![]() |
bunlar da cok nazik be julide
küfürle falan alaka yok..
|
yok sen yanlis anladin
ben daha alrtlardakiler icin yazdim..hem senin icin yazdigim ise asagida
|
mesela poposu yere yakin lafi küfür
falan degil..ama bu insanlari kullanmak icin kullanilan : "götten bacak" küfürdür..ve poposu yere yakin insanlara denir..
|
ya dalga gecmee
ya gercekten bunlar küfürle ne alakasi var??
argo konu$mak kötü bir$ey degil aslinda insanlar bunu kötüye cekti, öyle deyilmi?? benim verdigim örneklerde hic $erefi haysiyeti zedeleyen bir kelime varmi?? ist nur pure sarkastik :) Sen benim dediklerime katilmiyormusun? |
hahahayyyyyy :))
agizina saglik ...
üstüne basdin bacim: ARGO KÜFÜR esit DEGILDIR !!! biz güncel hayatimizda cooooook bilinciz yada bilerek argo terimler kullaniyoruz bunlar küfürmü yani ? Tabiki Argonunda münasebetsiz bölgelere yansiyan kelime hazinesi oldukca kabarik lakin küfürü bile ayri ! burda Forumda bile kullaniliyor m: bir kac örnek : Argo: mal mal bakiyor veya öküz trene bakar gibi bakiyor = bön bön bakiyor Argo: s.....carfa dolamak = bi gelmiyor elinden Argo: ne o arnavut bulgur pilavi gibi ötüyorsun ? = kadin gibi dir dir ediyor Argo : cek arabani = devam et Argo : topukla = hizlan Argo: vitez tak abi = hizlan Argo : eyvallah abi = eksik olma, sag ol, tsk Argo : E5 kara yolu gibi röfle = cok kalin röfle daha neler neler :)) |
$ükür kavu$turana
arkada$ bi sen anladin beni vallah,
birde gerisine anlata bilsek argonun küfür olmadigini. |
popomu ?
gici yere yakin olandan cekin ....derdi babam ...
yada mor dudakli olandan ... |
LaLa1= $ükür kavu$turana
oh bee
eine 2. person die mich versteht, und mein bericht nicht abstempelt nur weil ich noch etwas jung bin :) 3 ki$i ayir ede biliyoruz, gelin cahilere anlatalim :)) |
BOY FUKARASI
evet poposu yere yakin olana BOY FUKARASI DENIR :)
Lala1 kiz, sen gelde bana sor :)) ma$allah ayiptir, söylenmez ama biliriz :) |
ja ich weiss auch wenn ich 4 stunden weg
bin verändert sich schnell alles man muss wirklich hocken und alles beobachten....und das macht so spass....
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:41 Uhr. |