlerle konusulmayacagina, hele Uno gibi PKK'li biri varken, cok dikkat edin. Bunlar gunun birinde size karsi, herkesin onunde kullanilabilir. Az once yaptigi klise mazlum edebiyatinda kullandigi gibi. Zitat:
|
Özelden konusma degil Bosphorus, bana yazmamasi icin acik sözlülük yaptim.
Forumdaki diger arkadasimiz "Mannbe" olan macerasi maalesef kötü sonuclanmis,sitenin diger iletisim organlarinda ise insanlar bu kisiyle dalga gecmektedir. Özelden asilan,asilinca yere cakilan bir nickin genelde saldirmasina karsilik dogrulugun ifsasi özelin ifsasi degildir.Ben dogruyu görmekte uzman dillendirmekte ise bir o kadar cesaretliyim.Lara'nin bulustugu kisiye telefon araciligiyla ulasip israrla böyle birsey yapip yapmadigini sordum.Kendisi burlarda ve mutlaka cevaplayacaktir. Sadece yazik, sanal platformlarda büyük umutlarla arayis icinde olan bir kadinlastirilmis 30'lu yaslarinda bir kiz. Kadini elde etmek icin her türlü kisveyi ve yalani mesrulastirmis erkekler. yok yok... ne uno'nun ne de anadolu yigitliginin size hic bir anlamda ihtiyaci yok. ;) Zitat:
|
@UNO
Uno bu cok büyük bir terbiyesizlik senin yaptigin, kusura bakma ama bir kadin bir erkege inandiysa ve bu "Yalanci Er Kek" kiza/kadina biz nisanlanacagiz dediyse, burda kim suclu kim degil acik ortada ! Bence sen bu olayi bir daha konu etme. Sonucta bir =Bayanin Adiyla= oynuyorsun sen ! Saygilar Efendim :( |
Zitat:
Bu ney? Zekan bu kadarinami yeti,seviyesiz dü$ük dü$üncel özürlü Sen nerde ya$iyorsun UNO$$? Ben "Avrupa" da ya$iyorum.Ne bu? Camur at Izi kalsin Mantigiyla karalamaya cali$irak mi kendini savunmayi deniyorsun. İftira atmak bir insanı susturmanin,onun inandırıcılığını ortadan kaldırmanın en sinsi ve çirkin yoludur.bir tür psikolojik savaş yöntemi korkakligin ,acizligin ayna gibi ortada.... Herkez UNO$ gibi yigit deyil diyorsun! Senin Yigitlik anlayI$in ortda ,mahalle karilari gibi dedikodu yapmak,iftira atmak....Sana her zaman söyledigim bir $eyi tekrarliyorum.. Sen ve Senin gibilerini ben KÖPEk diye bahceye baglamam. Bosboros SANA Gerizekali yazdiginda kizarak O pis agzinla akil di$i küfürler sergilemi$tin foruma.... Bosborosa asla katilmiyorum...Sen Gerizekali deyil Gerizekalininda altindasin |
iftiraci
unos,
iftira atmaya utanmiyormusun? Kendini iftira atarak mi savunuyorsun? Senin ne kadar küfürbaz oldugunu bilmeyen kaldi mi burda? Senin hakkinda da chat odalarinda "dul kadinlara" umut verip onlari kandirdigini söylüyorlar, yani acikcasi jigolo oldugun söyleniyor. Herkesi kendi gibi sanmaktan vazgc PARAZIT Zitat:
|
Zitat:
ALLAhin $ap$ali arayi$ icinde olan biri senin yaptigin gibi Chat odasinda rengarek ic cama$iriyla,alinmi$ yamuk ka$lariyla Cam acar...saat ba$i forumda yazar Ya$am artigi.Allahtan onurlu ve gurulu bir yapiya sahip deyilsin,cok $ansilisin bu konuda! Yoksa bu kadar yüzsüzlükle bu hayati ba$ka türlü ya$aman mümkün olazdi Daha düne kadar çeyrek nohut kadar beyninle siyasi yorumlar yapmaya cali$iyordun... Kötü bir Köpek gibisin UNO$ hawladikca batiyorsun |
Zitat:
Selam HUHU $u kandirma olayini bana anlamamda yardimci olurmusun? Nasil kandirilir bir bayan? Kandiran o Erkek kandirigi Bayanin ailesiylemi tani$mis? yada tani$tirmi$ Arkada$ cevresiylemi tani$tirmi$.Bu saydiklarimin angisini yapmi$.. Bir insan ba$ka bir insanin güvenini nasil kazanir? Sözleriylemi? Davarni$larilami? Bu "Kadin" kar$isindaki Adamin niyetini anlamayacak kadar SaF mi? |
Zitat:
Sorun da bu zaten Bunun gibilerle muhatap olmamak ,gercek anlamda Zeka ve Akil sahibi her insan,bunlarin Zihinsel yetersizligini aninda fark edebilir,ardaki farki bildigi icin rahatlikla görebilir... O pis agziyla küfürler ederek,iftiralar atarak bir $ekilde kendini isbatlamaya cali$iyor.. Kendilerini benzemeyenleri ahlaksiz ilan ederler,aninda senaryo uydurular Ego $i$kinliginden" salakligini" görmeyecek kadar zavalilardir |
Zitat:
ich wollte mich nicht einmischen, hoffe du verstehst das nicht falsch. Eins weiß ich, so was darf niemand über eine Frau sagen, erst recht nicht im Internet, zumal dieser Jemand hinter dem Desktop sitzt und sich im Schutze der Anonymität versteckt. Vertrauen erlangt jemand durch allem was er macht, also von der Mimik bis zur Gestik und dem Gesagten natürlich. Vertrauen muss verdient werden. Frauen sind definitiv nicht dumm! Das denken aber leider viele Männer über uns. Und Uno hat hier die Grenze entschieden überschritten! |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:04 Uhr. |